Äiti makeover en Tunisie

äidin muodonmuutos 1 palkinto
Kirjoittanut Manuella

Onko vauvasi muuttanut elämäsi… ja kehosi? Oletko ryhtynyt urheilemaan kuin tähdet saadaksesi vartalosi takaisin? Älä erehdy, julkkikset turvautuvat erityisiin synnytyksen jälkeisiin kauneusleikkauksiin. Hanki äitiysleikkaus Tunisiassa saadaksesi parhaat tulokset parhaaseen hintaan!

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Mommy Makeoverista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Mommy Makeoverin hinta Tunisiassa

Keskimääräinen hinta Mommy Makeover Tunisiassa Tunisissa on 3 500 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3 000 eurosta 4 500 euroon. Koska kyseessä on kirurgisten toimenpiteiden yhdistelmä, hinta on erittäin edullinen. Tarjoamme all-inclusive-paketin, joka sisältää majoituksen, lentokenttäkuljetukset, lääkkeet ja kompressiosukat/korsetit. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Lopullinen tulos on nähtävissä 7 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Mommy Makeover Tunisiassa3500 €

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Tunisiassa tehtävästä äitiysleikkauksesta

Mommy Makeover on plastiikkakirurgia, joka tehdään synnytyksen jälkeen. Leikkauksen tavoitteena on palauttaa ja jopa täydellistää nuoren äidin vartalo! Mommy Makeover Tunisiassa yhdistää useita kirurgisia toimenpiteitä:

 • Rintojen kohotus (rintaproteesin kanssa tai ilman),
 • Tarvittaessa rintojen pienennys
 • Rasvaimu,
 • Ja vatsanpoisto.

Huomaa, että nämä leikkaukset voidaan räätälöidä äidin tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Kuka voi tehdä äitiysleikkauksen Tunisiassa?

Raskaana olevan naisen vartalo muuttuu raskauden aikana. Heti synnytyksen jälkeen monet naiset menettävät itseluottamuksensa. He eivät enää tunnista synnytyksen jälkeistä vartaloaan: vatsa on veltostunut, rinnat roikkuvat imetyksen loputtua ja niin edelleen.

Useimmat tuoreet äidit hakeutuvat Tunisiassa äitiysleikkaukseen edellä mainituista esteettisistä syistä. Jotkut turvautuvat tähän toimenpiteeseen lääketieteellisistä syistä:

 • Vatsakipu,
 • Virtsankarkailu,
 • Vatsan turvotus,
 • Selkäkipu jne,

Nämä voivat johtua vatsalihasten mahdollisesta diastaasista. Kaikki synnyttäneet naiset voivat tehdä Mommy Makeover -leikkauksen Tunisiassa. Jos raskaus aiheuttaa hänelle psyykkistä tai fyysistä kärsimystä.

Kuinka paljon Mommy Makeover maksaa Tunisiassa?

Mommy Makeover -leikkaus on useiden esteettisten toimenpiteiden yhdistelmä. Näin ollen Tunisiassa suoritettavan äitiysleikkauksen hinta lasketaan valittujen leikkausten mukaan. Kokonaiskustannukset ovat joka tapauksessa enintään 7 000 euroa all inclusive -pakettimme avulla!

Saat selville tarkan hinnan tapauksestasi riippuen. Pyydä henkilökohtainen tarjous haluamistasi leikkauksista.

Äitiysleikkauksen toimenpiteet Tunisiassa

Hyödynnä kokonaisvaltaista hoitoamme Tunisian parhaalla klinikalla. Jätä meille tietosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja antaa sinulle henkilökohtaisen lääketieteellisen tarjouksen.

Tämän jälkeen sinun on keskusteltava koordinaattorimme kanssa tarpeistasi, toimenpiteistä, jotka haluat tehdä, ja kehon alueista, joita haluat parantaa.

Huomaa, että tämä arvio sisältää kaikki leikkausmatkasi kustannukset. Me todella huolehdimme kaikesta. Mitä sinun on tiedettävä:

 • Paluulippujen varaaminen,
 • Majoituksen järjestäminen
 • Ajanvaraus leikkausta edeltäviin ja sen jälkeisiin konsultaatioihin,
 • Tarvittaessa tarjoamme tulkin.

