Hammassilta Turkissa

hammassillan hinta 1
Kirjoittanut Manuella

Hammassilta Turkissa on hammaslääketieteellinen laite, jossa yksi tai useampi mittatilaustyönä valmistettu korvaava hammas täyttää yhden tai useamman puuttuvan naapurihampaan paikan.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa hammassilloista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon hammassilta maksaa Turkissa?

Hammassillan keskimääräinen hinta Turkissa Istanbulissa on 300 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 200 eurosta 400 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Hammassilta300 €

Mikä on hammassilta?

Turkissa hammassilta on hammaslääketieteellinen laite, jossa yksi tai useampi mittatilaustyönä valmistettu korvaava hammas täyttää yhden tai useamman puuttuvan naapurihampaan paikan. Turkissa hammassilta on kiinteä oikomishoitolaite, joka koostuu useista toisiinsa liitetyistä tekohampaista. Tällainen rakenne kiinnitetään puuttuvien hampaiden molemmin puolin oleviin tukihampaisiin.

Nykyään hammassillat Turkissa ovat suosituin hampaiden korjaustekniikka. Tässä artikkelissa kerrotaan hammassiltojen valmistuksessa käytettävistä materiaaleista, niiden asentamismenettelystä ja siltojen kustannuksista Istanbulin hammasklinikoilla.

Hammassiltojen asentaminen

Turkin hammaslääkärikeskuksissa (Antalya, Marmaris, Istanbul ja Fethiye) kokeneet ortodonttilääkärit valmistavat sillat käyttäen uusimpia materiaaleja.

Turkkilaisten hammaslääkäreidemme poikkeuksellisen pätevyyden, heidän kykynsä työskennellä nykyaikaisilla laitteilla ja heidän yksilöllisen lähestymistapansa ansiosta voit odottaa Turkissa hammashoidosta ihanteellista lopputulosta, joka koostuu kauan odotetun kauniin hymyn saavuttamisesta, hampaiden toimintakyvyn palauttamisesta ja potilaan itseluottamuksen palauttamisesta.

Hammassiltojen käyttöaiheet

 • Lievät tai keskivaikeat puutokset sisemmissä ja etummaisissa hammasrivissä (enintään 4 hammasta);
 • Yksittäisen molaarin puuttuminen pureskelualueelta.

Potilaalla on oltava terveet tukihampaat, jotka pystyvät kantamaan riittävän kuormituksen. Muussa tapauksessa hammasimplantit on asennettava ennen hammassillan kiinnittämistä.

Hammassiltojen käytön vasta-aiheet:

 • Bruksismi ;
 • Vaikea suuontelon tai kurkun tulehdus (stomatiitti, ientulehdus, kurkkukipu: tilapäinen vasta-aihe);
 • Useamman kuin yhden molaarin, kolmen tai useamman premolaarin tai neljän hampaan puuttuminen hymyn alueelta;
 • Okklusaaliset patologiat;
 • Osteoporoosi ja muut leukojen luukudosten sairaudet;
 • Vaikea parodontiitti ;
 • Parodontiitti ;
 • Patologinen hampaiden kuluminen.

Lue myös: Hammasviilujen asennus Istanbulissa

Hammassillan asennuksen vaiheet Turkissa

 • Suuontelon tutkiminen. Turkkilainen hammaslääkäri tutkii hampaat, jotka kruunu peittää. Näiden hampaiden on oltava terveitä ja kestettävä lisääntynyt purukuorma.
 • Valmistelu. Jos retenttihampaat ovat tuhoutuneet, hammaslääkäri poistaa niiden massan, täyttää kanavat ja tarvittaessa vahvistaa hampaat inlaylla. Jos silta tehdään terveisiin retentiohampaisiin, hermojen poisto ei ole pakollinen toimenpide.
 • Kasvotusten. Metalli-keraamisissa silloissa on poistettava paksu kiilteen kerros, kun taas ei-metalliset sillat vaativat vain vähäistä pintakäsittelyä.
 • Muottien valmistus. Ylä- ja alaleuasta otetaan muotit, jotka lähetetään laboratorioon.
 • Hammassiltojen valmistus. Tämä menettely kestää yhdestä kahteen viikkoa riippuen käytetyistä materiaaleista ja työn monimutkaisuudesta. Tänä aikana hymyn alueelle asennetaan väliaikainen proteesi.
 • Try-in. Silta kiinnitetään ja säädetään.

Hammassiltojen materiaalityypit

Hammassillat voidaan valmistaa metallista, keraamisesta, metallikeraamisesta tai zirkoniumdioksidista. Esteettinen ulkonäkö, hinta, lujuus ja kestävyys riippuvat suoraan valitusta materiaalista.

