Rasvaimu Tunisiassa

liposuccion tunisie 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rasvaimusta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen rasvaimuun Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle rasvaimusta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Rasvaimun hinta Tunisiassa

Rasvaimun keskihinta Tunisiassa on 1 700 euroa. Rasvaimun hinta Tunisiassa on suhteellisen alhainen johtuen alhaisemmista majoituskustannuksista kuin Euroopan maissa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 1 tunnin. Toimenpiteen kesto on 7 päivää ja sairaalassaoloaika 1 yö. Lopputulos on nähtävissä 5 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Rasvaimu Tunisiassa1700 €

Rasvaimu on maailman laajimmin käytetty plastiikkakirurgia, jolla on erinomaiset tulokset. Jos haluat hioa vartaloasi ja pitää ihosi luonnollisen näköisenä, rasvaimu on paras esteettinen toimenpide.

Tunisiassa on monia rasvaimua tarjoavia klinikoita, joissa on parhaat asiantuntijat, minkä vuoksi tämä maa on erinomainen kohde lääkärilomalle.

Tässä artikkelissa kerrotaan kaikki Tunisiassa tehtävästä rasvaimusta, jotta voit valmistautua toimenpiteeseen mahdollisimman hyvin.

Mitä rasvaimu Tunisiassa on?

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jonka tohtori Yves Gérard Illouz keksi vuonna 1977. Se on paras tapapoistaa paikallisesti rasvaa, erityisesti ylimääräistä rasvaa, jota ei ole voitu poistaa laihduttamalla.

Tämän kirurgisen toimenpiteen tavoitteena on poistaa rasvakertymät pysyvästi, ja se voidaan tehdä useisiin kehon osiin.

Periaate perustuu useiden pienten kanyylien käyttöön, joissa on pyöristetyt vaahtomuovikärjet. Nämä liitetään suljettuihin virtapiireihin, joiden avulla rasva voidaan imeä pois. Tulos on lopullinen, sillä rasvasoluilla ei ole kykyä lisääntyä.

Yhä useammat potilaat turvautuvat rasvaimuun, jonka etuna on, että sitä voidaan soveltaa useilla kehon alueilla harmonisen siluetin palauttamiseksi.

Vartalon rasvaimu

Rasvaimuilla voidaan hoitaa useita kehon alueita ja poistaa paikallista rasvaa kohdennetusti. Seuraavassa on lueteltu eri alueita, joita tämä esteettinen toimenpide koskee:

  • Vatsan alue: Vatsan rasvaimu on hyvä vaihtoehto vatsanpoistoleikkaukselle, sillä se auttaa palauttamaan litteän vatsan.
  • Lantio: Tällä toimenpiteellä poistetaan rasvaa vatsan sivuilta ja palautetaan harmoninen siluetti.
  • Reidet: reisien rasvaimu voidaan tehdä reisien sisä- tai ulkopinnalle niiden hoikentamiseksi.
  • Pakarat: Tämä toimenpide antaa veltostuneille pakaroille houkuttelevamman ulkonäön poistamalla ylimääräistä rasvaa. Se auttaa myös poistamaan satulalaukut.
  • Polvet: Polvien rasvaimu on erittäin hyödyllinen henkilöille, joille kertyy rasvaa polvien takaosaan.
  • Käsivarret: käsivarsien rasvaimu auttaa palauttamaan hyvän kaarevuuden, ja se voidaan tehdä sisä- tai ulkosivulle. Se voidaan yhdistää käsivarsien kohotukseen.

Kasvojen rasvaimu

Kasvojen rasvaimu Tunisissa on toimenpide, joka voidaan tehdä yksin tai yhdessä kasvojenkohotuksen kanssa ja joka antaa kiinteämmän ja nuoremman näköisen ihon.

Tässä esteettisessä toimenpiteessä rasva imetään kasvoista niiden muodon parantamiseksi ja niiden hienosäädön aikaansaamiseksi. Tällä tekniikalla saadaan erittäin hyviä tuloksia erityisesti kaulan ja kaksoisleuan osalta.

Minkälainen on ihanteellinen ehdokas tälle leikkaukselle?

Rasvaimu on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat lähellä ihannepainoaan tai hyvin lievästi ylipainoisia ja joilla on hyvin paikallisia rasvakertymiä, joita ei voida poistaa ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta. Potilaan BMI ei saa ylittää 32:ta.

