All-On-6 ja Hongrie

prix all on 6 hongrie pas chere 1
Kirjoittanut Émilie

All-On-6 Unkarissa on pysyvä hammasproteesileikkaus, jonka avulla hampaasi voidaan palauttaa kokonaan.

ParasKlinikka.com kertoo All-On-6:sta Unkarissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Sommaire
 [show]

  All-On-6-leikkauksen hinta Unkarissa

  All-On-6-hammasimplantin keskimääräinen hinta Unkarissa on 6 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 4 000 eurosta 8 000 euroon.

  ToimenpideHinta Unkari
  All-On-66000 €

  Mikä on All-On-6?

  All-on-6-hammasimplantit on suunniteltu korvaamaan hammasproteesit, ja niiden avulla ylä- ja alaleukaan voidaan asettaa kuusi implanttia. Yleensä neljä implanttia asetetaan leuan etuosaan ja kaksi takaosaan. Ne ovat akryylipohjalla, joka on samanvärinen kuin ienkudos, ja kruunut voivat olla hartsia, zirkoniaa tai posliinia.

  All-On-6 Unkarissa on pysyvä hammasproteesi, jonka avulla hampaasi voidaan rakentaa kokonaan uudelleen. Hoito tarjoaa täydellisen hampaiden sarjan (ylä- ja alaleukaluihin sijoitettuna), jota tukee kuusi hammasimplanttia.

  Implantit asetetaan lievään 30-45 asteen kulmaan, mikä lisää implantin lujuutta. Tämä mahdollistaa myös sen, että leukaluukadosta kärsiville henkilöille voidaan asentaa implantit ilman aikaa vieviä ja kalliita luusiirtoja.

  Miten All-on-6 toimii?

  Tässä ovat kaikki vaiheet, jotka sinun on toteutettava täydellisen hymyn saavuttamiseksi.

  1. Alkukonsultaatio, tietokonetomografia ja röntgenkuvaus

  Hammaslääkäri arvioi suusi ja leukasi yleisen kunnon ja tekee tarvittavat kuvaukset tai röntgenkuvat. Jos päätät jatkaa toimenpidettä, hammaslääkäri ottaa suustasi jäljet. Nämä lähetetään sitten laboratorioon, jossa valmistetaan yksilölliset proteesit – leuan ja hampaiden osat tai sillat, jotka kiinnitetään implantteihin.

  2. Anestesia

  Ennen leikkausta saat paikallispuudutuksen, jotta koko prosessi on kivuton. Sen jälkeen suusi puhdistetaan huolellisesti bakteerien ja vaurioituneen kudoksen poistamiseksi.

  3. Implanttien asettaminen Unkarissa

  Leuan etuosaan porataan neljä reikää ja takaosaan kaksi. Tämän jälkeen implantit asetetaan 30-45 asteen kulmaan. Useimmissa tapauksissa uudet hampaasi kiinnittyvät implantteihin yhden päivän kuluessa.

  Saatat aluksi saada väliaikaiset implantit, jotka kestävät kuudesta yhdeksään kuukautta. Tämä on varotoimenpide, jolla vältetään mustelmat ja varmistetaan, että implantteihin kohdistuu vähemmän painetta niiden parantuessa. Kun suusi on täysin parantunut, hammaslääkäri asettaa pysyvät implantit.

  Vaihtoehtoiset hoidot All-on-6:lle

  Unkarissa on kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa All-On-6-implanteille: hammasproteesit, perinteiset hammasimplantit, All-On-4 ja All-On-8

  Hammasproteesit

  Hammasproteesit valmistetaan akryylipohjasta, joka on vaaleanpunainen ja peittää ikenet. Proteesin yläosa koostuu hampaista, jotka on valmistettu posliinista tai hartsista ja jotka peittävät suulakihalkiota. Ajan myötä ikenet muuttuvat luonnollisesti, ja hammasproteesit on ehkä muotoiltava uudelleen tai vuorattava. Täydellinen vaihto suositellaan tehtäväksi 5-8 vuoden välein.

  Hammasimplantit

  Hammasimplantit voidaan valita, kun yksi tai useampi hammas on korvattava. Hammasimplantit vaativat 4-6 kuukauden paranemisajan, jotta implantti sulautuu leukaluuhun, ennen kuin kruunu ja kiinnityskappale kiinnitetään. Joissain tapauksissa voidaan tarvita pitkiä luusiirtoja, ennen kuin implantti voidaan asentaa. Hammasimplantit ovat kalliita, ja luusiirteet voivat nostaa lopullisia kustannuksia. Leikkauksen kesto ja paranemisaika ovat paljon pidempiä kuin All-on-6-implanttien kohdalla.

  All-on-4-implantit

  All-on-4-implantit toimivat täsmälleen samalla tavalla kuin All-on-6-implantit Unkarissa. Ainoa merkittävä ero on se, että ensimmäisessä tapauksessa saat neljä implanttia tukemaan hammaskaarta ja toisessa tapauksessa kuusi. All-on-4:ää suositellaan potilaille, joilla ei ole yhtä paljon luun lujuutta kuin All-on-6:een soveltuvilla potilailla.

  Toimenpiteen kulku Unkarissa

  Leikkaus kestää yhdestä kahteen tuntia, ja sinut nukutetaan koko ajan paikallispuudutuksessa tai yleisanestesiassa.

  Hammaslääkäritiimisi varmistaa, että olosi on mukava, ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi ennen leikkauksen aloittamista. Kuten edellä mainittiin, tarvittavat poistot tehdään ja suusi puhdistetaan perusteellisesti ennen implantin asettamista.

  Toimenpiteen jälkeen suusi voi tuntua hieman turvonneelta ja kipeältä, mitä voidaan yleensä hoitaa käsikauppalääkkeillä. Toipumisaika on yleensä vähäinen: potilaat voivat jatkaa tavanomaisia toimintojaan muutaman päivän kuluttua toimenpiteestä ja joissakin tapauksissa pystyvät syömään kiinteitä ruokia heti sen jälkeen.

  All-On-6-implanttien hinnat maailmanlaajuisesti

  Kuuden ensimmäisen potilaan hammasimplantin hinta on vakiintunut viime vuosina. Ulkomailla toimivien laadukkaiden hammaslääkäreiden ansiosta hoidosta on tullut viime vuosina paljon edullisempaa. Alla on esitetty All-on-6-hammasimplanttien hinnat useissa eri paikoissa. Huomaa, että nämä hinnat eivät ole kiinteitä eivätkä taattuja, ja ne voivat vaihdella potilaasta riippuen useista eri tekijöistä.

  MaaHinta
  Turkki5800 euroa
  Unkari6000 euroa
  Meksiko6700 euroa
  Thaimaa11000 euroa

  Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

  Pyynnöstä ja
  ilman minkäänlaisia velvoitteita.

  Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

  Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

  Kirjoittajasta

  Émilie

  Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

  ‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️