ROPA-menetelmä Espanjassa

hintamenetelmä ropa espanja 1
Kirjoittanut Émilie

ROPA-menetelmä Barcelonassa, Espanjassa on erinomainen valinta lesbopareille, jotka haluavat perustaa perheen, ja sen avulla kumpikin kumppani voi osallistua raskausprosessiin.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle ROPA-menetelmästä Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Sommaire
 [show]

  ROPA-menetelmän hinta Espanjassa

  ROPA-menetelmän keskimääräinen hinta Espanjassa Barcelonassa on 4800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 4400 eurosta 5000 euroon.

  PMAHinta euroina
  IVF ICSI3100 euroa
  IVF ICSI Munasolujen luovutus3800 euroa
  IVF ICSI Kaksinkertainen munasolujen luovutus4100 euroa
  IVF ICSI Sperman luovutus3200 euroa
  Siemennesteen luovutus800 euroa
  Munasolujen lasitus2600 euroa
  Keinosiemennys1000 euroa
  Alkion luovutus3150 euroa
  ROPA-tekniikka (jaettu äitiys)4800 euroa
  Taattu tai korvattavaraskaus 15000 euroa

  Mikä on ROPA-menetelmä?

  Barcelonan espanjalaiset klinikat tarjoavat sinulle parhaiden asiantuntijoiden lisäksi myös kattavimmat ja innovatiivisimmat hoidot, kuten lesboparien vastavuoroisen IVF:n (ROPA-menetelmä). Tämä menettely on erinomainen valinta lesbopareille, jotka haluavat perustaa perheen, ja sen ansiosta kumpikin kumppani voi osallistua raskauden hoitoon.

  MITEN VASTAVUOROINEN IVF ROPA-MENETELMÄLLÄ TOIMII ESPANJASSA?

  Lesboparien vastavuoroinen IVF toimii samalla tavalla kuin tavallinen IVF. Barcelonassa käytössä oleva ROPA-menetelmä, joka tunnetaan myös nimellä “jaettu äitiys”, tarkoittaa “munasolujen vastaanottamista kumppanilta”. Keinosiemennyksen ohella IVF-menetelmä, jossa käytetään siittiöiden luovutusta, on tavanomainen ensilinjan hoito samaa sukupuolta oleville pareille, jotka haluavat perustaa perheen.

  Vastavuoroinen IVF eroaa tavanomaisesta IVF:stä siinä, että siinä molemmat kumppanit voivat osallistua fyysisesti lapsensa hedelmöitykseen. Toinen kumppaneista tarjoaa IVF:ssä käytettävät munasolut, kun taas toinen kumppani kantaa raskautta, kun syntyneet alkiot siirretään hänen kohtuunsa. Molemmilla kumppaneilla on tärkeä rooli perheen perustamisessa: toinen nainen on lapsen biologinen äiti (hän antaa munasolun) ja toinen on raskausäiti (hän kantaa raskauden ja synnyttää lapsen).

  Espanjalaiset klinikat ovat kehittäneet menetelmiä hedelmöityshoidon odotetun onnistumisprosentin määrittämiseksi. Tutkimus on maksuton, ja saat tutkimustulokset etukäteen ja aina ennen hoidon aloittamista, jotta olet täysin tietoinen mahdollisuuksistasi saada positiivinen tulos jokaisella hoitojaksolla.

  ROPA-MENETELMÄ ESPANJASSA VAIHE VAIHEELTA

  ROPA-menetelmässä Espanjassa kaksi naista voi jakaa synnytyksen, ja se käsittää seuraavat vaiheet:

  1. MUNASARJOJEN STIMULAATIO MUNASOLUJA TUOTTAVALLE KUMPPANILLE

  Munasoluja tarjoavalle kumppanille tehdään munasarjojen stimulaatiojakso ja munasolujen talteenottomenetelmä, joka on samanlainen kuin tavanomaiset IVF-menetelmät. Munasarjojen stimulaatiossa käytetään hormoneja useiden munasolujen tuottamiseksi. Luonnollisessa kuukautiskierrossa nainen tuottaa vain yhden munasolun. Hedelmällisyyslääkkeitä käytetään munasarjojen stimuloimiseksi tuottamaan enemmän munasoluja. Näin voidaan kerätä enemmän munasoluja hedelmöitystä varten.

