Istanbul Aesthetic Center

Istanbulin esteettinen keskus istanbul 1

Istanbul Aesthetic Center on erikoistunut hammashoitoon, kauneuskirurgiaan ja hiusimplantteihin. Tämä vuonna 1974 perustettu ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Istanbul Aesthetic Center, Istanbul, Turkki 🥇🏆

Istanbul Aesthetic Center on plastiikkakirurginen sairaala, joka sijaitsee Levent Mahallesissa, Istanbulissa. Sairaala on omistautunut tarjoamaan potilailleen hyviä palveluja huipputekniikan laitteiden ja kokeneiden lääkäreiden avulla. Sairaala on ISO 9001:2008 -sertifioitu, ja se on erikoistunut kauneuskirurgiaan, hammaskirurgiaan ja hiuskirurgiaan.

Se tarjoaa VIP- ja standardihuoneita, jotka on erityisesti suunniteltu potilaiden mukavuutta varten. Sairaalassa on myös teho-osasto (ICU) hätätilanteita varten. He suorittavat jatkuvasti “potilastyytyväisyysanalyysia” varmistaakseen korkean potilastyytyväisyyden tason.

He myös tallentavat tulokset digitaaliseen ympäristöön. Sairaalassa hoidetaan keskimäärin 2 500 sisätautipotilasta ja 1 500 avohoitopotilasta, ja se pyrkii tekemään ja pysymään ajan tasalla tieteellisestä kehityksestä, teknologisista keksinnöistä ja kaikista lääketieteen edistysaskelista, jotka ovat potilaiden käytettävissä.

Sairaalan tavoitteena on ylläpitää ihmisten terveyttä korkeimmalla mahdollisella tasolla ja tarjota potilastyytyväisyyttä asianmukaisilla hoitomenetelmillä terveysetiikan puitteissa.

Kaupungin keskustassa sijaitseva sairaala on lähellä kaikkia liikennevälineitä, kuten rautatieasemaa, linja-autoasemaa ja taksiasemaa. Sairaala on myös lähellä erilaisia matkailunähtävyyksiä.

Kuvia klinikasta


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Juurihoito
Hammaskruunu
Hammasviilut
Hampaiden valkaisu
Apikaalinen resektio
Hollywood-hymy
Hammasimplantit

Kosmeettinen kirurgia
Kulmien kohotus
Blefaroplastia
Kanteopeksia
Ketun silmät
Temporaalin kohotus
Kulmien kohotus
Hiusrajan ei-kirurginen madaltaminen
Vatsanpoisto
Vaser Lipo
Rasvaimu
Gynekomastia
Kaulan kohotus
Otoplastia
Kasvojen rasvaus
Mastopexia
Laserrasvaimu
Rhinoplastia

Hiusimplantti
Hiustensiirto
DHI hiustensiirto
FUE hiustensiirto
FUT hiustensiirto

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Kansainväliset sanomalehdet
Matkaopas
Taksin varaus
Sairauskertomusten siirto
Internet-konsultointi
Puhelin huoneessa
Kuntoutus
Uskonnolliset palvelut
TV huoneessa

Lääkärit :

  • Prof. Dr. Gürhan Özcan (plastiikkakirurgia)
  • Dr. Ergin Er (plastiikkakirurgia)
  • Tohtori Aylin Turan (hammashoito)

Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu: 2006
Akkreditointi: ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: arabia, englanti, saksa, ranska, italia, espanja, turkki, saksa, turkki

Klinikka sijaitsee lähellä kahta kansainvälistä lentokenttää, Istanbulin uutta lentokenttää Istanbulin Euroopan puolella ja Sahiba Gockenia Aasian puolella. Lähistöllä on rautatieasema, linja-autoasema ja taksiasema. Potilaat voivat käyttää mitä tahansa liikennevälinettä päästäkseen klinikalle.


