Clinica Foguet

Clinica Foguet Alicante

Clinica Foguet on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 2004 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Alicantessa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Clinica Foguet, Alicante, Espanja

Clinica Foguet sijaitsee Quiron Torreviejan sairaalassa, ja se käyttää sairaalan lääketieteellisiä tiloja kirurgisten toimenpiteiden suorittamiseen. Klinikka tarjoaa korkealaatuisia kosmeettisia toimenpiteitä, kuten kasvojenkohotuksia, blefaroplastisia toimenpiteitä, nenäleikkauksia, rintaleikkauksia, vasikkaimplantteja, vatsanpoistoja, rasvaimuja, Botoxia, mesoterapiaa, pakaroiden implantteja, kaljuuntumisen korjauksia sekä leuka- ja poskileikkauksia.

Quiron Torreviejan sairaala on varustettu uusimmalla tällä hetkellä saatavilla olevalla tekniikalla. Tiimi on erittäin pätevä, terveydenhuollon ammattilaisia, ja klinikka ylläpitää korkeimpia laatu- ja turvallisuusstandardeja.Clinica Foguet kokoaa yhteen kokeneiden ammattilaisten tiimin, joka tarjoaa kaikki toimenpiteet edulliseen hintaan ja toivottaa tervetulleiksi paikalliset ja kansainväliset potilaat.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Ryppyjen hoito
Ihon täyttö
Arpien hoito
Otoplastiikka
Nenäleikkaus
Rintojen kohotus
Rintojen pienennys
Rintaimplantit
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Plastiikkakirurgian konsultaatio
Vatsanpoisto

Clinica Foguet tarjoaa sinulle :

Ilmainen Wi-Fi
TV huoneessa


Kaupunki: Alicante – Maa: Espanja – Perustettu: 2004
Akkreditointi: Ei tietoa – Puhuttu kieli(t): englanti, espanja

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️