Rasvaimu Turkissa

ennen ja jälkeen rasvaimun Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Harkitsetko rasvaimua Turkissa? Tämä perimmäinen opas sisältää kaiken, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan onnistuneelle rasvaimulle Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rasvaimusta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon rasvaimu maksaa Turkissa?

Turkissa rasvaimu maksaa keskimäärin 1 900 euroa ja 300 euroa lisäalueesta. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 2 tuntia. Toimenpiteen kesto Istanbulissa on 7 päivää, ja siihen sisältyy 1 yön sairaalahoito. Hinta kattaa nukutuksen, leikkauksen, lääkityksen ja kompressiovaatteen. Lopputulos on nähtävissä 5 kuukauden kuluessa.

Häpyluun rasvaimu1400 €
Lantion rasvaimu1600 €
Kaulan rasvaimu1600 €
Rasvaimu reisien alueelta1800 €
Satulalaukkujen rasvaimu1800 €
Vatsan rasvaimu1900 €
Kaksoisleuan rasvaimu2100 €
Pakaroiden rasvaimu2200 €

Rasvaimu Turkki: perimmäinen opas

Huolimatta hyvästä ruokavaliosta ja säännöllisestä liikunnasta vatsan rasvan menettämiseksi, voimme päätyä muutamiin rumentaviin pullistumiin, jotka voivat vaikuttaa hyvinvointiimme. Muutama pullistuma siellä täällä, joista ei pääse eroon rasvaa polttavasta ruokavaliosta huolimatta.

Joten, olitpa sitten mies tai nainen, miten pääset eroon näistä rasvakyhmyistä? Luojan kiitos, että on olemassa kauneusleikkaus, jota kutsutaan rasvaimuksi.

Tracé d'une liposuccion
Rasvaimun kulku

Kuten sen nimestä voi päätellä, ja jos käännämme sen mahdollisimman yksinkertaisesti, rasvaimu tarkoittaa rasvan imemistä pois. Ainakin ne muutamat rasvataskut, jotka vastustavat terveellistä ja tasapainoista elämäntapaa.

Rasvaimu on maailman yleisimmin käytetty kauneusleikkaus, ja sillä poistetaan vatsarasvaa, satulalaukkuja, love handles, kaksoisleukoja ja kaikkea muuta ylimääräistä rasvaa. Vaikka se on vähemmän riskialtis kuin nenäleikkaus tai rintojen suurennus, on aina viisasta noudattaa kaikkia tarvittavia varotoimia.

Simulation avant et après une liposuccion
Simulaatio ennen ja jälkeen rasvaimun

Rasvaimu Istanbulissa tai Antalyassa Turkissa on yleinen ja kansainvälisesti tunnustettu käytäntö. Joka vuosi yli 14 miljoonaa potilasta matkustaa Turkkiin saadakseen parasta hoitoa ja leikkausta Istanbulissa. Mikä parasta, se on erittäin edullista.

Oletko valmis matkustamaan Istanbuliin rasvaimuun Turkissa? Seuraa opasta!

Ennen ja jälkeen -kuvat Naiset ja miehet

Mitä rasvaimu on?

Rasvaimu on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa poistetaan ylimääräinen rasva, jota ei saada pois laihduttamalla tai säännöllisestä liikunnasta huolimatta. Toimenpide sopii sekä miehille että naisille.

Tämän Turkissa suoritettavan kauneusleikkauksen tavoitteena on muotoilla vartalo uudelleen haluttuun mittasuhteeseen huomattavan painonpudotuksen jälkeen kohdentamalla itsepäiset rasvakertymät. On tärkeää tietää, että rasvaimuoperaatiossa voidaan poistaa enintään 4-5 litraa rasvaa.

