All-on-6 hinnat Tunisiassa

all on 6 tunisia 1
Kirjoittanut Laura

All-on-6-hammasimplanttimenetelmää Tunisiassa käytetään potilaan suun uudelleenrakentamiseen, kun hän on menettänyt huomattavan määrän hampaita toisesta tai molemmista leuoista.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle All-on-6:sta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä tunisialaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

All-on-6:n hinta Tunisiassa

All-on-6 Tunisiassa Tunisiassa maksaa keskimäärin 6 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 5500 ja 6500 euron välillä.

ToimenpideHinta Tunisia
All-on-6 6000 €

Mikä on All-on-6?

Tämä toimenpide tehdään yleensä potilaan suun uudelleenrakentamiseksi, kun hän on menettänyt huomattavan määrän hampaita toisesta tai molemmista leuoista. Toimenpiteen avulla potilas voi korvata kaikki hampaansa kuudella luonnollisen näköisellä hammasimplantilla.

All-On-6-hammasimplantit Tunisiassa eivät yleensä vaadi luunsiirtoa, joten ne ovat täydellinen ratkaisu potilaille, joilla on alhainen leukaluun tiheys tai määrä. Monet potilaat ovat alusta lähtien hyötyneet palautetuista hampaista, ja All-On-6®-hammasimplantti tarjoaa potilaille vahvemman ja terveellisemmän korvaavan hammasproteesin.

MITEN ALL-ON-6®-HAMMASIMPLANTIT TOIMIVAT?

All-On-6®-hammasimplanttimenetelmällä Tunisiassa luodaan pysyvä proteesi kuuden hammasimplantin avulla. Ne toimivat ankkureina sillalle tai hammasproteesille. Ylä- tai alaleukaan asetetaan kuusi implanttia, jotka ankkuroivat hammasproteesin pysyvästi. Hammaslääkäri arvioi suun anatomiset rakenteet perusteellisen tutkimuksen jälkeen digitaalisten röntgenkuvien ja 3D-kartioskannerin avulla. Tämän jälkeen hammaslääkäri arvioi luukatoa ja ottaa jäljennökset uuden hymyn luomiseksi.

Ajan myötä leukaan asetetut implantit sulautuvat leukaluuhun, edustavat luonnollisia juuria ja palauttavat luonnollisen hymyn.

ENNEN ALL-ON-6®-HAMMASIMPLANTTIHOITOA

All-On-6®-menettelyssä ei yleensä tarvita luusiirrettä. Se voi kuitenkin olla tarpeen potilaan luuntiheydestä riippuen. Hammaslääkäri arvioi ja tarkastaa suun ennen toimenpiteen aloittamista ja tiedottaa siitä.

ALL-ON-6-HAMMASIMPLANTTIMENETTELYN AIKANA

Lääkäri asettaa hammasimplantit leukaan potilaan ollessa paikallispuudutuksessa tai suonensisäisessä rauhoituksessa. Tämän jälkeen implantteihin voidaan kiinnittää väliaikainen proteesi niiden parantumisen ajaksi, jotta saat kauniin hymyn samana päivänä.

ALL-ON-6-HAMMASIMPLANTTILEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Ensimmäisten kolmen kuukauden aikana toimenpiteen jälkeen suu paranee. Luu ja ikenet muuttavat muotoaan sopeutuakseen uuteen kiinnitykseen. Tänä aikana potilaiden on varottava syömästä kovia tai hyvin pureskeltavia ruokia. Kun implantit ovat sulautuneet leukaan, niiden päälle asetetaan pysyvä ratkaisu, kuten hammassilta tai irrotettava proteesi.

ALL-ON-6-HAMMASIMPLANTIN EDUT

  • Nopea toipuminen.
  • Nauti jälleen aterioista ja keskusteluista.
  • Helmenvalkoinen hymy.
  • Ei tarvetta irrotettaville hammasproteeseille.
  • Välitön iän kumoaminen.
  • Voi purra ja pureskella ruokaa aivan kuten luonnolliset hampaat.
  • Ratkaisu koko elämäksi. Hammasimplantit ovat usein pysyvä ratkaisu puuttuviin hampaisiin.

KUKA TARVITSEE ALL-ON-6®-HAMMASIMPLANTTEJA?

All-On-6®-hammasimplanttihoitoa suositellaan potilaille, joilla on koko hammaskaari puuttuvia hampaita. Se sopii myös potilaille, joilta puuttuu osittain hampaita ja jotka haluavat saada koko kaaren kattavan hammasimplantin, joka korvaa olemassa olevat hampaat. All-On-6®-menettely tarjoaa vakaan, pitkäaikaisen vaihtoehdon perinteisille proteeseille.

KUINKA KAUAN ALL-ON-6®-HAMMASIMPLANTTIHOITO KESTÄÄ JA KUINKA PALJON SE MAKSAA?

Toimenpide suoritetaan yhdessä päivässä, ja se kestää potilaasta riippuen usein 2-4 tuntia. Tämän saman päivän toimenpiteen ansiosta potilaat voivat palata töihin jo seuraavana päivänä kauniin hymyn kanssa!

Euroopassa All-On-6®-hammasimplantit maksavat keskimäärin 7 000-9 000 euroa leukaa kohti. Tämä hinta kattaa yleensä kaikki leikkausta edeltävät tutkimukset, mukaan lukien kartiopistoskanneri, All-On-6® -implantin ensimmäinen ja All-On-6® -implantin viimeinen kierros. Jos haluat tietää omat kustannuksesi, sinun on käytävä hammaslääkärimme vastaanotolla San Franciscossa.

RUTIINIKÄYNNIT HAMMASLÄÄKÄRILLÄ ALL-ON-6®-HAMMASIMPLANTIN ASETTAMISEN JÄLKEEN.

Toimenpiteen jälkeen potilaiden on käytävä hammaslääkärissä usein, erityisesti kolmen ensimmäisen kuukauden aikana ja sen jälkeen kaksi tai kolme kertaa vuodessa. Komplikaatioiden tai infektioiden välttämiseksi on tärkeää ottaa välittömästi yhteyttä hammaslääkäriin, jos jokin ei tunnu olevan kunnossa. Kun hammasimplantit ovat vakiintuneet, jatkuva hoito yhdistettynä hyvään suuhygieniaan auttaa sinua saavuttamaan täydellisen hymyn ja erinomaisen suun terveyden.

Oikea diagnoosi ja tarkka implanttien suunnittelu ovat olennaisen tärkeitä onnistuneen implanttien kuntoutuksen kannalta. Tarkat jäljennökset ja huolellinen paneutuminen yksityiskohtiin ovat onnistuneen implanttiprotetiikan perusta. Proteettisten komponenttien perusteellinen tuntemus on välttämätöntä, ja se saavutetaan usein vain kliinisen kokemuksen kautta.

Kun potilaalla ei ole enää hampaita, kasvot näyttävät onttoilta, mikä saa henkilön näyttämään paljon vanhemmalta kuin hän on; hampaiden ihanteellinen sijoittaminen kumoaa ikään liittyvän vaikutuksen välittömästi. Hammasimplantit voivat välittömästi muuttaa ja palauttaa tasapainoisen, luonnollisen ja säteilevän hymyn. Pelkästään tämä prosessi saa sinut näyttämään vähintään 15-20 vuotta nuoremmalta!

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️