Hammasimplantit Unkarissa

budapest 1 titaaniimplantti
Kirjoittanut Manuella

Hammasimplantologia Unkarissa on hyvin tunnettu paitsi siellä työskentelevien hammaslääkäreiden laadusta myös hinnoista, jotka ovat hyvin edullisia verrattuna Euroopan hintoihin. Lue täältä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää hammasimplantologiasta Unkarissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinullehammasimplanteista Unkarissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hammasimplantin hinta Unkarissa

Hammasimplantin keskimääräinen hinta Budapestissä, Unkarissa on 450 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 400 ja 500 euron välillä.

ToimenpideHinta euroina
Alpha-Bio hammasimplantti Unkarissa440 €
Straumann-hammasimplantti640 €
Alpha-Bio proteettiset abutmentit150 €
Metallikeraaminen kruunu220 €
Zirkoniakruunu300 €
Täydellinen väliaikainen irrotettava proteesi280 €

Hammasimplantit: kenelle ne sopivat?

Hammasimplantit on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat menettäneet yhden tai useamman hampaan tai jotka ovat menettämässä niitä.

Seuraavassa luetellaan profiilit, joita hammasproteesin asentaminen useimmiten koskee:

 • Ihmiset, joilla on pitkälle edennyt parodontiitti. Nämä sairaudet heikentävät ikeniä ja/tai leukaluuta. Hampaat eivät enää pysy kunnolla paikoillaan, ja implantit ovat paras ratkaisu;
 • Ihmiset, joilla on hammaskystia;
 • Tietyt hampaan murtumat, kun ne vaikuttavat osaan juurta;
 • Ihmiset, jotka ovat jo menettäneet yhden tai useamman hampaan;
 • Ihmiset, jotka käyttävät hammasproteeseja mutta haluaisivat päästä niistä eroon.

Unkari, suosittu kohde hammasimplantologian alalla

Lukemattomat ihmiset matkustavat Unkarin Budapestiin hammasimplanttien asettamista varten. Unkarilaiset hammaslääkärit ovat tunnettuja laadukkaasta hoidosta ja hammasimplanteista, joita he pystyvät tarjoamaan.

Unkari on edistyksellinen maa hammaskirurgian ja erityisesti implantologian alalla. On arvioitu, että yli 50 000 ulkomaalaista vierailee vuosittain Unkarin hammasklinikalla tämäntyyppistä toimenpidettä varten.

Unkarilaisten hammaslääkäreiden moitteettoman laadun ja taitojen lisäksi maa on tunnettu hammasklinikoita koskevista erittäin tiukoista säännöistä ja standardeista.

Ammattitaito, moitteeton hygienia ja huippumoderni infrastruktuuri takaavat, että hampaasi hoidetaan parhaissa mahdollisissa terveysolosuhteissa.

Halvemmat hammasimplanttien hinnat Unkarissa

Unkari erottuu edukseen myös houkuttelevien hintojensa ansiosta. Itse asiassa hammasimplantin hinta Unkarissa on paljon edullisempi kuin Euroopassa. Leikkaukset maksavat helposti 50 prosenttia vähemmän kuin Euroopassa, joskus jopa enemmän!

Vertailun vuoksi otetaan esimerkiksi eurooppalaiset potilaat, jotka haluavat täydellisen hammasimplantin (eli implantin, ruuvin ja implantilla tuetun proteesin). Keskimääräiset kustannukset Euroopassa ovat arviolta 2 000 euroa, kun taas unkarilaisessa hammasklinikassa ne ovat vain 1 000 euroa.

Pelkästä implantista voi Euroopassa odottaa maksavan 1 000 euroa, kun taas Unkarissa se maksaa vain 450 euroa. Ero on selvä. Muistakaa, että tämä koskee vain yhden implantin asentamista, joten voitte kuvitella, millaisia säästöjä voi saada potilas, jolle on asennettava useita implantteja.

Miksi Unkarin hinnat ovat houkuttelevampia?

Rehellisesti sanottuna selitys on melko yksinkertainen: se johtuu elintasosta. Ostovoima ja keskipalkka ovat Unkarissa paljon alhaisemmat kuin muissa Euroopan maissa. On siis luonnollista, että hammashoito on paljon halvempaa.

Älä kuitenkaan tee leikkauksen hinnasta ainoaa kriteeriä valitessasi hammaslääkäriä Unkarissa.

