All-on-4 Turkissa

kaikki päällä 4 Turquie pas chere 1
Kirjoittanut Manuella

All-on-4 Turkissa on Nobel Biocaren tarjoama hoitomenetelmä. All-on-4-hoidossa käytetään hammasimplantteja, jotka tukevat täydellistä hammassarjaa leukaluuhun.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa All-on-4-leikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon all-on-4 maksaa Turkissa?

All-on-4-leikkaus maksaa Turkissa keskimäärin 2 500 euroa. Hinta riippuu potilaan leuan terveydestä ja asennettavien implanttien määrästä. Hoito tehdään paikallispuudutuksessa, ja hoitokäyntejä on 2 kappaletta 1 hoitoviikon aikana. Oleskeluaika Istanbulissa on 7 päivää. Hintaan sisältyy nukutus, leikkaus ja lääkitys. Lopputulos näkyy välittömästi.

All-on-42500 €
All-on-64900 €
All-on-87000 €
Hammasimplantit (10)5000 €

Esipuhe

Hampaiden menetys, olipa sen syy mikä tahansa, voi olla raskas taakka. Hollywood-tähtien säteilevien hymyjen edessä voit nopeasti tuntea itseluottamuksesi heikkenevän. Mutta onneksi tämä ei ole peruuttamatonta.

Nykyään puuttuvien hampaiden korjaaminen on mahdollista ja edullista. Implantit, kiinteät tai irrotettavat proteesit, hammassillat tai kruunut – ratkaisut hampaiden menetykseen ovat yhä kehittyneempiä.

Image de synthèse d'une mâchoire superieure avec un All-on-4
Tietokoneella luotu kuva yläleuasta, jossa on All-on-4 -proteiini

Uusin ja suosituin tekniikka on all-on-4-proteesi. Kyseessä on hammasproteesihoito, joka tukee kaikkia alaleuan hampaita. Näin varmistetaan, että hammasryhmät ovat oikein kohdakkain ja tarjoavat potilaalle tarvittavan mukavuuden.

Monissa maissa käytettyä All-on-4-istutetta käytetään Turkissa, ja se nauttii suurta suosiota. Koska maa on tunnettu lääketieteellisestä matkailustaan, se valitaan myös hoitojensa laadun ja ennen kaikkea hinnan vuoksi, joka pysyy kohtuullisena kaikille budjeteille. Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä tästä hammasproteesitekniikasta.

Kuvat ennen ja jälkeen

Implant dentaire Turquie avant apres
Résultats implant dentaire Turquie avant apres
Photos avant après d'implants dentaires sur machoire supérieure et inferieure en Turquie
Photo avant apres implant mâchoire intégrale en Turquie
Photo avant apres All-on-4 en Turquie
Photo avant apres implant dentaire en Turquie
Extraction dentaire  Implant dentaire à Istanbul

Mikä on all-on-4?

All-on-4 Turkissa on proteettinen hoito, jolla täytetään puuttuvat hampaat. Toimenpide sopii sekä miehille että naisille. Siinä asetetaan 4 hammasimplanttia tukemaan kiinteitä proteeseja ylä- tai alaleukaan. Nimi viittaa neljään implanttiin, jotka yksinään tukevat kaikkia ikeniin kiinnitettyjä hampaita.

Muistutuksena hammasimplantti on ruuvinmuotoinen laite, joka kiinnitetään leukaluuhun toimimaan uutena juurena. Kun implantti sulautuu ympäröivään luukudokseen, se tukee kiinteää proteesia.

Image de synthèse d'une mâchoire supérieure et inférieure avec un All-on-4
Tietokoneella luotu kuva ylä- ja alaleuasta, jossa on All-on-4-implantti

Nykyaikainen ja vallankumouksellinen All-on-4-implantti erottuu muista perinteisistä hammasimplanttimenetelmistä. Se ei vaadi suurta luuntiheyttä, joten sinun ei tarvitse tehdä luusiirrettä.

All on 4 -tekniikka on todellinen innovaatio implanttiprotetiikan alalla, ja se koostuu teknisesti implanttien asettamisesta ylä- tai alakaareen. Kaksi ensimmäistä implanttia kiinnitetään suoraan eteen.

