Saluss Medical Center

Saluss Medical Center Antalya klinikka 1

Saluss Medical Center on erikoistunut hiusimplantteihin. Tämä vuonna 2018 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Antalyassa, Turkissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen-kuvat ja pyydä leikkaushintoja ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Saluss Medical Center, Antalya, Turkki

Antalyan klinikka avattiin virallisesti vuonna 2018, ja sen tavoitteena on auttaa potilaita tekemään turvallisia ja tietoon perustuvia päätöksiä kustannustehokkaista lääketieteellisistä vaihtoehdoista. Hiusten palauttamiseen, plastiikkakirurgiaan ja hammashoitoihin erikoistunut klinikka on erittäin suosittu paikallisten potilaiden ja lääketieteellisten matkailijoiden keskuudessa.


Klinikan erikoisala:

Plastiikkakirurgia
Nenäleikkaus
Rintojen suurennus
Rintojen pienennys
Pakaroiden suurennus
Rasvaimu
Hammasviilut

Hammashoito
Hammasimplantit
Hampaiden puhdistus
Kruunut
Sillat

Hiusimplantit
Hiussiirteet
Parransiirto
Kulmansiirrot

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wi-Fi
Kansainväliset sanomalehdet
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksivaraukset
Pysäköintialue
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Antalya – Maa: Turkki – Perustettu vuonna 2018
Akkreditointi: Ei tietoa – Puhuttu kieli (kielet): englanti, turkki