Korvataanko hammasimplantit Unkarissa?

Unkarissa sovelletaan eurooppalaisia standardeja, mikä tarkoittaa, että korvaukset ovat samat kuin muualla Euroopassa. Hammasimplantteja pidetään Unkarissa hammashoitona, joten niitä ei korvata millään tavoin. Sinun on siis maksettava koko summa, jotta voit suorittaa toimenpiteen ja parantaa hampaasi.

Miten saat hammasimplantit Unkarissa?

Menettely puuttuvien tai putoamassa olevien hampaiden korvaamiseksi on suhteellisen yksinkertainen. Ensinnäkin sinun on valittava klinikka, jossa leikkaus tehdään.

Oikean hammasklinikan valitseminen

Kuten sanottu, kaikki unkarilaiset hammaslääkäriklinikat eivät ole samanlaisia. On tärkeää, että valitset laadukkaan klinikan, joka on tunnettu hammaslääkäreiden kokemuksesta ja nykyaikaisista laitteista. Sellaisen löytäminen ei ole vaikeaa tekemällä yksinkertainen internet-haku. Valitse 2 tai 3 klinikkaa ja pyydä tarjous, jotta voit valita edullisimman ja tarpeisiisi sopivimman.

Me voimme hoitaa tarjousten pyytämisen Unkarin parhaimmilta klinikoilta puolestasi ja antaa sinulle vastaukset mahdollisimman nopeasti.

Lentolippu ja hotelli

Kun tiedät hammaslääkärin vastaanoton päivämäärän ja paikan, jäljellä on enää matkan valmistelu. Varaa lentolippu suurta päivää varten ja hotellihuone maassa oleskelusi keston ajaksi. Olet vihdoin valmistautunut!

Hammaslääkärin matkatoimistot

Voit käyttää hammaslääketieteellisen matkatoimiston palveluja. Nämä ovat laitoksia, jotka huolehtivat koko menettelystä.

Ensinnäkin nämä toimistot tuntevat maan hyvämaineisimmat klinikat ja pystyvät tarjoamaan sinulle parhaan vastineen rahalle ja sopivimmat tarjoukset tarvitsemaasi hammashoitoon.

Hammaslääketieteelliset matkatoimistot neuvottelevat hintoja myös hotellien kanssa, jotta voit säästää vielä enemmän, ja varaavat lentolipun puolestasi.

Miksi valita Unkari muiden kohteiden sijaan?

Unkari ei ole ainoa maa, joka tunnetaan lääketieteellisestä matkailusta, erityisesti hammaskirurgian alalla. Itse asiassa muut kohteet, kuten Turkki, ovat tunnettuja sekä tarjotun hoidon laadusta että erittäin edullisista hinnoistaan.

Eurooppalaisena Unkarin valitseminen matkakohteeksi tarkoittaa, että voit tehdä suhteellisen lyhyen matkan hoitoa varten. Unkari ei ole maantieteellisesti kovin kaukana. Matka on lyhyt ja ennen kaikkea edullisempi, mikä on suuri etu, varsinkin kun me kaikki haluamme säästää mahdollisimman paljon.

Toinen syy valita Unkari on sen jäsenyys Euroopan unionissa. EU:n jäsenmaasta hammashoidon kohteena on monia etuja, alkaen siitä, että sinun ei tarvitse hankkia viisumia. Voit matkustaa Unkariin helposti ja ilman menettelyjä, toisin kuin muissa hoidon laadusta ja kustannuksista tunnetuissa maissa.

Toinen etu on se, että EU:n jäsenenä Unkarissa sovelletaan erittäin tiukkoja hygienia- ja lääketieteellisiä turvallisuussääntöjä. Euroopan unionilla on tiukimmat standardit näillä aloilla, mikä on rauhoittava ja tärkeä kriteeri.

Miten hammasimplantti asennetaan Unkarissa?

Kun olet saapunut matkakohteeseesi, hammasimplanttien asentamiseen liittyvä lääketieteellinen toimenpide voi vihdoin alkaa. Toimenpiteessä on useita vaiheita, joista sinun on hyvä olla tietoinen etukäteen.