Kaksi muuta kiinnitetään taaksepäin sisempään leukaan 45° kulmassa. Kohteena on erityisesti alue, jossa luun tiheys on suuri. Neljä implanttia voivat tukea 10-14 hammasta.

Muistutettakoon, että tohtori Paulo Malo käytti all-on-4-menetelmää ensimmäisen kerran vuonna 1998 käyttäen Nobel Biocare -implantteja.

Mitkä ovat all-on-4-turkkilaisuuden edut?

Minimaalisesti invasiivinen ja erittäin tehokas all-on-4 mahdollistaa sen, että jopa hampaattomat potilaat voivat hymyillä jälleen yhdellä hoidolla. Riippumatta siitä, mikä on hampaiden menetyksen perimmäinen syy, all-on-4 voi ratkaista nämä ongelmat ja palauttaa suun täyden toimintakyvyn.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure avec un All-on-4
Tietokoneella luotu kuva alaleuasta, jossa on All-on-4-hammas

Siinä missä hammasproteesit löystyvät ennenaikaisesti ja voivat ajan mittaan hajota, all-on-4-implantit ovat erittäin kestäviä. Koska ne ankkuroituvat helposti leukaluuhun, ne tarjoavat turvallisen sidoksen.

Tämä lähestymistapa tarjoaa saman stimulaation kuin luonnolliset hampaat, mikä estää luuntiheyden menetyksen. Lisäksi all-on-4-implanttien vakauden ansiosta proteesit eivät ole vaarassa irrota tai irrota vahingossa pureskelun aikana.

Lopuksi yksi tämän alaleuan proteesimenetelmän suurista eduista on se, että se tarjoaa potilaille enemmän mukavuutta. Kaikki hammasryhmät asetetaan samaan aikaan ja samassa linjassa, mikä nopeuttaa leikkausta. Se tarkoittaa myös sitä, että et tarvitse hammasrautoja.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure et supérieure avec un All-on-4
Tietokoneella luotu kuva ylä- ja alaleuasta, jossa on All-on-4 -proteesi

Kenelle All-on-4-implantti Turkissa on suunniteltu?

All-on-4-hoito Turkissa on suunniteltu potilaille, jotka:

 • Potilaat, joilla on merkittävä hampaiden menetys. Jos kyseessä on yksittäinen puuttuva hammas, voidaan valita hammaskruunu tai yksinkertainen hammasimplantti.
 • Joiden hampaat ovat pahasti murtuneet, vaurioituneet tai reikiintyneet.
 • Joiden jäljellä olevat hampaat ovat heikentyneet tai vaurioituneet iensairauden vuoksi.
 • Joiden luuntiheys on heikko, eivätkä he ole ehdokkaita luunsiirtoon.
 • Joiden päähampaiden toiminta on heikentynyt iän, huonon suuhygienian tai muun syyn vuoksi.
Image de synthèse vue de l'intérieur avec un All-on-4
Tietokoneella luotu kuva All-on-4-hampaan sisäpuolelta

Miten All on 4 toimii Turkissa?

Istanbulissa tai Antalyassa All-on-4-proteesi tehdään maailman johtavilla hammasklinikoilla, asiantuntijoiden ja tunnettujen kirurgien toimesta. Kirurginen hoito suoritetaan alan sääntöjen mukaisesti ja noudattaa täydellisiä vaiheita.

Ennen Turkissa oleskelua

Ensinnäkin otat yhteyttä hammaslääkäriin ilman, että sinun tarvitsee matkustaa. Alustavan videokonsultaation avulla selvitetään hampaidesi nykytila sekä terveydentilasi. Tässä tapaamisessa määritellään myös seuraavat vaiheet.

Kun kirurginen tapaaminen on sovittu, voit valmistautua matkaasi ja oleskeluusi Turkissa. Tässä vaiheessa voit valita useiden pakettien välillä: valitse all-inclusive-paketti, joka huolehtii koko matkastasi ja oleskelustasi Istanbulissa tai Antalyassa (majoitus, oleskelu klinikalla, leikkaus). Tai valitse räätälöity paketti tai vapaa oleskelu.