Simulation avant et après une liposuccion
Simulaatio ennen ja jälkeen rasvaimun

Rasvaimuoperaation suorittamiseksi plastiikkakirurgi käyttää kanyylia, eräänlaista ohutta putkea, joka työnnetään ihon syviin kerroksiin. Näiden välineiden tarkoituksena on imeä itsepäinen rasva pois. Käytetystä tekniikasta riippuen kanyyleihin voidaan yhdistää ultraääni tai laser(vaser lipo). Tarkastelemme näitä menettelyjä hieman myöhemmin.

Rasvanpoisto on enemmän kuin pelkkä rasvan imu; se vaatii myös tekniikkaa, soveltamista ja asiantuntemusta. Se on taidetta, jonka vain plastiikkakirurgi hallitsee, minkä vuoksi sitä kutsutaan joskus rasvaimuksi.

Rasvaimu ei ole tarkoitettu lihaville ihmisille

Vaikka rasvaimulla voidaan päästä eroon ruman näköisestä rasvasta, on huomattava, että se ei sovi henkilöille, jotka ovat huomattavasti ylipainoisia tai lihavia. Rasvaimun päätavoitteena on poistaa pieniä, pysyviä rasvarullia tietyistä kehon osista.

Nämä rasvakertymät ovat useimmiten syvällä ja kerääntyvät dermikseen. Nämä syvemmällä sijaitsevat rasvasolut voivat ilmestyä yllättäen ja yllättäen satulalaukkuihin, vatsaan, käsivarsiin, kaulaan, reisiin, polviin, vasikoihin tai nilkkoihin.

Simulation avant et après une liposuccion
Simulaatio ennen ja jälkeen rasvaimun

Rasvaimu eipoista selluliittia tai raskausarpia. Sitä ei pitäisi suorittaa tätä tarkoitusta varten.

Ennen rasvaimuleikkauksen harkitsemista Turkissa potilaita kehotetaan noudattamaan laihdutusohjelmaa pinnallisen rasvan vähentämiseksi. Vasta laihdutuksen jälkeen voidaan harkita rasvaimua.

Rasvaimun yhdistäminen BBL-leikkaukseen

Koska rasvaimu on niin nopea toimenpide, on yleistä yhdistää rasvaimu muihin leikkauksiin yhdellä istunnolla. Turkissa ja erityisesti Istanbulissa tehtävään rasvaimuun voi siis liittää myös lipofillin, jossa talteenotettua rasvaa käytetään rintojen suurentamiseen ilman proteeseja, tai litteän pakaran suurentamiseen kuuluisalla BBL-tekniikalla(Brazilian Butt Lift).

liposuccion des fesses en turquie
Naisen vartalo

Milloin rasvaimu voidaan tehdä Turkissa?

Harkitaksesi 360 rasvaimua Turkissa kirurgit suosittelevat kolmea asiaa:

 • Ole mahdollisimman lähellä ihannepainoasi. Rasvaimu ei tule kysymykseen, jos olet ylipainoinen.
 • Ole hyvässä kunnossa ja sinulla on terve, kimmoisa iho. Rasvanpoiston tulokset näkyvät paremmin kiinteällä iholla. Jos ihosi on veltostunut, rasvaimun jälkeen voidaan harkita kasvojenkohotusta.
 • Ole vähintään 18-vuotias tasapainon ja anatomisen kasvun vuoksi. Kehon katsotaan saavuttaneen täyden kasvun 18-vuotiaana.

Millaisia eri rasvaimutyyppejä on olemassa?

Ennen kuin otat riskin, ota selvää kaikista tekniikoista, joita käytetään onnistuneeseen rasvaimuun. Jos tulet Istanbuliin, käytetään kolmea päätekniikkaa. Nämä ovat klassinen rasvaimu, laserrasvaimu ja vaser-lipo.

enlever les bourrelets disgracieux avec une liposuccion en Turquie
Kuvasimulaatio ennen ja jälkeen rasvaimun

1. Perinteinen rasvaimu tai rasvaimu

Tämä on perinteinen rasvaimumenetelmä Turkissa. Hieman mekaanisempi, mutta kevyt, se käyttää kanyylia ylimääräisen rasvan imemiseen. Kanyyli ruiskutetaan hoidettavalle alueelle sen puuduttamiseksi.

