Klinikka Du Soleil

Klinikka Du Soleil Marrakech

Klinikka Du Soleil on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 2014 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Marrakechissa, Marokossa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja pyydä hintoja ulkomailla tehtävistä leikkauksista. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Klinikka Du Soleil, Marrakech, Marokko

Klinikka Du Soleil perustettiin vuonna 2014, ja se oli Marrakechin ensimmäinen kauneuskirurgiaan erikoistunut hoitolaitos. Klinikan omistaa Val de Gracen apulaisprofessori Hassan El Gbouri. Klinikalla on 4 leikkaussalia, 3 hiustensiirtohuonetta, 1 heräämöhuone sekä potilashuoneita ja sviittejä.

Klinikka tarjoaa all-inclusive-paketteja ja alennuksia useista toimenpiteistä. Se on sitoutunut tarjoamaan potilailleen turvallisinta ja laadukkainta hoitoa. Klinikalla on tunnettu tiimi omistautuneita lääketieteen asiantuntijoita, jotka toivottavat tervetulleiksi paikalliset ja kansainväliset potilaat.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Ihon täyttö
Huulten suurentaminen
Otoplastiikka
Rasvansiirto
Gynekomastia
Rhinoplastia
Rintaimplantit
Rintojen kohotus
Rintojen pienennys
Kasvojenkohotus
Vartalonkohotus
Kulmien kohotus
Pakaroiden suurennus
Pakaraimplantit
Rasvaimu
Plastiikkakirurgian konsultaatio
Reiden kohotus
Vatsanpoisto

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Lentojen varaus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksivaraukset
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
TV huoneessa


Kaupunki: Marrakech – Maa: Marokko – Perustettu vuonna 2014
Akkreditointi : Ei tietoa – Puhuttu kieli (kielet) : arabia, englanti, ranska


Arvostelut Klinikka Du Soleil Marokko

selma zouanate
selma zouanate
22:24 04 May 23
Laadukas klinikka kiitos professori El Gbourille, joka kuuntelee potilaitaan, erittäin hyviä neuvoja, kultainen käsi
Yahya El Iraki
Yahya El Iraki
15:32 27 Feb 23
Tohtori Hassan El Gbouri on erinomainen lääkäri, jolla on useiden vuosikymmenten kokemus. Hän on erittäin ystävällinen ja inhimillisesti erittäin mielenkiintoinen. Suosittelen sitä lämpimästi
wafaa dourasse
wafaa dourasse
21:23 30 May 23
Lopulta löysin sinut... Etsin yli 15 vuotta, että olit amerikkalaisen keskuksen vieressä sanoaksesi, että professori on ennen kaikkea ihminen! Hän peruutti seminaarin, joka hänen olisi pitänyt antaa antaakseen elämän takaisin onnettomuuteen joutuneelle veljelleni... kiitos opettajalle pikkuveljeni ja koko perheen puolesta!
Rj Nora
Rj Nora
21:42 04 May 23
Hienoa ammattitaitoa professorilta ja hänen tiimiltään.Interventioiden jälkeinen seuranta, professorin herkkyys, päivä- ja yöhoitajien ja koko henkilökunta, koska he ovat kaikki niin välittäviä, uskomme todella, että emme löytäneet vastaavaa hoitoa mistään muualta, ja Julien vastaanotto oli liian suuri , sekä FatimZaran kärsivällisyyttä sekä hoidon että mukavuuden puolesta, tunsimme itsemme perheeksi ja sitä tämän klinikan professori etsii.Olemme myös tyytyväisiä tulokseen, ennen jälkiä on ilmeinen, mutta pysyy luonnollisena! (olemme Noran vanhemmat ja meillä oli nyt puolitoista kuukautta sitten leikkaus kasvoleikkaukseen).Suosittelemme 100%!!
Sarah
Sarah
12:11 09 Apr 23
Erittäin hyvä kirurgi, joka antaa hyviä neuvoja. Erittäin oikea hinta. Älä yritä myydä potilaiden selässä. Ainoa negatiivinen kohta on lankapuhelin, joka kuulostaa erittäin kovalta ja estää potilaita lepäämästä.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️