Äiti Makeover en Espagne

vatsanpoisto Espanja 2
Kirjoittanut Maria

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Mommy Makeoverista Espanjassa! Mikä on keskimääräinen hinta Madridissa tai Barcelonassa? Vinkkimme onnistuneeseen Mommy Makeoveriin.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Mommy Makeoverista Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Äitiysleikkauksen hinta Espanjassa

Mommy Makeover -leikkauksen hinta Espanjassa on 9500 euroa. Tarpeistasi riippuen all inclusive -paketti voi vaihdella 9000-150000 euron välillä. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa, ja siihen liittyy yöpyminen sairaalassa, mikä edellyttää 7 yön hotellimajoitusta Barcelonassa tai Madridissa. Hinta vaihtelee kirurgin kokemuksen ja klinikan maineen mukaan.

Äitiysleikkaus9500 €
Rasvaimu3800 €
Vatsanpoisto3900 €
Reiden kohotus4200 €

Raskausarvet, lantion rasvavarastot ja roikkuvat rinnat saavat aikaan sen, että vauvaa edeltävän vartalon palauttaminen tuntuu joskus mahdottomalta! Siksi yhä useammat naiset turvautuvat kauneusleikkauksiin ja erityisesti mommy makeoveriin.

Haluatko tietää lisää? Seuraa sitten opasta: kerromme kaiken, mitä sinun on tiedettävä tämän leikkauksen tekemisestä Espanjassa.

Äitiysleikkaus: mitä se on?

Mommy makeover tunnetaan myös nimellä “body contouring”, ja se on Yhdysvalloissa laajalti käytetty raskauden jälkeinen leikkaus, joka on sittemmin levinnyt ympäri maailmaa.

Chirurgien traçant des lignes de correction sur l'estomac d'une femme
Kirurgi piirtää korjausviivoja naisen vatsaan

Tämän leikkauksen periaatteena on korjata raskauden fyysisiä jälkivaikutuksia eri kirurgisten toimenpiteiden yhdistelmällä.

Yleensä plastiikkakirurgit rajoittavat itsensä 2 tai 3 toimenpiteeseen toimenpidettä kohden: tämä vähentää riskejä ja lyhentää toipumisaikaa.

Kolme yleisimmin tehtyä äitiysleikkausta ovat seuraavat:

 • Vatsanpoisto: Tämä toimenpide muistuttaa vatsanpoistoa. Se kiristää vatsan ihoa, jolla on taipumus roikkua raskauden jälkeen.
 • Rintojen kohotus: Tähän leikkaukseen liittyy joskus rintojen suurennus tai pienennys, ja sen tarkoituksena on kohottaa rintoja, jotka voivat roikkua imetyksen aikana.
 • Rasvaimu: Tämä toimenpide, joka tunnetaan myös nimellä rasvaimu, poistaa ylimääräistä rasvaa paikallisesti, usein lantiolta ja pakaroista.

Kuka voi hyötyä äitiysleikkauksesta?

Vaikka Mommy Makeover voi olla hyödyksi kaikille äideille, nuorille tai vanhoille, se on suunnattu ensisijaisesti naisille, jotka eivät enää halua lapsia.

On suositeltavaaodottaa vähintään 6 kuukautta raskauden päättymisen jälkeen, ennen kuin harkitset tätä toimenpidettä. Näin kehosi ehtii palautua luonnollisesti synnytyksestä, ja saatat huomata, että jotkin toimenpiteet eivät olekaan tarpeen.

Un médecin dessine des lignes au marqueur sur le ventre d'une patiente à la clinique
Lääkäri piirtää viivoja tussilla potilaan vatsaan klinikalla

Mommy Makeover -leikkaukseen liittyy myös muutamia vasta-aiheita. Sitä ei suositella erityisesti naisille, jotka ovat :

 • ylipainoisia naisia, sillä lihavuus lisää laskimotulehduksen ja infektioiden riskiä vatsanpoiston aikana;
 • tupakoitsijat: tupakointi on lopetettava vähintään kuukausi ennen leikkausta;
 • joilla on jokin sairaus, joka ei sovi yhteen leikkauksen kanssa (diabetes, sydämen vajaatoiminta, hengitysvaikeudet jne.);
 • kärsivätdysmorfofobiasta (pakkomielteiset ajatukset pienestä väärästä ulkonäöstä).