Rasva imetään pois kanyylin ja ruiskun avulla. Käytetty liuos on täysin steriili ja riskitön. Lisäksi menetelmä on hellävarainen eikä se ole kovin traumaattinen. Se sopii herkille alueille, kuten kasvoille, vyötärölle ja käsivarsille.

2. Laserrasvaimu

Tässä rasvaimutekniikassa käytetään laserin tuottamaa lämpöä rasvakalvojen repimiseen ja rasvan nesteyttämiseen. Tämä menetelmä helpottaa sitten rasvan poistamista. Lasertekniikka on melko herkkä, sillä se voi vahingoittaa rasvaa ympäröivää ihoa, hermoja ja verisuonia.

Silhouette d'une femme avec un ruban
Naisen siluetti nauhan kanssa

Jotta tämä rasvaimumenetelmä onnistuisi, sen on oltava kokeneen plastiikkakirurgin suorittama. Kosmetiikkakirurgian klinikallamme on parhaat rasvaimukirurgit Istanbulissa tai Antalyassa , Turkissa. Jos valitset tämän tekniikan, kirurgimme Istanbulissa ei tuota sinulle pettymystä.

3. Vaser-lipoimu eli Vaser Lipo

Vaserrasvaimu on tällä hetkellä muodikkain tekniikka. Se on vallankumouksellinen siinä mielessä, että sillä voidaan hoitaa mitä tahansa kehon aluetta erittäin tyydyttävin tuloksin. Tässä menetelmässä käytetään ultraääntä tuhoamaan syviä rasvakertymiä. Rasvan poistamisen lisäksi tämä tekniikka myös kiinteyttää ihoa.

Vaser-lipo käyttää korkean taajuuden ultraääntä, joka lähettää värähtelyjä rasvan poistamiseksi. Tämän seurauksena iho vetäytyy hyvin nopeasti ja tasaisemmin. Tämä on suosituin rasvaimutekniikka Turkissa. Tämä johtuu siitä, että Istanbulin plastiikkakirurgit ovat erittäin kokeneita.

4. HD- eli teräväpiirto rasvaimu

HD- eli teräväpiirtorasvaimu on vaser-lipo -menetelmän muunnelma. Siinä yhdistyvät vaser-lipo sekä erittäin tehokkaat tekniikat ja vallankumoukselliset teknologiat. Jos haluat unelmiesi vartalon, kuten sixpackin tai suklaapatukan vatsalihakset, tämä menetelmä sopii sinulle. Se on erittäin suosittu kehonrakennuksen harrastajien sekä monien naisvaikuttajien keskuudessa.

image d'une gravure abdominale avec une liposuccion HD
Vatsan kaiverrus HD-rasvaimulla

Rasvaimu mihin kehon osiin?

Nyt kun tiedät, mitä rasvaimu on ja mitkä tekniikat ovat suosituimpia, sinun on myös tiedettävä, mitkä kehon osat sopivat rasvaimuun Turkissa. Rasvaimu miehille ja naisille voidaan tehdä seuraaville alueille:

