All-on-8 Turkissa

kaikki 8 Turkki 1
Kirjoittanut Manuella

All-on-8 Turkissa on oikea ratkaisu sinulle, jos etsit kustannustehokasta ratkaisua hampaiden täydelliseen restaurointiin. Se on edullisin tapa palauttaa hymysi.

ParasKlinikka.com kertoo All-on-8:sta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Mikä on All-on-8-leikkauksen hinta Turkissa?

All-on-8-leikkauksen keskimääräinen hinta Istanbulissa, Turkissa on 7 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 6 000 eurosta 8 000 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
All-on-87000 €

Mikä on All-on-8?

All-on-8 Turkissa on oikea ratkaisu sinulle, jos etsit kustannustehokasta ratkaisua hampaiden täydelliseen restaurointiin. Se on edullisin tapa palauttaa hymysi.

8 hammasimplanttia koostuu 8 hammasimplantin asettamisesta kuhunkin hammaskaareen. Kehittyneen hammastekniikan ansiosta kaarien päälle asetettava proteesi saa vankan perustan hammasimplanttien muodossa. Näin hammasimplantit voivat toimia välittömästi. Tässä hammashoitomenetelmässä Turkissa implantit kallistetaan takahampaisiin, jotta käytettävissä oleva hammasluu saadaan hyödynnettyä mahdollisimman hyvin.

All-on-8-hammasimplanttihoitoa Turkissa suositellaan potilaille, jotka ovat menettäneet yli 80 prosenttia luonnollisista hampaistaan, jotta saadaan pysyvä, turvallinen ja erittäin esteettinen hammasratkaisu. Saat terveet uudet hampaat, joiden avulla voit taas syödä ja pureskella kunnolla.

Yhdistynyt kuningaskunta25000 €
Yhdysvallat27000 €
Kanada26000 €
Turkki7000 €

Oleskelun kesto: 1 päivä

Huomautus: hammasimplanttihoito kestää enintään 3-4 tuntia. Potilaan on kuitenkin jäätävä Istanbuliin muutamaksi ylimääräiseksi päiväksi leikkauksen jälkeistä konsultaatiota varten. Suun paraneminen kestää noin 3 kuukautta leikkauksen jälkeen. Luu ja ikenet muuttavat tänä aikana muotoaan sopeutuakseen uuteen implanttiin.

All-on-8-hammasimplanttien edut Istanbulissa, Turkissa

 • Toisin kuin perinteiset hammasproteesit, implantilla tuetut hammasproteesit ovat suosittuja kestävyytensä vuoksi, ja ne ovat huomattavan hyvin rakennettuja. Asianmukaisella suuhygienialla implantit voivat kestää koko eliniän.
 • All-on-8-hammasimplantit Turkissa vaativat minimaalisen leikkauksen ja ovat nopea toimenpide, josta toipuminen on nopeaa, toisin kuin muista perinteisistä vaihtoehdoista, jotka vaativat useita valmisteluistuntoja, ennen kuin hammasproteesi voidaan asentaa niiden päälle.
 • All-on-8-proteesit voidaan asentaa uusiin hampaisiin 3-4 tunnissa, mikä tarkoittaa, että voit saada kauniin hymyn vain yhdessä päivässä!
 • All-on-8-proteesit eivät vaadi luunsiirtoa
 • Voit syödä ja puhua luonnollisesti ja tuntea olosi aivan kuten nuorena.
 • Hammaslääkärit ja henkilökunta puhuvat sujuvasti ranskaa, italiaa, espanjaa ja saksaa
 • Myös hammaslääkäreiden konsultaatiot ja jatkotoimenpiteet, diagnostiikka ja kääntäjät ovat käytettävissä
 • Kaunis kaupunki, jonka voi valita lääketieteellisen matkailun kohteeksi ja jossa on aidosti lämmin ja välittävä vieraanvaraisuus

Katso myös: All-on-4 Turkissa

Luettelo vaadittavista preoperatiivisista testeistä

 • 3D/CT-skannaus
 • CAD/CAM
 • Digitaaliset röntgenkuvat
 • Hammaslääkärin asennusmallien testaus

Huomautus: Laboratoriokokeet tehdään vähintään 7-10 päivää ennen toimenpidettä. Kuvantamistestit ja hammaslääkärin mallinnus auttavat hammaslääkäriä analysoimaan hampaidesi asettelua.

Miksi All-on-8-hoito pitäisi tehdä Turkissa?

Tuhannet potilaat valitsevat ja matkustavat vuosittain Turkkiin hammasimplantteja varten. Istanbul on suosittu hammashoitokohde, koska siellä on saatavilla korkeatasoisia hammaslääketieteellisiä toimenpiteitä, jotka ovat yhtä laajoja kuin useimmissa kehittyneissä Euroopan maissa, mutta paljon edullisemmin.

Muita syitä valita Istanbul :

 • Kehittynyt hammasteknologia ja laadukkaat lääketieteelliset palvelut
 • Vakiintuneet lääketieteellisen matkailun markkinat
 • Erikoistunut kosmeettinen hammaslääketiede
 • Erinomainen sää ympäri vuoden
 • Lämmin ja vieraanvarainen kulttuuri
 • Tiheät paluulennot kaikista maista

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️