IVF-IPD Kyproksella : vauvan sukupuolen valinta

viisi kypros sukupuoli valinta vauva 1
Kirjoittanut Maria

Uusien lääketieteellisesti avustetun lisääntymisen (MAP) menetelmien ansiosta Kyproksen hedelmällisyysklinikat voivat nyt valita lapsesi sukupuolen jo ennen kuin tulet raskaaksi.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle IVF PGD:stä Kyproksella ja vauvan sukupuolen valinnasta ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen hyvämaineiselta klinikalta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

IVF PGD:n hinta Kyproksella sukupuolen valinnan kanssa

Sukupuolen valinnan sisältävän IVF-hedelmöityshoidon hinta Kyproksella alkaa 5000 eurosta. Tarpeistasi riippuen kokonaispaketti voi vaihdella 3000 ja 8500 euron välillä.

ToimenpideHinta euroina
IVF (ICSI)3000 €
IVF siittiöiden luovutuksen kanssa4000 €
IVF munasolujen luovutuksella5000 €
IVF alkionluovutuksella6250 €
Tandem-IVF6500 €
IVF ROPA-menetelmällä5250 €
PGD: sukupuolen valinta (PGT-A 5 kromosomia) 2000 €

Pariskunnalla voi olla jo lapsia, mutta he haluavat valita seuraavan lapsensa sukupuolenperheen tasapainon vuoksi. Jotkut pariskunnat haluavat saada vain yhden lapsen, ja he saattavat haluta valita tämän lapsen sukupuolen.

Toisaalta pariskunta voi haluta valita sukupuolen geneettisten sairauksien ehkäisemiseksi. Lapsen sukupuolen valitseminen voi mahdollisesti vähentää todennäköisyyttä, että lapsi sairastuu geneettiseen sairauteen. Täällä Kyproksella voimme määrittää alkion sukupuolen jo ennen kuin se istutetaan kohtuun.

Vaikka sinulla ei olisikaan hedelmättömyysongelmia ja voisit tulla raskaaksi luonnollisella tavalla yksin, sukupuolen valinta edellyttää hedelmättömyystestin tekemistä. Tämän avulla asiantuntijamme voivat määrittää sinulle parhaiten sopivan hoitomenetelmän. Tämä on tärkein vaihe ennenIVF-hoitoa Kyproksella.

Tarvittavat tiedot:

  • Potilaan ikä ;
  • Aiemmat hedelmöityshistoriat;
  • Potilaan hormonitasot on arvioitava kuukautisten toisena tai kolmantena päivänä, ja ultraäänitutkimus on suoritettava antraalisten follikkelien määrän määrittämiseksi;
  • Miespuolisen kumppanin siittiöiden analyysi.

Kyproksella suoritetun arvioinnin jälkeen voimme laatia sopivan hoitoprotokollan, jonka avulla voimme optimoida sukupuolenvalintaan perustuvan IVF:n tulokset.

PGD-IVF-hoitoon Pohjois-Kyproksella liittyy useita etuja,

  • Jos potilaat haluavat tehdä jonkin PGT-A- ja NGS-testeistä, näemme alkioiden sukupuolen näiden testien avulla ja voimme selittää potilaalle , kuinka monta tervettä mies- ja naisalkiota on käytettävissä. Potilaat voivat sitten valita minkä tahansa terveen alkion sukupuolen, mikä on sallittua Pohjois-Kyproksen terveysministeriön IVF-säännösten mukaan.
  • Meillä on lupa toteuttaa IVF-protokolla 55-vuotiaille naisille (useimmissa EU-maissa IVF on sallittua 46-vuotiaille naisille).
  • Meillä on myös lupa suorittaa enintään 3 alkion siirto. Siirrettävien alkioiden lukumäärästä päättävät potilas ja lääkärimme yhdessä.
  • Parien ei tarvitse olla naimisissa saadakseen IVF-hoitoa.
  • IVF-hoitojen hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä verrattuna Euroopan, Yhdysvaltojen ja Kanadan hintoihin.
  • Pohjois-Kyprosta ympäröi Välimerellä sijaitsevana saarena monia kauniita rannikoita, siellä on 20 hiekkarantaa ja yli 300 aurinkoista päivää vuodessa.

Lue asiakirjamme: IVF ja lapsen sukupuolen valinta Turkissa

Lääketieteellinen tiimimme

Menestysluvut

Lääkäriemme asiantuntemuksen, uusimpien keinohedelmöitystekniikoiden, monipuolisen luovuttajaverkoston (munasoluja, siittiöitä ja alkioita) ja yksilöllisten hoitovaihtoehtojen ansiosta sairaalamme onnistumisprosentti mikroinjektioissa ja IVF:ssä on 70-80 prosenttia. (Vuosien 2019-2021 luovutusohjelman tulokset).

LGBTQ-SAIRAALA.

Olemme myös ylpeitä siitä, että olemme LGBTQ-ystävällinen ja yksi ensimmäisistä Pohjois-Kyproksen sairaaloista, joka on saanut laatusertifikaatin. Tarjoamme monia IVF-hoitovaihtoehtoja homo-/lesbopareille ja sinkkunaisille.

Mitä kieltä me puhumme?