 • Kasvojen rasvaimu: Tämä tehdään vain leukaan kaksoisleuan jäänteiden poistamiseksi. Harkitaan tavanomaista rasvaimua. Se tehdään pienten viiltojen kautta ilman arpia leukaan.
 • Käsivarsien rasvaimu: Tämä tehdään käsivarren taka-, ulko- ja sisäpuolelle. Se tehdään pienillä viilloilla kyynärpään rypyssä ja kainaloiden alla.
 • Polvien rasvaimu: Tällä toimenpiteellä poistetaan ylimääräinen rasva polven sisäpuolelta. Toimenpide tehdään mikroleikkauksilla, jotka jättävät mikroarpia.
 • Reiden rasvaimu: Tässä toimenpiteessä rasva imetään pakaroista ja reisien sisäosista mikrokanyyleilla. Sitä voi seurata kasvojenkohotus reisien ihon kiristämiseksi, jos iho on merkittävästi löystynyt.
liposuccion des cuisses en turquie
 • Vatsan rasvaimu: Tätä käytetään litteän vatsan palauttamiseen tai kiinteiden vatsalihasten muokkaamiseen. Jos iho on veltostunut,vatsanpoisto täydentää rasvaimua. Tällöin ylimääräinen iho on poistettava ja vatsalihakset jännitettävä uudelleen.
 • Rakkauskahvojen rasvaimu: Tällä poistetaan lantiolle, vatsaan, selkään ja vatsavyöhön kertynyt rasvakudos.
 • Lonkkien rasvaimu: Tällä alueella rasvaimulla poistetaan pääasiassa satulalaukut, jotka ovat hyvin vastustuskykyisiä rasvakudoskertymiä, joita on usein vaikea poistaa urheilun tai ruokavalion avulla.
 • Vasikoiden rasvaimu: rasvaimulla voidaan hoikentaa sääriä poistamalla rasvakudosta sääriluun sisäpuolelta. Tarkemmin sanottuna pohjelihaksista, akillesjänteistä tai nilkoista.
 • Kaulan rasvaimu: Tällä toimenpiteellä poistetaan rasvakertymiä kaulan ja leuan välistä eli leuan alta. Kaulan rasvaimu voidaan yhdistää kaksoisleuan rasvaimuun.
liposuccion du cou en turquie
Ennen ja jälkeen -kuva kaulan rasvaimusta

Mitä sinun tulisi lukea, ennen kuin harkitset rasvaimua Turkissa?

Olet siis päättänyt tehdä rasvaimun Turkissa? Tutustu ensin kaikkiin tekijöihin, jotka sinun on otettava huomioon ennen kuin ryhdyt tuumasta toimeen.

Fyysinen ja lääketieteellinen profiilisi

Rasvaimu voidaan tehdä vain yli 18-vuotiaille naisille ja miehille, jotka ovat saavuttaneet ihannepainonsa, mutta joilla on vielä ylimääräistä rasvaa. Lisäksi sinun on oltava terve, painosi on pysyttävä vakaana ja sinun on noudatettava terveellisiä elämäntapoja (ei tupakointia eikä alkoholia).

On myös suositeltavaa, että sinulla on enemmän tai vähemmän kiinteä iho, muuten voidaan harkita muita leikkauksia. Ihannetapauksessa sinulla on myös melko kiinteät lihakset.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Rasvaimuun saattaa liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Sinertävä mustelma ;
 • Ihotuntemuksen menetys;
 • Hermo- ja verisuonivauriot;
 • Syvä laskimotromboosi;
 • Ihon rypistyminen tai roikkuminen;
 • Selluliitin paheneminen.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että me autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Huomaa, että islamilaisessa uskonnossa rasvaimu ei ole haram. Se hyväksytään, jos sen tarkoituksena on poistaa kehoon vaikuttava vika.

liposuccion des hanches en turquie
Lantion rasvaimun jäljet

On myös huomattava, että tämäntyyppistä plastiikkakirurgiaa ei suositella henkilöille, joilla on aiemmin ollut laskimotulehdus tai keuhkoembolia.

Henkilöiden, joilla on kroonisia sairauksia, kuten diabetes, heikko immuunijärjestelmä, HIV-infektio ja huono verenkierto, olisi käytävä lääketieteellisessä analyysissä rasvaimun mahdollisuuden määrittämiseksi. Rasvaimu ei ole suositeltavaa kroonisten sairauksien yhteydessä.

Istanbul, rasvanpoiston maailman pääkaupunki

Rasvaimu tehdään monissa maissa ympäri maailmaa. Tyydyttävien tulosten saavuttamiseksi varmista, että valitset plastiikkakirurgin huolellisesti. Parhaat kirurgit on tunnustettu pätevyyden lisäksi heidän taitojensa, kokemuksensa ja tehokkuutensa perusteella.