Arvostelu paikasta Istanbul Aesthetic Center

Alessia G
Alessia G
15:10 04 Oct 23
Halusin nenäleikkaukseen monta vuotta, mutta en koskaan uskaltanut. Sitten löysin tämän klinikan ja tein paljon tutkimusta. Hän inspiroi minua luottavaisesti ensimmäisestä hetkestä lähtien, alkaen kääntäjä Şebnemista, joka oli heti erittäin tarkka ja kattava Istanbulissa-oleskeluni ja kirurgisen leikkauksen yksityiskohdista. Kaikki palvelu oli ERINOMAISTA: kuljetus super täsmällisen kuljettajan, kirurgin prof. Gürhan Özcan, joka teki MAHTAVAA työtä nenässäni kunnioittaen tarkasti toiveitani, ja jälleen kääntäjä Şebnem, joka seurasi minua askel askeleelta koko matkani ajan. Haluan todella kiittää kaikkia, ja jos etsit klinikkaa, jossa voit työskennellä mahdollisimman turvallisesti ja rauhallisesti, valitse Istanbulin esteettinen keskus ja et tule katumaan sitä!! Se oli upea kokemus. Kiitos kiitos kiitos ♡
Damigela Hajdaraj
Damigela Hajdaraj
16:13 04 Oct 23
Palasin äskettäin Turkista, olin valinnut tämän klinikan rintojen suurentamiseen, mitä voin sanoa. Olin erittäin tyytyväinen. Klinikka oli kaunis, erittäin puhdas ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Kirurgi Gürhan Özcan on erittäin hyvä ja ammattimainen. Kääntäjä Sabnem on ihana nainen🥰 aina käytettävissä epäilyksiin. Jopa kotiin palattuaan hän jatkoi tekstiviestien lähettämistä minulle nähdäkseen kuinka voin. Suosittelen tätä klinikkaa kaikille, jotka harkitsevat leikkausta.
Aleksandra Satisheva
Aleksandra Satisheva
12:49 23 Oct 23
Hinta-laatusuhde on erittäin tyydyttävä. Lääkäri oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Kääntäjä ja klinikan henkilökunta ovat käytettävissä ja tervetulleita. Kuuden kuukauden jälkeen rintojen suurennukseni lopputulos on erinomainen. Paketti sisältää kaiken, emme miettineet mitään.
Francesca Marchese
Francesca Marchese
21:33 14 Oct 23
Vatsaleikkaus on aina ollut unelmani, jonka lopulta toteutin upein tuloksin... ja ennen kaikkea maksamalla mitättömän summan verrattuna siihen, mitä minulle oli tarjottu Italiassa.Varasin toimenpiteen 7 kuukautta etukäteen, jona aikana kääntäjä Sebnem oli aina tavoitettavissa WhatsAppissa kaikissa kysymyksissä tai epäilyksissäni.Kaikki meni niin kuin hän lupasi.Minua tervehti lentokentällä erittäin ystävällinen herrasmies, joka vei meidät 4 tähden hotelliin (erittäin mukava, puhdas ja kaikki olivat erittäin ystävällisiä).Seuraavana päivänä kaikki testit tehtiin, puhuin kirurgi Dr. Ergine Erin kanssa (erittäin pätevä ja ystävällinen) ja leikkaus tehtiin.Sairaanhoitajat kanssani olivat kärsivällisiä ja erittäin ystävällisiä, ja jopa kaksi leikkauksen jälkeistä tarkastusta suoritti pätevä henkilökunta.Vietin kaksi päivää leikkauksen jälkeen hotellissa, mutta Sebnem oli aina paikalla WhatsAppin kautta.Se oli erittäin positiivinen kokemus ja tulen varmasti takaisin useisiin leikkauksiin. Suosittelen tätä klinikkaa, koska siellä on osaavia lääkäreitä ja henkilökunta on erittäin ystävällistä ja saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi, kaikki... jopa ateriat toi rouva, muistan häntä lämmöllä.He toivat myös ateriat miehelleni, joka oli klinikalla hoitamassa minua, he pystyttivät hänelle vuodesohvan ja hän vietti erittäin mukavan yön.Nyt vatsani on erittäin litteä, kirurgi teki upeaa työtä minulle! Kiitos kaikille
