Klinikka Tambre

Clinique Tambre Madrid

Clinique Tambre on erikoistunut MAP:hen / IVF:ään. Tämä vuonna 1980 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Madridissa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Tambre-klinikka, Madrid, Espanja

Clínica Tambre on Madridin sydämessä sijaitseva uraauurtava gynekologiaan ja hedelmällisyyteen erikoistunut lääketieteellinen ja kirurginen keskus. Se perustettiin vuonna 1978, ja se on yksityisklinikka. Vuonna 2017 se toteutti noin 1 000 hoitojaksoa. Sen tehtävänä on auttaa potilaita toteuttamaan unelmansa terveen lapsen synnyttämisestä ja edistää tieteen, lääketieteen ja yhteiskunnan kehitystä. Clínica Tambre tunnetaan myös yleisnimellä Mistral Fertility Clinics, SL.

Entinen johtaja, tohtori Pedro Caballero, aloitti uransa avusteisen lisääntymisen alalla yli 40 vuotta sitten, minkä ansiosta madridilainen Clínica Tambre on kokenein lääketieteellinen keskus hedelmällisyyden alalla. Caballero on julkaissut yli 56 tieteellistä tutkimusta, ja häntä pidetään tiedeyhteisössä vankkana referenssinä.

Lisäksi tohtori Pedro Caballero käytti andrologian alalla hankkimaansa kokemusta Espanjan toisen spermapankin perustamiseen vuonna 1980. Hänen kunnianhimonsa, sitoutumisensa ja omistautumisensa jakavat koko hänen tiiminsä, minkä ansiosta Clínica Tambre on saavuttanut aseman huippuluokan klinikkana Espanjassa ja ulkomailla. Caballeron menestyksen avain ei kuitenkaan ole pelkästään hänen 40 vuoden kokemuksensa ja yrittäjähenkisyytensä.

Clínica Tambre erottuu myös lämpimällä, yksilöllisellä potilashoidollaan, Espanjan ja Euroopan keskiarvoja selvästi korkeammilla onnistumisluvuilla, erinomaisella lääkäritiimillä ja uusimman ja tarkimman teknologian käytöllä.

Clínica Tambre uudistettiin täysin vuonna 2018, kun Inge Kormelink aloitti klinikan johtajana. Klinikalla on kaksi laboratoriota, toinen IVF:lle ja toinen andrologialle. Hoidon jälkeen potilaat voivat nauttia kuuden yksityisen heräämöhuoneen mukavuudesta.

Tambren tiimillä on runsaasti kokemusta, ja sitä johtaa lääketieteellinen johtaja tohtori Laura Garcia de Miguel, joka on synnytysten ja gynekologian erikoislääkäri ja jolla on maisterin tutkinto ihmisen lisääntymisestä. Koko tiimiin kuuluu 10 lääkäriä, 6 embryologia (johtavalla embryologilla on ESHRE-akkreditointi) ja 6 sairaanhoitajaa.

Kansainvälinen tiimi koostuu kulttuurienvälisistä asiantuntijoista, jotka helpottavat viestintää ensimmäisestä yhteydenotosta hoidon loppuun. Tiimi puhuu useita kieliä, kuten englantia, italiaa, saksaa, hollantia, ranskaa ja tietenkin espanjaa.

Clínica Tambrella on Madridin suurin ja vanhin spermapankki, ja se toimittaa näytteitä muille klinikoille eri puolilla Espanjaa; spermapankki on ammattitaitoinen sekä miehen että naisen suhteen.

Clínica Tambre on sitoutunut laadunvalvontaan. Tambre sai ensimmäisenä Espanjassa ISO-akkreditoinnin; ISO 9001:2015 sekä ISO 14001 ja terveysministeriön asetuksen UNE 179007. Se on ainoa eurooppalainen klinikka, joka on saanut EFQM European Quality Management Finalists -palkinnon vuosina 2005 ja 2008.