Istanbulissa turkkilaiset kirurgit ovat maailmankuuluja. Kuten Instagramissa näkyy hyvin, Turkissa on kauneuskirurgian alalla uusinta teknologiaa.

Istanbulin kauneuskirurgian klinikalla sinua hoitavat kokeneet plastiikkakirurgit. Sinua seurataan koko Istanbulissa oleskelusi ajan ja erityisesti leikkauksen aikana. Ensimmäisestä tapaamisesta aina leikkauksen jälkeiseen konsultaatioon asti sinusta huolehtivat parhaat.

Rasvaimu Turkissa: Mitä leikkauksen aikana tapahtuu?

Rasvaimu Turkissa on maan suosituin plastiikkakirurginen toimenpide. Sen onnistumis- ja tyytyväisyysaste on 99 prosenttia, mikä johtuu suurelta osin plastiikkakirurgien asiantuntemuksesta ja potilaiden hoidon laadusta. Instagramissa olevat ennen ja jälkeen -kuvat Turkin rasvaimusta eivät jätä epäilystäkään Istanbulin kirurgien taidoista.

Tässä on video rasvaimupotilaasta. Hän kertoo kokemuksensa avulla, palaako rasva rasvaimun jälkeen ja saako rasvaimulla laihtumaan. Hän kertoo myös, miltä iho näyttää rasvaimun jälkeen.

Ensimmäinen yhteydenotto ja kuuleminen

Rasvaimuoperaatio Turkissa tapahtuu useassa vaiheessa. Ensimmäisestä yhteydenotosta klinikkaamme aina siihen, että palaat kotimaahasi leikkauksen jälkeen. Voit olla varma, että jokaisessa vaiheessa mukana on koordinaattori, joka kääntää sinulle ja kertoo, mitä seuraavaksi pitää tehdä.

Olemme tehneet järjestelyjä, jotta liikuntarajoitteiset henkilöt pääsevät helposti pyörätuolilla kaikkiin laitoksemme osiin.

Ensimmäinen kuuleminen

Ensimmäinen konsultaatio on välttämätön. Sen pitäisi antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen leikkauksesta. Se määrittää myös koko leikkauksen kulun. Pääsääntöisesti ensimmäisen kuulemisen jälkeen sinulla on muutama päivä aikaa miettiä asioita ja päästä yli vauhdista.

Tämä alkukonsultaatio voidaan toteuttaa suoraan paikan päällä Istanbulissa tai suoran haastattelun kautta plastiikkakirurgin kanssa. Tämän tapaamisen aikana keskustelemme yksityiskohtaisesti

 • Motiivisi
 • Leikkauksen tavoitteet
 • Sairaushistoriastasi sen selvittämiseksi, onko leikkaus mahdollinen
 • Odotetut tulokset
 • Mahdolliset lääketieteelliset hoidot
 • Itse rasvaimuissa käytettävä tekniikka,
 • Leikkauksen jälkeinen hoito
 • Mahdolliset komplikaatiot

Alkuhaastattelun aikana kirurgi ottaa muutamia valokuvia sopivan tekniikan ja hoidon määrittämiseksi.

Tracé d'une liposuccion abdominale
Vatsan rasvaimun ääriviivat

Hyödynnä tätä ensimmäistä neuvonpitoa kysyäksesi kaikki rasvaimuun liittyvät kysymyksesi. Se on myös hyvä hetki selvittää lisää kirurgin asiantuntemuksesta. Tämän ensimmäisen konsultaation jälkeen voit aina harkita kirurgin vaihtamista.

Huolellisen harkinnan jälkeen, jos olet päättänyt tehdä rasvaimun Turkissa. Toinen konsultaatio voidaan sopia ennen varsinaista leikkausta.

Vinkkejä onnistuneeseen rasvaimuun Istanbulissa

Toisen konsultaation aikana sinua pyydetään lääketieteellisiin tutkimuksiin terveydentilasi arvioimiseksi.