Iwona
Iwona
22:08 06 Apr 23
Kokemukseni on enemmän kuin positiivinen. Alkaen lentokentän vastaanotosta paluutani asti kaikki olivat erittäin ystävällisiä. 11. maaliskuuta minulle tehtiin ala- ja yläluomileikkaus sekä rintojen suurennus erinomaisin tuloksin. Kiitos paljon lääkärilleEce Kalafatlar erittäin hyvä ja ystävällinen. Tohtori Ece vastasi kaikkiin kysymyksiini erittäin ammattimaisesti. Heti leikkauksen jälkeen nousin ilman ongelmia.Kääntäjäni Sebnem on aina paikalla ja erittäin ystävällinen Klinikan henkilökunta on kaikki erittäin ystävällistä ja avuliasta. Melkein kuukauden kuluttua voin sanoa, että silmäni ovat kunnossa, arvet ovat lähes näkymättömiä (erittäin vaalealla iholla kestää hieman kauemmin) sen sijaan rinnat ovat jo kunnossa. Iso halaus kaikille
Piensa Salud
Piensa Salud
11:13 31 Mar 24
Hei kaikille, kerron kokemukseni, minulle tehtiin rintaimplantti ja luumastopeksia rintojen kohotus ja minun on vain sanottava, että se oli ihanaa, Dr. Jopa nukutuslääkäri ja koko sairaalan henkilökunta ja viimeisenä muttei vähäisimpänä siellä voit luottaa upeaan Sebnemiin, joka on poikkeuksellinen ja erittäin ammattimainen ihminen, hän on erinomainen (kääntäjä) 👌 Palaisin tarvittaessa tuhat kertaa. Se ei ole suositus, koska olemme kaikki erilaisia, kerron vain kuinka minulle kävi ja että kokemukseni oli sensaatiomainen, ja luotin siihen, että ensimmäisestä päivästä lähtien kun puhuin kääntäjä Sebnemin kanssa, hän täytti sen, mitä hän lupasi minulle. . Kiitän jälleen minua leikaneita lääkäreitä ja koko sairaalan henkilökuntaa, jotka ovat kaikki 1A. Luotan siihen, että kokemuksestani on jollekin hyötyä. Kiitos tuhannesti
Hamish McClelland
Hamish McClelland
16:58 08 Feb 24
Olin hermostunut saapuessani Istanbuliin yksin ensimmäisiin kosmeettisiin toimenpiteisiini (hiustensiirto ja nenäleikkaus), mutta olen nyt kolme viikkoa poissa, enkä voisi olla tyytyväisempi tuloksiin ja kokemuksiini.Autopalvelu tekee kaikesta erittäin helppoa ja kätevää, minut ajettiin useita kertoja sairaalaan ja takaisin toimenpiteisiin, hiusten pesuun jne.Tri Oya Sisman ja hänen tiiminsä tekivät hiukseni siirron päivänä, kun saavuin Istanbuliin. Tiimi ja varsinkin lääkäri Sisman olivat ystävällisiä ja ystävällisiä minulle, luulisin, että he ymmärsivät, että olin hermostunut, mutta he tekivät kaikesta helppoa ja rauhoittivat minua. Sairaanhoitajat auttoivat minua hupparin ja laukun kanssa jälkeenpäin ja palasin 2 hiustenpesuun seuraavalla viikolla.Tohtori Ergin Er suoritti nenäleikkaukseni, olin hieman hermostunut, mutta prosessin jokainen vaihe oli ammattimainen ja hermot rauhoittuivat, koska tiesin olevani hyvissä käsissä. Sairaanhoitajat, jotka hoitivat minua toipumisen aikana, olivat ihania!Erityinen maininta koordinaattorilleni Yasinille, joka vastasi kysymyksiini Whatsappissa ja rauhoitti minua koko prosessin ajan.Hinta-laatusuhde on 12/10, jos harkitsen kosmeettista työtä tulevaisuudessa, tulen tänne.
Sevinç Özer
Sevinç Özer
06:20 20 Apr 24
