Hammasimplantit Tunisiassa

hammasimplantti Tunisia 1 1
Kirjoittanut Maria

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää hammasimplanteista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneen hammasimplantin saamiseksi.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hammasimplanteista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hammasimplantin hinta Tunisiassa

Hammasimplantin keskimääräinen hinta Tunisiassa on 320 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 200 eurosta 350 euroon. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, ja se kestää 20-40 minuuttia. Hoitoaika on 4-7 päivää. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos näkyy välittömästi.

Easyimplant® hammasimplantti320 €
Ankylos®-hammasimplantti610 €
Strausmann® hammasimplantti750 €
Metallikeraaminen kruunu150 €
Zirkoniakruunu250 €

Mikä on hammasimplantti?

Hammasimplantti Tunisiassa on hampaan korvaava toimenpide. Jos olet menettänyt hampaan, hammasimplantti on turvallinen, vakaa ja pysyvä tapa saada uusi hammas, joka näyttää, tuntuu ja käyttäytyy kuin oma hammas.

Hammasimplantti on itse asiassa korvaavan hampaan juuri, joka on integroitu leukaluuhun. Se sijoitetaan ienrajan alapuolelle niin, että se ei näy; sen jälkeen implanttiin kiinnitetään lyhyt, ikenistä ulkoneva pylväs, jonka päälle asetetaan kruunu (tekohammas).

Olenko hyvä ehdokas hammasimplanteille?

Hammasimplantit sopivat henkilöille, jotka ovat terveitä ja joilla ei ole luukatoa leuassa. Luukato syntyy yleensä, kun pitkälle edennyt ientulehdus on edennyt leukaluuhun.

Tämä sairaus hyökkää kudoksiin, jotka pitävät hampaat paikoillaan, ja aiheuttaa niiden putoamisen. Jos olet menettänyt hampaasi tämän sairauden seurauksena, on epätodennäköistä, että leuassasi on riittävästi luuta hammasimplantin asentamiseen, ellei sitä rakenneta uudelleen erillisellä kirurgisella toimenpiteellä, jota kutsutaan luusiirteeksi. Vaikka luusiirre on yleinen toimenpide, se voi viivästyttää hammasimplantin asettamista jopa vuodella.

Tupakoitsijat eivät ole hyviä ehdokkaita hammasimplanteille. Tupakointi heikentää elimistön kykyä torjua infektioita ja parantaa; se myös vähentää verenkiertoa, mikä vähentää soluihin pääsevän hapen ja ravinteiden määrää.

Jos jatkat tupakointia, implantti on vaarassa erityisesti silloin, kun se asennetaan ensimmäisen kerran, mutta se on vaarassa koko sen elinkaaren ajan, mikä voi johtaa sen pettämiseen.

● Tunisiassa on vain yksi hammaslääketieteellinen koulu, ja se hyväksyy vain parhaat ehdokkaat hammaslääkärikoulutukseen. Koulutus on samantasoista kuin länsimaissa: viisi vuotta opintoja, sitten vuosi harjoittelua ja sen jälkeen erikoistumiskoulutusta, esimerkiksi implantologian alalla.

● Tunisian hammaslääkärit ovat todennäköisesti arvostettujen ammattijärjestöjen, kuten International Congress of Oral Implantologists (ICOI ), jäseniä.

● Tunisian yksityiset hammaslääkäriasemat ovat nykyaikaisia ja varustettu uusimmalla diagnostisella ja terapeuttisella tekniikalla, kuten digitaalisilla röntgenkuvilla ja 3D/CT-skannauksella.

Kuvat ennen/jälkeen

Toimenpiteen kulku

Lähes mikä tahansa hammaslääketieteellinen toimenpide voidaan suorittaa onnistuneesti hammaslääkärituristina, eivätkä hammasimplantit ole poikkeus. Kyseessä on kuitenkin kaksivaiheinen prosessi, joten sinun on suunniteltava kaksi erillistä lyhyttä matkaa Tunisiaan hammasimplanttioperaation suorittamiseksi.

Ensimmäisellä käyntikerralla hammasimplantti asetetaan leukaan. Implantteja voi olla useampi kuin yksi, tarpeistasi riippuen. Toimenpide suoritetaan paikallispuudutuksessa tai tietoisessa sedaatiossa. Hammaslääkäri tekee ikeniin pienen viillon.

Ientä taitetaan taaksepäin läpän muodostamiseksi, jotta hammaslääkäri pääsee käsiksi leukaluuhun. Tämän jälkeen leukaluuhun tehdään pieni reikä ja implantti asetetaan paikalleen. Ientä ympäröivä läppä ommellaan takaisin paikalleen, ja kun tikit ovat liuennut, implantista ei näy enää jälkiä suussasi.

Implantti jätetään paikalleen vähintään kolmeksi kuukaudeksi – usein pidemmäksi ajaksi – jolloin se sulautuu leukaluuhun osseointegraatioksi kutsutussa prosessissa. Tämän prosessin tavoitteena on luoda vankka pohja tekohampaasi asentamiselle. Se antaa myös ikenillesi aikaa parantua.

Toisella käyntikerralla hammaslääkäri avaa ikenet uudelleen, yleensä paikallispuudutuksessa, implanttien paljastamiseksi. Pieni pylväs (abutmentti) kiinnitetään implanttiin toisesta päästä, ja toinen pää työntyy ikenien läpi. Tähän päähän kiinnitetään kruunu (tekohammas), jolloin hammasimplantti on valmis.

Implantointi Yhteenveto aikataulusta:

● Vaihe 1: Ensimmäisen Tunisiaan suuntautuvan matkasi aikana hammasimplantti asetetaan leukaan. Toimenpide kestää yleensä 1-2 tuntia. Voit palata kotiin muutaman päivän kuluttua hammaslääkärisi neuvojen mukaan.

● Vaihe 2: Sinun on odotettava vähintään kolme kuukautta, ennen kuin palaat Tunisiaan. Paikallinen hammaslääkäri voi vahvistaa, että sinä ja implantti olette valmiita (pientä maksua vastaan).

● Vaihe 3: Palaa Tunisiaan kolmen kuukauden kuluttua (tai myöhemmin), jotta kruunu voidaan asentaa. Sinun tarvitsee viipyä maassa vain muutaman päivän tämän viimeisen vaiheen loppuun saattamiseksi.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme voi auttaa sinua tekemään leikkauksestasi Tunisiassa onnistuneen maksutta. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️