Forme Clinic

Forme Clinic Praha klinikka 1

Forme Clinic on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 2013 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Prahassa, Tšekin tasavallassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja pyydä hintoja ulkomailla tehtävistä leikkauksista. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Forme Clinic, Praha, Tšekki

Forme Clinic on vuonna 2013 perustettu plastiikkakirurgian klinikka. Se on erikoistunut kattavimpaan valikoimaan kirurgisia ja ei-kirurgisia kosmeettisia toimenpiteitä ja on ylpeä voidessaan sanoa, että se tarjoaa pääsyn parhaisiin hoitoihin, standardeihin ja käytäntöihin.

Klinikka on suosittu valinta kansainvälisten potilaiden keskuudessa, jotka etsivät kohtuuhintaisia ja laadukkaita kosmeettisia toimenpiteitä, kuten kasvojenkohotuksia, blefaroplastiaa, nenäleikkauksia, rintaleikkauksia, vasikkaimplantteja, vatsanpoistoja, rasvaimua, Botoxia, pakaroiden implantteja, kaljuuntumisen korjauksia sekä leuka- ja poskileikkauksia.

Koska paikkoja on rajoitettu määrä, jokainen kävijä saa optimaalista huolenpitoa kirurgilta ja hoitajalta koko hoidon ajan.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Ryppyjen hoito
Otoplastiikka
Huulten suurennus
Nännien pienennys
Areolan pienennys
Rasvaimu
Nännin korjaus
Häpyhuulten plastiikka
Rintaimplanttien poisto
Kaulan kohotus
Rasvan siirto
Onttot posket – Bichectomia
Gynekomastia
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Nenäleikkaus
Pakaroiden kohotus
Rintojen pienennys
Rintojen suurennus
Vasikkaimplantit
Pakaraimplantit
Brachioplastia
Reiden kohotus
Vatsanpoisto

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Kansainväliset sanomalehdet
Tulkkauspalvelut
Yksityishuoneet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Praha – Maa: Tšekki – Perustettu: 2013
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhutut kielet: tšekki, englanti, saksa, venäjä


