Reiden rasvaimu Turkissa

hinta reiden nosto Turkki 1
Kirjoittanut Laurence

Reiden rasvaimu tai “cruroplastia” Istanbulissa, Turkissa on tehokkain tapa poistaa rasvaa ihmisille, joilla on pysyvää rasvaa kehossa, erityisesti reisissä.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle reiden rasvaimusta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon reisien rasvaimu maksaa Turkissa?

Reiden rasvaimun keskihinta Turkissa Istanbulissa on 1800 euroa, vähimmäishinta 1500 euroa ja enimmäishinta 2100 euroa. Tämä riippuu toimenpiteen kestosta.

ToimenpideHinta Turkki
Reiden rasvaimu1800 €

Mikä on reisien rasvaimu?

Reiden rasvaimu tai “cruroplastia” Istanbulissa, Turkissa on tehokkain tapa poistaa rasvaa henkilöille, joilla on pysyvää rasvaa kehossa, erityisesti reisissä.

Painonpudotus riippuu useista tekijöistä hormoneista perinnöllisyyteen. Ihmiset, joilla on nopea aineenvaihdunta, voivat laihtua hyvin helposti. On kuitenkin myös ihmisiä, joiden on vaikea laihtua, vaikka he harrastaisivat paljon liikuntaa tai noudattaisivat tiukkaa ruokavaliota.

Lisäksi hoikallakin henkilöllä voi olla ongelmia paikallisesti, esimerkiksi reisiin, kertyneen rasvan kanssa. Näissä tapauksissa Turkin plastiikkakirurgia tulee kuvaan mukaan ja tarjoaa rasvanpoistoleikkauksen, eli reisilihaksen.

Monet valitsevat rasvaimun ulkomailla, koska se on nopeampi ja halvempi tapa poistaa ylimääräinen rasva reisistä. Koska Turkissa rasva imu on halpaa ja tulokset ovat kiehtovia, rasvaimu Turkissa on yhä suositumpi.

Mitä rasvaimuleikkaus on?

Rasvanpoisto Turkissa on rasvanpoistoleikkaus, jolla voidaan kohdistaa tiettyihin ja eri kehon alueisiin, myös reisiin. Koko vartalon rasvaimu tai osittainen rasvaimu on mahdollista tehdä esimerkiksi seuraaville alueille: selkä, käsivarret, rinta, vatsa, lantio, sääret, pakarat, polvet tai nilkat.

Rasvaimu Istanbulissa voidaan myös yhdistää muihin toimenpiteisiin parempien tulosten saavuttamiseksi. Kuten tilastot osoittavat, rasvaimu ja vatsanpoisto ovat suosituimpia yhdistelmiä niiden ihmisten keskuudessa, jotka haluavat litteän vatsan. Jotta unelmasta tulisi totta, miten rasvaimu toimii?

Turkissa rasvaimu tarkoittaa rasvan imemistä kehon osasta erityisellä kanyylillä, joka on liitetty alipaineistuskoneeseen. Rasvanpoistoleikkaus suoritetaan yleisanestesiassa, ja se kestää yhdestä kahteen tuntia riippuen käytetystä rasvaimutekniikasta.

Katso myös: Vatsan rasvaimu Turkissa

Reiden rasvaimutekniikat Turkissa

Uusinta tekniikkaa hyödyntäen rasvaimu Turkissa tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja. Vaikka kaikkien tekniikoiden tavoitteena on poistaa rasvaa, kukin tekniikka toimii eri tavalla kuin muut. Turkissa on kolme tärkeintä rasvaimutekniikkaa:

