Ultraääni rhinoplasty Turkissa

ultraääni rhinoplasty istanbul 1
Kirjoittanut Manuella

Täydellinen opas ultraäänellä tehtävään nenäleikkaukseen Turkissa: toimenpide, edut, riskit ja hinta. Ilmainen tarjous.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa ultraäänellä tehtävästä nenäleikkauksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin, eikä sen tarkoituksena ole korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon ultraääni rhinoplasty maksaa Turkissa?

Ultraääni rhinoplastian keskimääräiset kustannukset Turkissa ovat 2600 euroa. Toimenpide suoritetaan yleisanestesiassa ja kestää 2 tuntia. Oleskeluaika Istanbulissa on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta kattaa nukutuksen, leikkauksen, lastan ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa.

Nenäleikkaus1800 €
Toissijainen nenäleikkaus2200 €
Etninen nenäleikkaus2300 €
Ultraääni nenäleikkaus2500 €

Mikä on ultraääni rhinoplastia?

Ultraäänitekniikkaa on jo pitkään käytetty esteettisissä toimenpiteissä rasvan vähentämiseksi ja ihon kiristämiseksi. Rhinoplastia voidaan nyt suorittaa piezotome®- ja ultraääniaaltojen avulla, mikä tekee nenäluiden uudelleenmuotoilusta tarkempaa ja täsmällisempää.

Rhinoplastia on yksi TOP10 kauneuskirurgisista leikkauksista Turkissa. Toimenpide sopii sekä miehille että naisille.

Ultraääni rhinoplastian tavoitteena on saavuttaa kasvojen harmonia korjaamalla :

 • Nenän koko
 • Nenän muoto
 • Nenän kulma
Video, jossa selitetään ultraäänellä tehtävää nenäleikkausta

Ultraääni-nenänkorjauksessa käytettävät työkalut saavat virtansa ultraääniaalloista, jotka saavat työkalun kärjen värähtelemään, jolloin ylimääräinen luu irtoaa.

Perinteisissä nenäleikkaustekniikoissa luut raaputetaan ja veistetään aggressiivisesti pois. Ultraäänitekniikan ansiosta jopa hienoimmat ja hauraimmat luut voidaan säätää paremman esteettisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kuvat ennen ja jälkeen

Menetelmä

Nenän ultraäänileikkauksen aikana tehdään viilto columellaan, suoraan nenän kärjen alapuolelle, jotta hoidettava alue saadaan paremmin näkyviin ja näkyviin.

Nenää vedetään sitten taaksepäin, jolloin nenän rustoa leikataan ja varotaan leikkaamasta sieraimia erottavaa rustoa, mediaaniharjaa. Ihoa nostetaan nenästä, jotta se olisi mahdollisimman hyvin näkyvissä. Tämän jälkeen kirurgi voi helposti muotoilla nenän kärkeä, nenäsiltaa ja sieraimia uudelleen tai korjata nenän väliseinän ultraäänityökalujen avulla.

Erilaisilla työkaluilla voidaan kaavita, muotoilla ja tasoittaa nenäluuta. Ultraäänityökalulla saadaan aikaan suurempi tarkkuus ja vähennetään ympäröivään kudokseen kohdistuvia vammoja. Kun leikkaus on valmis, iho vedetään uudelleen luurakenteen päälle. Viilto suljetaan ompeleilla ja nenän päälle asetetaan kipsi.

Simulation avant et après d'une rhinoplastie ultrasonique
Ennen ja jälkeen -simulaatio ultraäänellä tehdystä nenäleikkauksesta

Mitä voit odottaa?

Pariisissa asuvan tohtori Gerbault’n vuonna 2013 kehittämä ultraääni-nenänkorjaus tehdään käyttämällä erikoistyökaluja nenän luiden uudelleenmuotoiluun hienostuneemman nenän muodon saavuttamiseksi. Tässä pikaopas siitä, mitä odottaa ennen ultraääni-nenänkorjausta, sen aikana ja sen jälkeen.

Ennen hoitoa

 • Älä ota mitään lääkkeitä 2 viikkoon veren puhdistamiseksi;
 • Älä tupakoi 2 viikkoon ennen leikkausta ja sen jälkeen;
 • Älä altista itseäsi auringolle 2 viikkoon ennen leikkausta;
 • Älä syö tai juo mitään 6 tuntiin ennen leikkausta.

Leikkauksen aikana

 • Yleisanestesia tai paikallispuudutus, johon liittyy rauhoittava lääkitys
 • Viilto tehdään nenän kärjen alle
 • Nenä vedetään taaksepäin
 • Iho nostetaan ylös, jotta se olisi mahdollisimman hyvin näkyvissä
 • Nenäsilta muotoillaan ja hienosäädetään ultraääniaaltojen avulla värähtelevillä erikoistyökaluilla
 • Viillot suljetaan ompeleilla
 • Nenän päälle asetetaan ulkoinen lastaus tai kipsi
Photo avant et après une rhinoplastie ultrasonique
Kuva ennen ja jälkeen ultraäänellä tehtävän nenäleikkauksen

Välittömästi hoidon jälkeen

 • Turvotus nenän, poskien ja silmien ympärillä
 • Mustelmat ja turvotus kasvoissa.