Formé-klinikan lausunto

Veronika Davidová
Veronika Davidová
05:53 11 Nov 23
Kolme viikkoa sitten minulle tehtiin lisäys tohtori Michal Dychuksen kanssa. Ennen ensimmäistä konsultaatiota en ollut vielä 100 % vakuuttunut siitä, lähdenkö koskaan menettelyyn. Ensimmäisessä konsultaatiossa etsin vain neuvoja ja suosituksia, mikä ja miten minulle todella sopii, sillä päätän myöhemmin, onko augmentaatio minulle ollenkaan jotain. Kuitenkin lämpimällä, ystävällisellä ja inhimillisellä lähestymistavalla tohtori Dychus vakuutti minut siitä, että jos joudun kasvatukseen, se tapahtuisi hänen kanssaan, koska hän sopi minulle hyvin. Koko sairaalahoito, leikkaus ja kaikki meni hienosti. Koko tiimi tukee sinua toimenpidepäivänä, kun he kokevat, että sinun täytyy hieman pelätä. Menettelyn jälkeen he iloitsevat tuloksesta täysin viattomasti ja ystävällisesti kanssasi. Siellä tunnet olosi kotoisaksi. Haluan vielä kerran kiittää teitä tällä arvostelulla unelmani toteutumisesta.Ja kaikille naisille, jotka epäröivät kuten minä ennen leikkausta, voin nyt ylpeänä sanoa - älä odota mitään ja valitse Forme Clinic❤️
Kaleva
Kaleva
20:45 19 Oct 23
Tein vatsaleikkauksen tohtorin kanssa. Oliko Dychus tehnyt ja olen 100% tyytyväinen! Lääkäri on loistava, pätevä, ystävällinen ja ammattitaitoinen. Anestesialääkäri oli myös loistava ja vei pelkoni pois!Linnikan hoitajat olivat kaikki super mukavia ja erittäin kärsivällisiä. Klinikka oli puhdas ja uusi. Voin lämpimästi suositella klinikkaa, sinne menisin myös seuraavaan rintaleikkaukseeni. En huomannut yhtään mitään pahaa. Se oli todella miellyttävä oleskelu.ps. Ruoka oli niin rakkaudella valmistettu 🙈 parempi kuin joissain hotelleissa ❤️
S B
S B
06:20 08 Oct 23
Minut näki viikko sitten Forme Clinicissä tohtori. Jiri Bayer toimii. En voi kuvitella parempaa klinikkaa. Vaikka se oli ensimmäinen käyntini plastiikkakirurgiassa, voin sanoa, että jos suunnittelen jotain uudestaan, valintani on ehdottomasti Forme Clinic uudelleen!Kirurgista anestesiologiin ja sairaanhoitajiin kaikki oli täydellistä. Se on niin ammattimaista ja ennen kaikkea rakastavaa. Tunsin oloni erittäin, erittäin mukavaksi!
Ivanka Jankovicova
Ivanka Jankovicova
15:34 07 Sep 23
Hei, minulle tehtiin rintojen pienennys 14 päivää sitten enkä voi sanoa muuta kuin että olen iloinen klinikan lähestymisestä, oleskelusta ja leikkauksen tuloksesta.Salvia. Dychuksella on kultaiset kädet ja loistava lähestymistapa potilaisiin, hän selittää kaiken oikein ja vastaa kaikkiin kysymyksiin.Myös muu FORMÉ-klinikan henkilökunta on mukavaa ja ammattitaitoista.Herään vain joka päivä kauniilla fiiliksellä ja kadun vain sitä, etten mennyt toimenpiteeseen aikaisemmin. Kiitos ja onnea kauniiseen työhösi.
Olivia Murray
Olivia Murray
15:11 31 Jul 23
Tohtori Vasek teki viime kuussa nenäleikkauksen, ja se oli aivan uskomaton kokemus. Olin hyvin hermostunut, koska en ollut koskaan ennen ollut minkäänlaisessa leikkauksessa, mutta heti kun puhuin tohtori Vasekin kanssa, tiesin olevani loistavissa käsissä. Klinikan koko henkilökunta oli uskomatonta, niin mukavaa ja superammattimaista, mikä sai minut tuntemaan oloni erittäin turvalliseksi matkustaessani yksin ulkomailta. Nenäleikkauksesta toipuminen on pitkä prosessi, mutta olin niin yllättynyt siitä, kuinka upealta tulokseni näytti heti kipsin irtoamisen jälkeen, se näyttää vielä paremmalta nyt kuukauden kuluttua ja paranee edelleen tulevina kuukausina. Jälkihoito oli myös todella hyvä, klinikka vastasi erittäin hyvin kyselyyn, joka minulla oli muutama päivä leikkauksen jälkeen. Suosittelen ehdottomasti!
Soňa Kracíková
Soňa Kracíková
06:26 24 Aug 23
