Klinikka Ghandi

Clinique Ghandi Casablanca

Clinique Ghandi on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 2004 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Casablancassa, Marokossa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Ghandi-klinikka, Casablanca, Marokko

Ghandi-klinikka on yksi Marokon parhaista synnytys- ja kirurgisista klinikoista. Se sijaitsee upeassa Casablancan kaupungissa, ja klinikalla on kymmenen pääosastoa. Näihin osastoihin kuuluvat gynekologia, urologia, yleislääketiede, ruoansulatuskirurgia ja hedelmällisyyskeskus.

Klinikalla päivystää aina vähintään 90 ammattilaista, 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Viimeisimpien tilastojen mukaan klinikalla hoidetaan vuosittain noin 4 800 potilasta. Ghandi-klinikan henkilökunta on ylpeä siitä, että se voi toivottaa vuosittain tervetulleeksi maailmaan 1 500 vauvaa.

Klinikalla on tällä hetkellä 37 sairaalapaikkaa. Klinikan leikkaussalissa potilaat löytävät viisi leikkaussalia ja endoskopiahuoneen. Klinikan synnytysosastolla on kaksi synnytyshuonetta, lastenhuone ja synnytystä valmisteleva huone. Henkilökunta on erittäin innokas tarjoamaan parasta mahdollista vastasyntyneiden hoitoa vastasyntyneille, joilla on vakavia terveysongelmia.

Vastasyntyneiden keskuksessa asiakkaat löytävät suuren huoneen, jossa on kuusi inkubaattoria ja pinnasänkyjä sekä uusimmat valohoitolaitteet, joita on aiemmin käytetty imeväisten keltaisuuden hoitoon. Ghandi-klinikan tiimiin kuuluu tällä hetkellä noin kaksikymmentä ammattitaitoista lääkäriä. Klinikan lääketieteellinen johtaja on nyt tohtori Omar El Menzhi. Ghandi-klinikka on Saham Group SA:n tytäryhtiö.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Suonikohjujen hoito
Rasvaimu
Gynekomastia
Brachioplastia
Kulmien kohotus
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Rintaimplantit
Vartalon kohotus
Rintojen kohotus
Rintojen rekonstruktio
Rintojen pienennys
Kaulan kohotus
Rhinoplastia
Vatsanpoisto

Clinique Ghandi tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Kansainväliset sanomalehdet
Tulkkauspalvelut
Lääkärintodistusten siirto
Pysäköinti
Puhelin huoneessa
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Casablanca – Maa: Marokko – Perustettu vuonna 2004
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: arabia, englanti, ranska

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️