All-on-4 ja Tunisie

Hinta kaikki 4 tunisie 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää All-on-4:stä Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisissa? Vinkkimme onnistuneeseen all-on-4-operaatioon Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle All-on-4:stä Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

All-on-4:n hinta Tunisiassa

Tunisiassa all-on-4:n keskimääräinen hinta on 2 800 euroa. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, ja se kestää yhden viikon ja sisältää 3 hammaslääkärikäyntiä. Hoitojakson pituus on 7 päivää. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos näkyy välittömästi.

ToimenpideHinta Tunisia
All-on-42800 €

Mikä on all-on-4 Tunisiassa?

Kun olet menettänyt hampaita joko sairauden tai onnettomuuden vuoksi, koko suun hammasimplantit voivat olla erittäin tervetullut ratkaisu.

Kun hampaat puuttuvat, monet asiat kärsivät. Sen lisäksi, että olet menettänyt kyvyn pureskella ja syödä kunnolla, kasvojen muoto voi muuttua ja voit näyttää paljon vanhemmalta kuin todellisuudessa olet. Myös puheesi kärsii. Mutta hammaslääkärimme auttavat sinua hienostuneella hammasimplanttihoidolla, joka palauttaa hymysi, ja sen sijaan, että joutuisit kärsimään kuukausia, se voidaan tehdä yhdessä päivässä.

Olipa sinulla 4 tai 6 hammasimplanttia, menettely on sama. Leukaluuhun asetetaan neljä tai kuusi implanttia. Nämä titaaniset tukipilarit toimivat sitten uusien hampaiden juurina, jotka kiinnitetään implanttien päälle.

All-on-4-implanttihoidossa Tunisiassa leukaluuhun asetetaan 4 tai 6 implanttia. Titaaniset metalliset tukipilarit toimivat hampaiden uusina juurina, jotka kiinnitetään näihin implantteihin.

Hammasimplantit – All on 4 ja All on 6

Tällä hetkellä hammasimplanttihoidot “all-on-4” tai “all-on-6” ovat kaksi vaihtoehtoa hoidossa, jota kutsutaan usein “hampaiksi päivässä”. Tämä hoito on tarkoitettu kaikille, joilla on useita puuttuvia hampaita, ja se voi ratkaista ongelman yhdessä päivässä korvaamalla hampaat ylä- ja alakaaressa. Korvaus suoritetaan hammasimplantteihin kiinnitetyn kiinteän sillan avulla.

Katso myös: All-on-4-hoito Turkissa

Tämä hoito on erityisen suosittu, koska potilaiden ei tarvitse olla ilman hampaitaan pitkään aikaan, sillä koko hoito toteutetaan yhdessä päivässä. Niille, joille on tärkeää, että heidän elämäänsä, puheeseensa ja ruokavalioonsa kohdistuu mahdollisimman vähän vaikutuksia, tämä hoito voi olla täydellinen ratkaisu.

MITKÄ OVAT HYÖDYT?

 • Ensimmäinen vaihe on suunnitella hoito huolellisesti hammaslääkärisi kanssa, jotta uudet hampaat voidaan asentaa samana päivänä ja uusi hymysi voi tulla esiin jo muutaman tunnin kuluttua.
 • Kaarta tai hammasryhmää tukee vain 6 tai 4 implanttia, mikä on taloudellinen etu verrattuna vaihtoehtoon, jossa käytetään kahdeksasta kymmeneen implanttia.
 • Tämä puuttuvien hampaiden ratkaisu on lähimpänä sitä, että saat omat hampaasi takaisin.
 • Pidempiä implantteja käytetään usein henkilöille, joilla on vähemmän luustoa, ja näin vältetään luusiirteen tarve.
 • Hammasimplantit vaativat tietysti asianmukaista hoitoa ja ylläpitoa, mutta toisin kuin hammasproteesit, niissä ei ole ongelmia kulumisen, irtoamisen, liukumisen tai ikeniin hankautumisen kanssa.
 • Hoito on erittäin nopeaa, ja tulokset saadaan samana päivänä.
 • Nämä ratkaisut voivat olla tehokkaita monimutkaisemmissa tapauksissa, joihin vastaavaa ratkaisua ei olisi aiemmin ollut mahdollista soveltaa.

MENETELMÄ

Ennen hoidon aloittamista hammaslääkärimme tutkii sinut perusteellisesti varmistaakseen, että sinulla on riittävästi luumassaa kiinnityspalojen kiinnittämiseksi. Tässä vaiheessa sinulle saatetaan joutua ottamaan röntgen- tai tietokonetomografiakuvia tarvittavien tietojen saamiseksi. All-on-4-asennus Tunisiassa on menestyksekkäin toimenpide, koska ennen nuorten implanttien asettamista tehdään perusteellinen suunnittelu ja työ. Olemme ylpeitä hammasimplanttien erittäin korkeasta onnistumisprosentista.

 • Ennen toimenpidettä hampaistasi tai hampaidesi aiemmasta tilasta tehdään malli, jota voidaan parantaa ja mukauttaa tarpeidesi mukaan.
 • Toimenpiteen alussa hammaslääkäri tekee pieniä viiltoja ikeniin titaanipilarien asettamista varten.
 • Tässä vaiheessa implanttiin kiinnitetään väliaikaiset hampaat.
 • Kun hammaslääkäri on varmistanut, että luu on uusiutunut ja viiltojen aiheuttamat haavat ovat parantuneet, hoito voidaan aloittaa.
 • Lopullinen proteesi asennetaan noin 4-6 kuukauden kuluttua. Hammasimplantit ovat toiminnallisesti ja esteettisesti luonnollisista hampaista erottamattomat.

IMPLANTIN JÄLKEINEN HOITO

Vastasijoitettujen implanttien hoitaminen ei ole vaikeaa. Jatkat hampaiden harjaamista tavallisella hammasharjalla ja hammaslangan käyttöä. Saat täydelliset ohjeet uusien implanttihampaiden hoidosta. Sinulle tehdään myös säännöllisiä tarkastuskäyntejä, jotta hammaslääkäri voi tarkistaa suusi ja varmistaa, että implantit toimivat hyvin.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Maksuton koordinaattorimme auttaa sinua tekemään leikkauksestasi Tunisiassa onnistuneen. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️