Yleisesti ottaen ihanteellinen ehdokas on henkilö, jolla ei ole terveysongelmia ja joka suhtautuu toimenpiteeseen myönteisesti. Hänellä on myös oltava melko hyvä ihon kimmoisuus ja lihaskunto, jotta tulokset näkyvät selvästi.

Yleisesti ottaen rasvaimu on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat saada takaisin kauniin vartalon. On tärkeää huomauttaa, että tämä kirurginen tekniikka ei ole ratkaisu lihavuuteen.

Sillä ei itse asiassa päästä eroon kaikista ylimääräisistä kiloista, vaan pikemminkin siirretään rasvakertymät kehon tarkoin määritellyille alueille. Lihavuudesta kärsivät ihmiset ovat hyviä ehdokkaita mahapalloleikkaukseen Tunisiassa.

Miten rasvaimu tehdään Tunisiassa?

Rasvaimu on pitkälle kehitetty toimenpide, joka on erinomainen vaihtoehto laajemmille kosmeettisille leikkauksille.

Vaikka toimenpide on vaaraton, se vaatii huolellista valmistelua. Potilaan on käytävä läpi useita vaiheita, jotta leikkaus sujuisi ongelmitta. Vaikka toimenpide on melko yksinkertainen, siinä on kuitenkin noudatettava tiettyjä sääntöjä.

Jos suunnittelet matkaa Tunisiaan rasvaimuleikkausta varten, sinun on saatava tietoa toimenpiteestä.

Ennen rasvaimua Tunisiassa

Ensimmäinen vaihe on varata aika kirurgin kanssa. Kirurgin on ensin varmistettava, ettei rasvaimulle ole vasta-aiheita. Hän tarkistaa myös ihon laadun ja kimmoisuuden. Jos iho on veltostunut, kirurgi voi ehdottaa muita ratkaisuja ennen rasvaimua.

Ensimmäisen käynnin aikana määritetään poistettavan rasvan määrä ja hoidettavat alueet. Terveydenhuollon ammattilainen osaa myös neuvoa sinua.

Rasvaimun aikana

Rasvaimu on hyvin yleinen toimenpide, ja sen kesto riippuu poistettavan rasvan määrästä ja hoidettavasta alueesta. Yleensä se kestää 20 minuutista enintään 2 tuntiin.

Useimmissa tapauksissa sairaalassaoloaika on lyhyt, ja potilas kotiutuu samana päivänä. Jos hoidettavia alueita on kuitenkin paljon tai jos poistettavan rasvan määrä on liian suuri, potilas viettää ylimääräisen yön klinikalla.

Toimenpide suoritetaan nukutuksessa, ja lääkäri asettaa hienoja kanyyleja hoidettavalle alueelleimemään ylimääräisen rasvan pois. Arvet eivät näy leikkauksen jälkeen, sillä ne ovat pieniä ja sulautuvat täydellisesti ihon luonnollisempaan ulkonäköön.

Leikkauksen jälkeen

Yleensä lääkäri määrää leikkauksen päätteeksi kipulääkkeitä kivun esiintymisen rajoittamiseksi. Lisäksi määrätään muotoileva sidos tai kompressiovaate leikkauksen jälkeisen turvotuksen tai mustelmien vähentämiseksi.

Vaikka rasvaimun ensimmäiset tulokset voidaan havaita heti leikkauksen jälkeen, lopulliset tulokset näkyvät vasta 1 kuukauden kuluttua.

Mitä varotoimia on noudatettava rasvaimun jälkeen?

Ensinnäkin on syytä muistaa, että vaikka rasvaimu ei ole suuri toimenpide, se vaatii toipumista. Siksi sinun on syytä suunnitella lepääväsi muutaman päivän, kun palaat kotiin, jotta voit toipua leikkauksesta täysin. Yleissääntönä on, että vältä liikuntaa ensimmäisten kahden viikon aikana, myös kävelyä, jonka tulisi olla hyvin lyhytkestoista.

Leikkauksen jälkeen on suositeltavaa noudattaa terveellisiä elämäntapoja ja ruokavaliota. Lääkärit kehottavat olemaan tupakoimatta ja juomatta alkoholia rasvaimun jälkeen; on parasta odottaa kuukausi.