Äitiysleikkaus: mitkä ovat riskit?

Vatsanpoistoleikkaukseen liittyy esimerkiksi laskimotulehduksen riski: verihyytymän muodostumisen aiheuttama sairaus. Siksi leikkausta edeltävä tutkimus on erityisen tärkeä, sillä lääkäri päättää juuri silloin, sopiiko leikkaus sinulle vai ei.

Yleissääntönä on myös, että leikkausaika ei saisi ylittää 5-6 tuntia: tämä rajoittaa mahdollisia komplikaatioita ja edistää parempaa toipumista leikkauksen jälkeen.

Ventre d'une femme marqué de ligne pour un mommy makeover
Naisen vatsa, joka on merkitty äitiysleikkausta varten

Äitiysleikkaus yksityiskohtaisesti

Ennen leikkausta

Oletko päättänyt matkustaa Espanjaan äitiysleikkausta varten? Ensimmäinen askel on varata aika plastiikkakirurgin kanssa, jotta leikkauksen pääpiirteet voidaan määritellä.

Terveydentilastasi ja suunnitelluista toimenpiteistä riippuen sinun on odotettava 6-12 kuukautta (synnytyksestä), ennen kuin pääset äitiysleikkaukseen. Tämä antaa sinulle tilaisuuden toipua raskaudesta fyysisesti ja henkisesti, ja sen jälkeen voit vähitellen aloittaa uudelleen urheilun, mikä edistää painonpudotusta.

Leikkauksen aikana

Koska kyseessä on suhteellisen pitkä ja monimutkainen leikkaus, äitiysleikkaus tehdään aina nukutuksessa.

Potilaan kanssa neuvotellen valitut toimenpiteet tehdään sitten peräkkäin leikkauksen aikana, joka kestää yleensä 2-4,5 tuntia.

Vaikka jokainen nainen on ainutlaatuinen ja jokainen leikkaus on näin ollen 100-prosenttisesti yksilöllinen, useimmat potilaat viipyvät klinikalla 1-2 päivää: tällöin tarkistetaan, että kaikki on kunnossa, ja annetaan tärkeimmät leikkauksen jälkeiset suositukset.

Chirurgien plasticien appliquant des marques sur le corps d'une femme
Plastiikkakirurgi kiinnittää merkkejä naisen vartaloon

Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeinen toipumisaika voi kestää suoritetusta toimenpiteestä riippuen 2-3 viikkoa: sinun on levättävä täysin, jotta kehosi voi toipua mahdollisimman hyvin.

Yleensä Espanjaan matkustavat potilaat viipyvät leikkauksen jälkeen viikon, jotta kirurgi voi seurata ensimmäisiä päiviä. Sen jälkeen voit palata kotiin ja toipua hitaasti leikkauksesta.

Useimmissa tapauksissa se kestää noin :

 • 24 tuntia, ennen kuin voit alkaa taas kävellä hitaasti;
 • 1 viikko, ennen kuin voit kävellä päivittäin;
 • 2 viikkoa, ennen kuin pystyt jälleen ajamaan autoa;
 • 4-6 viikkoa ennen kuin voit kantaa raskaita taakkoja;
 • 2 kuukautta urheilun aloittamiseen.

Tämän jälkeen voitte hyötyä pysyvästi eri leikkausten eduista, jos ette tule sen jälkeen uudelleen raskaaksi.

Kuinka paljon äitiysleikkaus maksaa Espanjassa?

Espanjassa sinun on käytettävä 9 000-11 500 euroa riippuen suoritettujen toimenpiteiden määrästä ja toimenpiteen kokonaiskestosta. Vaikka hintaluokka on suurin piirtein sama, sinua hoitavat täydellisen pätevät ammattilaiset klinikoilla, joissa on nykyaikaiset, huippuluokan tilat.

Iberian niemimaan leuto ilmasto tarkoittaa myös sitä, että voit yhdistää loman ja hyvän terveyden: voit ladata akkujasi ja palauttaa itseluottamuksesi, jotta voit ottaa täyden vastuun raskaudestasi.


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, me voimme auttaa sinua onnistumaan leikkauksessa, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️