21.8.2023 - rintojen suurennusHaluan kiittää Forme Clinicin koko henkilökuntaa. Vastaanoton tytöt toivottavat sinut hymyillen aamullakin, joten tunnet olosi mukavaksi heti sisään astuessasi. Iso kiitos sisko Klaralle. Todella hieno ihminen. Toivon, että jokainen pikkusisko olisi vähintään puoliksi sellainen. Tietysti muut sisarukset ovat myös mahtavia, mutta Klára ja minä olimme enemmän tekemisissä päivän aikana.Anestesiologi Alan Svoboda on se, joka minun on todella nostettava esiin. Hienoa työtä, en voi vieläkään uskoa, että olin anestesiassa ollenkaan. Heräämisen jälkeen valpas, ilman merkkiäkään siitä, että mitään olisi tapahtumassa. Mukava ensikontaktista lähtien. Minä vain rakastan sinua 😁 Uskomattoman inhimillinen lähestymistapa.Ja tietysti suurimmat kiitokset Dr. Bayer. . Annoit minulle hyviä neuvoja siitä, kuinka päättämätön olen. En tiedä kuinka hän teki sen, mutta tunnen oloni hyväksi, ilman kipua ja odotan vain innolla, että kaikki menee niin kuin pitää.Mitä tulee itse klinikkaan - puhdas, tuoksuva, hyvä ruoka - minusta tuntui vain erittäin hyvältä alusta loppuun.Kiitos kaikille ja suosittelen sitä kaikille, jotka epäröivät valita tämän klinikan.
K p
K p
04:27 20 Dec 23
Mietin ja etsin hyvin pitkään, minkä klinikan ja minkä lääkärin valitsen.Pitkän etsinnän ja pohdinnan jälkeen törmäsin Dr. MUDr. Jiří Bayera.Minun on sanottava, että kaikki meni alusta asti täydellisesti, puhelinsopimus, sähköpostisopimus hinnasta läpi ja mitä tarvitaan (näen myös suurena etuna, että klinikalta saat kaikki testit, jos ovat sen arvoisiaViikko sitten tein kaikki testit, jotka olivat kunnossa, sitten koitti D-päivä.Minun piti tavata lääkäri ensimmäistä kertaa, minun on sanottava, että valinta on mielestäni erittäin suuri, erittäin sympaattinen ja ymmärtävä lääkäri, joka ymmärtää sen erittäin hyvin ja jonka uskoin ensi hetkestä lähtien tietävän mitä tekee. Huolimatta siitä, että en tykännyt peiliin katsomisesta ennen kuin eilen, ja jopa lääkäri tunsi sen, täytyy sanoa, että 30 minuuttia kärsimystä oli sen arvoista. Vaikka olen edelleen klinikalla, olen toistaiseksi täysin kivuton. Ja myös siellä missä sinusta huolehditaan erittäin hyvin, sairaanhoitajat ovat erittäin ystävällisiä, siellä on laaja valikoima ruokia ja jos tarvitset kipulääkkeitä ja paljon muuta.En olisi muuten valinnut, hieno kokemus jopa leikkaussalissa loistavan anestesiologin kanssa (joka esittelee itsensä juuri ennen leikkausta ja saa sinusta mahdollisimman paljon tietoa), mukavan poronkorvaisen naisen kanssa ja mukavat 3 sairaanhoitajaa ja ylilääkäri J. Bayer.Unohtumaton kokemus minulle ja, kuten lääkäri sanoi: "Uskon, että voimme tehdä sen yhdessä" ja tiedän jo, että minulla on jotain mitä odottaa ja 3 viikon kuluttua näen vihdoin uskomattoman eron. Lopulta he lopettivat, koska he ei todellakaan tule katumaan sitä.Lämmin kiitos koko henkilökunnalle sellaisena kuin he ovat nykyään, koska se ei ole enää tapana kaikkialla.❤Ja sisar Kristýnka, joka on todella upea, ja muut upeat sisarukset ovat myös mainitsemisen arvoisia.Kiitos Forme Clinic ja toivon sinulle monia yhtä tyytyväisiä asiakkaita.Ja isot kiitokset kuuluu myös vastaanoton naisille, näin hymyileviä naisia ​​ei usein törmää 💖Ystävällisin terveisin K.P
Patty Jenkins
Patty Jenkins
09:54 29 Jun 23
Tämän vuoden maaliskuussa kävin rintojen suurennuksen tohtori Lhotskylla. Olin erittäin vaikuttunut klinikasta, nopeasta yhteydenpidosta ja upeasta hoidosta. Neuvonta, jonka kävin verkossa, oli ilmainen. Taksi odotti minua, kun saavuin Prahan lentokentälle. Kaikki klinikalla olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita. huone oli mukava ja viihtyisä. Leikkaus meni erittäin hyvin, eikä minulla ollut komplikaatioita leikkauksen jälkeen, joten oloni oli melko hyvä. Olin hotellissa vielä viikon ennen kuin lensin kotiin. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen.
Pavlína Mosiurczáková
Pavlína Mosiurczáková
11:18 21 Apr 23
Haluaisin jakaa innostukseni rintaleikkauksestani Formé Clinicissä Prahassa. Kesti vuosia tajuta, mistä lisäyksen saa. Tutkittuani monia arvosteluja ja kokemuksia muilta asiakkailta, varasin konsultaation MUDr:lta. Lhotský, jonka kanssa minulla oli jo kokemusta ranneleikkauksista Vysoké na Jizeroussa. Täytyy sanoa, että tein elämäni parhaan päätöksen - sekä klinikan että operaattorin valinnassa. Henkilökunta vastaanotosta osastolta leikkaussaliin on täysin ammattitaitoista. Klinikan ystävällinen lähestymistapa, poikkeuksellinen palvelu ja ylellinen ympäristö herättävät sinussa täydellisen rauhan ja seesteisyyden tunteita - "heität pois" kaikki huolesi aivan klinikan porttien ulkopuolella. Mr. MUDr. Lhotský on erittäin huolehtivainen ja huolellinen, ja vielä seuraavinakin päivinä leikkauksen jälkeen olemme edelleen yhteydessä toisiimme ja seuraamme tilaani leikkauksen jälkeen. Jos vielä epäröit, tule katsomaan itse henkilökohtaisella konsultaatiolla♥️P.S. piti ottaa mukaan vain pieni reppu, kaikki oli saatavilla klinikalta ilmaiseksi (mukaan lukien leikkauksen jälkeinen paketti).
