Afro hiustensiirto Turkissa

afro hiustensiirto Turkki 1
Kirjoittanut Melissa

Keskity afro hiustensiirtoihin Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen afrohiusten siirtoon Turkissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle afrohiusten siirroista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Afro-hiustensiirron hinta Turkissa

Asiantuntevat hiustensiirtotiimit Turkissa tarjoavat erittäin houkuttelevia hintoja verrattuna Euroopan klinikoihin. Istanbulissa suoritettavan 3500 siirteen afrohiustensiirtoleikkauksen hinta on yleensä 1700-2 000 euroa. Hinta vaihtelee siirteiden määrän ja käytetyn menetelmän (FUE tai DHI) mukaan.

Afrohiusten siirto1700 €
Naisen hiustensiirto2200 €
DHI-hiustensiirto1900 €
FUE hiustensiirto1800 €

Mikä on afrohiusten siirto?

Ensinnäkin afrohiusten siirrot ovat yhä suositumpia.Hiustensiirto Turkissa on yksinkertainen prosessi, jossa hiukset siirretään luovuttaja-alueelta vastaanottaja-alueelle. Käytettyjä menetelmiä ovat FUT (follikulaaristen yksiköiden siirto) ja FUE (follikulaaristen yksiköiden poisto). Afromiehille ja -naisille, joilla on kihara tukka, voidaan tehdä hiustensiirto.

Bilan capillaire pour cheveux afro
Afrohiusten hiusten arviointi

Afrohiusten siirto on ratkaisu niille, jotka kärsivät hiustenlähdöstä traktioalopesiasta johtuen. Afro-hiustupet kerätään luovuttaja-alueilta, yleensä päänahan takaosasta, ja sitten ne istutetaan varovasti vastaanottaja-alueelle hiusrajan palauttamiseksi.

Tämä tekniikka palauttaa tiheän, luonnollisen hiusrajan, palauttaa itseluottamuksen ja parantaa esteettistä ulkonäköä.

FUT- vai FUE- afrohiustensiirto?

Ensinnäkin on olemassa kaksi vaihtoehtoa afrohiustensiirtoon – FUE ja FUT. Kaikki tapaukset eivät kuitenkaan sovellu FUE-menettelyyn. Miksi sanon tämän? Ajattele ensin hiustesi muotoa.

Afrohiukset ovat hyvin kiharat ihon yläpuolella. Se on myös yhtä todennäköisesti kihara ihon alla. FUE-menetelmässä käytetään suoraa irrotuslaitetta, joka tunkeutuu ihon läpi ja irrottaa karvatupen yksikön.

implantation de cheveux crépus
kiharaisten hiusten istuttaminen

Kihara hius vaurioituu todennäköisesti FUE-menettelyn aikana. Näin ei kuitenkaan aina ole. FUE ja FUT ovat molemmat vaihtoehtoja monille.

Jokainen potilas on erilainen, emmekä tiedä, mikä vaihtoehto on sinulle paras, ennen kuin näemme sinut henkilökohtaisesti. Soita meille, niin voimme sopia ilmaisen konsultaation. Voimme myös järjestää henkilökohtaisen keskustelun sinulle sopivana ajankohtana.

Tietoa FUE:sta ja FUT:sta

Follikulaaristen yksiköiden siirto (FUT) voi olla paras vaihtoehtosi. Kannattaa ottaa huomioon seuraavat seikat:

 1. Vain pätevä kirurgi voi suorittaa FUT-menetelmän. Kuka tahansa pätevä lääkäri (esimerkiksi yleislääkäri) voi suorittaa FUE-toimenpiteen.
 2. Jotkin klinikat ottavat riskin, koska tiedät, että olet allekirjoittanut, että olet tietoinen siitä, että siirteet eivät ehkä kasva.
 3. FUE-menetelmä edellyttää, että luovuttaja-alue ajellaan kokonaan. Toisin sanoen koko takaraivo.
 4. Lineaarinen arpeutuminen FUT-menetelmässä
 5. Toipumisaika on yleensä pidempi.
 6. FUE jättää hyvin vähän näkyviä arpia ja on potilaalle vähemmän traumaattinen.
Un homme devant un miroir
Mies peilin edessä

Aloittaminen

Saavut klinikalle. Muista olla juomatta alkoholia viikon ajan ennen leikkausta. Sinua on kehotettu varmistamaan, että olet syönyt jotain aamiaiseksi. Jos et ole, käymme hakemassa sinulle jotain.