  Kun hedelmöittyneitä munasoluja on enemmän, hoidossa käytettävien alkioiden valikoima on suurempi. Säännöllisiä ultraäänitutkimuksia ja joissakin tapauksissa hormonaalisia verikokeita tehdään munarakkuloiden kasvun seuraamiseksi ja sen varmistamiseksi, että stimulaatio vaikuttaa optimaalisesti.

  2. MUNASOLUJEN PALAUTUS

  Kun munarakkulat ovat saavuttaneet tietyn, ultraäänellä mitatun koon, sinulle annetaan erilaista hormonia munasolujen kypsymisen edistämiseksi. Noin 36 tunnin kuluttua munasolusi ovat valmiita otettavaksi talteen. Munasolujen otto tehdään leikkaussalissa kevyessä nukutuksessa (rauhoituksessa), jotta voit olla täysin rauhassa ja jotta toimenpiteen aikana ei ole kipua.

  Munasolunpoisto kestää vain noin 10-15 minuuttia. Se tehdään ultraääniohjauksessa, jotta voidaan nähdä kohtuontelo ja päästä munasarjaan ja munarakkuloihin. Toimenpide on käytännössä riskitön.

  3. HEDELMÖITYS JA ALKION VILJELY

  Kerätyt munasolut sekoitetaan kumppanin tai tarvittaessa luovuttajan siittiöihin laboratoriossa pienen steriilin pipetin (lasiputken) avulla. Seuraavana päivänä tarkistetaan, ovatko ne hedelmöittyneet (hedelmöittyneestä munasolusta käytetään nimitystä zygootti).

  4. KUMPPANI, JOKA KANTAA RASKAUDEN

  Raskautta kantava kumppani valmistellaan alkionsiirtoa varten. Sinulle tehdään yksinkertainen, suora hoito, jolla valmistellaan kohtu ja kohdun limakalvo (kohdun sisäkalvo) alkionsiirtoa varten. Tämä hoito auttaa pitämään kohtusi hyvässä kunnossa siirtoon asti. Saat lääkitystä (yleisesti tunnettu hormonikorvaushoito) kohdun limakalvon paksuntamiseksi. Useita tarkastuksia tarvitaan sen varmistamiseksi, että valmistelu sujuu hyvin.

  Molempien osapuolten on sovitettava kuukautiskiertonsa yhteen. Jos synkronointi ei ole mahdollista, luodut alkiot voidaan pakastaa ja siirtää kumppanille myöhemmän hormonivalmisteen yhteydessä.

  5. ALKION SIIRTO

  Alkionsiirto on viimeinen ratkaiseva vaihe raskauden saavuttamisessa vastavuoroisen IVF:n jälkeen. Alkionsiirto on toimenpiteen ratkaiseva vaihe, ja se suoritetaan yleensä 72 tuntia (3 päivää) munasolun talteenoton jälkeen. Toimenpidettä kohden siirretään enintään kaksi alkiota.

  Alkionsiirtoprosessi on hyvin yksinkertainen, ja se suoritetaan leikkaussalissa, aivan kuten munasolun otto. Alkiot asetetaan kohtuun ohuen, taipuisan putken (alkionsiirtokatetrin) avulla, joka ei vahingoita sukuelimiä (kohtuontelon limakalvoa). Alkionsiirto on kivuton, eikä se vaadi rauhoitusta tai nukutusta.

  Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

  Pyynnöstä ja
  ilman minkäänlaisia velvoitteita.

  Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

  Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

  Kirjoittajasta

  Émilie

  Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

  ‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️