 • Metalliset hammassillat ovat nykyään käytännössä poissa muodista: lujuudestaan ja edullisesta hinnastaan huolimatta ne eivät ole esteettisiltä ominaisuuksiltaan riittäviä ja ne voivat tuhota kiinnityshampaat.
 • Metallikeraamiset hammassillat ovat vahvoja, luotettavia ja turvallisia. Ne ovat keraamisia rakenteita metallirungon päällä. Nämä sillat ovat luonnollisen näköisiä ja tarjoavat optimaalisen vastineen rahalle.
 • Muoviset hammassillat ovat kevyitä, taloudellisia ja hypoallergeenisiä, ja ne kiinnitetään suhteellisen lyhyeksi ajaksi. Niiden vähäinen kestävyys ja nopea valmistus merkitsevät sitä, että niitä voidaan käyttää tilapäisenä toimenpiteenä hammasrivien puutteiden poistamiseksi.
 • Zirkoniumhammassillat ovat keinotekoisia keraamisia hampaita zirkoniumdioksidikehikossa. Ne ovat melko kevyitä ja vahvoja, ne aiheuttavat vain vähän painetta kiinnityshampaisiin ja kestävät suurempia kuormituksia. Zirkoniumsillat ovat esteettisesti miellyttäviä ja luonnollisen näköisiä, hypoallergeenisiä ja täysin biosopivia ihmiskudoksen kanssa.

Kumpi on parempi: hammasimplantit vai sillat?

Hampaiden palauttaminen hammassiltojen avulla on tunnettu Istanbulissa, Turkissa jo yli 30 vuoden ajan, joten potilaat suosivat näitä rakenteita implanttien sijaan. Hammassillat ovat hyvä vaihtoehtohammasimplanteille, mutta ne ovat kuitenkin huonompia kuin ne.

Hammassiltojen edut :

 • Toimenpide ei vaadi leikkausta, eikä siihen liity pitkää kuntoutusjaksoa eikä riskiä siitä, että implantti ei säilyisi.
 • Silta kestää 2-4 viikkoa, kun taas implantti kestää jopa 4 kuukautta.
 • Kun silta on kiinnitetty, epämukavuuden tunne kestää korkeintaan 3 päivää (hammasimplantaation osalta vastaava aika on 2 viikkoa).
 • Silta on ainoa vaihtoehto, jos vierekkäisten hampaiden välillä on vain vähän tilaa. Tällöin implantteja ei voida asettaa.

Hammasimplanttien edut :

 • Implantteja voidaan käyttää koko eliniän (Turkissa käytämme korkealaatuisia “Nobel Biocare” -titaani-implantteja, joille annetaan takuu). Samaan aikaan siltojen käyttöikä on rajallinen, ja ne on vaihdettava tämän ajanjakson päätyttyä. Näiden proteesien lyhyt käyttöikä selittyy kruunujen kiinnitysmateriaalin ominaisuuksilla.
 • Pintakäsittelyä tai massan poistoa ei tarvita.
 • Hammasimplantit poistavat luukudoksen surkastumiseen liittyvät ongelmat, koska ne auttavat kuormittamaan luuta, kun taas hammassillat johtavat luukudoksen tuhoutumiseen, kun sitä ei kuormiteta säännöllisesti.

Hammassiltojen asianmukainen hoito

 • Puhdista hammassilta Turkissa asianmukaisesti kahdesti päivässä.
 • Hammassiltojen puhdistuksessa on kiinnitettävä erityistä huomiota sisäpintaan, joka on kosketuksissa ikenien ja hammasvälien kanssa (voit käyttää hammasharjaa, jossa on yksiriviset harjakset, tai hammaslankaa).
 • Kun puhdistat hampaita, pidä hammasharjaa 45 asteen kulmassa ja tee pyyhkäiseviä liikkeitä, jotta saat poistettua mahdollisimman paljon ruokahiukkasia ja plakkia.
 • Yksirivisillä harjaksilla varustettua hammasharjaa tai hammaslankaa voidaan käyttää pienen määrän hammastahnaa kanssa.
 • Käytä hammassillan puhdistuksen jälkeen hieman suuvettä, mutta muista, että tämä neste ei voi korvata edellä mainittua menettelyä.

Kaikkien näiden suositusten noudattaminen auttaa pidentämään hammassillan käyttöikää ja suojelemaan potilaan terveyttä.

Irrotettavien ja kiinteiden hammassiltojen kunnossapito on suoritettava käyttäen herkkiä puhdistusaineita, jotta vältetään laitteen pinnan vahingoittuminen. Jos silta on vaurioitunut, älä yritä korjata sitä itse, vaan ota välittömästi yhteyttä hammaslääkäriin.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️