Klinikka Fiv Marbella

Clinique FIV Marbella Marbella

Marbella IVF Clinic on erikoistunut MAP / IVF. Tämä vuonna 2012 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Marbellassa, Espanjassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy hintoja ulkomailla tehtävistä leikkauksista. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

FIV Marbella Clinic, Marbella, Espanja

FIV Marbellan edustajilla on ilo ilmoittaa, että 4. maaliskuuta klo 20.00 avaamme FIV Marbella -klinikan Ceutassa. Tapahtuma järjestetään Paseo de la Marina Española nro 26:ssa, jossa klinikka sijaitsee.

Kaksi kuukautta sitten päätimme avata klinikan tähän kaupunkiin, jotta voimme tarjota kokemuksemme ja teknologiamme avustetun lisääntymisen alalla sen asukkaiden käyttöön. Kaksi kuukautta myöhemmin voimme ylpeinä ilmoittaa, että 3 potilasta on saanut haluamansa raskauden ammattilaisten avulla.

Haluamme muistuttaa, että Marbella IVF:n tiimissä työskentelee yli 100 ammattilaista, joilla on laaja kokemus hedelmällisyyden maailmasta. Tämä tiimi on Ceutan potilaiden palveluksessa, jotta voidaan taata tässä yhteisössä vallitseva kasvava kysyntä ja tarjota parasta mahdollista palvelua jokaisessa hoidossa.

Tämän uuden avauksen myötä olemme nyt läsnä kuudessa kaupungissa: Marbellassa, Malagassa, Madridissa, Milanossa, Barcelonassa ja nyt myös Ceutassa, joka liittyy suureen Marbellan IVF-perheeseen.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Sperman vasta-ainetesti
Keinosiemennys
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Munasolujen jäädyttäminen
Munasolujen talteenotto
Alkion jäädyttäminen
Alkion siirto
Alkionsiirtokanyyli
Embryoskooppi
Hedelmällisyystestit naisille
Hedelmällisyyden arviointi
Follikkelien ultraääni
Hormonitesti
Hysterosalpingografia
IVF – koeputkihedelmöitys
ICSI – sytoplasman sisäinen sperman injektio (intrasytoplasminen sperman injektio)
IVF-konsultaatio
MACS – immunomagneettinen solujen valinta
Munasarjojen stimulaatio
PCT – Koliitin jälkeinen testi
PGD – istutusta edeltävä diagnoosi
Retrogradan siemensyöksyn hoito
Spermogrammi
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Siemennesteen jäädyttäminen
Emättimen katetrointi

Tarjotut palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköinti
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Marbella – Maa: Espanja – Perustettu vuonna 2012
Akkreditointi: Ei tietoa – Puhuttu kieli (kielet): espanja, englanti, ranska, ranska


Marbella IVF-klinikan arvostelut

Carla Zucchetti
Carla Zucchetti
16:01 18 Apr 23
Käännyimme ovoklinikalle arvokkaan gynekologini neuvosta. Niin monen vuoden yrittämisen ja tutkimuksen jälkeen, huolimatta nuoresta iästämme ja ilman todellisia ongelmia/esteitä, olimme keränneet vain tuskallisia ja lukuisia epäonnistumisia. Päätämme siksi lähteä Italiasta ja valita ovoklinikan liittymällä raskaustakuuohjelmaan. Yllättäen ensimmäisellä siirrolla ja ensimmäistä kertaa 7 vuoden tutkimuksessa betas palasi positiiviseksi. Olemme tällä hetkellä neljännen raskauskuukauden alussa ja odotamme pientä miestä. Ilosta hulluna kiitämme teitä suunnattomasti tehdystä työstä, mutta ennen kaikkea muutoksen tekemisestä!!
Manuela Tamilia
Manuela Tamilia
15:06 12 May 23
Toisen vauvamme unelman ovat toteuttaneet he, jotka ovat vahva, osaava ja hyvin organisoitunut joukkue. Parin kauhean kokemuksen jälkeen Italiassa, ei vain siksi, että ne eivät menneet hyvin, tämä klinikka ilmoitettiin meille. Vaikka olimme hieman masentuneita, emme antaneet periksi ja heidän läsnäolonsa, kokemuksensa ja kärsivällisyytensä ansiosta he antoivat meille takaisin itseluottamuksemme ja halumme uskoa uudelleen. Annalisa, Federica olivat lähellä meitä ammattitaidolla ja herkkyydellä sekä tohtori Danielin ja koko tiimin erinomaisella kyvyllä, toinen lapsemme täyttää 1esessä 2 vuotta! Ovoclinic on klinikka numero 1!!! Ja se ei tarkoita, ettemme näkisi toisiamme enää! KIITOS koko sydämestäni!
Anna Bikika
Anna Bikika
10:39 29 May 23
Ovoclinicia suositteli minulle tohtori Colombo, joka seurasi minua tämän heterologisen hedelmöitysprosessin aikana. Kiitän Federicaa kärsivällisyydestä ja saatavuudesta sekä koko henkilökunnan erinomaisesta ammattitaidosta.He tuottivat erinomaisen laadukkaan blastokystan, joka juurtui (vihdoinkin! ) ja tänään olen viikolla 13. Kokemukseni on todella positiivinen ja voin vain suositella sitä!
Roberta S
Roberta S
14:00 11 Apr 23
Pma:n useiden italialaisten yritysten jälkeen päätimme kääntyä tämän espanjalaisen keskuksen puoleen yli 6 kuukauden tutkimuksen, erilaisten haastattelujen jälkeen myös muiden klinikoiden kanssa. Ovoclinic of Marbella on voittanut luottamuksemme erinomaisesta ammattitaidosta. Federica seurasi meitä, poikkeuksellinen henkilö inhimillisyydessään, vakavissaan ja saatavuudessaan, joka toimi meille välittäjänä tohtori Claudian kanssa, jonka kanssa olimme todella tyytyväisiä kaikkeen. Tulimme raskaaksi ensimmäisellä yrittämällä, mutta tuloksen lisäksi, joka on ilmeisesti tärkein asia, tärkeä oli myös heidän kanssaan tehty matka, joka toi meidät tähän hetkeen tyynesti. Loistavaa ammattitaitoa, huomiota potilaaseen ja ystävällisyyttä. Sydämelliset kiitokset koko henkilökunnalle
armuduc esemplare
armuduc esemplare
13:46 15 May 23
En koskaan lakkaa kiittämään koko tämän Marbellan klinikan henkilökuntaa. 40-vuotiaana he antoivat minun saavuttaa unelman tulla raskaaksi, jopa yksinäisenä naisena. He ovat erittäin tarkkoja ja uusimmilla menetelmillä, koska heillä on varmasti laajempi valikoima tapauksia. Sain tämän raskauden ensimmäisellä kerralla! He ovat myös erittäin ystävällisiä ja avuliaita! Tunsin aina olevani seurattu. Vahvasti suositeltu!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️