Leukaleikkauksen hinta Tunisiassa

leukakirurgian hinta Tunisia 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää leukaleikkauksista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen leukaleikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle leukakirurgiasta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Leukaleikkauksen hinta Tunisiassa

Leukaleikkaus maksaa Tunisiassa keskimäärin 1800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1600 eurosta 2000 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Leukaleukaleikkaus1800 €

Mikä on leukaleikkaus?

Leukaleukakirurgiaa Tunisiassa käytetään pääasiassa leukaluun epätasaisuuksien korjaamiseen ja sellaisten sairauksien kuten luuston ylilyöntien hoitoon. Leikkauksella pyritään oikaisemaan leuka ja hampaat niiden ulkonäön ja toiminnan parantamiseksi.

Sitä käytetään usein vakavimmissa virheasennoissa, kun muut oikomishoidot eivät yksinään pysty ratkaisemaan ongelmaa.

Leukakirurgia eli ortognaattinen hoito on hoitovaihtoehto aikuisten vakaviin leukojen epämuodostumiin, joita ei voida korjata pelkillä hammasraudoilla.

Hoito Tunisiassa käsittää hoitovaiheen, jossa käytetään kiinteitä hammasrautoja, ja sen jälkeen leukaleikkauksen, kun hammasraudat ovat paikoillaan. Tämän jälkeen seuraa lyhyt vaihe, jolloin kiinteää hammaslaitetta käytetään purennan parantamiseksi.

Leukaleikkaus on tarpeen, jotta leuat saadaan palautettua oikeaan asentoon, jotta hampaat kohtaavat ja jotta hammasraudat voidaan helposti korjata. Leukaleukaleikkaus voi koskea yhtä tai molempia leukoja riippuen leukojen epämuodostuman vaikeudesta ja etiologiasta. Tämän päätöksen tekevät oikomishoitajasi ja kirurgi ennen hoitoa tai sen aikana.

Tulokset: Leukakirurgia voi :

  • Parantaa purennan linjausta
  • Helpottaa pureskelua ja syömistä
  • Korjata puhe- ja nielemisongelmia
  • Ehkäistä hampaiden liiallista kulumista ja narskuttelua, jotta kiille ja hampaat eivät heikkenisi.
  • Korjaa leuan sulkeutumisongelmia
  • Kohdistaa leukasi uudelleen kasvojen tasapainon ja symmetrian kanssa ja ratkaisee ongelmat, kuten ylipurennan, ristipurennan, alipurennan, käänteispurennan ja pienen leuan.
  • Antaa huulten sulkeutua mukavasti
  • vähentää temporomandibulaarisen nivelen (TMJ) häiriöiden aiheuttamaa kipua.

ORTOGNAATTISEN HOIDON VÄLTTÄMISEN VAARATEKIJÄT

Potilaat kysyvät usein, onko toimenpide välttämätön, ja kuten aina, valinta on sinun.

Voimme vain varoittaa sinua mahdollisista seurauksista, jos vältät leukasi oikaisun oikeaan ja vakaaseen asentoon.

Jos teet niin, vaarana on, että sinulle kehittyy TMJ-kipuja ja toimintahäiriöitä sekä kasvokipuja.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️