Arvostelu SALUSS Medical Groupista

Dennis Koch
Dennis Koch
17:16 20 Feb 24
Löysin mahtavan hammaslääkärin! Minulla oli ongelmia hampaideni kanssa ja lääkäri teki hienoa työtä (viilut). Olin erittäin tyytyväinen sekä hoitoprosessiin että tuloksiin. Mehmet oli käytettävissäni koko ajan ja auttoi minua eri aloilla. Hän hoiti majoitukseni ja kuljetukseni, ja Mehmet auttoi minua myös esimerkiksi yksityistilaisuuksissa. Kampaaja, ostokset jne. Tunsin oloni erittäin mukavaksi koko päivän. Kiitos ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Voin ehdottomasti suositella! 😊
Ali Akpunar
Ali Akpunar
18:33 10 Nov 23
Minulle tehtiin hiustensiirto Saluss Medical Groupissa. Se oli minulle erittäin mukava kokemus. Haluan kiittää suuresti hiustensiirtotiimiä tästä. Tiimin päällikkö Büşra ja herra Mehmet, joka hoiti minua aiemmin ja leikkauksen jälkeen olivat erittäin kohteliaita ja ymmärtäviä.
Kralj Tvrtko BOŠNJAK
Kralj Tvrtko BOŠNJAK
12:58 20 Nov 23
Minulle tehtiin hiustensiirto, ja koko organisaatio oli täydellinen. Ensimmäisestä yhteydenotosta Suadiin, Airport Limousin -kuljetuksen kautta, hotelli oli 10 metrin päässä klinikalta. Joukkue oli hyvin nuori, ammattitaitoinen ja ystävällinen. En tuntenut kipua, ja he tekivät sen erittäin hyvin. Varsinkin he kaikki puhuvat englantia, vaikka Tulkintakin oli paikalla... kaikki suositukset Sallus Groupille ja Antalya as Citylle.
Khadija
Khadija
14:15 20 Nov 23
Laadukkaat palvelut! Olin todella tyytyväinen hoitooni. Tulin, koska minulla oli vakavia hammasongelmia ja Saluss-ryhmä teki todella ihmeitä. Klinikka on erittäin puhdas ja optimaalisilla varusteilla. Laadukkaan hoidon lisäksi koko henkilökunta oli todella tarkkaavaista, vieraanvaraista, ystävällistä ja tehokasta. Todellakin, ne olivat täydellisiä alusta loppuun (tietäen, että tulin kahdesti, kerran muutama kuukausi sitten implanttien asettamiseen ja tällä kertaa kruunuihin).Huolehtivat ammattilaiset ovat todella tunnollisia ja tehokkaita. Puhumattakaan heidän jatkuvasta ystävällisyydestään. Todella ansaittu 5/5.Suosittelen ehdottomasti menemään sinne.Kiitos ihmisille, jotka pitivät minusta huolta (anteeksi, jos unohdan tietyt nimet), mukaan lukien Dylan, Khan, Ismail, tohtori Ismail ja tohtori Yural serenay (jotka pitivät minusta täysin huolta tämän oleskelun aikana, poikkeuksellinen nainen myös laadustaan työn ja hänen hyvän sydämensä puolesta).
Maurice Nikolaizig
Maurice Nikolaizig
18:04 21 Nov 23
Voin todella suositella klinikkaa. Loistava viestintä, loistava myös henkilökohtaisella tasolla. Pääjohtaja hoiti kaikesta viimeiseen sekuntiin asti ja oli erittäin herkkä. Myös sairaalan naiset ja herrat vaikuttivat erittäin päteviltä. Voin siis vain suositella näitä asiantuntijoita kaikille. Toivottavasti sitä ei koskaan tarvita, mutta jos on, teen sen uudelleen.
Mohsin B
Mohsin B
15:32 21 May 23
Minulla oli ammatillinen kokemus SALUSS MEDICAL GROUP -ryhmästä tohtori Busran ja hänen tiiminsä kanssa, joilla oli noin 6000+ hiustensiirto. Minut kerättiin ja jätettiin huolellisesti kaikkia tapaamisia varten. Konsultaatioprosessi, leikkaus ja jälkihoito ovat olleet erinomaisia. Toimenpide sujui hyvin ja jälkihoito on loistava, suosittelen tätä yritystä.
abeda niru
abeda niru
19:24 25 May 23
Kävin hiljattain hammaslääkärissä Saluss Medical Groupin kanssa Antalyassa. Mikä hämmästyttävä kokemus! Koko tiimi lentoaseman noutokuljettajasta hammaslääkäriin ylitti kaiken, mitä olisin voinut odottaa. Olin halunnut 12 kruunua ja kun ilmestyin paikalle, hammaslääkäri sanoi, että tarvitsen vain 8. Silloin olin varma, että tämä on terveydenhuolto ennen kaikkea. Hän antoi minulle rehellisyyttä ja avoimuutta ja näytti minulle kaikki hoitosuunnitelmani vaihtoehtoja. Potilaskeskeinen yhteishoito helpotti minua. Myös klinikan tekniikka ja siisteys olivat erittäin vaikuttavat.Terveyskoordinaattorini Ipak oli vain ehdoton helmi. Hän oli tavoitettavissa 24/7 epäröimättä. Hän auttoi minua navigoimaan ja toimi asianajajanani jokaisella hammaslääkärikäynnillä. Hän ylitti velvollisuutensa varmasti. Tunsin olevani perheenä matkan lopussa.Terveydenhuollon alalla työskentelevänä voin olla varma, että tämä ei ole standardi Pohjois-Amerikassa. Olin hämmästynyt Saluss Medical Groupin palvelusta, asiantuntemuksesta ja vieraanvaraisuudesta. 10/10!!! En voi suositella tarpeeksi!
Kamil Bravv
Kamil Bravv
15:56 11 Jul 23
5 tähden palvelu. Olen erittäin tyytyväinen hiustensiirtotiimiini (Büşra, Rabia, Melisa), he tekevät hienoa työtä 🤝, olen erittäin tyytyväinen potilaskoordinaattoriini İpekiin.Kaikki ovat erittäin ystävällisiä ja vastaavat aina kaikkiin kysymyksiin, he pitävät sinuun yhteyttä leikkauksen jälkeen varmistaakseen, että kaikki on kunnossa. Suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa kaikille, jotka tarvitsevat hiustensiirtoa. Iso kiitos vielä kerran koko joukkueelle.
Юлия Саварин
Юлия Саварин
09:11 16 Jun 23