 • Perinteinen rasvaimu: Tässä tekniikassa rasva poistetaan reisistä imemällä sitä hienoilla kanyyleilla, jotka työnnetään ihon alle pienten 2-3 millimetrin viiltojen kautta. Perinteistä rasvaimua Turkissa suositaan erityisesti silloin, kun hakijalla on paljon rasvaa tai hän etsii edullista rasvaimua.
 • Laserrasvaimu: Tämä on nopea ja vähemmän traumaattinen rasvaimutekniikka, joka helpottaa rasvan poistamista vaikuttamalla valikoivasti rasvakudokseen ja tekemällä siitä nestemäistä ultraääniaaltojen avulla. Tällä tavoin voidaan saavuttaa luonnollisempia rasvaimutuloksia, joita on vaikea saavuttaa niin lyhyessä ajassa muilla kirurgisilla toimenpiteillä.
 • Korkean tarkkuuden laserrasvaimu (Hi-def): Tämä on rasvaimujärjestelmä, jossa käytetään ultraääniaaltoja yhdistettynä resonanssiin. Tämän avulla kirurgi voi poistaa rasvaa ja samalla veistää tiettyjä reiden alueita, jolloin hän työskentelee potilaan oman anatomian mukaan paljastamalla lihakset. Koska se on erityisen tehokas vatsan rasvan poistamisessa ja määrittelyssä, erityisesti miehet suosivat Turkkiin tehtävää teräväpiirtorasvaimennusta kuuden kaistan leikkauksena.

Kruroplastian jälkiseuranta leikkauksen jälkeen

Vaikka kaikkiin plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin Turkissa liittyy riskejä ja komplikaatioita, rasvaimu Turkissa on turvallinen toimenpide, kunhan potilas täyttää tarvittavat edellytykset ja leikkauksen suorittaa pätevä plastiikkakirurgi hyvin varustetussa leikkaussalissa.

Koska rasvaimu Turkissa on minimaalisesti invasiivinen toimenpide, joka ei vaadi suuria viiltoja, rasvaimusta toipuminen on hellävaraista ja nopeaa mutta myös asteittaista. Potilaiden on levättävä yhdestä kahteen viikkoa, riippuen leikatun kehon laajuudesta.

Tikit ovat useimmiten liukenevia, mikä on suuri etu niille, joilla on vain vähän aikaa käydä rasvaimussa ulkomailla. Rasvanpoistoleikkauksessa olevilla potilailla voi rasvaimun jälkeen esiintyä myös mustelmia ja turvotusta, jotka häviävät vähitellen seuraavien kuukausien aikana.

Kenen tulisi tehdä reisien rasvaimu?

On tärkeää korostaa, että rasvaimu ei ole laihdutusleikkaus, vaan reisien muokkausleikkaus. Rasvaimu ei ole lihavuuden, selluliitin tai laihdutusleikkauksen hoito, eikä sitä voi korvata liikunnalla ja hyvillä ruokailutottumuksilla.

Rasvaimu on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa rasva poistetaan tietyiltä kehon alueilta erityisen imurin avulla. Se on yksi suosituimmista plastiikkakirurgisista toimenpiteistä sekä miehille että naisille, jotka kamppailevat itsepäisten rasvataskujen kanssa.

Tämä tila voi aiheuttaa terveysongelmia, mutta se voi myös tehdä ihmiset tyytymättömiksi kehonkuvaansa ja rajoittaa heidän vapauttaan pukeutua haluamallaan tavalla. Tällä leikkauksella poistetaan reisistä kookkaita rasvasoluja, jotka vastustavat ruokavaliota ja liikuntaa.

Rasvaimua voidaan käyttää monilla alueilla, kuten vatsan, vyötärön, reisien, lantion, pakaroiden, käsivarsien, kaulan, polven sisäpinnan, rinnan, leuan, vasikoiden ja nilkkojen alueella. Poistettavan rasvakudoksen määrä riippuu pääasiassa potilaan terveydentilasta ja alueesta, jolla rasva sijaitsee.

Rasvanpoistoleikkaus kestää noin yhdestä neljään tuntia toimenpiteen laajuudesta riippuen, ja se tehdään yleisanestesiassa. Leikkausta varten kapea putki työnnetään pienen viillon kautta lähelle kohdealuetta. Putki liitetään sitten tehokkaaseen alipaineimuriin, jota vedetään edestakaisin ylimääräisen rasvan läpi sen poistamiseksi, jolloin verisuonet ja hermot säilyvät ehjinä.

Toimenpiteen jälkeen voi esiintyä kipua, turvotusta ja mustelmia, ja lääkäri voi ehdottaa, että käytät kompressiovaatetta, joka auttaa pitämään kudokset koossa ja antaa tukea kahden tai neljän viikon ajan.