Mitä tapahtuu Tunisiassa tehtävän äitiysleikkauksen aikana?

Ennen Tunisiassa tehtävää äitiysleikkausta sinun on täytettävä muutama ehto:

 • Sinun on oltava 30-40-vuotias (enemmän tai vähemmän),
 • synnytyksestä on kulunut 6-12 kuukautta,
 • Sinun on lopetettava imetys 6 kuukauteen,

Hän ei saa olla ylipainoinen (tai noudattaa laihdutusohjelmaa).

Ennen äitiysleikkausta Tunisiassa

Ennen leikkauspäivää sinun on käytävä leikkausta edeltävässä tarkastuksessa, rintojen ultraäänitutkimuksessa ja mammografiassa.

Leikkauspäivänä

Mommy Makeover -leikkaus Tunisiassa tehdään yleisanestesiassa 2 tunnin ajan. Kaikki toimenpiteet tehdään yhdellä kertaa.

Kannattaa tietää:

Vatsanpoisto

Vatsanpoisto on suosituin hoito nuorille äideille. Tämä leikkaus litistää vatsaa ja hoikentaa lantiota. Tämän saavuttamiseksi kirurgi suorittaa rasvaimun rasvan poistamiseksi. Ja poistaa ylimääräisen ihon vatsasta.

Rintojen kohotus

Vatsan jälkeen raskauden aikana ja vielä enemmän imetyksen aikanarintoja ras itetaan. Rinnat kaksinkertaistuvat tai jopa kolminkertaistuvat. Mutta kun ne ovat tyhjentyneet äidinmaidosta, niistä tulee pehmeät ja roikkuvat.

Tällöin kirurgi suorittaa rintojen kohotuksen, jolla rinnat saadaan kiinteytettyä.

Rintojen suurennus tai pienennys

Toistaiseksi voit valita rintojen suurennuksen proteesin kanssa tai ilman. Tai päinvastoin, valitse rintojen pienennys, jos rintojesi uusi tilavuus ei ole sopusoinnussa morfologiasi kanssa. Tai jos se aiheuttaa sinulle selkäkipuja.

Varotoimenpiteet Tunisiassa suoritetun äitiysleikkauksen jälkeen

Kun olet herännyt Tunisiassa tehdystä Mommy Makeover -leikkauksesta, vietät yön klinikalla ja lähdet seuraavana päivänä. Suosittelemme, että hyödynnät toipumisaikasi lepäämällä täysin.

Vaikka kaikki leikkaukset tehdään samana päivänä, toipuminen ei tapahdu yhdessä yössä. Toipuminen vaihtelee korjattavien alueiden mukaan. Noudata lääkärin suosituksia kunkin suoritetun toimenpiteen osalta.

Äläkä palaa heti takaisin urheiluun. On parasta odottaa useita viikkoja, ennen kuin aloitat uudelleen liikunnan harrastamisen. Toisaalta yritä noudattaa terveellisiä elämäntapoja, jotta Tunisiassa tehdyn äitiysleikkauksen ansiosta saavutetut tulokset pysyvät ennallaan.

Voit arvostaa Tunisiassa tehdyn äitiysleikkauksen tuloksia jo kuuden kuukauden kuluttua leikkauksesta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että äitiysleikkaus Tunisiassa kattaa useita plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on muun muassa vatsan litistäminen vatsanpoistoleikkauksella, lantion hoikentaminen rasvaimulla ja rintojen kiinteyttäminen rintojen kohotuksella

Kiitos Mommy Makeover Tunisiassa:

 • Kiinteytä vatsaa,
 • Nosta rintojasi,
 • Ja poista kaikki raskauden aikana hankittu rasva!

Odotat innolla sovintoa kehosi kanssa ja itseluottamuksen palauttamista? Anna meidän järjestää Mommy Makeover Tunisiassa ! Sinun tarvitsee vain täyttää lomake ja odottaa yhteydenottoa.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta, jotta leikkauksesi onnistuu Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️