DR. Paljon kiitoksia opettajalleni Alille, se olisi vähättelyä. Haluan kiittää häntä ja hänen tiimiään siitä, että he ovat niin mukana leikkauksessani, sairaalassani, kotiutus- ja valvontaprosesseissani. Ammattinsa paras. Olet tervetullut, sir. Suosittelen lämpimästi.
Thierry Klein
Thierry Klein
12:58 15 Jan 24
Valitsin tämän klinikan suorittamaan hiusimplantteja. Myyjä on erittäin tehokas ja hallitsee ja ennakoi kaikki ongelmat välittömästi. Tulkki, joka oli läsnä kahden käynnin aikana, otti minut lentokentältä ja opasti, seurasi ja sai erittäin hyvin tietoa jälkikäteen. Leikkaus kesti seitsemän tuntia ja meni erittäin hyvin. vain yksi huono puoli koskien anestesiaa, joka oli puutteellinen ja vaati hieman korjauksia, mutta työ on loppujen lopuksi todella laadukasta ja erittäin hyvin tehty. Suositeltava klinikka!
Rosa Plaza
Rosa Plaza
05:08 09 Jan 24
Yksityinen klinikka, hoitohenkilökunta, tohtori Gurhan Ozcan ja ennen kaikkea Sebnen (tulkki, joka seurasi minua askel askeleelta tässä seikkailussa) erittäin pätevä. Rintaleikkaus (mastopeksia) ja vaser lipo onnistuivat toiveeni mukaan, 3kk myöhemmin näen tulokset ja pidän niistä todella. Tekisin sen uudelleen ja uskoisin itseni silmät kiinni minua hoitavien asiantuntijakäsien varaan. Hotelli on myös kaunis.
Nadia Nafikova
Nadia Nafikova
12:11 17 Aug 23
Minulle tämä on paras keskus, ja tohtori Ergin Er on paras lääkäri, joka teki minusta vielä onnellisemman ihmisen! Kaikki on järjestetty korkeimmalla tasolla. Lentokentällä tapasin kohteliaan, miellyttävän kuljettajan minibussissa, joka vei minut hotelliin (sama kuljettaja vei minut sitten takaisin lentokentälle). Erittäin mukava, puhdas hotelli, kahden minuutin kävelymatkan päässä klinikalta, erinomaisella aamiaisella. Tri Ergin Erillä on kaikki selkeästi ja suunnitelmien mukaan. Hän on 100% ammattilainen ja tekee hyvää työtä. Olen iloinen tuloksesta! Leikkauksesta on kulunut melkein 5 kuukautta, enkä edelleenkään voi olla katsomatta sitä! Ja erityinen sydämellinen kiitos kääntäjä Elvinalle❤️ Hän oli koko ajan yhteydessä, auttoi kaikessa, vastasi kaikkiin kysymyksiin yksityiskohtaisesti. Olen iloinen, että valitsin Istanbulin estetiikkakeskuksen ❤️ ja tohtori Ergin Erin.
Ellis Houghton
Ellis Houghton
06:33 10 Jun 23
Olen odottanut vuoden kirjoittaakseni arvosteluni, jotta voin ilmaista, kuinka uskomattomia henkilökunta ja lääkärit ovat. He todella tietävät mitä tekevät, ja vuosi arpiani on loistava. Minulla ei ole ollut mitään ongelmia paranemisen kanssa. Ensimmäisestä päivästä lähtien henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja sai minut rentoutumaan. He ovat erittäin tervetulleita ja ymmärtäviä. Neda on niin hämmästyttävä ensimmäisestä viestistäsi saapumiseen, hän on paikalla vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Suosittelen niiden läpikäymistä huippuleikkaukseen tai mihin tahansa muuhun leikkaukseen. Menisi ehdottomasti sinne uudelleen tulevaisuudessa.
Mir mövsüm Ağa
Mir mövsüm Ağa
22:21 11 Aug 23