Sen jälkeen teemme viimeisen lääkärintarkastuksen, käymme läpi toimenpiteen ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiisi. Tämä tehdään lääkärin kanssa. Kun kaikki on tehty, voimme aloittaa. Kyseessä on siis FUT-toimenpide. HIV:tä sairastavat henkilöt ovat oikeutettuja siihen.

Lue myös: DHI-hiussiirron hinta

Luovutusalueen valmistelu

Ensinnäkin meidän on päätettävä luovutuskaistaleen koko. Tämä on ihonpala, joka otetaan päänahasta. Kirurgi päättää tarvittavien siirteiden likimääräisen määrän ja tutkii sitten tiheyden. Kun tämä vaihe on suoritettu, kaistaleen koko voidaan arvioida tarkasti.

Lisäksi kun alue on ajeltu, se on pestävä. Pörröinen hiustensiirto Turkissa on niin sanottu puhdas ja ei-steriili toimenpide. Tämä tarkoittaa sitä, että sinua ei nukuteta, vaan sinut nukutetaan paikallispuudutuksessa. Se on vähän kuin hammaslääkärissä käynti, mutta olet siellä muutaman tunnin.

Klinikka puhdistetaan korkeatasoisesti, ja kaikki instrumentit ovat steriilejä ja kertakäyttöisiä. Kun alue on puhdistettu sterilointiliuoksella, olet valmis pistoksia varten.

Afro hiustensiirtovideo

Paikallispuudutus

Olen varma, että olet useimpien ihmisten tavoin huolissasi injektioista ja siitä, sattuuko ne. En aio valehdella sinulle ja kertoa, ettet tunne mitään. Useimmat potilaat vain istuvat, eikä se vaivaa heitä.

Jotkut tuntevat ne enemmän kuin toiset, mutta lisäisin, että ne ovat ohi nopeasti. Kun toimenpide on ohi, et myöskään tunne mitään loppuajan toimenpiteen aikana.

Kuinka monta injektiota tarvitaan? Se riippuu kaistaleen tai luovuttaja-alueen ja vastaanottaja-alueen koosta. Jokainen injektio kestää vain muutaman sekunnin.

Jotkut potilaat ovat hyvin ahdistuneita injektioista. Lääkäri voi antaa sinulle jotain rentouttavaa.

Liuskan kerääminen

Ensinnäkin liuskan poiston voi ja saa suorittaa vain pätevä kirurgi. Lääkäri (ei kirurgi) voi siis suorittaa FUE- (follikulaarinen hiusten poisto) toimenpiteen, mutta ei FUT- (follikulaarinen hiustensiirto) toimenpidettä.

Lisäksi tarvitset kirurgin, jolla on paljon kokemusta afrohiusten siirrosta, jotta arpeutumisriski pienenee.

Liuskan ottaminen kestää vain muutaman minuutin. Sen jälkeinen ompelu kestää kauemmin. Koko leikkauksen ajan et tunne kipua. Tosin kuulet, mitä tapahtuu.

Une personne d'origine africaine inspectant ses cheveux
Afrikkalaista alkuperää oleva henkilö tarkastelee hiuksiaan

Luovuttaja-alueen ompeleminen

Luovuttaja-alueen ompeleminen vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta. Ensin sisäkalvo liitetään yhteen, minkä jälkeen pinnallisin epidermiskerros suljetaan, jotta varmistetaan puhdas ulkonäkö ja minimoidaan keloidiarven riski. Tämä prosessi vie aikaa, jotta varmistetaan viimeistelty ulkonäkö. Saumat vaativat asiantuntevaa kädenjälkeä, jotta varmistetaan, etteivät ne irtoa.

