Dr Khaled Meddeb

Dr Khaled Meddeb Tunis

Dr Khaled Meddeb on erikoistunut hiusimplantteihin. Tämä vuonna 2009 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Tunisissa, Tunisiassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Dr Khaled Meddeb, Tunis, Tunisia

Dr Khaled Meddebin varovainen lähestymistapa on aina varmistanut tulostensa suuren johdonmukaisuuden ja säännöllisyyden ja siten potilaidensa tyytyväisyyden. Tunisissa ja Pariisissa suorittamansa lääkärikoulutuksen jälkeen hän opiskeli ranskalaisten lääkäreiden ja Pariisissa sijaitsevien hiusten palautusklinikoiden parissa oppiakseen perustekniikat ja on käynyt läpi monia vaiheita.

Hän suhtautuu intohimoisesti uusiin innovaatioihin ja teknologioihin, mutta samalla hän suhtautuu erittäin kriittisesti markkinoiden uutuuksiin. Hän oli ensimmäinen lääkäri Tunisiassa, joka otti käyttöön todellisen follikulaarisen yksikönsiirron 2000-luvun alussa.

Hän oli ensimmäinen, joka otti käyttöön trikofyyttisen sulkemismenetelmän Pohjois-Afrikan alueella. Hän oli myös ensimmäinen tunisialainen lääkäri, joka liittyi ISHRS:n ja ESHRS:n jäseneksi. Vuodesta 2015 lähtien hän on erikoistunut 100-prosenttisesti follikulaaristen yksiköiden poistoon.

Valittuaan ja tutkittuaan huolellisesti kaikki markkinoilla olevat uudet FUE-vaihtoehdot hän valitsi tohtori Jim Harrisin kehittämän FUE SAFE -järjestelmän. Yhdistämällä laadun, tarkkuuden ja asiantuntemuksen kohtuulliseen hintaan olemme ylpeitä siitä, että olemme uskoneet tohtori Meddediin jo varhaisessa vaiheessa, ja olemme siitä lähtien pitäneet häntä ryhmämme vaikutusvaltaisten jäsenten joukossa.

Tohtori Meddeb omistautuu viiden avustajan tiiminsä kanssa täysin hiusalan tutkimukselle ja toimii yksinomaan Tunisissa hyväksytyssä klinikassa. Hän kiinnittää erityistä huomiota hiusalan viimeisimpiin edistysaskeliin osallistumalla kansainvälisiin erikoiskongresseihin.


Klinikan erikoisala :

Hiusimplantit
Parransiirto
Kulmansiirrot
Ripsien siirrot
FUE hiustensiirto
FUE Gold hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto
DHI hiustensiirto
Hiustenlähtöön liittyvä konsultointi

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Tunis – Maa: Tunisia – Perustettu vuonna 2009
Akkreditointi: Ei tietoa – Puhuttu kieli (kielet): englanti, ranska