Omien bionäytteiden seurantajärjestelmien lisäksi heillä on myös Witness-niminen järjestelmä. Se koostuu potilaille annettavasta RF-kortista (radiotaajuuskortti), joka lukitsee potilaan henkilöllisyyden siittiöihin, munasoluihin ja alkioihin hoidon kaikissa vaiheissa.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Sperman vasta-ainetesti
Keinosiemennys
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Munasolujen jäädyttäminen
Munasolujen talteenotto
Alkion jäädyttäminen
Alkion siirto
Alkionsiirtokanyyli
Embryoskooppi
Hedelmällisyystestit naisille
Hedelmällisyyden arviointi
Follikkelien ultraääni
Hormonitesti
Hysterosalpingografia
IVF – koeputkihedelmöitys
ICSI – sytoplasman sisäinen sperman injektio (ICSI)
IVF-konsultaatio
MACS – immunomagneettinen solujen valinta
Munasarjojen stimulaatio
PCT – Koliitin jälkeinen testi
PGD – istutusta edeltävä diagnoosi
Retrogradan siemensyöksyn hoito
Spermogrammi
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Siemennesteen jäädyttäminen
Emättimen katetrointi

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Madrid – Maa: Espanja – Perustettu: 1980
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhutut kielet: espanja, englanti, ranska


