Mahalaukun ohitusleikkauksen hinta Tunisiassa

hinta mahalaukun ohitusleikkaus Tunisia 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää mahalaukun ohitusleikkauksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen mahalaukun ohitusleikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle mahalaukun ohitusleikkauksesta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Mahalaukun ohitusleikkauksen hinta Tunisiassa

Keskimääräinen mahalaukun ohitusleikkauksen hinta Tunisissa, Tunisiassa on 4 500 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 4 000 eurosta 5 000 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Mahalaukun ohitusleikkaus4500 €

Mikä on mahalaukun ohitusleikkaus?

Tunisiassa tehtävä mahalaukun ohitusleikkaus pienentää vatsan kokoa, joten et voi syödä niin paljon kuin ennen. Kirurgi myös ohjaa eli ohittaa osan ruoansulatusjärjestelmästäsi uudelleen, jotta et ime niin paljon ruokaa.

Mahalaukun ohitusleikkauksia on useita erilaisia:

Mahalaukun ohitusleikkaus :

Tämä on yleisin mahalaukun ohitusleikkaus Yhdysvalloissa. Kirurgit voivat tehdä sen pienen viillon kautta, mikä mahdollistaa nopeamman toipumisen kuin monimutkaisemmat leikkaukset.

Ensin tunisialainen kirurgi luo pienen mahapussin niittaamalla osan mahalaukusta tai asettamalla pystysuoran nauhan. Tämä rajoittaa syötävän ruoan määrää.

Seuraavaksi kirurgi kiinnittää ohutsuolen Y-muotoisen osan pussiin. Tämä luo ruoalle ohituskaistan, joka ohittaa osan ruoansulatusjärjestelmästäsi. Tämän seurauksena imeydyt vähemmän kaloreita ja ravintoaineita.

Laaja mahalaukun ohitusleikkaus (biliopancreatic bypass):

Tämä on monimutkaisempi mahalaukun ohitusleikkaustyyppi. Kirurgi poistaa mahalaukun alaosan. Sen jälkeen hän yhdistää jäljelle jäävän pienen pussin suoraan ohutsuolen loppuosaan ohittaen kokonaan kaksi ensimmäistä osaa. Tämä tekniikka on tehokas laihdutustekniikka, mutta sitä ei käytetä laajalti, koska sen komplikaatioiden osuus on suuri ja se voi johtaa ravintoaineiden puutteeseen.

Mahalaukun ohitusleikkauksen riskit

Tunisiassa mahalaukun ohitusleikkauksen läpikäyneillä on riski :

  • Pussin venyminen: Vatsa suurenee ajan myötä ja venyy takaisin alkuperäiseen kokoonsa.
  • Niittien repeäminen: Niitit irtoavat.
  • Ravintoaineiden, vitamiinien ja kivennäisaineiden puutokset: Kehosi pystyy saamaan ravinteita ruoasta huonommin.
  • Stomaalinen ahtauma: Mahalaukun ja ohutsuolen väliseen yhteyteen muodostuu ahtauma, joka aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua, refluksitautia ja kyvyttömyyttä syödä. Tämä ahtauma on laajennettava.

Mahalaukun ohitusleikkaus voi aiheuttaa myös “tyhjenemisoireyhtymän”. Tällöin ruoka kulkeutuu liian nopeasti mahalaukusta ohutsuoleen. Oireita ovat pahoinvointi, heikkous, hikoilu, pyörtyminen ja joskus ripuli syömisen jälkeen sekä äärimmäinen heikkous makeisten syömisen jälkeen.

Sappikiviä voi kehittyä, kun laihdut nopeasti. Jos näin käy, lääkäri voi antaa sinulle lääkkeitä niiden liuottamiseksi.

Koska nämä kirurgiset toimenpiteet muuttavat tapaa, jolla elimistösi käsittelee ruokaa, sinun tulisi keskustella lääkärisi kanssa varmistaaksesi, että saat kaikki tarvitsemasi ravintoaineet.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️