Jungceylon Plastic Surgery Phuket

Jungceylon Plastic Surgery Phuket Phuket Phuket klinikka 1

Jungceylon Plastic Surgery Phuket on erikoistunut kosmeettiseen kirurgiaan ja hiusten korvaamiseen. Tämä vuonna 1986 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Phuketissa, Thaimaassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen-kuvat ja kysy hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Jungceylon Plastic Surgery Phuket, Phuket, Thaimaa

Jungceylon Plastic Surgery Phuket tarjoaa laajan valikoiman esteettisiä toimenpiteitä sekä korjaavaa kirurgiaa. Kasvojen kohotukset, silmien kohotukset, rintojen kohotukset, rintojen suurennus, rasvaimu ja hiustensiirrot ovat kaikki saatavilla tällä klinikalla.

Se tarjoaa myös minimaalisesti invasiivisia esteettisiä hoitoja, mukaan lukien kasvoimplantit, ihon täyteaineet, Botox-injektiot, kollageeni- ja rasvan täyteaineet. Klinikan tiimi on sitoutunut tarjoamaan laadukasta, kattavaa ja yksilöllistä hoitoa kaikille kosmeettisen ja esteettisen kirurgian potilaille.

Jokaista potilasta kohdellaan lämpimästi, huolellisesti ja kunnioittavasti. Klinikan tavoitteena on varmistaa, että jokainen potilas kokee kosmeettisen kirurgian mukavasti, turvallisesti ja tyytyväisenä. Potilaat arvioidaan yksilöllisesti, jotta varmistetaan heidän tarpeisiinsa parhaiten sopiva lopputulos. Tiimi varmistaa aina, että potilaat toipuvat nopeasti ja sujuvasti.

Klinikka käyttää korkealaatuisia kirurgisia ja lääketieteellisiä laitteita ja varmistaa, että kaikki on täysin desinfioitua ja hyvin valmisteltua. Jungceylonin plastiikkakirurgian klinikan potilaita ohjataan ensimmäisestä konsultaatiopäivästä alkaen aina leikkauksen jälkeiseen hoitoon asti.

Tiimi selittää kirurgiset toimenpiteet ja mahdollisten komplikaatioiden riskit yksityiskohtaisesti ja keskustelee potilaan rajoituksista ja odotuksista. Huolellista seurantaa toteutetaan myös potilaan edistymisen seuraamiseksi ja sen varmistamiseksi, että tulokset vastaavat odotuksia.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Kulmien kohotus
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Kaulan kohotus
Nenäimplantit
Otoplastiikka
Kasvojen implantti
Kasvojen naisellistaminen
Genioplastia
Onttot posket – Bichectomy
Huulien suurennus
Rintojen suurennus
Rintojen kohotus
Rintojen pienennys
Gynekomastia
Rasvaimu
Vatsanpoisto
Brachioplastia
Reiden kohotus

Hiusimplantti
Hiustensiirto

Jungceylon Plastic Surgery Phuket tarjoaa sinulle :

Ilmainen Wi-Fi
Matkaopas
Pysäköinti


Kaupunki: Phuket – Maa: Thaimaa – Perustettu vuonna 1986
Akkreditointi: Ei tietoa – Puhuttu kieli(t): englanti, thai

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️