Sinun pitäisi pystyä palaamaan töihin muutamassa päivässä ja jatkamaan normaalia toimintaa noin viikon tai kahden kuluttua. Lopulliset tulokset näkyvät kolmen kuukauden kuluttua.

Rasvaimu voidaan tehdä yksin tai yhdessä muiden plastiikkakirurgisten toimenpiteiden, kuten kasvojenkohotuksen, rintojen pienennyksen tai vatsanpoiston kanssa. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja vatsan rasvaimusta Turkissa.

Reiden rasvaimun tulokset

Kun rasvaimun suorittaa lahjakas plastiikkakirurgi oikeissa olosuhteissa, on täysin mahdollista saavuttaa tyydyttävä rasvaimutulos Turkissa. Rasvaimun tulokset voivat tietysti vaihdella käytetystä tekniikasta riippuen.

Toisin sanoen olisi helpompi valita Hi-Def-tekniikka, jos hakija tavoittelee rasvaimulla sixpackia, kun taas perinteinen rasvaimu olisi tehokkain vaihtoehto henkilöille, jotka tarvitsevat suuren rasvamäärän poistoa eikä määrittelyä.

Lisäksi Vaser-rasvaimu ja perinteinen rasvaimu eroavat toisistaan myös toipumisajan suhteen, sillä edellisellä saadaan nopeampia tuloksia kuin jälkimmäisellä.

Turkissa suoritetun rasvaimuleikkauksen jälkeen potilaiden odotetaan kuitenkin kokevan jonkin verran turvotusta ja mustelmia, joten kestää muutaman kuukauden ennen kuin he voivat nähdä rasvaimun täydet tulokset.

Toipumisaikana on tärkeää noudattaa tarkoin kirurgin ohjeita. Useimmat potilaat voivat palata töihin muutaman päivän kuluessa ja jatkaa tavanomaista toimintaansa noin kolmen viikon kuluttua.

Potilas käyttää toipumisjakson aikana erityyppistä kompressiovaatetta. Voi kestää muutaman kuukauden, ennen kuin leikkauksen jälkeinen turvotus laskee kokonaan, ja sen myötä uuden vartalon ja paremman minäkuvan pitäisi kehittyä.

Lisäksi ihon alle tehtyjen viiltojen päälle voidaan asettaa väliaikaisia dreenejä ylimääräisen veren tai nesteen poistamiseksi. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja Istanbulin rasvaimun leikkausta edeltävistä ja sen jälkeisistä ohjeista.

Rasvaimun tulokset ovat pitkäkestoisia, jos pidät painosi vakaana ja fyysinen yleiskuntosi on hyvä.

Vartalosi kohentuminen näkyy vielä paremmin, kun verenpurkaumat ovat hävinneet.

 • Iän myötä on luonnollista menettää jonkin verran kiinteyttä, mutta suurimman osan parannuksista pitäisi olla suhteellisen pysyviä.
 • Reiden mittasuhteet paranevat.
 • Käytä suurempia vaatteita.
 • Kannusta terveellisempiin elämäntapoihin nykyisen vartalon muodon säilyttämiseksi.
 • Tuntuu houkuttelevammalta.

Rasvaimun edut Turkissa

ParasKlinikka.com tarjoaa kansainvälisille potilaille kiehtovia toiminnallisia tuloksia edulliseen rasvaimuhintaan. Tarjottuihin paketteihin sisältyy hoidon lisäksi kaikki, mitä potilaat saattavat tarvita hoitomatkansa aikana, kuten majoitus, kuljetus ja kansainvälisen potilaan isännöinti.

ParasKlinikka.comin avustama rasvaimu tarjoaa sinulle takuun parhaasta hinnasta:

 • Laadukkaampi reisien rasvaimu
 • 4 yön majoitus neljän tähden hotellissa
 • 1 yön sairaalahoito
 • Kuljetukset lentokentältä hotelliin yksityisautolla
 • Henkilökohtainen kansainvälinen isäntä
 • Säännölliset tarkastukset ja seuranta
 • Lääketieteelliset tukivaatteet jne.

Valitsemalla rasvaimun Istanbulissa optimoit onnistumismahdollisuutesi.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️