Kulmien siirto Turkissa

kulmakarvojen siirto hinta 1
Kirjoittanut Manuella

Kuten perinteisissä hiustensiirroissa, myös Turkin kulmakarvojen siirroissa poistetaan karvatupet päänahan terveeltä kasvualueelta.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa kulmakarvojen siirroista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kulmakarvansiirron hinta Turkissa

Kulmakarvansiirron keskihinta Turkissa Istanbulissa on 1 250 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 550 eurosta 1950 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Kulmakarvojen siirto1250 €

Mikä on kulmakarvojen siirto?

Vaikka kulmakarvat jätetään liian usein huomiotta, niillä on tärkeä rooli jokapäiväisessä elämässä. Ne auttavat meitä kommunikoimaan ilmeiden avulla ja suojaavat silmiämme vedeltä ja hieltä. Viime vuosina ne ovat olleet monien kauneustrendien keskiössä.

Siksi miehet ja naiset, jotka kärsivät liiallisesta kulmakarvojen katoamisesta, voivat menettää itseluottamustaan ja kokea itsetunto-ongelmia. Siksi kulmakarvojen siirrot Turkissa ovat yhä suositumpia.

1990-luvulta lähtien on vallinnut trendi nyppiä kulmakarvoja ohuessa kaaressa, mikä on johtanut siihen, että ihmiset nyppivät kulmakarvojaan liikaa ja vahingoittavat kulmakarvatupea. Tämä esti kulmakarvojen uusiutumisen.

Kun suuntaus on nyt siirtynyt kohti täyteläisempiä ja luonnollisempia kulmakarvoja, miesten ja naisten paine muuttaa ulkonäköään vastaavasti on kasvanut. Vaikka meikkiä voidaan käyttää ohuiden tai harvalukuisten kulmakarvojen täyttämiseen, Istanbulissa suoritettavat kulmansiirrot ovat tarjonneet pysyvämmän ja pitkäaikaisemman ratkaisun.

Istanbulissa, Turkissa sijaitsevien klinikoiden suorittamissa kulmakarvansiirroissa käytetään FUE-menetelmää (Follicular Unit Extraction), jossa hiukset poistetaan päänahasta ja siirretään terveitä follikkeleita kulmakarvoihin tiheyden parantamiseksi.

Kun siirteet sijoitetaan tarkasti normaalin kasvumallin mukaisesti, potilaiden kulmakarvojen tiheys paranee ja tulokset ovat luonnollisen näköisiä.

Sopiiko kulmakarvojen siirto minulle?

Potilaiden, jotka eivät ole varmoja siitä, onko kulmakarvansiirto oikea ratkaisu harveneviin kulmakarvoihin, on tärkeää pohtia hiustenlähdön syytä.

Joissakin tapauksissa kulmakarvojen hiustenlähtö voi olla tilapäinen ongelma tai ongelma, joka voidaan ratkaista oikealla ruokavaliolla tai hoitamalla taustalla olevaa ongelmaa.

Ravitsemukselliset puutteet voivat esimerkiksi johtaa huonoon yleiseen karvankasvuun, mikä voi johtaa harvalukuisiin tai vaurioituneisiin kulmakarvoihin.

A-, B-12-, C-, D-, rauta- ja biotiinivitamiinit vaikuttavat kaikki terveeseen kasvuun, ja puutteista kärsivillä voi esiintyä harvempia kulmakarvoja. Puhu näissä tapauksissa lääkärisi tai ravitsemusterapeutin kanssa ennen tapaamista kanssamme.

On kuitenkin olemassa useita pysyviä hiustenlähtöön johtavia syitä, joihin kulmakarvojen siirto voi olla ihanteellinen ratkaisu. Tällaisia syitä ovat muun muassa alopecia areata, jatkuva karvanpoisto tai aiempi karvanpoisto, joka on vaurioittanut karvatupet, tietyt kilpirauhasongelmat ja ikääntyminen.

Lue myös: Hiustensiirron hinnat Istanbulissa

Myös fyysiset traumat voivat johtaa hiustenlähtöön, kuten palovammat, arvet tai onnettomuudet. Näissä tapauksissa kulmakarvansiirto Turkissa voi auttaa palauttamaan potilaan tietynlaisen itseluottamuksen.

Jokainen hiustenlähtöön tai kulmakarvojen ohenemiseen johtanut syy hoidetaan yksilöllisesti Istanbulin käynnin aikana, ja paras hoito määritetään tapauksesi mukaan.

Yleensä potilaat, jotka ovat menettäneet hiuksensa geneettisten sairauksien, liiallisen karvanpoiston tai onnettomuuksien tai traumojen vuoksi, ovat varteenotettavimpia ehdokkaita elinsiirtoon. Meillä on kuitenkin päteviä kliinikoita konsultaatiota varten ja asiantuntevia kirurgeja toimenpidettä varten, jotka voivat määrittää, onko tapauksesi elinkelpoinen kulmakarvojen siirtoa varten Istanbulissa.

Mitä kulmakarvojen siirron aikana tapahtuu?

Kuten perinteiset hiustensiirrot Istanbulissa, kulmakarvojen siirto Turkissa alkaa karvatupen poistamisella päänahan terveeltä kasvualueelta. Tämä voidaan tehdä joko yksitellen tai “strip”-menetelmällä, jonka kirurgisi määrittää ennen leikkausta Turkissa. Käytämme yleensä FUE-menetelmää, koska se ei ole invasiivinen ja arpia ei synny.

FUE-menetelmässä luovuttajahiukset voidaan ottaa yksitellen päänahan terveeltä kasvualueelta. Toimenpiteen alussa saat paikallispuudutuksen, jotta vältät epämukavuutta koko toimenpiteen ajan.

Seuraavaksi osa hiuksistasi ajellaan, jotta follikkelit pääsevät paremmin käsiksi, minkä jälkeen kirurgi tekee pieniä viiltoja poistaakseen follikkelit päänahasta. Viillot ovat vain 1-2 millimetriä, joten tikkejä ei tarvita eikä niistä jää arpia. Joissakin tapauksissa follikkelit voidaan poistaa ajamatta päätä.

Keräyksen jälkeen “follikkelisiirteet” leikataan potilaan kulmakarvoihin sopivaan kokoon. Kukin follikkeli asetetaan takaisin päänahkaan käyttämällä samankokoisia viiltoja kuin keräystä varten tehdyt viillot, jotka on huolellisesti sijoitettu ja kulmailtu siten, että ne jäljittelevät luonnollisen kulmakarvan kasvua ja asettuvat litteästi ihoa vasten.

Turkissa tehtävä kulmakarvansiirto vaatii hyvin vähän lepoaikaa, ja useimmissa tapauksissa voit palata normaaliin toimintaasi 24 tunnin kuluessa. Jos päätät tehdä siirron jollakin klinikoistamme, sinun on suositeltavaa jäädä Istanbuliin jopa viikoksi leikkauksen jälkeen, jotta voimme seurata paranemisprosessia ensimmäisten seitsemän päivän aikana.

Näiden päivien aikana sinut kutsutaan leikkauksen jälkeiseen tarkastukseen, minkä jälkeen voit viettää loppuloman tutustumalla alueeseen ja nauttimalla Turkin rikkaasta kulttuurista. Kulmasiirtopakettiisi sisältyy neljän tai viiden tähden majoitus, joten voit rentoutua lomasi aikana haluamallasi tavalla.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️