Dentiste qui pratique un bilan dentaire
Hammaslääkäri tekee hammastarkastuksen

All-on-4-operaatio Turkissa

Kun olet Turkissa, all-on-4-hammasimplanttien asettaminen Istanbulissa tapahtuu seuraavasti:

Alkututkimus

Ensimmäiseen lääkärintarkastukseen kirurgin kanssa kuuluu leukasi, ylä- ja alakaaren röntgenkuvaus. Näin määritetään, mihin hammasimplantit asetetaan.

Jos naapurihampaita tai yksittäisiä hampaita on, jotka voivat häiritä implanttien asettamista, kirurgi voi suositella hampaan poistoa. Tässä vaiheessa määritetään myös, tehdäänkö hammasimplanttihoito paikallis- vai yleisanestesiassa.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure avec un All-on-4
Tietokoneella luotu kuva alaleuasta, jossa on All-on-4 -implantti

Leikkaus

Hammasimplanttileikkaus tehdään paikallispuudutuksessa ikenien puuduttamiseksi. Joissakin tapauksissa kirurgi voi tehdä leikkauksen yleisanestesiassa potilaan terveydentilasta riippuen.

Leikkauksen ensimmäisessä vaiheessa ikenet valmistellaan implantteja varten. Tämä edellyttää vaurioituneiden hampaiden poistamista terveiden hampaiden sijasta ja sen jälkeen sairaan tai vaurioituneen ienkudoksen poistamista.

Tämän jälkeen kirurgi tekee ikeniin muutamia pieniä viiltoja, jotta implantit mahtuisivat niihin ja ne voitaisiin kiinnittää. Käytettävät implantit voidaan valmistaa titaanista tai komposiitista.

Kun implantit on asetettu, kirurgi ompelee ikenet kiinni paranemisen parantamiseksi. Sen jälkeen hoidettava alue puhdistetaan. Ensimmäinen leikkaus suoritetaan.

Implant dentaire sur 4 piliers
Hammasimplantti 4 pilarilla

Sinulla on useita päiviä aikaa toipua. Saatat tuntea jonkin verran kipua tai tulehdusta implantin asettamista seuraavien tuntien aikana. Sinulle määrätään tulehduskipulääkettä ja antibioottipohjaista hoitoa.

Saatat myös havaita jonkin verran verenvuotoa ja turvotusta leikkauksen jälkeen. Tämä häviää muutaman päivän kuluttua. Varmista, että saat tarvitsemasi levon komplikaatioiden välttämiseksi.

Ensimmäinen oleskelusi Istanbulissa tai Antalyassa on päättymässä. Sinun on odotettava 3-4 kuukautta, ennen kuin saat kiinteät proteesisi. Tämä on aika, jonka luukudos tarvitsee, jotta se voi palautua ja muodostua uudelleen implanttien ympärille.

Implantit toimivat tekojuurina uusille hampaille, jotka asennetaan. Kun palaat Turkkiin, saat pysyvät hampaasi, jotka ovat pysyvästi kiinnitettyjä.

Sourire après un All-on-4
Hymyile All-on-4-hampaan asennuksen jälkeen

Kun proteettinen hoitosi on valmis, sinulla on uudet hampaat, joiden avulla voit paitsi syödä kunnolla, myös hymyillä jälleen kauniisti. Hyvä suuhygienia, terveellinen, tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat kaikki määrättyjä, jotta proteesisi kestävät mahdollisimman pitkään.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

All-on-4-hoidon aikana voi esiintyä harvinaisia komplikaatioita:

 • Pahanhajuinen hengitys ;
 • Turvonneet tai tulehtuneet ikenet;
 • Kuume ja päänsärky;
 • Liiallinen verenvuoto;
 • Huulten ja leuan puutuminen;
 • Kipu niskassa tai kasvoissa.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Lisäksi All-on-4-proteesi on sallittu islaminuskossa. Se on halal- eikä haram-leikkaus, koska se tarjoaa lääketieteellistä hyötyä ja parantaa potilaan elämänlaatua.