Muutama päivä ennen rasvaimua sinua pyydetään noudattamaan terveellisempiä elämäntapoja:

 • Lopeta nikotiinin ja alkoholin käyttö
 • Lopeta tulehduskipulääkkeiden, aspiriinin tai tulehduskipulääkkeinä käytettävien kasviperäisten tuotteiden käyttö.
 • Lopeta muiden kuin rasvaimun yhteydessä suositeltujen erityisten lääkehoitojen käyttö.
 • Syö terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota
 • Säännöllinen, lempeä liikunta
Tracé d'une liposuccion 360
360° rasvaimun pääpiirteet

Rasvaimuoperaation kulku Istanbulissa

Rasvaimuoperaatio suoritetaan Istanbulissa sijaitsevalla klinikalla. Sen suorittaa kokenut ja tunnustettu plastiikkakirurgi. Sinulla on mukanasi ystävällinen tiimi, joka varmistaa, että leikkaus sujuu ongelmitta. On tärkeää, että leikkaus tapahtuu parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Leikkauksen kesto

Leikkaus tehdään avohoidossa, ja se voi kestää 30 minuutista 3 tuntiin hoitoalueen koosta riippuen. Mitä suurempi on imettävän rasvan määrä, sitä hienovaraisempi ja aikaa vievämpi toimenpide on. Mutta ei hätää, olet asiantuntevan kirurgin käsissä, joka on tehnyt rasvaimuoperaatioita tuhansia kertoja.

Tracé d'une liposuccion 360
360° rasvaimun pääpiirteet

Puudutuksen tyyppi

Rasvaimu voidaan suorittaa paikallis- tai yleisanestesiassa hoidettavista alueista riippuen. Pienillä alueilla, kuten polvissa tai kaksoisleuassa, paikallispuudutus on suositeltavampi. Kaikissa tapauksissa anestesialääkärin kanssa on neuvoteltava 48 tuntia ennen toimenpidettä.

Leikkauksen kulku

Aluksi kirurgi tekee mikroleikkauksia hoidettavien alueiden ihoon. Hän kohdistaa leikkauksen ensin ihopoimuihin, jotta arvet eivät näkyisi. Sen jälkeen hän asettaa vaahtomuovikanyylin, jonka päässä on pienet reiät. Sen jälkeen ruiskutetaan puudutusainetta ja muita tuotteita, kuten bikarbonaattia tai adrenaliinia verenvuodon estämiseksi.

Kanyylit liitetään suljettuun virtapiiriin rasvan imemiseksi. Valitusta tekniikasta riippuen kirurgi voi käyttää laseria tai ultraääntä. Yleensä käytetään kuitenkin ultraääntä, koska se on tehokkaampi ja hellävaraisempi iholle. Rasvaimun aikana kirurgi imee pois noin 2-3 litraa rasvaa ja enintään 5 litraa.

Canule pour retirer la graisse pendant une liposuccion à Istanbul en Turquie
Kanyyli rasvan poistamiseksi rasvaimun aikana

Kun rasva on poistettu, mikroleikkaukset ommellaan imeytyvillä ompeleilla. Ne liukenevat itsestään, kun ne ovat parantuneet.

Leikkauksen jälkeen sinua valvotaan klinikalla yhden yön ajan, jotta sinulla on aikaa toipua ja jotta voit olla varma, että emättimen aiheuttamien epämukavuuksien varalta huolehditaan nopeasti. Jos leikkaus tehdään esimerkiksi aamulla, voit lähteä klinikalta päivän päätteeksi, muuten jäät yöksi tarkkailuun.