1 – 2 viikkoa hoidon jälkeen

 • Turvotusta ja mustelmia esiintyy edelleen
 • Älä puhalla nenääsi 2 viikkoon
 • Pidä nenän sisäpuoli kosteana nenäsuihkeella
 • Erityisruokavalio.

3 viikkoa hoidon jälkeen ja sen jälkeen

 • Vältä rasittavaa liikuntaa 3 viikon ajan
 • Vältä auringolle altistumista 6 viikon ajan.

Lopputulos

 • Pysyvä
 • Lopullisen muodon saavuttaminen enintään 1 vuosi

Tärkeitä huomautuksia

Koska ultraäänellä tehtävässä nenäleikkauksessa käytetään avointa nenäleikkaustekniikkaa, kasvojen turvotus ja mustelmat ovat todennäköisesti merkittäviä. Ulkoista lastaa käytetään viikon ajan leikkauksen jälkeen tukemaan nenän alapuolista rakennetta.

Ympäröivä kasvojen turvotus häviää 1-2 viikon kuluttua, mutta nenän turvotus kestää jopa 1 kuukauden. Nenän paraneminen jatkuu 1-1? vuoden ajan. Meikkiä voi käyttää heti, kun kipsi on poistettu.

EdutTurvallisempi, tarkempi, vähemmän virheitä
HaitatKalliita, invasiivisia, eivät tehoa suuriin epämuodostumiin

Ihanteellinen ehdokas

Ihanteellisella ehdokkaalla ultraäänellä tehtävään nenäleikkaukseen on nenäkumpu ja epämuodostuma nenäsillassa. Huomaa, että kaikki HIV:tä sairastavat hyväksytään.

Ei suositella…

Ultraääni-nenänkorjausta ei suositella alle 18-vuotiaille, ellei kyseessä ole vamman korjaaminen. Ultraääni rhinoplastia ei välttämättä sovellu potilaille, joilla on merkittäviä luun epämuodostumia, koska luun uudelleenmuotoilu kestää kauemmin kuin perinteisillä menetelmillä.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Ultraääni-nenänkorjaukseen voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Tilapäinen hajuaistin menetys ;
 • Veren kertyminen ihon alle;
 • Kudosnekroosi;
 • Nenän väliseinän puhkeaminen;
 • Nenän kuivuminen;
 • Hengitysteiden ongelmat.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että me autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Huomaa, että islamilaisessa uskonnossa ultraääni rhinoplasty ei ole haram. Se on halal ja hyväksytty, koska sillä pyritään poistamaan vika.

Kiinnitämme erityistä huomiota liikuntarajoitteisiin ihmisiin. Tiloissamme on helppo pääsy pyörätuolilla.

Sivuvaikutukset

Ultraääni-nenänkorjauksen sivuvaikutuksia voivat olla tunnottomuus, nenäverenvuoto, arpeutuminen, turvotus, pienten verisuonten puhkeaminen ihon pinnalla, pysyvät hermovauriot ja riittämätön tai liiallinen korjaus, joka vaatii nenäleikkauksen tarkistamista.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan ultraäänellä tehty nenäleikkaus kestää Turkissa?

Tulos on välitön ja pysyvä. Sinun on kuitenkin odotettava 12-20 kuukautta leikkauksen jälkeen nähdäksesi lopullisen vaikutuksen. Tämä johtuu siitä, että joskus voi esiintyä lievää epäsymmetriaa. Tämä voidaan korjata ruiskuttamalla hyaluronihappoa.

Ultraäänellä tehtävä nenäleikkaus ei ole kivulias. Se tehdään yleisanestesiassa, ja se kestää yleensä kaksi tuntia. Vaihtoehtoisesti voit pyytää plastiikkakirurgiasi suorittamaan sen paikallispuudutuksessa nukutuksessa.

Ultraäänellä tehtävä nenäleikkaus on innovatiivinen ja tarkempi menetelmä kuin käsin tehtävä nenäleikkaus. Sitä käytetään Turkissa laajalti useista syistä: edullisuus, leikkauksen laatu ja onnistumisprosentti, joka on Turkissa 98 prosenttia!

Turkilla on erinomainen maine kosmeettisen nenäkirurgian alalla. Tässä maassa on parhaat ultraääni-nenänkorjaukseen erikoistuneet klinikat. Vain muutamia mainitakseni: Ekol Hospital Izmir, Estecenter Cerrahi Tip Merkezi, Istanbul Aesthetic Center, Medicana International Istanbul Hospital Hospital, muun muassa.

Molempien leikkausten tavoitteena on muotoilla nenä uudelleen. Ero on käytetyissä välineissä. Klassinen nenäleikkaus vaatii manuaalisia instrumentteja. Ultraääni-rhinoplastiassa taas käytetään värähtelyjä. On huomattava, että jälkimmäinen tekniikka on tarkempi.

Kun otetaan huomioon pakollinen yöpyminen sairaalassa, leikkausta edeltävät ja leikkauksen jälkeiset konsultaatiot sekä majoituspaikassa – hotellissa, asunnossa tai muualla – suunniteltu toipumisaika. Sairaalassaoloaika ultraääni-ninoleikkauksessa Turkissa on 7 päivää.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️