Hammaslääkärin pelko on luultavasti läsnä jokaisessa.Niin oli minullakin.Mutta kun pääset Saluss Medical Groupin klinikalle Antalyaan, sielusi rauhoittuu ja luotat täysin ammattitaitoiseen lääkäriin, joka on ystävällinen, rauhallinen ja rauhallinen Selität tilanteesi lähestyttävästi ja sinä hänen taitavissa käsissään käyt läpi tämän monimutkaisen toimenpiteen ilman kipua tai pelkoa.Tämän ryhmän koko tiimi toimii harmonisesti ja erinomaisesti!Kaikki sisältyy hoitopakettiin: tapaaminen lentokentällä ystävällisen kuljettajan kanssa, ajaminen kevyen musiikin kanssa, toimitus hotelliin modernilla huoneella ja hyvällä palvelulla, erinomainen aamiainen, kävely upeisiin maisemiin meren rannalla kestää 5 minuuttia. , kuljetus klinikalle hotellilta, myös lääkinnälliset lääkkeet sisältyvät pakettiin.Kerron teille lääkäristäni erikseen, mutta nyt haluan kiittää koordinaattoriani Mehmetiä, joka selitti minulle kaiken jo ennen kuin saavuin Antalyaan, vastasi kaikkiin kysymyksiini, auttoi minua erilaisissa pienissä asioissa, hän on erittäin upea keskustelukumppani ja koordinaattori. Hän huolehtii terveydestäni joka päivä. Vilpittömät kiitokset hänelle.Suosittelen ystävilleni vain tätä klinikkaa, jossa on erittäin ammattitaitoinen tiimi! Täällä on muuten kaikki kääntäjät, jotka auttavat sinua ymmärtämään hoitoprosessin hyvin! Nyt olen vain pahoillani, etten tullut tänne aikaisemmin! Kiitos sinulle Saluss Medical Groupin koordinoitua työtä!Hammaslääkärin pelko on luultavasti jokaisessa ihmisessä. Sama oli minulla. Mutta kun pääset Saluss Medical Groupin klinikalle Antalyaan, sielusi rauhoittuu ja luotat täysin ammattitaitoiseen lääkäriin, joka on ystävällinen, rauhallisesti ja lähestyttävästi selittämässä tilannettasi, ja sinä hänen taitavissa käsissään käyt läpi tämän monimutkaisen toimenpiteen ilman kipua tai pelkoa.Tämän ryhmän koko tiimi toimii harmonisesti ja erinomaisesti! Hoitopakettiin sisältyy kaikki: tapaaminen lentokentällä ystävällisen kuljettajan kanssa, ajo kevyen musiikin kera, toimitus hotelliin modernilla huoneella ja hyvällä palvelulla, erinomainen aamiainen, kävelymatka upeisiin maisemiin meren rannalla kestää 5 minuuttia. , kuljetus klinikalle hotellilta, myös lääkinnälliset lääkkeet sisältyvät pakettiin.Kerron lääkäristäni erikseen, mutta nyt haluan kiittää koordinaattoriani Mehmetiä. Hän selitti minulle kaiken jo ennen kuin saavuin Antalyaan, vastasi kaikkiin kysymyksiini, auttoi minua erilaisissa pienissä asioissa, hän on erittäin upea keskustelukumppani ja koordinaattori. Hän huolehtii terveydestäni joka päivä. Vilpittömät kiitokset hänelle.Suosittelen ystävilleni vain tätä klinikkaa, jossa on erittäin ammattitaitoinen tiimi! Muuten, täällä on kaikki kääntäjät, jotka auttavat sinua ymmärtämään hoitoprosessin hyvin! Nyt olen vain pahoillani, etten tullut tänne aikaisemmin! Kiitos Saluss Medical Groupin koordinoidusta työstä!
Bogdan
Bogdan
09:36 20 Jun 23
Minulla oli äskettäin ilo vierailla merkittävällä hammaslääkäriasemalla, jossa minulle asennettiin kuusi keraamista viilua. Kokemukseni klinikalla oli aivan poikkeuksellinen, sillä koko prosessi saatiin päätökseen nopeasti ja saumattomasti viikossa. Tähän sisältyi konsultaatioita, hampaiden puhdistusta, valkaisua ja muita tärkeitä toimenpiteitä.Minuun teki erityisen vaikutuksen klinikan sitoutuminen erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamiseen. He järjestivät kuljetuksen hotelliltani jokaiselle vierailulle varmistaen vaivattoman kokemuksen. Lisäksi mukanani oli ahkera koordinaattori Dilan, joka oli uskomattoman tarkkaavainen ja vastasi kaikkiin kyselyihini. Dilanin apu osoittautui korvaamattomaksi koko prosessin ohjaamisessa.Haluan esittää vilpittömät kiitokseni hammaslääkärilleni Beyzalle, jonka asiantuntemus ja tarkkuus näkyivät koko hoidon ajan. Hänen huolellinen lähestymistapansa ja omistautumisensa ammatilleen johti virheettömään lopputulokseen, josta olen todella kiitollinen.Saluss-klinikan koko henkilökunta osoitti poikkeuksellista ammattitaitoa ja sitoutumista huippuluokan palveluihin. Klinikan ilmapiiri oli vieraanvarainen ja mukava, mikä paransi entisestään yleistä kokemustani.Suosittelen lämpimästi Salussin klinikkaa kaikille, jotka etsivät laadukasta hammashoitoa ammattimaisessa ja mukautuvassa ympäristössä.
candaş yılmaz
candaş yılmaz
07:35 07 Dec 23
En todellakaan suosittele.Minulle tehtiin hiustensiirto 1 vuosi sitten, tulos oli huono ja näytti harvalta. Aluksi he sanoivat auttavansa jos ongelmia ilmenee, mutta kysyttiin uudestaan ​​ja ketään ei kiinnostanut 1 vuoden aika.Kukaan ei soitellut kysyäkseen.Kaksi erilaista.Tapasin lääkärin ja he sanoivat, että siirto oli tehty huonosti, enkä voinut saada tuloksia tämän takia.En suosittele, lisään kuvan teidän nähtäväksi.
Victor D
Victor D
14:10 22 Mar 24
Varasin ajan PRP-toimenpiteeseen. Valitettavasti klinikan henkilökunta lopetti soittamisen takaisin lykättyäni tapaamistani useaan otteeseen vedoten useisiin syihin. Vaikka odotin päiviä, en saanut toimenpidettäni tehtyä.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️