Arvostelut Clínica Tambre

Liane Marshall
Liane Marshall
15:48 10 Oct 23
Jos haluat ensiluokkaista hoitoa, jossa on paras tietämys implantaation epäonnistumisesta ja asiantuntemus keskenmenosta, mukavuus, hyvä organisointi, nopea vastaus ja erinomainen viestintä, tämä klinikka on sinua varten.Valitettavasti meillä oli 3 muuta klinikkaa pettymys vuosia, tuhlaten aikaamme, henkisesti ja fyysisesti puhumattakaan taloudellisesta, melkein luovutimme kolmen pitkän vuoden jälkeen, kunnes törmäsimme tambreen ja kaikkiin sen hienoihin arvosteluihin, tutkimme tätä klinikkaa hyvin ja ajattelin, että annamme sen vielä kerran ja olemme niin iloisia, että teimme!!Henkilökunta on kaikki niin ystävällistä ja saa sinut tuntemaan olosi päivitykseksi, kuulluksi ja mukavaksi.Ensimmäistä kertaa olemme nyt 10 viikkoa raskaana terveellä sydämenlyönnillä, se on vielä alkuvaiheessa, mutta emme ole koskaan päässeet näin pitkälle ja erittäin toiveikkaina.
Nana Seoane Mazon de las Torres
Nana Seoane Mazon de las Torres
07:09 21 Nov 23
Kokemukseni tällä klinikalla on ollut hyvin erikoinen, ensimmäisestä hetkestä lähtien, kun soitin, hieman masentuneena aikaisempien hoitojen negatiivisten tulosten ja muiden klinikoiden negatiivisten kokemusten vuoksi.- Hoito tehtiin toisesta kaupungista, Ibizalta-Positiivista ensimmäiseen IVF:ään!!!!Kaikki klinikan työntekijät ovat aina olleet erittäin empaattisia ja ystävällisiä ja ratkaisevat epäilykset helposti ja nopeasti.Sairaanhoitajat ovat hyvin perillä kaikista hoidoista ja he selittävät huolellisesti kaikkien lääkkeiden annon.Olen soittanut monilla kysymyksillä ja he ovat vastanneet minulle AINA erittäin ystävällisesti.En ole koskaan tuntenut olevani ärsyttävä tai levoton. A 10.Mainitsen nyt lääkärini:Paloma Sánchez selitti minulle kaiken käyntini ensimmäisestä minuutista lähtien erittäin selkeästi ja läpinäkyvästi. Hän antoi minulle aina tunteen, että olen erittäin tarkkojen käsien alla (tarkkuus, joka avusteisen lisääntymisen potilaana kokemukseni perusteella on välttämätöntä Näissä hoidoissa). Konsultaatiosi sai minut tuntemaan, että kaikki sujui eri tavalla, että aloitin uudelleen ja tällä kertaa suurella kiinnostuksella menestykseen molemmin puolin. Voin vain kiittää sinua hoidostasi, kiinnostuksestasi ja KAIKISTA mahdollisuuksista, jotka annoit minulle aloittaakseni hoidon etuajassa (en asu samassa kaupungissa) sen lisäksi, että tunnet syvää luottamusta ammatilliseen harkintaasi.Estefanía Moreno, oli lääkäri, joka leikkasi minua leikkaussalissa alkioni siirtämiseksi, ja se oli ELÄMÄNI ERIKOISIIN hetki, myös mieheni oli hermostunut ja näimme Estefanían luottamuksen, hänen hymynsä ja asiantuntemuksensa ja tiesimme, että se olisi positiivista, että tällä kertaa kyllä. Lääkäri on hellä ja läheinen ja pysähtyy selittämään jokaista yksityiskohtaa innostuneesti, sitä arvostetaan suuresti. Tunnemme olomme erittäin luottavaiseksi.Kiitos koko porukalle!!!!!
Elyce Cattle
Elyce Cattle
09:17 20 Sep 23
En voi kiittää tarpeeksi Tambre-klinikkaa siitä uskomattomasta tuesta ja hoidosta, jota he ovat antaneet minulle hedelmällisyysmatkallani. Siitä hetkestä lähtien, kun kävelin sisään, tuntui kuin olisin osa perhettä enkä pelkkä potilas.Henkilökunta tervehti minua lämmöllä, myötätunnolla ja ymmärryksellä. Olin hermostunut ja ahdistunut, mutta ne saivat minut ja kumppanini tuntemaan olonsa heti helpoksi.Lääkärit ja sairaanhoitajat käyttivät aikaa istuakseen alas ja puhuakseen minulle kuin ystävälle, eivät vain lääketieteellisestä tapauksesta. He selittivät kärsivällisesti kaiken, menettelyistä mahdollisiin tuloksiin, tavalla, joka oli minulle helppo ymmärtää.Heidän laitoksensa on erittäin vaikuttava, ja voit kertoa, että he investoivat uusimpaan teknologiaan tarjotakseen parasta hoitoa. Mutta mikä todella kosketti minua, oli heidän meille antama emotionaalinen tuki. He ymmärsivät, että tämä matka ei koske vain lääketieteellisiä toimenpiteitä; se kertoo unelmista, toiveista ja tunteista.Olen äärettömän iloinen voidessani todeta, että aikani Tambressa johti positiiviseen lopputulokseen, eikä se olisi ollut mahdollista ilman heitä.
Andra-Ioana Horcea-Milcu
Andra-Ioana Horcea-Milcu
15:08 27 Oct 23
Syyskuussa 2022 kolmen epäonnistuneen alkionsiirron jälkeen googlasin, mitkä ovat Euroopan parhaat hedelmällisyysklinikat. Tambre oli aina rankingissa. Minulla oli online-aikoja useille klinikoille ympäri Eurooppaa, mutta heti ensimmäisestä hetkestä lähtien tunsin, että minun piti mennä Madridiin Tambren klinikalle. Alle vuoden kuluttua pidän sylissäni elokuussa 2023 syntynyttä vauvaani Tambren tiimin ammattitaidon ja asiantuntemuksen ansiosta. Minua rauhoitti myös heidän sitoutumisensa etiikkaan, toinen plussa. Iso kiitos.
