Clinicana Hair Transplant

Clinicana Hair Transplant Istanbul

Clinicana Hair Transplant on erikoistunut esteettiseen kirurgiaan ja hiusimplantteihin. Tämä vuonna 1991 perustettu JCI-akkreditoitu ja ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Clinicana Hair Transplant, Istanbul, Turkki

Clinicana Hair Transplant tarjoaa täyden valikoiman hiustensiirto- ja kauneuskirurgisia hoitoja. Kaikkia hoitoja valvovat täysin pätevät lääkärit (plastiikkakirurgian professori, ihotautilääkäri, infektioiden erikoislääkäri), joita avustavat farmaseutit ja sairaanhoitajat, jotta kuhunkin tilanteeseen voidaan määrätä sopivin hoito.

Henkilökunta puhuu sujuvasti useita kieliä. Sairaala sijaitsee kaupungin keskustassa; Taksim on tunnettu, matkailun ja vapaa-ajan ja virkistyksen kannalta tärkeä kaupunginosa, joka on tunnettu ravintoloista, kaupoista ja hotelleista.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Otoplastia
Kulmien kohotus
Labiaplastia
Rasvaimu
Brachioplastia
Gynekomastia
Rhinoplastia
Rintojen suurennus
Rintaimplantit
Rintojen kohotus
Rintojen pienennys
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Reiden kohotus
Vatsanpoisto

Hiusimplantti
Parransiirto
Hiustensiirto
Hiustenlähtöön liittyvä hoito
Hiusten paksuuntuminen

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Pesulapalvelu
Sairauskertomusten siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu: 1991
Akkreditointi: JCI-akkreditointi, ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: arabia, englanti, norja, romania, romania, venäjä, espanja, turkki