Ennen ja jälkeen rasvaimun tulokset Turkissa

Leikkauksen jälkeen imetyillä alueilla voi esiintyä turvotusta tai mustelmia seuraavien 48 tunnin aikana. Näiden täydellinen häviäminen voi kestää kahdesta viikosta yhteen kuukauteen. Erityisiä hoitoja ei ole, vaan näitä alueita on hoidettava mahdollisimman hellävaraisesti. Puhdistus ja hoito kirurgin suositusten mukaisesti.

photo liposuccion avant et aprés à Istanbul en Turquie
Ennen ja jälkeen -kuva 360 rasvaimusta Istanbulissa

Ensimmäisinä päivinä voit ottaa kipulääkkeitä kivun lievittämiseksi. Sinun tulisi levätä, jos tunnet olosi huonoksi. Hoidettu alue voi olla herkkä useiden viikkojen ajan.

Kirurgi voi tehdä tyhjennyshoidon, jotta turvotus hellittäisi. Tämä ei kuitenkaan aina ole järjestelmällistä.

Rasvaimun tulokset näkyvät täydellisesti vasta 1-6 kuukauden kuluttua. Tämä riippuu hoidetusta alueesta. Esimerkiksi vatsan kohdalla voi kestää 1 kuukausi ja käsivarsien kohdalla noin 2-3 kuukautta.

Täydellisen rasvaimun tulokset ovat pitkäkestoisia. On kuitenkin hyvin mahdollista, että painon noustessa itsepäinen rasva palaa takaisin. Siksi rasvaimun jälkeen on suositeltavaa pitää paino ennallaan tai ainakin olla lihomatta yli 5 kg.

corps d'une femme après une liposuccion à Istanbul en Turquie
Jäljitetyn naisen vartalo

Leikkauksen jälkeinen hoito

Leikkauksen jälkeen leikkaushaavojen päälle asetetaan paranemisprosessin ajaksi puristussiteitä. Sinun on myös käytettävä kompressiosukkia tai -vaatteita, jotta veren tai nesteiden liiallisen kertymisen varalta ihon alle saadaan parempi kuivatus.

Kirurgi selittää sinulle koko prosessin ajan, miten sidoksia ja kompressiovaatteita käytetään paremman kuivatuksen ja nopean paranemisen varmistamiseksi. Yleensä kompressiovaatteita on käytettävä noin 6-8 viikkoa paranemisprosessista riippuen.

Varotoimenpiteet parempaa paranemista varten

Paranemisen parantamiseksi sinua pyydetään lisäksi noudattamaan tiettyjä elämäntapoja toipumisen aikana. Sinun ei esimerkiksi pitäisi harrastaa mitään fyysistä tai urheilutoimintaa tai hankaavia liikkeitä, jotka voisivat repiä ompeleet 2-3 kuukauteen. Arpien altistamista auringolle on myös vältettävä ja ihoa on aina hoidettava huolellisesti 2-3 kuukauden ajan.

Toipumisaika voi kestää 2 viikkoa, mutta 7 päivää voi riittää normaalin elämän jatkamiseen edellä mainittuja ohjeita noudattaen.

Des hôtels à Istanbul pour un séjour médical réussi
Hotellit Istanbulissa onnistunutta sairaalassaoloa varten

Turkissa oleskelun valmistelu

Oletko päättänyt tehdä rasvaimun Turkissa? Valmistaudu matkallesi Istanbuliin! Seuraavassa on muutamia vinkkejä vaiheista, jotka on syytä ottaa ennen kuin harkitset rasvaimu tai vaser-lipo Turkissa:

Kirurgin valinta parasta rasvaimua varten

Kuten jo edellä mainittiin, on hyvä idea konsultoida useita kirurgeja ennen kuin päätät, minkä valitset. Meidän plastiikkakirurgimme on yksi Istanbulin tunnetuimmista. Hänen valitsemisensa takaa rasvaimusi onnistumisen.

Chirurgien esthétique à Istanbul en Turquie
Plastiikkakirurgi Istanbulissa, Turkissa

Matkan valmistelu

Kun kyseessä on rasvaimu Turkissa, valitset lääketieteellisen matkailun. Vierailusi kesto on 5-7 päivää, mutta voit pidentää sitä niin paljon kuin haluat. Toipumislomasi kestää 10-15 päivää leikkauksesta riippuen.

