Reidenkohotus Turkissa

reisilihasten nosto hinta Turkki 2 1
Kirjoittanut Manuella

Onko reisien hierominen epämiellyttävää? Onko reisien iho löystynyt? Oletko ylipainoinen… Ja haluaisit kiinteät, muotoillut reidet? Haluaisitko, että järjestäisimme reidenkohotuksen Turkissa? Tutustu leikkausloman parhaaseen tarjoukseen viipymättä!

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa reisilihaksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon reisilihasten nosto maksaa Turkissa?

Reidenkohotuksen keskimääräiset kustannukset Turkissa ovat 2 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 600 eurosta 2 400 euroon. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja kestää 4 tuntia. Toimenpiteen kesto Istanbulissa on 7 päivää, ja siihen sisältyy 1 yön sairaalahoito. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja kompressiovaatteen. Leikkauksen tulokset näkyvät 7 kuukauden kuluessa.

Reiden nosto2000 €
BBL-pyllynkohotus2900 €
Lonkan kohotus1600 €
Häpyluun nosto1200 €

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää reidenkohotuksista Turkissa

Reidenkohotus Turkissa on kosmeettinen leikkaus, josta voidaan käyttää myös nimitystä “cruroplastia”. Tämä leikkaus koostuu jalkojen ulkonäön hoikentamisesta ja kiinteyttämisestä. Toimenpide sopii sekä miehille että naisille.

Femme complexée par ses fesses
Naiset, joilla on pakaroihinsa liittyviä ongelmia

Plastiikkakirurgi poistaa ylimääräisen ihon reisien sisäosista. Tapauksesta riippuen tämä toimenpide voidaan tehdä yhdessä rasvaimun kanssa.

Reidenkohotusleikkaus Turkissa tuottaa tyydyttäviä tuloksia. Potilaiden on kuitenkin syytä olla tietoisia siitä, että kruroplastia jättää pitkän arven reiden sisäosaan ja joissakin tapauksissa myös nivustaipeeseen.

Ketkä ovat parhaita ehdokkaita?

Reiden kohotusleikkaus Turkissa on kosmeettinen leikkaus, joka kohdistuu yleensä neljään ihmisryhmään:

 • Potilaat, joille on tehty bariatrinen leikkaus;
 • Potilaat, jotka ovat laihtuneet;
 • Iäkkäät potilaat;
 • Laihdutuskuurin seuraajat.

Ensimmäiseen ja toiseen ryhmään kuuluvilla henkilöillä on veltto, runsas iho reisien ympärillä; tämä toimenpide on välttämätön. Muiden ryhmien tavoitteena on saada esteettisesti miellyttävämmät sääret.

Tracé d'un chirurgien sur les fesses d'une patiente
Kirurgin linja potilaan pakaroissa

Vaikka kyseessä on vähäriskinen leikkaus, on tärkeää saada yleislääkärin suostumus. Selvitä, sopiiko sinulle reisienkohotus Turkissa, ennen kuin ryhdyt tähän seikkailuun.

Kuinka paljon reisienkohotus maksaa Turkissa?

Turkissa hyvämaineisen kirurgin tekemä reidenkohotus maksaa noin 3 100 euroa. Hinta sisältää lentokenttäkuljetuksen, hotellin, leikkauksen, nukutuksen, sairaalamaksut, leikkausta edeltävät ja sen jälkeiset neuvottelut, kompressiovaatteet ja lääkityksen.

Ota yhteyttä koordinaattoriin

Otamme yhteyttä yhteen parhaista kirurgeistamme, annamme hänelle toiveesi ja potilastietosi sekä tarvittaessa valokuvia reisistäsi. Tämän jälkeen koordinaattorimme antaa sinulle kirurgin ennakkoarvion ja lääketieteellisen arvion.

Reiden leikkausmenetelmä

Heti kun annat meille suostumuksesi, aloitamme reidenkohotustoimenpiteet Turkissa uskomattoman edulliseen leikkauksen ja oleskelun yhteishintaan.

