Peniksen laajentuminen Turkissa

price1 peniksen laajentuminen 1
Kirjoittanut Émilie

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää peniksen laajentumisesta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Vinkkimme onnistuneeseen peniksen laajentumiseen.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoapeniksen suurentamisesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon peniksen suurentaminen maksaa Turkissa?

Peniksen suurentaminen maksaa Turkissa Istanbulissa keskimäärin 1 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 300 eurosta 1 700 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Peniksen laajentuminen1500 €

Mitä on peniksen laajentuminen?

Peniksen suurennusleikkaus on ainoa pysyvä ratkaisu miesten peniksen suurentamiseen. Leikkaus voi lisätä peniksen pituutta (peniksen laajentuminen) tai leveyttä/ympärystä. Tämä tarkoittaa yleensäpeniksen suurentamista Turkissa rasvasolujen siirrolla, riippusiteiden vapauttamisella ja muilla menetelmillä.

Peniksen koko on yleinen huolenaihe miehille. Huipputeknologian ja poikkeuksellisen kliinisen asiantuntemuksen ansiosta tämä ongelma voidaan korjata helposti.

Peniksen suurennus eli penoplastia eli falloplastia eli peniksen suurennusleikkaus on Turkissa Istanbulissa tehtävä toimenpide, jolla lisätään peniksen pituutta tai ympärysmittaa miehellä, joka on tyytymätön kokoonsa.

Joissakin toimenpiteissä pyritään lisäämään peniksen kokonaispituutta, kun taas toisissa voidaan lisätä vain peniksen ympärysmittaa. Tämä määräytyy potilaan mieltymysten, lääketieteellisen arvion ja lääkärin mielipiteen perusteella. Jotkut potilaat voivat valita vaihtoehdoksi peniksen istuttamisen; tämä on erityisen yleistä miehillä, jotka kärsivät erektiohäiriöistä. Leikkaus tehdään yleisanestesiassa, ja se kestää noin 45-60 minuuttia.

Mitä peniksen suurennusmenetelmiä on saatavilla Turkissa?

Turkissa on erilaisia peniksen suurennusleikkauksia, joista mies voi valita:

Peniksen pituuden lisäysleikkaus

Tämän toimenpiteen tarkoituksena on kasvattaa velttoa penistä keskimäärin 2 cm:llä. Se ei muuta merkittävästi erektiossa olevan peniksen kokoa. Tässä leikkauksessa urologinen kirurgi leikkaa ripustusnivelsiteet, jotka kiinnittävät peniksen häpyluuhun. Sen jälkeen peniksen tyvelle asetetaan ihonsiirto, joka lisää peniksen pituutta.

Leikkaus peniksen ympärysmitan lisäämiseksi

Tällä toimenpiteellä pyritään lisäämään peniksen paksuutta sekä levossa että pystyssä. Siihen liittyy pieni rasvaimutekniikka, jossa rasvaa otetaan vatsasta, reisistä tai pakaroista. Eristetty rasva puhdistetaan käyttämällä tekniikkaa, joka parantaa rasvan laatua, ja se jaetaan sitten pitkin peniksen pituutta sen paksuuden lisäämiseksi. Monet asiantuntijat väittävät, että ympärysmitan kasvu voi olla 1,4-4 cm.

Penumbra

Tässä menettelyssä peniksen ihon alle työnnetään laite, joka saa peniksen näyttämään pidemmältä ja leveämmältä. Laite on puolikuun muotoinen materiaali, joka on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Sitä on erikokoisia ja se on suunniteltu sopimaan potilaan peniksen muotoon. Toimenpiteen aikana kirurgi tekee viillon juuri peniksen tyven yläpuolelle ja asettaa Penuma-laitteen paikalleen. Tämä laite venyttää peniksen ihoa ja kudoksia niin, että penis näyttää suuremmalta ja miellyttävämmältä.

Rasvaimu

Kyseessä on kirurginen toimenpide, jossa rasvaa poistetaan alavatsalta, jolloin paljastuu jopa 2 cm aiemmin piilossa ollut peniksen koko. Ylimääräisen rasvan poistaminen häpyluun alueelta voi antaa osittain hautautuneelle penikselle näkyvämmän ulkonäön. Tämä toimenpide voi olla ratkaisu miehille, joilla on suuri vatsa. Jos mies kuitenkin lihoo uudelleen, häpylässä oleva rasva palaa ja voi aiheuttaa saman ongelman uudelleen.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia menetelmiä peniksen suurentamiselle?

Penisimplanttileikkaus on tehokas vaihtoehtoinen ratkaisu, mutta se on yleisempi erektiohäiriöistä kärsivillä miehillä. Tällöin penikseen asetetaan keinotekoinen implantti, joka auttaa miestä saavuttamaan erektion.

Implantteja on kolmea päätyyppiä: muokattava/jäykkä, kaksiosainen puhallettava ja kolmiosainen puhallettava. Implanttien valinta riippuu potilaan mieltymyksestä, kunnosta, yleisestä terveydentilasta ja muista tekijöistä. Peniksen suurennusleikkaukselle on olemassa ei-kirurgisia vaihtoehtoja, kuten pillereitä ja voiteita, tyhjiölaitteita, peniksen pidennyslaitteita sekä venytys- ja punnitustekniikoita.

Kuinka kauan minun on oleskeltava Turkissa?

Peniksen suurennusleikkaus Turkissa on tehokas toimenpide, joka on auttanut monia miehiä ratkaisemaan peniksen kokoongelmansa. Itse leikkaus kestää noin 45 minuutista tuntiin. Voit palata hotelliin samana päivänä tai jäädä yöksi leikkauksen jälkeen, sillä puudutusaineen vaikutuksen häviäminen voi kestää jonkin aikaa.

Jotkut potilaat saattavat joutua viettämään jopa kaksi yötä sairaalassa, mutta tämä riippuu potilaan yleisestä terveydentilasta ja mahdollisten komplikaatioiden riskistä. Lääkäriryhmä valvoo potilasta sairaalassaolon ajan. Useimmat potilaat aikovat viipyä Turkissa kauneusleikkausta varten vähintään 10-14 päivää. Oleskelun aikana kirurgi varaa ajan seurantakäynnille, jossa seurataan alkuvaiheen toipumista.

Millainen on toipumisaika peniksen leikkauksen jälkeen?

Tavallisesti potilaat voivat palata töihin viikon kuluessa, jos kyseessä on toimistotyö, johon ei liity rasittavaa fyysistä toimintaa. Jos työ on fyysisesti vaativaa, työhön paluu voi kestää noin kaksi viikkoa. Täydelliset tulokset voidaan nähdä kolmen-kuuden kuukauden kuluessa leikkauksesta.

On suositeltavaa välttää rasittavia toimintoja, kuten raskaiden painojen nostamista ja liikuntaa, noin kuuden viikon ajan. Potilaita kehotetaan olemaan harrastamatta yhdyntää noin neljään viikkoon.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️