Peniksen laajentuminen Espanjassa

peniksen laajentuminen Espanja 1
Kirjoittanut Émilie

Peniksen laajentuminen Espanjassa, johon joskus viitataan nimellä urospuolinen lisälaite, sisältää erilaisia menetelmiä, joiden tarkoituksena on lisätä ihmisen peniksen erektiokykyä, ympärysmittaa tai pituutta.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle peniksen suurentamisesta Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Peniksen laajentumisen hinta Espanjassa

Peniksen suurennuksen keskihinta Espanjassa Madridissa on 3 100 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 800 eurosta 3 400 euroon.

ToimenpideHinta Espanja
Peniksen laajentuminen3100 €

Mitä on peniksen laajentuminen?

Peniksen laajentaminen, jota joskus kutsutaan myös miehen tehostamiseksi, käsittää erilaisia menetelmiä, joiden tarkoituksena on lisätä ihmisen peniksen erektiokykyä, ympärysmittaa tai pituutta. Menetelmät vaihtelevat manuaalisista harjoituksista venytyslaitteisiin ja kirurgisiin hoitoihin, ja maailmanlaajuisesti on raportoitu sekä myönteisistä tuloksista että epäonnistumisista.

Vaatimus ehdokkaalle:

 • Yli 21-vuotias
 • Oltava ympärileikattu
 • Ei vakavia terveysongelmia (esim. jatkuva veren hyytymistä estävien lääkkeiden käyttö, huonosti hallinnassa oleva diabetes, vakavat tartuntataudit ja korkea verenpaine jne.)
 • Jos sinulla on aiemmin ollut penisleikkauksia (rasvainjektio, ihosiirteet, AlloDerm ja PMMA/silikoni-injektio), sinun on keskusteltava asiasta Espanjassa toimivan peniksen suurennusasiantuntijan kanssa.

Peniksen laajentumismenettely Espanjassa

 • Sairaalahoito: Avohoito
 • Anestesia: Yleisanestesia tai rauhoitus
 • Toimenpiteen kesto: 45-60 minuuttia
 • Oleskelun kesto: Kotiinpaluu samana päivänä, seuranta vastaanotolla seuraavat 2 tai 3 päivää.
 • Epämukavuus: Erilainen; lievästä kohtalaiseen; hoidetaan määrätyillä kipulääkkeillä.
 • Odotettavissa: Tulehdus kahden ensimmäisen viikon ajan; mustelmat todennäköisiä; erektiokipu todennäköistä kahden ensimmäisen viikon ajan (hoidetaan lääkityksellä).
 • Lopputulokset: Välitön parannus löysän ympärysmitan ja pituuden sekä erektion ympärysmitan suhteen; erektion pituuden paraneminen 3-6 kuukauden kuluttua leikkauksesta.
 • Tulosten kesto: Pysyvä

Leikkaus

Kaksi tärkeintä perusleikkaustapeniksen suurentamiseksi Espanjassa

 • Peniksen laajentaminen. Yleisimmän leikkauksen yhteydessä leikataan nivelside, joka yhdistää peniksen lantion luuhun. Tämä mahdollistaa sen, että ylimääräinen, yleensä alle sentin mittainen osa varresta tulee näkyviin kehon ulkopuolelle. Jotta nivelside ei kiinnittyisi uudelleen, miehen on käytettävä venytyslaitteita tai painoja päivittäin noin 6 kuukauden ajan.
 • Peniksen laajentuminen. Miehillä, jotka pitävät penistään hyvin ohuena, voidaan kiistanalaisemmilla toimenpiteillä pehmentää penistä käyttämällä kudossiirtoja, implantoitua rasvaa tai silikonia.

Lisäravinteet ja pillerit

Peniksen suurentamiseen tarkoitettuja voiteita, pillereitä ja laastareita on usein saatavilla verkossa. Vaikka jotkin tuotteet sisältävät vaarattomia ainesosia, useimpia niistä ei ole testattu sivuvaikutusten ja turvallisuuden osalta, eikä minkään niistä ole osoitettu auttavan.

Fyysiset toimenpiteet

Ihmisen peniksen koon kasvattamiseksi on käytetty erilaisia fysioterapian menetelmiä. Tähän mennessä mikään niistä ei ole onnistunut. Yleensä menetelmiin kuuluu verenpaineen nostaminen ja/tai peniksen verenkierron lisääminen, venyttely ja pidentäminen pienten painojen avulla.

Vesipohjainen peniksen suurennuspumppu

Penispumppu on peniksen päälle asennettu sylinteri, jossa on moottoroitu tai manuaalinen pumppu, joka tavallisesti luo osittaisen tyhjiön peniksen ympärille, jolloin se paisuu veren imeytyessä sisään. Kun alipaine kasvaa, myös paine peniksen verisuonten sisällä kasvaa; lisääntynyt alipaine johtaa verisuonivaurioihin. Veren pitämiseksi peniksen sisällä on käytettävä kiristyssiteen kaltaista rengasta, muuten erektio katoaa välittömästi.

Puristus

Puristaminen on vaarallinen ja riskialtis menetelmä. Puristamisen tarkoituksena on kasvattaa peniksen kokoa käyttämällä supistavaa laitetta, kuten tiukkaa penisrengasta, kengännauhaa tai kaapelisiteitä, rajoittamaan veren virtausta peniksen ulkopuolelle. Laite kiinnitetään tiukasti erektiossa olevan elimen tyvestä, ja mies suorittaa “erektion” (pitkittynyt itsetyydytys). Metallinen penisrengas on vaarallinen, koska penikseen jäänyt veri voi vaikeuttaa renkaan poistamista ilman hätäleikkausta tai amputaatiota. Kiristäminen voi aiheuttaa penikselle tuhoisia pitkäaikaisia vaurioita.

Jelqing

Jelqing on Madridissa käytössä oleva fysioterapiamenetelmä, jonka tarkoituksena on saavuttaa “peniksen luonnollinen laajentuminen” parantamalla verenkiertoa ja verenpainetta. Siinä penistä silitetään jatkuvasti ja siihen kohdistetaan painetta varren tyvestä kitalakeen asti; on myös suunniteltu laitteita, joilla saavutetaan sama vaikutus. Tätä toimintaa voidaan kuvata “lypsämiseksi”.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️