Afro hiustensiirto Tunisiassa

hinta afro hiukset siirto 1
Kirjoittanut Melissa

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Afro hiustensiirroista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen afrohiustensiirtoon Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle afrohiusten siirroista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien tunisialaisten kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Afrohiusten siirron hinta Tunisiassa

Afrohiustensiirron keskimääräinen hinta Tunisiassa Tunisissa on 1 900 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1700 eurosta 2100 euroon.

ToimenpideHinta Tunis
Afro hiustensiirto1900 €

Mikä on afrohiustensiirto?

Afro-hiustensiirto Tunisiassa on usein yksi FUE-hiustensiirtomenetelmän monimutkaisimmista muodoista. Sen avulla voit saavuttaa luonnollisen lopputuloksen ja kasvattaa hiuksia uudelleen alueilla, joilta hiukset olivat alkaneet lähteä. Afrohiusten siirron aloittaminen voi usein tuntua pelottavalta tehtävältä, ja saatat tuntea olosi epävarmaksi prosessin suhteen.

Voi olla vaikea tietää, oletko tutkinut aihetta riittävästi, ja sen vuoksi voi olla vaikea tietää, teetkö oikean päätöksen leikkauksen tekemisestä. Tässä artikkelissa haluamme antaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää afrohiusten siirroista, hiustyypistä hiustenhoitoon.

Afrohiustyypit

Jotta ymmärtäisit, miten hiuksiasi hoidetaan, sinun on ensin tunnistettava afrohiustyyppisi. Onko sinulla kiharat, aaltoilevat vai suorat afrohiukset?

Yleensä hiustyyppisi luokitellaan A:sta C:hen. Kirjain ilmaisee, minkälainen kiharatyyppi sinulla on päässäsi. Mitä ylempänä aakkosissa olet, sitä tiukemmat kiharat päässäsi ovat. Jaottelemme jokaisen luokan, jotta saamme tietää lisää kustakin afrohiustyypistä.

Kiharat afrohiukset

Afro-kiharat hiukset jaetaan useisiin alaluokkiin. Sinulla on suuret, terhakat kiharat, joissa on enemmän volyymia. Kiharat afrohiukset voivat olla alttiita pörröisyydelle, mikä voi johtaa kuivumiseen, joten hiuksia on hyvä hoitaa syvästi usein.

Aaltoilevat afrohiukset

Jos sinulla on aaltoilevat afrohiukset, ajattele, että hiuksillasi on kuvio. Sinulla voi olla isoja aaltoja tai ranta-aaltoja, jotka ovat tiiviimpiä ja yleensä helpompia muotoilla. Tämäntyyppisissä hiuksissa voi olla samanlaisia määriä kuin suorissa hiuksissa, ja ne voivat olla vähemmän tuuheat kuin kiharat afrohiukset.

Suorat afrohiukset

Suorissa afrohiuksissa ei ole aaltoja. Tämä hiustyyppi on usein kestävämpi, koska sitä on vaikea kiharruttaa. Sitä on kuitenkin yleensä helpompi käsitellä kuin muita hiustyyppejä, sillä kuivuuden ja hauraiden päiden kaltaisia ongelmia esiintyy harvemmin.

Afro vs. suorat hiukset

Saatat yllättyä siitä, että hiustyyppisi eroaa toisistaan sen vuoksi, missä kulmassa hiusjuuresi kasvavat. Afrohiusten jokainen hiussuortuva kasvaa kaarevassa kulmassa juuresta. Juuri tämä kaarevuus antaa tälle hiustyypille tiheämmän ulkonäön suoriin hiuksiin verrattuna. Afrohiusten aaltoilevan luonteen vuoksi öljyjen kosteuttaminen koko hiussuortuvasta voi kestää kauemmin kuin suorissa hiuksissa. Siksi on tärkeää hoitaa hiuksia shampoopesun jälkeen.

Afrotukkainen hiustenlähtö

Afrohiustenlähtö voi johtua hiusten huonosta kohtelusta, ja se voi johtua jopa useista stressiin liittyvistä ongelmista. Telogen effluvium on yleinen stressiin liittyvä ongelma. Se on stressin tai traumaattisen tapahtuman aiheuttama tilapäinen hiustenlähtö. Tämän ongelman pitäisi normaalisti korjaantua itsestään.

Vaikka se voi olla vaikeaa, stressin hallintaan on monia keinoja, kuten rentoutumistekniikoiden käyttäminen ja terveellisemmän ruokavalion ja liikunnan omaksuminen. Stressi on jotain, jota me kaikki koemme koko elämämme ajan, ja sitä voi olla vaikea välttää, mutta ottamalla muutaman askeleen oikeaan suuntaan voit paitsi vähentää stressitasojasi myös parantaa mahdollisuuksiasi välttää hiustenlähtöä.

