Hammassillan hinnat Unkarissa

hammassilta unkari hinta 1 1
Kirjoittanut Manuella

Unkarissa valmistettua hammassiltaa voidaan käyttää, jos hampaiden välissä on aukko, mutta viereiset hampaat ovat terveet.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa hammassilloista Unkarissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hammassillan hinta Unkarissa

Hammassillan keskimääräinen hinta Unkarissa Budapestissa on 580 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 540 eurosta 620 euroon.

ToimenpideHinta Unkari
Hammassilta580 €

Mikä on hammassilta?

Hampaiden menetykseen on monia syitä. Se voi johtua ikääntymisestä, onnettomuudesta tai sairaudesta. Oli syy mikä tahansa, nämä tekijät vaikuttavat kielteisesti jokapäiväiseen elämääsi. Et voi enää nauttia lempiruokasi, menetät itseluottamuksesi, ilosi ja luonnollisen hymysi. Kaikkia näitä ongelmia voidaan parantaa hammassillalla Unkarissa.

Mikä aiheuttaa huonoja hampaita?

 • Puuttuvat hampaat aiheuttavat ongelmia pureskelussa
 • Hymyileminen on vaikeampaa
 • Ruokaa ei voi pureskella riittävästi, mikä johtaa ruoansulatusongelmiin.
 • Ilman hampaita ikenien alla leukaluu alkaa rappeutua ja heikkenee huomattavasti.

Miten puuttuvat hampaat voidaan korvata?

Unkarin Budapestissa toimivat hammaslääkärimme suosittelevat aina ratkaisuja, jotka maksimoivat terveytesi, tavoitteesi, mukavuutesi, turvallisuutesi ja esteettisyytesi. Valitse Meilleureclinique.fr valitaksesi paras paikka hammassillallesi Unkarissa.

Hammassillat luonnollisiin hampaisiin

Hammassiltaa Unkarissa voidaan käyttää, jos hampaiden välissä on rako, mutta viereiset hampaat ovat terveet. Tällöin hammasväliin rajoittuvat hampaat hiotaan ja niitä käytetään sillan tukipilareina. Tämä on 3-osainen hammassilta Unkarissa, joka koostuu kolmesta kruunusta ja täyttää hampaiden välisen raon. Hammassiltoja voidaan käyttää suurempiin hammasväleihin, kun kaksi tai jopa kolme hammasta puuttuu.

Tällöin silta voi koostua 4 tai 5 elementistä, mutta tukipilarien määrä on aina kaksi. Ne sijaitsevat hampaiden välisen raon molemmissa päissä, ja sillat kiinnitetään tukipilareihin. On myös mahdollista, että siltoja on 6 tai useampia elementtejä, mutta tällöin on oltava yksi tukipiste eli hammas hammasvälin keskialueella.

Jos kyseessä on vakava hampaiden menetys, jossa on useita hampaita vierekkäin, hammaslääkärimme suosittelevat zirkoniumsillan tai posliinisillan käyttöä etualueella. Nämä metallittomat sillat valmistetaan yksilöllisesti vastaamaan luonnollisten hampaidesi väriä ja muotoa. Ero luonnollisten hampaiden ja Unkarin hammassillan välillä on käytännössä olematon, huomaamaton.

Jos sinulla on hampaiden menetys molaarien alueella, suositellaan todennäköisesti metallikruunuihin sulautettua posliinisiltaa. Se on suositeltavampi molareille, koska se on joustavampaa kuin zirkonium ja kestää paremmin pureskelun aiheuttamaa kuormitusta. Se on myös esteettinen ratkaisu, vaikkei se olekaan yhtä täydellinen kuin zirkonium tai posliini, ja se toimii molaarien alueella täydellisesti. Jos haluat Hollywood-hymyn, molaarialueellesi voidaan asentaa myös zirkoniumsilta, mutta se edellyttää perusteellista lääkärintarkastusta.

Sillat vaativat myös asianmukaista suunhoitoa, oikeaa suuhygieniaa ja säännöllistä puhdistusta sekä säännöllisiä hammastarkastuksia 12 kuukauden ajan, aivan kuten oikeat hampaasi.

Olosuhteet, joissa implantointi ei ole mahdollista:

 • Jos tupakoit voimakkaasti.
 • Jos olet alle 14-vuotias.
 • Jos sairastat syöpää.
 • Alkoholismi.
 • Vaikea diabetes.
 • Luun vajaatoiminta.

Siltojen edut luonnollisiin hampaisiin verrattuna:

 • Nopea ja helppo ratkaisu vain muutamassa päivässä
 • Maksimoi puuttuvien hampaiden muodon ja värin

Jos valitset siltauksen luonnonhampaiden päälle, se voidaan tehdä yhdellä käyntikerralla Budapestissa 3-5 päivän aikana. Kun tukihampaat on valmistettu, saat väliaikaiset kruunut suojaamaan hampaita, kunnes saat lopullisen sillan.

Implanttipohjaiset sillat

Tämä on tehokkain, paras ja suosituin menetelmä puuttuvien hampaiden korvaamiseen. Sitä voidaan käyttää paikoissa, joissa ei ole terveitä hampaita, jotka voisivat toimia sillan tukipilareina. Itsestään istutettu implantti muodostaa vakaan tukipilarin sillan molemmille puolille. Se on vakaampi, kestävämpi ja ongelmattomampi kuin luonnollisiin hampaisiin kiinnitetyt sillat.

Hammasimplantilla tuettujen siltojen edut Budapestissa :

 • Ei tarvitse hioa terveitä, ehjiä hampaita tukipilareiksi. Terveet hampaat pysyvät ehjinä pitkään.
 • Korvaava proteesi pysyy vakaana 40-50 vuotta.
 • Antaa luulle saman kuormituksen kuin luonnollinen hammas, joten leukaluu ei heikkene.
 • Antaa sillalle maksimaalisen vakauden.
 • Ruuvi (sillan tukipiste) ei liiku ja säilyttää paikkansa leukaluussa koko loppuelämänsä ajan.
 • Pureskelukyky on taattu vuosikymmeniksi, ja implantoitu hammas kestää kovimmat purut.

Hammaslääkäreidemme ja potilaidemme mukaan implantilla tuetut sillat ovat luotettavin, vahvin, pitkäikäisin ja kustannustehokkain ratkaisu, kun puuttuu useampi kuin yksi hammas.

Jos valitset implantilla tuetun sillan, tarvitset kaksi käyntiä Budapestissä. Ensimmäisellä käynnillä, joka kestää 2-3 päivää, asennetaan hammasruuvit (abutmentit), ja 3-6 kuukautta kestävän toipumisajan jälkeen voit palata hakemaan lopullista siltaa. Lopullinen silta kestää 4-5 työpäivää. Toipumisaikana voit käyttää väliaikaista osaproteesia pureskelukyvyn ja estetiikan palauttamiseksi.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️