Pysäköin autoni kadulle, kun astuin puutarhaan, näin, että ajoneuvo pääsi sisään puutarhaan, menin autollani sisään, jotta se olisi turvallisempaa, annoin avaimen oven vartijalle, kun sain työni valmiiksi ja lähdin, näin että autoni oli sillä kadulla jonne pysäköin ensimmäisenä ja kuitilla oli pysäköintimaksu 20₺ :))) lääkäreiden uusimman mallin autot viedään puutarhaan potilaiden rahoilla .kadulle. Sikäli kuin olen havainnut, sisällä on enemmän kääntäjiä kuin lääkäreitä. Mies shortseissa, jossa on artis bandana, m5:n omistaja mustalla dr-levyllä, heittelee sivellintä vasemmalle ja oikealle. Olen erittäin utelias henkilö, joka esitti ajatuksen, että meidän pitäisi periä pysäköintimaksu potilailta kokouksessa. Varmista, että paikallisille 20₺, ulkomaalaisille 20 euroa, pysäköintimaksu tai sulkutariffi ei ole turvallisuuden vika.
Caterina Stano
Caterina Stano
06:07 16 Oct 23
Olin tällä klinikalla maaliskuussa 2023, olin suunnitellut mastopeksiaa proteesilla edellisinä kuukausina, päivä ennen lähtöä tulkki ilmoitti minulle, että tohtori Ergin kieltäytyi implantoimasta proteeseja, jotka olisivat pienentäneet rintojani ja siinä se oli. , en kiellä, että olisin halunnut peruuttaa kaiken, mutta olin lomalla, asunut tyttäreni 7 päiväksi... tehnyt testejä jne jne... Hyväksyin, koska he olivat sanoneetEttä minulla olisi mukavat suuret rinnat, tulos? Olen kokoa kolme, nännini on täysin litteä ja arvet ovat hyvin selviä ja turvonneet kuukausien jälkeen. Pyysin useaan otteeseen selityksiä lääkäriltä, ​​joka nyökkäsi ja vältti minua tarkastuspäivien ajaksi. Erittäin huono arvostelu lääkäristä, klinikalta, sairaanhoitajista ja jopa tulkista oli kaikki saatavilla. Vaikka tulkin olisi pitänyt noudattaa ennalta sovittuja ehtoja, minulle ei annettu kuittia maksusta, eikä minulla ole kopiota potilaskertomuksista.
Jevgenij Michalovskij
Jevgenij Michalovskij
21:02 06 Aug 23
He tekivät hiustensiirron lokakuussa 2022, tulos ei todellakaan vastannut odotuksia. Ennen leikkausta vain silmämääräinen päälääkärin tarkastus. Mitään testejä tai diagnostiikkaa ei tehty. Laitteet ovat vanhoja, sisustus väsynyt. Sharashkinin toimisto yleensä. En suosittele!
Sylwia Sylwia
Sylwia Sylwia
22:48 09 Nov 23
Meditravel ja konsultit eivät ilmoittaneet minulle, että lääkäri ei jaa työnsä tuloksia eikä hänellä ole kattavaa hoidon jälkeistä valokuvadokumentaatiota. Itse asiassa näyttää siltä, ​​​​että hän olisi juuri oppinut rintojen suurentamisesta. Kun pääsin sinne, minusta tuntui, että olin tuotannossa ja olin tuote, en potilas.Minulla ei ollut mahdollisuutta valita haluamiani implantteja, DrErgin päätti tehdä päätöksen itse.Minulla ei ollut tätä mahdollisuutta ja tunnen itseni huijatuksi ja ryöstetyksi, hän tekee mitä haluaa. Valitettavasti hän ei ole Turkin paras kirurgi, eikä tule olemaan, hän tekee pian valituksen. Olen eri ryhmissä, myös ulkomaisissa, ja monet naiset eivät suosittele sitä.Rintojen suurennusleikkaus ei tarkoita kampaajalla käyntiä ja päiden leikkaamista, koska ne kasvavat takaisin.Luotin sinuun ja lääkäriin, mutta tunteeni, samoin kuin muidenkin naisten, ovat sellaisia, joita näin omin silmin - siellä tapahtuu rintojen suurenemista. Tämä ei ole klinikka, vaan kappaletuotanto.Pyydän leikkauskulujen korvausta. Jos implanttia ei hyväksytty, komplikaatioita syntyisi muutaman tunnin kuluttua leikkauksesta.Älä anna minulle paskaa, että tämä on minun anatomiani. Vain lääkäri ei sovellu näihin leikkauksiin ja hänen on parempi lopettaa muiden potilaiden vahingoittaminen.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️