Muita hiustenlähtöön johtavia syitä ovat androgeeninen hiustenlähtö, systeeminen lupus erythematosus, etummainen fibroosi hiustenlähtö, lichen planopilaris ja vetoalopesia.

Afrohiusten hoito

Naisten ja miesten afrohiustenlähtöä voidaan hoitaa monin eri tavoin. Voit turvautua hiustenlähtöön ei-kirurgisiin hoitoihin yhdistämällä sekä minoksidiilia että finasteridia, joka on tunnettu hoito, joka voi edistää hiusten kasvua. Monet tutkimukset ovat osoittaneet tämän menetelmän tehokkaaksi. Jos tämä ei kuitenkaan toimi sinulle, on aina mahdollisuus kirurgisiin afrohiustensiirtohoitoihin Tunisiassa, kuten FUE-hiustensiirtoon, josta kerromme tarkemmin jäljempänä.

Lue myös: Afrohiusten siirto Turkissa

Afro hiustensiirto Tunisiassa

Yleensä afrohiusten siirto on monimutkaisempi kuin muut hiustensiirtotoimenpiteet. Tämä johtuu siitä, että afrohiukset ovat juuriltaan kiharat. Tämä voi vaikeuttaa kiharaisten hiustupien irrottamista tuhoamatta niitä yksitellen. Tästä syystä on tärkeää käyttää kokenutta tunisialaista kirurgia, joka arvioi tarpeesi ja suorittaa toimenpiteen. On tärkeää huomata, että tämän ei pitäisi lannistaa sinua, sillä on edelleen mahdollista saada onnistunut afrohiustensiirto, kuten monet ihmiset ympäri maailmaa ovat tehneet. Prosessi on varmasti monimutkaisempi, mutta se ei tee siitä mahdotonta.

FUE afrohiusten siirtoleikkaus

Jos olet tutkinut afrohiustensiirtoja, saatat tuntea termin FUE, joka tunnetaan myös nimellä follikulaariyksikön poisto. Tämäntyyppiset hiustensiirrot ovat varteenotettava vaihtoehto afrohiuksille. Tässä hoidossa otetaan hiuksia pään takaosassa ja sivuilla sijaitsevilta luovuttaja-alueilta, jotka siirretään sitten päänahan sille alueelle, jossa niitä tarvitaan. Se on tarkka mutta yleensä vähän invasiivinen toimenpide.

FUE-menetelmästä voi jäädä vähemmän näkyviä arpia kuin follikulaaristen yksikköjen siirrosta (FUT), koska siinä poistetaan yksittäisiä karvatupet eikä koko hiuspohjan kaistaletta. Tummemman ihon omaavilla ihmisillä on taipumus alttiimpi keloidien muodostumiselle, minkä vuoksi FUE-tekniikkaa suositaan. Siksi on tärkeää valita ammattitaitoinen hiustensiirtoklinikka, johon voit luottaa.

Afrohiusten hoito

Monet ihmiset ovat usein huolissaan afrohiusten siirrosta toipumisajasta. Afrohiusten siirrosta toipuminen on yleensä samanlaista kuin minkä tahansa muun hiustyypin kohdalla, ja sen pitäisi kestää enintään kaksi viikkoa. Sinun on odotettava vähintään viisi päivää, ennen kuin voit pestä hiuksesi, jolloin leikkauksen jäljet alkavat hävitä. Lisätietoja tästä saat hiussiirron jälkeisestä hoidosta hiussiirron jälkeisestä hoidosta -sivultamme.

Kokemuksen merkitys

On syytä huomata heti aluksi, että afrohiusten FUE-hiussiirto on yksi monimutkaisimmista hiussiirroista. Afrohiukset ovat luonteeltaan hyvin erilaisia kuin valkoihoiset hiukset. Siksi on tärkeää, että hiustensiirtoklinikalla on kokemusta tämäntyyppisten hiusten FUE-hoidosta.

Afrohiusten eroista huolimatta FUE-siirtomenetelmässä käytetään täsmälleen samaa tekniikkaa, ja se vaatii vain muutaman erityistoimenpiteen suorittamista.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Melissa

Nimeni on Mélissa, ja vuodesta 2014 lähtien olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana. Minulla on laaja kokemus sääntely- ja lääkemarkkinointiasiakirjojen kirjoittamisesta useilla eri terapia-alueilla.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️