Vammaisille on saatavilla pyörätuolin vuokrauspalvelu (PRM), johon on helppo pääsy.

Miksi valita Turkki all-on-4-leikkaukseen?

Vaikka all-on-4-toimenpidettä tehdään monissa Euroopan maissa, Turkin valitseminen tarjoaa enemmän etuja. Turkki on tärkeä matkailukohde, ja siellä on Euroopan suurimpia hammasklinikoita, joissa on asiantuntevia kirurgeja ja ammattitaitoisia hoitotiimejä.

Onko sinulla HIV? Sinulle on varattu erityinen klinikka, jossa All-on-4-hammashoito on täysin turvallista sinulle ja henkilökunnalle.

All-on-4-hoito Turkissa tarkoittaa myös sitä, että voit hyötyä korkealaatuisesta hammaskirurgiasta paikan päällä tapahtuvan teknisen ja lääketieteellisen kehityksen ansiosta. Turkkilaisilla klinikoilla, erityisesti Istanbulissa ja Antalyassa, on myös Euroopan alhaisimmat hinnat, 42 prosenttia alhaisemmat kuin Euroopassa. Silti hoidon laatu on parempi.

Dentition qui repose sur 4 piliers
Hammaslääketiede perustuu 4 pilariin

Lisäksi Turkki ylpeilee jopa 95 prosentin onnistumisprosentilla all-on-4-implantin asettamisessa. Kun teet all-on-4-istutteen Turkissa, voit nauttia sekä hyödyllisestä että miellyttävästä lomasta ja tutustua maan ja sen kaupunkien muihin puoliin.

Kuinka paljon all-on-4-toimenpide Turkissa maksaa?

Turkissa all-on-4-hoidon hinta riippuu potilaan profiilista sekä hammasimplantin monimutkaisuudesta ja merkistä. Valitusta merkistä ja implantointimenetelmästä riippuen all-on-4-proteesin hinta Istanbulissa voi vaihdella 2 300 eurosta 2 700 euroon.

La coordinatrice qui prend en charge une patiente
Potilasta hoitava koordinaattori

Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, voimme auttaa sinua onnistumaan leikkauksessa, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat All-on-4-hoidon edut?

All-on-4-implanttien avulla voit palauttaa 12-14 hammasta vain neljällä implantilla. Todellinen etu tässä on kustannukset, jotka ovat paljon alhaisemmat kuin 12 yksittäisen hammasimplantin asettaminen. Puhumattakaan erittäin nopeista lopputuloksista.

Kun hammas on poistettu, joudut yleensä odottamaan 2-6 kuukautta luun paranemista. Yhä kehittyneempien tekniikoiden ansiosta hammaslääkäri voi kuitenkin joskus asettaa implantin välittömästi.

All-on-4-proteesi on pitkäikäinen hammasproteesi, jonka käyttöikä on erittäin pitkä. Proteesin kiinnittymisprosentti on arviolta yli 96 % 3-4 vuoden välillä ja yli 94 % 5-10 vuoden välillä. Oikealla hammashoidolla ne voivat kestää jopa 20 vuotta.

Istanbulissa on tehty useita tutkimuksia All-on-4-proteesin onnistumisprosentin määrittämiseksi, ja tulokset ovat erinomaisia. Näiden tutkimusten mukaan onnistumisprosentti on lähes 98 prosenttia hammasimplanttien osalta alakaarella ja 97 prosenttia yläkaarella.

Voit palata tavanomaiseen ruokavalioon 3 kuukauden kuluttua All-on-4-implanttien asettamisesta. Sitä ennen suositellaan, että implantteihin kohdistuu mahdollisimman vähän painetta syömällä pehmeitä ruokia. Tämä edistää paranemista.

Turkissa tehdyn All-on-4-implantin hoitoaika voi vaihdella riippuen hoidettujen hampaiden määrästä, potilaan terveydentilasta ja toimenpiteen jälkeen tarvittavasta toipumisajasta. Yleissääntönä voidaan sanoa, että täydelliseen hoitoon on varattava noin viikko aikaa.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️