Kulmakarvojen siirron hinta Tunisiassa

kulmakarvojen siirto hinta 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kulmakarvojen siirroista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen kulmakarvansiirtoon Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle kulmakarvojen siirroista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien tunisialaisten kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kulmakarvojen siirron hinta Tunisiassa

Kulmakarvansiirron keskimääräinen hinta Tunisiassa on 1 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 900 eurosta 1500 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Kulmakarvojen siirto1200 €

Mikä on kulmakarvojen siirto?

Kulmakarvat voivat puuttua tai ohentua useista eri syistä, kuten liiallisesta karvojen poistosta, hiustenlähtö, kasvovamman tai palovamman aiheuttamat arvet tai jopa luonnollinen ikääntyminen.

Kulmakarvansiirto Tunisiassa FUE-hiustensiirtotekniikalla. Voimme auttaa vahvistamaan ohentunutta tai vaurioitunutta kulmakarvoitusta tai jopa luoda luonnollisen näköisen, realistisen kulmakarvoituksen niille, joilla ei ole lainkaan hiuksia.

Voiko kulmakarvoja siirtää?

Kyllä, kulmakarvojen hiustensiirrot ovat mahdollisia! FUE-siirtotekniikan ansiosta pystymme luomaan kulmakarvan täysin uudelleen luovuttajakarvoista. Tunisiassa nämä siirrot tunnetaan yleisesti kulmakarvojen implantteina.

Miten kulmakarvansiirto toimii?

Kulmakarvansiirto Tunisiassa on hiustensiirron kaltainen toimenpide, jonka tarkoituksena on luoda uudelleen luonnolliset kulmakarvasi. Prosessissa poistetaan luovuttajakarvat päänahasta ja siirretään ne kulmakarvoihin kulmakarvojen harvenemisen korjaamiseksi ja täyteläisemmän kulmakarvan aikaansaamiseksi.

Luovuttajakarvat poistetaan päänahan takaosasta FUE-tekniikalla, minkä jälkeen ne valmistellaan mikroskoopin alla yksittäisten follikulaaristen yksiköiden erottamiseksi.

Luovutuskarvat asetetaan sitten kulmakarvojen ohenemisalueille tai koko kulmakarvojen alueelle luonnollisen näköisten kulmakarvojen luomiseksi 23-gauge hypodermisellä neulalla suurennusmikroskoopin alla.

Kulmakarvojen siirto on erittäin herkkä toimenpide, joka edellyttää hiusten täydellistä sijoittamista pieniin viiltoihin, jotka on suunnattu oikeaan suuntaan ja sijoitettu jäljittelemään luonnollista kasvua. Skalpelliä ei tarvita eikä tikkejä tarvita. Toimenpide on 100-prosenttisesti mikrokirurginen. Potilaat saavat takaisin luonnollisen kulmakarvojen kasvun ilman sivuvaikutuksia.

Kuinka kauan kulmakarvojen siirto kestää?

Kulmansiirrot ovat pysyvä ratkaisu kulmakarvojen istutuksiin. FUE-tekniikan ansiosta nämä toimenpiteet kestävät koko eliniän. Kasvu on havaittavissa neljän ja kuuden kuukauden kuluttua toimenpiteestä. Lopullinen kosmeettinen tulos alkaa näkyä noin 10 kuukauden kuluttua.

Jatkavatko kulmasiirteet kasvua?

Koska kulmakarvaan siirretyt luovuttajakarvat ovat peräisin päänahasta, hiusten kasvu jatkuu samanlaisena ja ne kasvavat koko pään hiusten pituudelta. Näin ollen siirrettyjä kulmakarvoja on leikattava säännöllisesti (yleensä kerran kuukaudessa). Tämä on normaalia kulmakarvojen implanttien kohdalla, ja jonkin ajan kuluttua siirretyt hiukset saattavat sopeutua eivätkä enää tarvitse leikkaamista.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️