Meillä on potilaskoordinaattoreita, jotka puhuvat sujuvasti turkkia, espanjaa, englantia, saksaa, ranskaa, italiaa, persiaa, arabiaa ja albaniaa.

Sukupuolenvalintamenetelmät

Kyproksen hedelmöityshoitoklinikoilla on kaksi erilaista sukupuolenvalintamenetelmää:

MicroSort-siemenlajittelu

MicroSort on patentoitu tekniikka, jonka avulla sperma voidaan lajitella.

X-kromosomi vastaa naissukupuolen lisääntymisestä ja Y-kromosomi miehen sukupuolen lisääntymisestä.

MicroSort on mekaaninen menettely, jossa sperma erotetaan kahteen erilliseen osastoon: X-kromosomia kantaviin ja Y-kromosomia kantaviin siittiöihin. Kun MicroSort-menettely on suoritettu, korkealaatuistasiittiöitä käytetään IVF-syklissä halutun sukupuolen mukaisten alkioiden tuottamiseen.

Menetelmän tarkkuus on noin 75 prosenttia miesten sukupuolen valinnassa ja noin 90 prosenttia naisten sukupuolen valinnassa.

Yksi MicroSort-tekniikan eduista on se, että sen ansiosta voimme tarjota sukupuolenvalintaa ei-invasiivisten IUI-syklien yhteydessä. IUI-syklit edellyttävät paljon hellävaraisempia lääkitysohjelmia eivätkä ne vaadi kirurgisia toimenpiteitä. Mahdollisuus valita lapsesi sukupuoli ilman invasiivisia toimenpiteitä on hyvä vaihtoehto useimmille pareille.

On kuitenkin muistettava, että MicroSort IUI sopii parhaiten nuorille pariskunnille, jotka ovat parikymppisiä, ja että IUI-syklien raskauksien onnistumisprosentti on noin 25 prosenttia. Se on edullinen ja ei-invasiivinen vaihtoehto, mutta sen onnistumisprosentti ei ole yhtä korkea kuin IVF-hoitovaihtoehtojen.

Sukupuolenvalinnan kustannukset Kyproksella

MicroSort ja IUI

Tämä on vähiten invasiivinen sukupuolenvalintavaihtoehto nuorille, hedelmällisille pariskunnille, jotka haluavat määrittää seuraavan lapsensa sukupuolen perhetasapainon vuoksi. MicroSort- siittiöiden lajittelutekniikka yhdistetäänkohdunsisäiseen inseminaatioon (IUI ), jotta pariskunnat voivat siittää halutun sukupuolen mukaisen lapsen.

MicroSortin ja IUI:n hinta Kyproksella on 3 000 euroa.

MicroSort ja IVF

Tässä hoitovaihtoehdossa siittiöiden lajitteluprosessi on aina sama. Spermanäyte lajitellaan X- ja Y-kantajasoluihin. Tässä tapauksessa potilaille tehdään IVF-sykli, jolloin munasarjoista otetaan kypsät munasolut, jotka hedelmöitetään laboratoriossa lajitellulla siittiöllä.

MicroSortin ja IVF:n hinta Kyproksella on 4200 euroa.

MicroSort IVF:n ja PGD:n kanssa

MicroSort with IVF / PGD on hoitovaihtoehto, jota suosittelemme vanhemmissa ikäryhmissä oleville potilaille. Ikääntyvässä munasolussa voi esiintyä ongelmia, kuten mitokondrioiden toimintahäiriöitä, aneuploidiaa ja epigeneettisiä muutoksia. Sen varmistamiseksi, että alkiot eivät kärsi kromosomaalisesta aneuploidiasta (poikkeavuudesta), on suositeltavaa, että yli 30-vuotiaille potilaille tehdään PGD-seulonta.

MicroSort-menetelmän hinta IVF:n yhteydessä Kyproksella on 6 200 euroa.

Sukupuolenvalinnan sisältävän IVF:n onnistuminen Kyproksella

Onnistuminen riippuu suuresti potilaan iästä, munasarjojen toiminnasta ja miespuolisen kumppanin siittiöiden analyysistä. Mitä korkeampi ikä, sitä heikompi on minkä tahansa hedelmöityshoidon onnistuminen.

Näin ollen alle 35-vuotiaiden potilaiden onnistumisprosentti on huomattavasti korkeampi kuin korkeammassa biologisessa iässä olevien potilaiden.

Päätelmät

Voimme auttaa sinua onnistumaan toimenpiteessäsi Kyproksella, ja vieläpä edullisesti.

Jos olet kiinnostunut IVF:stä sukupuolenvalinnalla Kyproksella tai muusta avusteisesta lisääntymishoidosta, ota yhteyttä koordinaattoriin. Palvelumme ovat saatavilla myös kansainvälisille potilaille.

1

Coordinatrice

Jätä meille tietosi lomakkeella. Koordinaattorimme ottaa sinuun yhteyttä Whatsappin tai sähköpostin välityksellä ilmaista esitutkimusta varten.

2

Médecin

Jos lääkäri pystyy vastaamaan tavoitteisiisi, lähetämme sinulle ilmaisen, sitoumuksettoman henkilökohtaisen tarjouksen.

Ja jos suostut, järjestämme puolestasi: taksin, hotellin, IVF PGD-hoidon, lääkityksen ja mukavan opastetun kierroksen Kyproksella.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️