Hammashoito Tunisiassa

hammashoito Tunisia 1
Kirjoittanut Maria

Hammashoidon avulla voit palauttaa ja parantaa hampaiden kuntoa Tunisiassa. Tunisia on todellinen referenssi parodontologian alalla, ja sieltä löydät maailman parhaat asiantuntijat. Jos harkitset hammaslääkärilomaa Tunisiassa, ota kattavan oppaamme avulla selvää hammashoidon hinnoista ja menettelystä.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hammashoidosta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä hammaslääkäreiltä. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hammashoidon hinta Tunisiassa

Hollywood-hymyn hinta Tunisiassa on 3 400 euroa. Hammasimplantti maksaa 500 euroa. Hammaskruunu maksaa 180 euroa. Hammasviilun hinta Tunisiassa on 250 €, ja valkaisu maksaa 350 €. Nämä hinnat voivat vaihdella klinikan arvostuksen ja hammaslääkärin auktoriteetin mukaan.

ToimenpideHinta euroina
Hollywood-hymy (14 hammasta)3400 €
Hammasimplantti500 €
Hammaskruunu180 €
Hammasviilu250 €
Hampaiden valkaisu350 €

Mitä hammashoito on Tunisiassa?

Hammashoito tapahtuu yksinomaan hammashoitolassa. Sinua hoitaa hammaslääkäri, joka hoitaa hampaasi tai ikenesi toiveidesi ja ongelmasi mukaan.

Ikenien hoito ja kirurgia

Ensinnäkin Tunisiassa on mahdollista tehdä monenlaisia ienhoitoja. On mahdollista harkita iensiirtoa, jos kyseessä on hyvin voimakas taantuma, joka voi vaikuttaa jokapäiväiseen elämääsi.

Monet ihmiset tulevat Tunisiaan myös hoitamaan ikenihymyn, joka on pieni toimenpide, jolla voidaan palauttaa sopusuhtainen hymy.

Hollywood-hymy

Hollywood-hymy Tunisiassa, eli tähtien hymy, palauttaa täydellisesti linjassa olevat, valkoiset hampaat ja häikäisevän hymyn.

Hampaiden pinnalle asetetaan ohut kerros posliinia, joka mukautuu hampaiden muotoon, asentoon ja kokoon. Voit valita useista valkoisen sävyistä.

Hammasviilut

Hampaat voivat vaurioitua, värjäytyä tai halkeilla monista eri syistä. Hammasviilut ovat juuri sopiva keino, joka antaa sinulle välittömän muodonmuutoksen, kauniin hymyn ja paremman suuhygienian.

Nykyään Tunisiassa on mahdollista valmistaa hammasviiluja, jotka näyttävät täsmälleen samalta kuin luonnollinen hammaskiille. Itse asiassa muoto ja sävy voidaan mukauttaa toiveidesi ja makusi mukaan.

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on hoito, jolla saat valkoisemmat hampaat muuttamatta niiden muotoa tai kokoa.

Menetelmässä geeliä levitetään suoraan hampaiden pinnalle ja käytetään erityistä sinistä lamppua, joka vahvistaa peroksidin vaikutusta, jolloin hampaat ovat jopa 9 sävyä valkoisemmat.

Hammasimplantit

Jos olet menettänyt yhden tai useamman hampaan, sinun on hyvä tietää, että tämä on täysin mahdollista korjata valitsemalla hammasimplantti Tunisiassa. Kyseessä on keinotekoinen juuri, joka pitää sillan tai korvaavan hampaan paikallaan.

Implantit ovat titaaniruuveja, jotka asetetaan suoraan luuhun ja muodostavat vankan perustan silloille tai kruunuille.

Millainen on tämän toimenpiteen ihanteellisen ehdokkaan profiili?

Hammashoito Tunisiassa ja erilaiset hampaiden ja suun esteettiset toimenpiteet on tarkoitettu henkilöille, joilla on hammasongelmia. Potilaat etsivät yleensä täydellistä, virheetöntä hymyä.

Kun kyse on kosmeettisista hoidoista, kuten hampaiden valkaisusta, laminaateista tai Hollywood-hymystä, ei kuitenkaan saa olla suuongelmia. Potilaan hampaiden ja ikenien on oltava terveet.