Mosaïque de silhouettes
Siluettien mosaiikki

Toimistomme huolehtii leikkausmatkasi järjestämisestä:

 • Otamme yhteyttä parhaaseen plastiikkakirurgiin
 • Varataan ajanvaraukset Turkin parhailla klinikoilla
 • Varaamme lentoliput,
 • Majoituksesi ennen sairaalahoitoa ja sen jälkeen,
 • Leikkausta edeltävät ja leikkauksen jälkeiset konsultaatiot,
 • Tarvittaessa kääntäjän palvelut jne… jne.

Ennen leikkausta

Tiedoksi, että sinun on pidettävä 2-4 viikkoa vapaata työstä. Sinun on myös lopetettava kaikki lääkkeet, jotka voivat aiheuttaa verenvuotoa reidenkohotuksen aikana Turkissa, eli antikoagulantit, tulehduskipulääkkeet ja pillerit. Tämä on tehtävä 10 päivää etukäteen.

Kun tulet klinikalle, älä myöskään unohda tuoda mukanasi lääkärin määräämää kompressiovyötä ja leikkausta edeltävää tarkastusta :

 • Verikokeet,
 • Ja sydänfilmi.

Huomaa, että HIV:tä sairastavat henkilöt ovat oikeutettuja tähän leikkaukseen.

Ennen leikkausta käydään anestesialääkärin kanssa. Anestesialääkäri selittää

 • Toimenpiteen ja sen keston,
 • Kruroplastian mahdolliset riskit ja komplikaatiot,
 • Muun muassa kasvojenkohotuksen jälkeen noudatettavat varotoimet.
Reidenkohotus video

Leikkauspäivä

Reisienkohotus Turkissa kestää 2-3 tuntia leikkaussalissa, ja se tehdään yleisanestesiassa. Ensin kirurgi piirtää reisiin viivoja, jotka osoittavat hoidettavat alueet. Nämä merkit toimivat merkkeinä viiltoja varten, jotka hän tekee, kun rauhoitus on vaikuttanut.

Tämän jälkeen plastiikkakirurgi poistaa reiden iho- ja rasvamäärän yksi kerrallaan. Jos sinulla on paljon rasvasoluja, lääkäri käyttää tilaisuutta hyväkseen ja imee ylimääräisen rasvan pois. Edellyttäen tietenkin, että rasvaimu on suunniteltu ja siitä on keskusteltu kanssasi etukäteen.

Kun kruroplastia on valmis ja reidet ommeltu yhteen, kirurgi asettaa sinulle tukivaatteen, jota sinun on pidettävä päälläsi kuukauden ajan 24 tuntia vuorokaudessa. Huomaa, että ompeleet ovat imeytyviä. Jos ne eivät ole, ne poistetaan leikatuista reisistä 15 päivän kuluttua.

Leikkauksen jälkeen

Hoitohenkilökunta vie sinut leikkaussalista ja vie sinut huoneeseesi 24 tunnin sairaalahoitoa varten. Leikkausta seuraavana päivänä kirurgi asettaa sidoksen, joka vaihdetaan seuraavan viikon aikana.

Galbe fessier apres un lifting des fesses
Pakaroiden muotoilu pakaroiden kohotuksen jälkeen

Tämän jälkeen saat hoitajan. Hänen tehtävänään on vaihtaa sidos 2 päivän välein 2 viikon ajan. Sinun on myös syytä huomioida, että ensimmäisten päivien aikana huomaat merkkejä reisien alueella.

Kuten turvotusta ja/tai mustelmia. Nämä kuitenkin häviävät kokonaan 6 kuukauden kuluttua.

Toisin kuin arvet, jotka haalistuvat hieman mutta eivät katoa. Ne voidaan kuitenkin poistaa muulla kauneusleikkauksella.