Dr Khaled Meddebin lausunto

Alexandre Dts
Alexandre Dts
13:37 15 Feb 24
Pitkän pohdinnan jälkeen ja luettuani useita tohtori MEDDEDin potilaiden suosituksia foorumilla, josta tulen varmasti esittelemään myös kokemukseni, minäkin päätin ottaa askeleen.Ensinnäkin se, mitä yrityksestä yleensä syntyy, on todellista ammattitaitoa, jokaisella on oma tehtävänsä, se on mielestämme neliömäinen, loistava joukkue.Mitä tulee lääkäriin, hän pystyi olemaan suora, kertomaan asiat sellaisina kuin ne olivat, jotain mitä arvostan, luovuttajaalueeni ei ole kovin hyvin varusteltu, hän sai minut ymmärtämään, ilmeisesti hieman pettynyt, mutta minun oli hyväksyttävä se. älä tee taikuutta.Työ on tehty erittäin siististi, ei kipuja, nyt on kulunut 3 päivää, tulen varmasti muokkaamaan mielipidettäni lähikuukausina, vuoden kuluttua tehdyn elinsiirron tulos.Joka tapauksessa tässä vaiheessa en kadu lainkaan siirtoani Ranskasta Tunisiaan vieraillessani, ja haluan kiittää koko tiimiä, joka vastaa aina jokaiseen kysymykseeni.Luulen, että olin tekemisissä huippulääkärin kanssa hiustensiirtojen suhteen.KIITOS
P. Robin
P. Robin
14:56 28 Apr 24
Tohtori Meddebin tulokset ovat henkeäsalpaavat!Sen maine on erinomainen ja se on ansaittuIso kiitos hänelle ja koko hänen tiimilleen, jotka ovat erittäin päteviä, ystävällisiä ja rauhoittavia.
Emmanuel LEB
Emmanuel LEB
22:03 09 Apr 24
Tohtori MEDDEB ja hänen tiiminsä siirsivät minut lokakuussa 2023, 6 kuukauden iässä kehitys ylittää odotukseni ja se kehittyy edelleen.Tunisin klinikka täyttää eurooppalaiset standardit, sairaanhoitajien ja assistenttien tiimit ovat huippuluokkaa, huolehtivia, ammattitaitoisia, vakuuttavia ja tarkkaavaisia, kaikki on vakiintunutta, kaikki ovat harjoitelleet vuosia.Tohtori menee suoraan asiaan, hän kertoo asiat niin kuin ne ovat, mahdollisuudet iästä riippuen, luovuttajaalue, katettavat alueet..., ennen kaikkea hänellä on erinomainen luovutusalueen hallinta ja hyvät hoitokivut.Hän hallitsee taiteensa täydellisesti, siinä määrin, että noudatin hänen neuvojaan strategian ja piirustuksen suhteen, enkä kadu sitä.Leikkausta edeltävät ja postoperatiiviset protokollat ​​ovat erittäin selkeitä ja helppoja noudattaa.Ryhmä on tavoitettavissa ja helposti tavoitettavissa WhatsAppin kautta. He vastaavat erittäin nopeasti.Olemme kaukana rahatehtaista, joissa työskentelee useita potilaita päivässä mainitsematta yhtään maata. Se on huippuasiakirja, kuten voit lukea erikoistuneilta foorumeilta.En kadu, että valitsin Tunisin ja tämän klinikan tähän leikkaukseen, se on myös miellyttävä kaupunki, joka on kiertomatkan arvoinen.Palaan sinne muutaman kuukauden kuluttua hoitamaan huippukohtaa, suosittelen tohtori MEDDEBin ja hänen tiiminsä neuvoja ja palveluita.
Anthony
Anthony
13:29 13 Feb 24
Yhdeksän kuukautta sitten hyötyin noin 4 000 hiustensiirrosta, jonka tohtori Meddeb ja hänen tiiminsä suorittivat Tunisiassa. Interventio tapahtui kahden päivän aikana optimaalisissa olosuhteissa erityisen pätevän ja kokeneen tiimin toimesta, jota kiitän lämpimästi.Lääkäri itse piirsi frontaalisen implantaatiolinjan, poisti siirteet ja teki pienet implantaatioreiät. Hänen avustajansa istuttivat sitten siirteet huolellisesti ja tarkasti yksityiskohtiin.Toimenpide oli lähes kivuton ja seuraukset ongelmattomat, mikä hyödytti lääkärin antamia tarkkoja hoito-ohjeita.Odotin tämän 9 kuukauden ajan todistaakseni arvioidakseni tulosta, joka ylittää odotukseni. Peittokyky ja tiheys ovat erinomaiset, tulos täysin luonnollinen, luovutusalueita on kunnioitettu. Lopulta minua eniten vaivannut ongelma on nyt ratkaistu: kuiluni ovat suurelta osin peitossa.Huomattuaan tämän tuloksen pikkuveljeni odottaa kärsimättömänä jo suunniteltua toimenpidettä, jota tohtori Meddeb tarjosi hänelle. Seuraan häntä mielelläni.
Th Baroque
Th Baroque
20:17 21 Jul 23
Ammattimainen, rehellinen ja neliömäinen kirurgi, tohtori Meddeb on myös osannut ympäröidä itsensä vakavalla ja ystävällisellä tiimillä. Suosittelen sitä lämpimästi! Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen vastaanottajaalueella ja luovuttajaalue on hyvin säilynyt.Kiitos hänelle, Sonialle, Abdelille, rouva B.M.:lle ja muille avustajille :)Päivitys vuoden kuluttua: Olen iloinen tuloksesta!
Tilhet Nicolas
Tilhet Nicolas
16:48 16 Feb 23
Tohtori Meddeb on erittäin ammattimainen.Myös välittävä joukkue.Hän on ranskalainen, jolla on todellinen silmä yksityiskohtiin. Lyömätön vastine rahalle Ranskassa ja Euroopassa.
Para Digme
Para Digme
10:24 03 Feb 23