Raskaana olevien tai imettävien naisten ei pitäisi tehdä hampaiden valkaisua geelin sisältämän peroksidin vuoksi. Yleissääntönä on, että on parasta kysyä neuvoa yleislääkäriltä ennen kuin harkitset mitään hoitoa.

On tärkeää täsmentää, että tiettyjä hammashoitoja ei pidä yhdistää. Hampaiden valkaisua ei kannata tehdä laminaattien tai hammasimplanttien päälle, sillä se voi vahingoittaa niitä.

Miten hammashoito toimii Tunisiassa?

Käymme nyt läpi koko menettelyn, jotta tiedät, mitä odottaa ja miten valmistautua.

Ennen toimenpidettä

Ennen hammashoitoa tai hammastoimenpidettä sinulle tehdään täydellinen tutkimus mahdollisten ongelmien havaitsemiseksi. Ensinnäkin hammaslääkäri kysyy sinulta kysymyksiä haluamastasi hoidosta. Hän saattaa jopa ehdottaa sinulle parhaita vaihtoehtoja.

Jos hampaissasi tai ikenissäsi havaitaan jokin ongelma, hammaslääkäri hoitaa sen ensin ennen hoidon aloittamista.

Toimenpiteen aikana

Hoidon tai toimenpiteen kesto riippuu siitä, mitä aiot tehdä, ja se voi vaihdella 20 minuutista yhteen tuntiin. Hoidot tehdään yleensä paikallispuudutuksessa.

Useimmat toimenpiteet tehdään avohoitona, mikä tarkoittaa, että potilas voi poistua klinikalta samana päivänä.

Leikkauksen jälkeen

Yleisesti ottaen kaikki hammaslääketieteelliset toimenpiteet ovat lähes kivuttomia. Lääkäri voi kuitenkin määrätä kipulääkkeitä ensimmäisenä päivänä kivun alkamisen rajoittamiseksi.

Hoidon jälkeen hammaslääkärille on varattava aika 2-3 päivän kuluttua, jotta voidaan tarkistaa, että kaikki meni hyvin toimenpiteen aikana. Rutiinitarkastus olisi myös varattava vähintään kerran vuodessa hoidon jälkeen, jotta mahdolliset ongelmat voidaan havaita ja varmistaa, että ne voidaan korjata.

Klinikka Pasteur Tunis

Mitä varotoimia on noudatettava Tunisiassa tehdyn hammashoidon jälkeen?

Hammashoito on yleensä rutiinitoimenpide, jolla ei juuri ole sivuvaikutuksia. On kuitenkin tärkeää ylläpitää hyvää suuhygieniaa tulehdusten ja infektioiden välttämiseksi.

Lisäksi hampaiden valkaisun kaltaisen hoidon jälkeen on täysin mahdollista, että hampaat muuttuvat normaalia herkemmiksi. Tästä syystä hammaslääkärit kehottavat voimakkaasti olemaan nauttimatta liian kuumia tai liian kylmiä juomia.

Minkä tahansa hammashoidon yhteydessä on erittäin suositeltavaa, että lopetat tupakoinnin ja kaikenlaisen tupakan käytön, jotta tulokset kestävät pidempään.

Kun hammasimplanttia asennetaan, sinun on varottava syömästä vain nestemäisiä ruokia ensimmäiset 24 tuntia toimenpiteen jälkeen. Sen jälkeen sinun tulisi syödä vain pehmeitä ruokia, kuten marmeladia, pastaa tai banaaneja.

Sinun tulisi myös käydä hammaslääkärissä vähintään kerran vuodessa rutiinitarkastuksessa.

Kuinka paljon hammashoito maksaa Tunisiassa?

Hoitojakso Tunisiassa sisältää täyden hoidon: majoituksen, lentokenttäkuljetuksen, hammashoidon, lääkkeet ja tulkin. Koska hammashoito ei ole suuri toimenpide, voit jopa hyödyntää tilaisuutta tutustua nähtävyyksiin.

Tässä on hinnasto, josta saat käsityksen. Tarkemman tarjouksen voit saada, kun olet paikan päällä:

  • Hollywood Smile: alkaen 3 000 euroa.
  • Hammasimplantit: alkaen 2 000 euroa.
  • Hampaiden valkaisu: alkaen 800 euroa.

Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua tekemään leikkauksestasi Tunisiassa menestyksekkään maksutta. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️