Mitä tapahtuu esteettisen oleskelusi aikana Istanbulissa?

 1. Saavut Istanbulin lentokentälle (IST). Yksityiskuljettaja odottaa sinua aulassa nimikyltin kanssa.
 2. Hän kuljettaa sinut 4*-hotelliisi Mercedes-pakettiautolla (30 minuutin ajomatka). Hotelli on 2 minuutin kävelymatkan päässä esteettiseltä klinikalta.
 3. Tapaaminen koordinaattorin ja kirurgin kanssa tavoitteiden määrittelemiseksi. Hän vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Koordinaattori kääntää.
 4. Ajanvaraus toisena päivänä rasvaimua varten. Leikkauksen jälkeen yövyt klinikalla tarkkailua varten.
 5. Sen jälkeen lepäät 4*-hotellissasi koordinaattorin antamien lääkkeiden, voiteiden ja puristusliivin kanssa.
 6. Kuudentena päivänä palaat klinikalle, jossa sidokset poistetaan ja kirurgi tekee sinulle lopputarkastuksen, jälleen koordinaattorin läsnä ollessa.
 7. Yksityinen kuljettaja vie sinut sitten takaisin lentokentälle kotilentoa varten, ja pääset nauttimaan uudesta kehostasi 14 päivän kuluessa.
La coordinatrice calcule le prix d'une liposuccion
Koordinaattori laskee rasvaimun kustannukset

Kuinka paljon rasvaimu maksaa Turkissa?

Rasvaimu maksaa Turkissa 1 400-2 400 euroa. Tämä on 70 prosenttia halvempaa kuin Euroopassa. Hinta sisältää lentokenttäkuljetuksen, 5*-hotellin, rasvaimun, kompressiovaatteet ja lääkityksen.


Jos sinulla onvaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua onnistumaan leikkauksessa alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan rasvaimu kestää Turkissa?

Turkissa tehdyn rasvaimun lopulliset tulokset ovat pitkäkestoisia. Tämä toimenpide vaikuttaa syvään rasvaan, jota on vaikea menettää spontaanisti. Kun nämä rasvasolut poistetaan, elimistöllä ei ole kykyä uudistaa niitä murrosiän jälkeen.

Rasvaimun jälkeen koettu kipu vaihtelee potilaskohtaisesti. Yleensä kipu on kohtalaista tai voimakasta. Se riippuu myös rasvaimulla käsitellyistä alueista. Herkimpiä alueita ovat lonkat ja reisien sisäosat sekä polvet.

Turkki on tunnustettu yhdeksi halvimmista maista, joissa rasvaimu voidaan suorittaa. Useimmissa tapauksissa hinnat ovat puolet Euroopan hinnoista. Turkkilaiset klinikat ovat luotettavia, niissä on pätevät esteettiset kirurgit ja nykyaikaiset, huippuluokan laitteet.

Turkissa tehtävään rasvaimuun osallistuvien henkilöiden on oltava terveitä eivätkä he saa olla ylipainoisia. Huomaa, että rasvanpoisto ei ole laihdutusratkaisu, vaan sen tarkoitus on puhtaasti korjaava. Näin ollen painoindeksin on oltava normaali eli 18-25 välillä.

Kun leikkauksen jälkeiset mustelmat ja turvotus ovat hävinneet eli noin kuukauden kuluttua, rasvaimun lopullinen tulos kehittyy vähitellen. Ole kärsivällinen, sillä leikkauksen vakaan ja lopullisen lopputuloksen saavuttaminen edellyttää vähintään 6 kuukauden odotusaikaa.

Riippuen valitusta klinikasta, rasvaimun kesto Turkissa vaihtelee 5-7 päivän välillä. Yleensä sairaalassaoloaika ei ylitä kahta yötä, ja potilaat lähtevät usein klinikalta leikkausta seuraavana päivänä. Leikkauksen jälkeinen seuranta koostuu sidosten poistosta ja tarkastuksesta.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️