Turvotuksen ja mustelmienesiintyminen on hyvin yleistä tämäntyyppisen leikkauksen jälkeen. Ei kuitenkaan ole syytä huoleen, sillä ne häviävät itsestään kahden viikon kuluttua. Tukivyön käyttäminen on erittäin suositeltavaa, sillä se vähentää huomattavasti turvotusta.

Aspiriinin tai tulehduskipulääkkeiden ottaminen leikkausta seuraavien 15 päivän aikana on ehdottomasti vasta-aiheista. Verenvuotoriski on melko suuri. Jos sinulla on kipuja, lääkäri määrää kipulääkkeitä.

Auringolle altistumista on vältettävä leikkauksen jälkeen noin 2 kuukauden ajan. Uimaan voit mennä vasta kahden viikon kuluttua rasvaimusta. Suihkut ovat sallittuja seuraavasta päivästä alkaen.

Kuinka paljon rasvaimu maksaa Tunisiassa?

Kun valitset rasvaimun Tunisiassa, sinun on hyvä tietää, että sinusta huolehditaan heti saapumisestasi lähtien. Itse asiassa hoitojakso kattaa kaikki kulut, eli täyden hoidon, lääkärinpalkkiot, hotelliyöpymisen toipumisen ajaksi jne.

On syytä huomata, että Tunisia on todellinen vertailukohta kauneusleikkausten ja erityisesti rasvaimun alalla. Sinua hoitavat parhaat ammattilaiset ja saat kattavaa tukea.

Rasvaimun hinta Tunisiassa riippuu poistettavan rasvan määrästä ja hoidettavien alueiden määrästä:

  • Yhden hyvin kohdennetun alueen, kuten satulalaukkujen, reisien tai käsivarsien rasvaimu maksaa 1400 euroa;
  • Yhden alueen rasvaimu yhdessä toisen alueen kanssa, kuten vatsa ja lantio, maksaa 1800 euroa;
  • Kolmen alueen rasvaimu maksaa alkaen 2000 euroa.

Onko vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta varmistamaan leikkauksesi onnistumisen Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


FAQ – Usein kysytyt kysymykset

Qu’est ce qu’une liposuccion ?

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on poistaa pieniä alueita ei-toivotusta kehon rasvasta. Rasvaimu tehdään kehon alueille, joille kertyy yleensä rasvakerrostumia, kuten vatsaan, reisiin, lantiolle ja käsivarsiin.

Rasvaimu tehdään joko nukutuksessa tai paikallispuudutuksessa rauhoituksessa. Kirurgi tekee pienen viillon hoidettavalle alueelle ja asettaa sen jälkeen ohuen muoviputken, jota kutsutaan kanyyliksi. Kanyyli on liitetty tehokkaaseen imulaitteeseen, joka poistaa rasvan nopeasti ja tehokkaasti.

Merkittävä rasvan väheneminen näkyy heti rasvaimun jälkeen, ja tulokset paranevat edelleen turvotuksen vähentyessä. Turvotusta esiintyy huomattavasti toimenpiteen jälkeisen ensimmäisen viikon tai kahden aikana, ja kun turvotus vähenee, tulokset ovat entistä dramaattisempia, ja sitä hoidetaan erityisesti suunnitellulla kompressiovaatteella.

Meiltä kysytään usein, onko rasvaimu hyvä tapa laihduttaa ja missä määrin. Mielestämme on erittäin tärkeää ymmärtää, että rasvaimu ei ole laihdutuskeino. Rasvaimua tulisi käyttää vain sellaisten itsepäisten rasva-alueiden hoitoon, joita ei voida poistaa pelkästään terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnalla.

Tämä riippuu täysin hoidettavasta kehon osasta ja poistettavan rasvan määrästä. Voit olla varma, että kirurgisi poistaa riittävästi rasvaa ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi.

Rasvaimuoperaation aikana rasvasolut poistetaan pysyvästi hoidettavalta alueelta, jolloin syntyy välittömästi uusi siluetti. Kun ylimääräiset rasvasolut on poistettu, ne eivät kasva takaisin. Tämä tarkoittaa, että tulokset ovat jokseenkin pysyviä, jos terveelliset elämäntavat, kuten hyvä ruokavalio ja liikunta, säilyvät.

Ei, emme voi tarjota sinulle leikkausta, kun olet raskaana tai imetät. Ota kuitenkin yhteyttä 6 kuukautta synnytyksen tai imetyksen jälkeen ja keskustele ystävällisten neuvojiemme kanssa seuraavista vaiheista.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️