Implanttien kuuleminen

Ensiksi hammaslääkäri tapaa sinut vastaanotolla ja selittää sinulle menettelyn:

 • Vaihe 1: Materiaalien valinta. Pidätkö enemmän zirkonian valkoisuudesta ja lujuudesta? Vai titaanin parempaa bioyhteensopivuutta?
 • Vaihe 2: Lääkärin on varmistettava, että toimenpide on toteutettavissa ja että lääketieteellisiä vasta-aiheita ei ole. Tätä varten lääkäri käyttää kattavaa lääketieteellistä kuvantamista (leuan, ikenien jne. kunto) ja laatii hoitosuunnitelman.

Hammasimplantin asentaminen

Tässä vaiheessa asiat muuttuvat vakaviksi. Yleensä hammasimplantin asettaminen ei eroa maasta toiseen, vaan kyseessä on sama kirurginen toimenpide:

 • Paikallispuudutus
 • Ikenen viiltäminen luun saavuttamiseksi. Tehdyn reiän on oltava samankokoinen kuin asetettavan implantin.
 • Ruuvin istuttaminen
 • Ikenen ompeleminen.

Seuraava vaihe, kruunun tai sillan asentaminen, voi tapahtua vasta 2-4 kuukautta myöhemmin, sillä kaikki ehtii parantua ja implantti kiinnittyä lujasti luuhun.

Jäät kuitenkin vielä muutamaksi päiväksi Unkariin tutkimuksiin, joiden perusteella voidaan todeta, onko leikkaus onnistunut vai ei.

Kruunun tai sillan asentaminen

Muutaman kuukauden kuluttua ensimmäisestä käynnistäsi palaat Unkariin toista vaihetta varten:

 • Tekohampaan asentaminen hammasimplanttiin.

Hammaslääkäri valmistaa hampaan parhaita työkaluja käyttäen (jos valitset laadukkaan klinikan), jotta se sopii tilanteeseesi.

Sovitettu kiinteä osaproteesi voi olla kruunu tai silta. Silta on hammasproteesi, joka tukeutuu kahteen puuttuvaa hammasta ympäröivään hampaaseen käyttäen niitä pilarina.

Leikkauksen jälkeinen hoito

Kun leikkaus on saatu onnistuneesti päätökseen, potilas saa lääketieteellistä seurantaa, jotta voidaan varmistaa, että proteesi tai proteesit istuvat oikein. Tämän jälkeen saat hammaslääkäriltä ohjeet, ja on tärkeää noudattaa niitä kirjaimellisesti, jos et halua, että proteesi irtoaa tai vahingoittuu.

Varmista siis, että olet kurinalainen ja kuuntelet lääkäriä. Tärkeimpiin saamiisi ohjeisiin kuuluu suuhygienia, mukaan lukien säännöllinen harjaus.

Kuinka paljon hammasimplantti maksaa Unkarissa?

Perimmäinen kysymys! Ja se, joka saa sadattuhannet potilaat valitsemaan hammasimplanttileikkauksen Unkarissa, on tämän leikkauksen hinta. Hammasleikkauksen kustannukset Tonavan rannalla voivat olla jopa 50 prosenttia halvemmat kuin Euroopassa. Voit odottaa maksavasi Budapestissa hammasimplantista 400-500 euroa. Hinta kuitenkin vaihtelee käytettyjen tekniikoiden, muutoksen monimutkaisuuden ja kirurgin maineen mukaan. Jos haluat tarkan hinnan ja mielipiteen Budapestin parhaalta hammaslääkäriltä, pyydä henkilökohtainen tarjous.

Johtopäätös

Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, me voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

1

Coordinatrice

Jätä meille yhteystietosi lomakkeella. Koordinaattorimme ottaa sinuun yhteyttä viestillä Whatsappin kautta tai sähköpostitse, jotta voimme tehdä maksuttoman nenäsi ennakkodiagnoosin.

Hän pyytää sinulta valokuvia ja tavoitteesi, jottasaamme hammaslääkärin lausunnon.

2

Chirurgien

Jos kirurgi pystyy vastaamaan tavoitteisiisi ja antaa meille vihreää valoa hammasimplanttiisi, lähetämme sinulle ilmaisen, sitoumuksettoman henkilökohtaisen tarjouksen.

Jos suostut, järjestämme kaiken puolestasi:
Lento, taksi, hotelli, hammasimplantti, lääkitys ja ennen kaikkea upea opastettu kiertoajelu Budapestissa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️