Raoof Zarka
Raoof Zarka
10:25 12 Dec 23
Kävin tällä klinikalla viisi vuotta sitten nenän nenäleikkauksessa, ja valitettavasti se osoittautui erittäin pettymykseksi. Aluksi hinnasta oli sovittu, mutta leikkauksen jälkeen minulta veloitettiin yllättäen 200 euroa lisää. Kaksi päivää leikkauksen jälkeen minulle kehittyi kurkkutulehdus ja olin hyvin sairas. Kun otin yhteyttä klinikalle saadakseni apua, he vain neuvoivat minua hakemaan hoitoa apteekista.Kuukautta myöhemmin, kun irrotin nenäsuojan, huomasin, että nenäni oli epätasainen, toinen puoli suurempi kuin toinen ja huomattava kaltevuus. Keskusteltuaan tästä asiasta klinikan kanssa ja lähettäessään heille kuvat, he ilmoittivat minulle, että yksi nenäompeleista oli avautunut, mikä ei heidän mielestään ollut heidän syytään. Lopulta he tarjosivat korjaavaa leikkausta, mutta vaativat minua maksamaan lisämaksun ja odottamaan vähintään vuoden ennen leikkausta.Äskettäin otin heihin yhteyttä korjaavan leikkauksen aikataulua varten, mutta en saanut vastausta. Useista yrityksistä huolimatta he eivät ole vastanneet minulle. Pettymyksen lisäämiseksi nenäni on nyt huonompi kuin ennen toimenpidettä. Yhteenvetona, tämä oli yksi pahimmista kokemuksista, joita minulla on koskaan ollut klinikalla sekä palvelun että ammatillisen hoidon kannalta.Vastaus vastaukseesi:Hei,Arvostan vastaustasi, mutta minun on selvennettävä joitain kohtia. Mainitsit, että et ole saanut minulta tai virastolta mitään viestejä, mutta uskon, että sinun on ehkä palattava viimeksi lähettämääni sähköpostiin, jossa pyysin selkeää selvennystä tulevista vaiheista. Valitettavasti vastausta ei tullut. Lisäksi minulla on kirjaa virastolle lähetetyistä WhatsApp-viesteistä, joihin ei myöskään vastattu.Lisäksi minulla oli sellainen vaikutelma, että klinikka ottaisi yhteyttä jälkikäteen varmistaakseen, että kaikki etenee hyvin, mutta en kuitenkaan koskaan saanut tiimiltänne mitään seurantaa. On melko masentavaa havaita, että julkiseen arvosteluun kiinnitettiin nopeaa huomiota, jyrkässä ristiriidassa vastauksen puuttumiseen, kun otin yhteyttä suoraan sähköpostitse tai toimistosi kautta.On todella pettymys, kuinka viestintäyritykseni jätettiin huomiotta, kunnes tämä asia tuotiin julkiselle alustalle. Tämä kokemus kuvastaa huonosti klinikan sitoutumista potilaiden hoitoon ja seurantaan.
Veronica Villanueva
Veronica Villanueva
14:20 21 Jul 23
Saavuttuani Prahaan 21. heinäkuuta aloin tuntea oloni huonoksi ja otin yhteyttä paikalliseen klinikkaan toivoen saada IV-ravintohoitoa. Selitin tarpeeni henkilölle, joka vastasi puheluun, mutta oli ilmeistä, että hän ei tuntenut käsitettä. Selvitettyään, että tämä koski C-vitamiinin ja B-vitamiinin kaltaisten aineiden antamista, henkilö ilmaisi epäilyksensä mahdollisuudesta järjestää tämä hoito, koska olin vain neljä päivää kaupungissa.Huolimatta vakuutuksestani, että jopa yksi hoito jonakin käytettävissä olevista päivistä (perjantai, maanantai tai tiistai) olisi hyödyllinen, henkilö oli masentava vastauksessaan. Hänen lähestymistapansa ei mielestäni palvellut klinikkaa hyvin asiakaspalvelun tai tarjonnan tehokkaan edistämisen kannalta.
Sulubobk
Sulubobk
00:18 18 Jan 24
Olet tehnyt tarpeeksi. Minulle tehdään 3 leikkausta korjatakseni sen, mitä teurastajasi kirurgista teki minulle. Minulla on edelleen syvät arvet. Jokainen kirurgi, joka teki minulle korjaavan leikkauksen myöhemmin, oli järkyttynyt työstään. Se oli kamala kokemus. Olen syvästi pahoillani, että luotin klinikasi joka ikinen päivä. Olet onnekas, että haluan vain jättää tämän kaiken taakseni. Ole erityisen varovainen tämän paikan kanssa.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️