Hiustensiirto suoritettiin muutama päivä sitten otsalinjani täydelliseksi rekonstruoimiseksi. Tulin Ranskasta tapaamaan tätä kirurgia (joka on hiuskirurgi, joka tekee vain sitä, toisin kuin ranskalaiset kirurgit, jotka tekevät "kaiken"). Lääkärit Meddeb työskentelee huippuammattimaisen tiimin kanssa, se on todella se tunne, kun minulla oli heidän luokseen tullessaan, hänen henkilökohtaisesta avustajastaan ​​Soniasta, joka on erittäin ammattimainen ja tavoitettavissa, lääkäriin ja hänen elinsiirtoassistentteihinsa. Tunnemme olomme todella turvalliseksi ja hyvissä käsissä. tulos ylitti odotukseni, moitteeton viestintä ranskaksi, tarjotut ateriat ja välipalat, neuvoja ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeinen seuranta. Sinusta todella tuntuu, että joukkue on hyvin hiottu ja tekee juuri niin, se on heidän erikoisuutensa, kaikki erittäin kohtuulliseen hintaan. Ajattelin aluksi "kuten monet" lähteä Turkkiin ja kiitän eri foorumeja siitä, että he ovat varoittaneet minua tietyistä turkkilaisista klinikoista tehdyistä ylilyönneistä ja puhuneet minulle Tunisiasta ja tästä lääkäristä, joka on yhä onnellisempi. pidetään yhä enemmän "huippudokumenttina". Kiitos vielä kerran lääkärille ja koko hänen tiimilleen.
Franck dhdhd
Franck dhdhd
11:53 08 Jun 23
PÄIVITYS 8.6.2023Melkein 6 kuukautta leikkaukseni jälkeen tulos on yksinkertaisesti hämmästyttävä. Kukaan ei tietenkään ole huomannut minua, ja kaikki, mukaan lukien kampaaja, ovat yllättyneitä, kun kerron heille, että kyseessä on elinsiirto.Löydän 20 vuoden kapillaariilon, en olisi koskaan uskonut! Suuri kiitos koko Khaled MEDDEB -tiimilleENSIMMÄISET 3 KUVAA OVAT 20. JOULUKUUTA 2022Kävin tohtori MEDDEBissä 14. joulukuuta hakemassa 2400 siirteitä.Olen seurannut useiden vuosien ajan erilaisten hiustensiirtolääkäreiden työtä yhteisön tunnettujen foorumien ansiosta, joten valintani osui tälle tunisialaiselle klinikalle.Syyt, jotka saivat minut työntämään tämän klinikan ovet, ovat seuraavat:- Tapaustani vastaavista siirroista on kerätty loistavia tuloksia viimeisen 5 vuoden aikana- Potilaalle pitkäjänteinen strategia, jossa luovutusalueen hallinta ja lääkärin piirustus- Luovutusalue ehjä, paraneminen on poikkeuksellista, kuten D+5:n kuvat osoittavat- Yksi parhaista vastinetta rahalle, joka suurelta osin kilpailee Turkin tarjonnan kanssa- Lääkäri, joka tekee poistot luovuttajaalueelta (vaikuttava onnistumisprosentti) ja viillot itse- Ota vain yksi potilas päivässä. Khaled MEDDEBin kaltaisten vuosien hyvien tulosten jälkeen klinikasta tai klinikoista tulee kaasutehtaita, joilla on loppujen lopuksi vähän mahdollisuuksia saada lääkärin operaatioita lukuun ottamatta ryhmien työn valvontaa.Kiitän koko tiimiä ammattitaidosta, päivitän tähän viestiin lopputuloksen, joka vaikuttaa minusta tällä hetkellä erittäin lupaavalta.Olen avoin kaikille kysymyksille ja teen myös aiheen kuuluisalle foorumille kuukausittain kuvien keraMene sinne silmät kiinni, olet hyvissä käsissä.PÄIVITYS 08/06Melkein 6 kuukautta leikkaukseni jälkeen tulos on yksinkertaisesti uskomaton. Kukaan ei tietenkään ole huomannut minua, ja kaikki, mukaan lukien kampaaja, ovat yllättyneitä, kun kerron heille, että kyseessä on elinsiirto.Löydän 20 vuoden kapillaariilon, en olisi koskaan uskonut! Suuri kiitos koko Khaled MEDDEB -tiimille
Paolo SERRA
Paolo SERRA
19:45 07 Apr 24
Täysin myönteinen kokemus, tohtori Meddebin ja hänen henkilökuntansa loistava ammattitaito. Hyvin tehty ja kiitos
Elie SElie
Elie SElie
11:31 04 Jul 23
Haluan kiittää Dr Khaled Meddebia ja hänen henkilökuntaansa erittäin ystävällisestä vastaanotosta, tarkkaavaisuudesta ja ammattitaidosta. Minulle tehtiin hiustensiirto ja se meni erittäin hyvin. Ei leikkauksen jälkeistä kipua, dokumentoidut ja muistutetut leikkauksen jälkeiset ohjeet. Suosittelen lämpimästi tätä mahtavaa tiimiä. Jatka samoin. Kiitos paljon.
Ben AMOR
Ben AMOR
21:30 05 Apr 23
En voi suositella tohtori Meddebia ja hänen henkilökuntaansa tarpeeksi.Tohtori Meddeb kuuntelee potilaitaan eikä myy unelmia, toisin kuin turkkilaiset käytännöt.Hän on rehellinen ja pätevä henkilö ja tietää, mikä on toteutettavissa ja mikä sopii hänen potilailleen.Hänen tiiminsä on erittäin ammattitaitoinen ja vieraanvarainen, ja he kaikki ovat rohkaisevia ja rauhoittavia intervention aikana.Olen vilpittömästi iloinen, että olen käynyt läpi tohtori Meddebin.Leikkaukseni tapahtui 21.12.2022ja tuskin 3 kuukautta on kulunut, ja näen jo erittäin tyydyttäviä tuloksia! En malta odottaa, että näen lopullisen tuloksen 15 kuukauden kuluttua.Iso kiitos!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️