Elena Ruiz de Loizaga García
Elena Ruiz de Loizaga García
10:51 06 Sep 23
Kokemuksemme klinikalta ovat olleet erittäin positiivisia. Ensimmäisestä hetkestä lähtien he ovat antaneet meille lyömätöntä ja täysin henkilökohtaista huomiota. Erityisesti haluan kiittää tohtori Paloma Sánchezia hänen ammatillisesta ja inhimillisestä laadustaan, joka on antanut meille kaiken ajan ja tarvittavat selitykset sekä paljon rakkautta.
Lella Mami
Lella Mami
10:27 10 May 23
Tambren klinikan ansiosta olemme toteuttaneet unelmamme ja voimme vihdoin pitää pikku Alessandroamme sylissämme!!!!! Klinikka on erittäin vieraanvarainen ja ammattitaitoinen.Kiitos kaikille matkallamme seuranneille lääkintä- ja hallintohenkilöstölle osoittamastanne äärimmäisestä kohteliaisuudesta ja ystävällisyydestä. Erityisesti haluamme kiittää Ariannaa saamastamme tuesta! Suosittelemme Clinica Tambrea kaikille vanhemmuuden unelmaa tavoitteleville!
Stefan Kiss
Stefan Kiss
17:29 03 Sep 23
Beatriz toivotti minut lämpimästi tervetulleeksi ensimmäisestä päivästä lähtien, ja hänen ystävällisen ja ammattimaisen tapansa ansiosta pystyin luottamaan klinikkaan alusta alkaen. Kaikissa kysymyksissä ja epäselvyyksissä sain Beatrizilta erittäin pätevää tukea, joka auttoi minua paljon. Olen erittäin kiitollinen hänelle ja voin suositella tätä klinikkaa.
Gio
Gio
10:57 01 Jul 23
Kokemuksemme Tambresta oli todella positiivinen. Useiden vuosia kestäneiden yritysten jälkeen olimme hyvin masentuneita. Mutta tajusimme heti, että tuloksen lisäksi se olisi ollut kaunis matka Tambren kanssa. He toivottivat meidät tervetulleiksi ja kohtelivat meitä suurella inhimillisyydellä, ja tämä antoi meille mahdollisuuden luottaa ja kohdata kaikki tyynesti. Erityisesti koimme Ariannan ja tohtori Garcian tuen todellisena, tämä on harvinaista ja arvokasta, löysimme ihmisiä, jotka pitivät meistä huolta. KIITOS !!!
Antonio
Antonio
12:39 02 Aug 23
Olimme syvästi pettyneitä aikaisempiin kokemuksiin. Sitten eräs rakas ystävä kertoi meille Tambre-klinikasta. Ja tänään olemme ihanan pojan vanhempia! Fantastinen vieraanvaraisuus ja ammattitaito. Erityinen kiitos kuuluu Ariannalle, joka piti meistä huolta suurella kiintymyksellä ja ammattitaidolla.
Milos Maricic
Milos Maricic
08:52 13 Jul 23
Kokemuksemme ei ollut hyvä. Tambre on klinikka, johon et voi todella luottaa, koska he eivät todellakaan välitä sinusta.Kirjoitan tämän miehenä, joka tuki vaimoani koko prosessin ajan Clinica Tambren kanssa ja kolme epäonnistunutta yritystä.Klinikka oli henkilökohtainen suositus vaimoni ystävältä, joka muuten yrittää edelleen tulla raskaaksi vuosien klinikalla yrittämisen jälkeen. Oli meidän virhe hyväksyä tämä suositus.Klinikan ongelmat alkavat maksamisen jälkeen. Ensimmäisellä vierailullani (asumme ulkomailla) he pyysivät minut luovuttamaan spermaa, mutta unohdin tehdä verikokeita. Minun piti muistuttaa heitä, ja hoitaja sanoi "oi, niin, anteeksi" ikään kuin niin olisi tapahtunut koko ajan. He unohtivat silti tehdä joitain testejä (kupa jne.). Odotellessani huomasin eräässä kopissa naisen itkevän, koska hän oli tullut ulkomailta, eikä hänellä ollut mitään selvää milloin hänen siirtonsa tapahtui, jos ollenkaan.Ensimmäisen vierailun jälkeen olin niin järkyttynyt, että olin valmis kävelemään pois. Mutta me maksoimme, joten jatkoimme. Toinen virhe.Sitten vaimoni aloitti toimenpiteen. Välitön viesti, jonka saimme maksamisen jälkeen, oli, että emme olleet etusijalla. Lääkärit myöhästyivät zoom-puheluista 15-30 minuuttia joka ikinen kerta ja pyyhkäisevät pois huomautuksemme sanoilla "Minun täytyy syödä lounasta" ja vastaavia.Yleensä kului useita sähköpostiviestejä ja puheluita muistuttaakseni jotakuta kirjoittamaan ohjelman vaimolleni. Nämä ohjelmat sisältävät joskus sopimattomia annostuksia tai aikatauluja, kun tarkistimme ne itse tai gynekologin kanssa; ne korjataan vain meidän puuttuessamme asiaan. Jos työskentelet Tambren kanssa, sinun on seurattava näitä asioita ja periaatteessa ryhdyttävä itse osa-aikaiseksi lääkäriksi.Olet jatkuvasti pimeässä. Vaikea päästä juttelemaan lääkärin kanssa. Vaikea saada vastausta kysymykseen. Jonkin ajan kuluttua luottamuksesta tulee suuri ongelma.Kysy Tambresta aidoissa online-ryhmissä, jotka keskustelevat hedelmällisyydestä, niin alat saada todellisen kuvan heidän maineestaan, ja se ei ole kaunis.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️