Ivf Spain Madridssa munasolujen luovutuksen avulla

munasolujen luovutus Espanja 1
Kirjoittanut Erika

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää IVF:stä ja munasolujen luovutuksesta Espanjassa! Mikä on keskimääräinen hinta Barcelonassa? Neuvomme onnistuneeseen IVF- ja munasolujen luovutukseen Espanjassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle IVF:stä munasolujen luovutuksen avulla Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Munasolujen luovutuksen avulla tehtävän IVF-hedelmöityksen kustannukset Espanjassa

Munasolujen luovutuksella tehtävän IVF-hedelmöityksen keskimääräiset kustannukset Espanjassa Barcelonassa ovat 3800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3500 eurosta 4200 euroon.

MAPHinta euroina
IVF ICSI3100 euroa
IVF ICSI Munasolujen luovutus3800 euroa
IVF ICSI Kaksinkertainen munasolujen luovutus4100 euroa
IVF ICSI Sperman luovutus3200 euroa
Siemennesteen luovutus800 euroa
Munasolujen lasitus2600 euroa
Keinosiemennys1000 euroa
Alkion luovutus3150 euroa
ROPA-tekniikka (jaettu äitiys)5000 euroa
Taattu tai korvattavaraskaus 15 000 euroa

Mitä on munasolujen luovutus?

Munasolujen luovutus Espanjassa Barcelonassa on prosessi, jossa nainen, yleensä nuorempi nainen, antaa munasoluja (munasoluja, oosyyttejä) toiselle henkilölle ja/tai hänen kumppanilleen avusteista lisääntymistä varten, jotta munasolujen vastaanottaja voi saada lapsen kumppaninsa kanssa tai käyttämällä luovuttajan siittiöitä.

Mikä on munasolujen luovutusprosessi?

Hedelmällisessä munasolujen luovutusprosessissa munasolut poistetaan naiselta, jonka munasarjat toimivat normaalisti. Munasolujen ottamisen jälkeen munasolut hedelmöitetään koeputkihedelmöityslaboratoriossa (IVF) vastaanottajaparin kumppanin siittiöillä tai joissakin tapauksissa luovuttajan siittiöillä.

Kun alkiot on hedelmöitetty laboratoriossa ja ne ovat kasvaneet 3 tai 5 päivän ajan, syntyneet alkiot siirretään sen naisen kohtuun, joka haluaa synnyttää lapsen. Jos raskaus toteutuu, vastaanottajana olevasta naisesta tulee äiti, joka kantaa kehittyvää vauvaa koko raskauden ja synnytyksen ajan – kaikkine iloineen.

Munasolujen luovutuksen ansiosta hedelmättömyyden hoitomuotona tuhannet pariskunnat ovat voineet tulla vanhemmiksi instituutin avulla. Pariskunta voi halutessaan tietää munasoluja luovuttavan naisen henkilöllisyyden ja päinvastoin, tai osapuolet voivat halutessaan pysyä nimettöminä. Joskus nainen pyytää sisartaan, sisarentytärtään tai nuorempaa ystäväänsä luovuttamaan munasoluja hänen käyttöönsä.

HoidotHinnat Espanjassa
IVF omilla munasoluilla4 100 euroa
IVF munasolujen luovutuksella5900 euroa
Lääkärin konsultaatio130 euroa
Luovuttajan sperma400 euroa
Pakastetun alkion siirto1300 euroa

Mikä on munasolujen luovutushoito?

Munasolujen luovutushoito tarjoaa potilaalle mahdollisuuden käyttää luovutettuja munasoluja koeputkihedelmöityssyklin aikana. Useimmilla klinikoilla on hoitoja, jotka on suunniteltu toimimaan munasolujen luovuttajan kanssa tai käyttämään munasolupankista saatuja pakastettuja luovutettuja munasoluja.

Näiden pakettien palvelut ja hinta vaihtelevat sen mukaan, millainen luovuttaja on kyseessä (tunnettu tai tuntematon, todistettu tai todistamaton) ja käyttävätkö potilaat munasolupankista saatuja pakastettuja munasoluja vai eivät. Kun käytetään luovuttajamunapankkia, munasoluerän kustannukset (mukaan lukien luovuttajakorvaus ja nouto) eivät yleensä sisälly hoitopakettiin.

Lääketieteellinen tiimimme

Siittiöiden luovutus ja munasolujen pakastaminen

MAP:hen erikoistuneet klinikat Barcelonassa auttavat sinua löytämään sinulle sopivan siittiöiden tai munasolujen luovuttajan. Klinikoilla on valittavana satoja pakastettuja siittiöiden ja munasolujen luovuttajia. Monenlaisia rotuja, etnisyyksiä ja fenotyyppejä voi tutkia ja tarkastella vapaasti.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️