Arvostelut Clinicana Hair Transplant

Vyacheslav Kobyzhcha
Vyacheslav Kobyzhcha
07:14 06 Sep 23
Erinomainen hiustensiirtokokemus. Kaikki oli järjestetty ja sovittu etukäteen. Premium-paketti ostettiin ja kaikki tarvittava neuvonta saatiin etukäteen. Erinomainen palvelu, kuljettaja tapasi ja toimitettiin hotelliin, kaikki tarvittavat testit suoritettiin, toimenpiteen jälkeen kaikki tarvittavat palvelut toimitettiin (pään pesu, lisäkonsultaatio jne.). Suuri kiitos myös työntekijäoppaalle Eli, joka antoi kaiken tarvittavan avun. Jäämme odottamaan tuloksia.
Yurii Volkov
Yurii Volkov
07:15 12 Aug 23
Kiitos lämpimästä vastaanotosta ja hyvästä palvelusta. Ensimmäisenä päivänä saapuessani otettiin verikoe, toisena päivänä neuvottelin lääkärin kanssa, keskustelimme vaihtoehdoista miten olisi parempi niin että tykkäisin kaikesta, heti konsultin jälkeen siirryimme hiuksiin elinsiirto, ei sattunut yhtään (alkuun vain anestesiapistos, sitten kaikki menee ilman kipua) kiitos lääkäreille, jotka ovat aina kiinnostuneita miltä tuntuu, sattuuko. Tauon aikana voit syödä välipalaa sairaalassa, käydä vessassa tarvittaessa. Leikkauksen jälkeisenä päivänä pesin hiukseni, näyteltiin ja kerrottiin miten niitä hoidetaan, mitä pillereitä pitäisi ottaa ensimmäisinä päivinä elinsiirron jälkeen. Myös erittäin miellyttävä hotelli, jossa erinomainen palvelu ja ystävällinen henkilökunta, jossa vietin 3 hienoja päiviä. Kiitos kaikille, nähdään vuoden päästä! Missä voin näyttää tulokseni 😉
Руслан Сейдаметов
Руслан Сейдаметов
08:00 28 Jul 23
Hei kaikki! Haluan jakaa positiivisen kokemukseni: kaikki sujui korkeimmalla tasolla. Meidät tavattiin lentokentällä, vietiin klinikalle, otettiin verikoe, sitten hotelliin ja sovittiin heti leikkaus seuraavalle päivälle. Valvo kaikissa vaiheissa, auta kaikissa kysymyksissä. Leikkaukseni oli 25.7. Operaatio oli myös huippuluokkaa. Minulle on tärkeää, että tällä klinikalla on suuri määrä leikkauksia, jotka tapasin 3 päivässä (luottamus klinikkaa ja asiantuntijoita kohtaan kasvaa kovasti, kun pääsee näkemään ja kommunikoimaan leikkauksen saaneiden ihmisten kanssa). Suosittelen ehdottomasti klinikkaa!
Евгений Моховов
Евгений Моховов
12:04 13 Jul 23
Hei kaikki! Nimeni on Eugene, olen Tulasta! Haluan sanoa suuret kiitokset Clinicana-klinikan asiantuntijoille, täällä työskentelee todella hienoja ammattilaisia. En valinnut klinikkaa pitkään aikaan, luin paljon positiivisia arvosteluja ja otin välittömästi yhteyttä edustajaan WhatsAppin kautta, minulle annettiin välittömästi täydellinen konsultaatio, kysyin tarvittavat kysymykset, lähetin myös valokuvani lääkärille, jotta hän pystyin ensin arvioimaan kaljuuntumistani) sen jälkeen ostin lipun Istanbuliin ja minulle varattiin päivä leikkaukseen. Lentokentälle saapumisen jälkeen minua odotti jo kuljettaja, joka vei minut klinikalle verikokeeseen, jonka jälkeen minut vietiin hotelliin, joka osoittautui varsin laadukkaaksi. Seuraavana päivänä minulle tehtiin hiustensiirtoleikkaus, jonka seurauksena sain 4600 siirrettä, mikä on paljon, joten leikkaus kesti hieman tavallista kauemmin. Seuraavana päivänä minut vietiin takaisin sairaalaan poistamaan side ja pesemään hiukseni ensimmäistä kertaa. Yleisesti ottaen kaikki on super! Voin ehdottomasti suositella tätä klinikkaa!
Елена Султанова
Елена Султанова
07:52 24 Aug 23
Pidin klinikan palvelusta, ystävällisestä henkilökunnasta, kunnollisesta ja mukavasta palvelusta. Kuljetus saapui lentokentälle Kia seedellä, se tuotiin kätevästi klinikalle testattavaksi ja vietiin sitten Naz City -hotelliin, joka sijaitsee lähellä. On kätevää, että ilmainen taksi kulkee hotellilta. Konsultti Ellie, ystävällinen tyttö, joka jatkaa seuranamme läpi vuoden, auttoi ajan suhteen ja kaikissa kysymyksissä. Leikkauksen aikana klinikan henkilökunta tekee kaikkensa mukavan oleskelun takaamiseksi.
Łukasz Broniak
Łukasz Broniak
16:26 13 Aug 23
Olen toimenpiteen jälkeisenä päivänä ja voin hyvin :)Meditravel ja Clinicany palvelu - täysi ammattitaito - oli käytettävissäni koko ajan, vastasi luotettavasti kaikkiin kysymyksiin ja hälvensi kaikki epäilykset ;)Clinicanassa minua tervehti leveästi hymyillen rouva Dominika (kääntäjä), joka oli mukanani lääkärin konsultaatiossa ja sitten huolehti minusta itse toimenpiteen aikana.Toimenpide sujui mutkattomasti ja ilman komplikaatioita, tunsin oloni erittäin mukavaksi. Se kesti noin 7 tuntia lounastauolla. Minulle on siirretty 4000 siirrettä. Minun tapauksessani kipu tuntui vain nukutuksessa, muu elinsiirto oli kivutonta. Päässäni "työskenteli" kaksi rouvaa, silloin tällöin lääkäri kävi tarkistamassa onko kaikki hyvin. Taustalla soi turkkilainen sarja - täydellistä rentoutumista, onnistuin jopa ottamaan nokoset :)Nukkui koko yön, ei kipuja.Seuraavana päivänä ensimmäinen päänahan pesu ohjeineen ja hoidon jälkeinen konsultaatio lääkärin kanssa - tietysti kaikki rouva Dominikan seurassa.Puhtaalla omallatunnolla suosittelen Meditravelia ja Clinicanea! Nyt odotellaan tuloksia 🙂
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️