Tärkeintä on, että kirurgin on tehtävä ompeleet.

Tämän toimenpiteen aikana ei ole kipua. Saatat tuntea lievää ihon “nykimistä”. Kun ompeleet on tehty, kirurgi siirtyy viiltoihin.

Lue myös: Naisten hiustensiirtojen hinta Turkissa

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Afrohiustensiirrossa voi esiintyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Turvotus ;
 • Verenvuoto;
 • Tunnottomuus;
 • Keloidinen arpi;
 • Hiusten oheneminen;
 • Kutina.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan oikean kirurgin Istanbulissa ja valitsemaan hyvämaineisen ja kokeneen lääkärin.

On huomattava, että islamilaisessa uskossa afrohiusten siirtoa ei pidetä haramina. Se on halal ja hyväksyttävää, jos sitä käytetään vian poistamiseen.

Olemme tehneet erityisjärjestelyjä varmistaaksemme huolettoman kokemuksen liikuntarajoitteisille henkilöille.

Kuinka paljon afrohiusten siirto maksaa Turkissa?

Jos olet kiinnostunut hiustensiirrosta, mutta et halua käyttää paljon rahaa, voit harkita afrikkalaistyylistä hiustensiirtoa Istanbulissa, Turkissa. Afrotyylinen hiustensiirto maksaa Turkissa 1 700-2 000 euroa.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan afrohiusten siirto Istanbulissa kestää?

Afrohiustensiirto Turkissa on yhtä pitkäikäinen kuin perinteinen hiustensiirto. Periaatteessa tulokset ovat pysyviä, sillä istutetun hiuksen elinikä on sama kuin luovuttaja-alueella. Kuitenkin 50 ikävuoden jälkeen noin 10 prosentin hiustenlähtö on normaalia.

Kihara hiussiirto tehdään paikallispuudutuksessa. Itse asiassa toimenpide ei ole kivulias. Ainoastaan puudutuksen antaminen voi olla hieman epämiellyttävää. Siirron jälkeen epämukavuus on vähäistä tai jopa olematonta.

Kyllä, kiharalla hiussiirrolla saatu tulos on lopullinen. Lopullinen tulos voidaan nähdä jo 12 kuukauden kuluttua leikkauksesta. Siirretty hius kasvaa kuten vastineensa. Niihin ei myöskään vaikuta hiustenlähtöä aiheuttava hormoni.

Useimmissa tapauksissa kirurgi tekee mikroleikkauksia poistaakseen uudelleen istutettavat hiukset. Leikkauksen lopuksi käytetään parantavaa voidetta. Aiheutuvat arvet ovat minimaalisia ja näkymättömiä hiuksissa. FUE-tekniikka ei jätä arpia.

Hiussiirron yhteydessä istutetut afrohiukset alkavat kasvaa takaisin noin 4 kuukauden kuluttua. Kestää 12-18 kuukautta, ennen kuin ne saavuttavat lopullisen ulkonäkönsä ja peittävät alueen kokonaan. Tällöin ne ovat saavuttaneet optimaalisen tiheytensä.

Turkissa suoritettavaan kiharan hiussiirtoon on varattava 4-6 päivän oleskeluaika. Vaikka toimenpide on nopea, tämä aika mahdollistaa toimenpiteen suorittamisen parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, mukaan lukien tarvittavat tutkimukset ja asianmukainen seuranta.

Kirjoittajasta

Melissa

Nimeni on Mélissa, ja vuodesta 2014 lähtien olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana. Minulla on laaja kokemus sääntely- ja lääkemarkkinointiasiakirjojen kirjoittamisesta useilla eri terapia-alueilla.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️