Riskit, komplikaatiot ja haittavaikutukset

Reidenkohotuksen yhteydessä voi esiintyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Ihon turvotus ;
 • Syvä laskimotromboosi;
 • Rasvakudoksen vaurioituminen;
 • Nesteen kertyminen (serooma);
 • Haavan huono paraneminen;
 • Ihon tunnottomuus.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että me autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

On syytä huomata, että islaminuskossa reidenkohotusta ei pidetä haramina. Se on halal ja hyväksyttävä, jos sitä käytetään kauneusvirheen poistamiseen.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan räätälöityä apua liikuntarajoitteisille henkilöille. Klinikallamme on esteetön pääsy pyörätuolilla.

Varotoimenpiteet

Leikkaus ei aiheuta juurikaan kipua, mutta paranemisprosessin aikana saattaa esiintyä jonkin verran ärsytystä. Lääkäri määrää tähän kipulääkkeitä. Sekä antikoagulanttihoitoa (Lovenox tai muu), jota on otettava 10 päivän ajan. Laskimotulehduksen tai tromboembolian välttämiseksi.

Photo avant et après un lifting des fesses en Turquie
Kuva ennen ja jälkeen pakaroiden kohotuksen Turkissa

Yhteenvetona voidaan todeta, että kruroplastia on korjaava ja/tai kosmeettinen leikkaus , joka sovittaa sinut yhteen kehosi kanssa. Jos haluat kuitenkin säilyttää Turkissa tehdyn reisienkohotuksen ansiosta saadun kauniin, veistoksellisen ja virtaviivaisen muodon, noudata terveellisiä elämäntapoja!


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksestasi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Riippumatta siitä, onko kyse korjaavista vai esteettisistä syistä, kruroplastian jälkeen saadut tulokset ovat pysyviä. Sinun on kuitenkin omaksuttava terveelliset elämäntavat. Tämä tarkoittaa tasapainoista ruokavaliota, tupakoinnin lopettamista ja säännöllistä liikuntaa.

Ei, kruroplastia ei ole kivulias. Saatat tuntea jonkin verran ärsytystä leikkauksen jälkeen. Se on kuitenkin täysin normaalia, sillä se tarkoittaa, että ihosi paranee. Sinulle määrätään kipulääkkeitä tämän epämukavuuden lievittämiseksi.

Turkki on yksi potilaiden suosituimmista matkakohteista. Edullisuuden, tarjotun hoidon laadun ja ennen kaikkea korkean onnistumisprosentin vuoksi. Itse asiassa Turkissa jopa 90 prosenttia femoroplastiaoperaatioista onnistuu.

Kävelyä suositellaan ensimmäisestä viikosta alkaen leikkauksen jälkeen. Mitään intensiivistä toimintaa ei kuitenkaan ole suositeltavaa harrastaa ainakaan kuukauteen. Ei siis urheilua ainakaan ensimmäiseen kuukauteen reisiplastikan jälkeen.

Reisiluudutuksen vaikutus on välitön. On kuitenkin totta, että lopullisen tuloksen arvostamiseksi on odotettava 3 kuukaudesta 1 vuoteen. Tämä on aika, joka tarvitaan leikkauksen aiheuttaman turvotuksen häviämiseen. Ja jotta reisien morfologia muuttuu harmonisemmaksi.

Kokonaishoitoaika Turkissa on 7 päivää. Tähän sisältyvät sairaalahoitojakso sekä leikkausta edeltävät ja leikkauksen jälkeiset konsultaatiot. On huomattava, että kruroplastia tehdään yleisanestesiassa ja edellyttää yöpymistä sairaalassa.

Ei-kirurgisia vaihtoehtoja reisien kohottamiseksi ovat kohdennettu liikunta, kuten kyykkyjen tekeminen, painonpudotus, kehon muotoiluhoidot, kuten radiotaajuus- tai kryolipolyysihoito, ja kompressiovaatteiden käyttö. Henkilökohtaisia neuvoja saat terveydenhuollon ammattilaiselta.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️