Prohair Transplant Clinic

ProHAIR Transplant Clinic Budapest klinikka 1

ProHAIR Transplant Clinic on erikoistunut hiusimplantteihin. Tämä vuonna 1992 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Budapestissa, Unkarissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Prohair Transplant Clinic, Budapest, Unkari

ProHAIR Transplant Clinic on erikoistunut sekä miesten että naisten hiustenlähdön hoitoon. Tämä erikoisklinikka tarjoaa follikulaarisen hiustensiirron (FUE) ja vallankumouksellisen “No Look” -hiustensiirron, jotta saat hiuksesi takaisin. He ovat omistautuneet tarjoamaan korkealaatuisia hiussiirtoja hiustenlähdöstä ja kaljuuntumisesta kärsiville ihmisille.

Yhdessä johtavan klinikkansa ja hiustensiirtoasiantuntijansa, tohtori Mantse Tamásin kanssa he tarjoavat turvallisia ja laadukkaita toimenpiteitä edulliseen hintaan luonnollisen näköisillä tuloksilla sekä 50 vuoden takuun, ilmaisen ensikonsultaation ja verkkokonsultaation. Klinikalla on tunnettu tiimi omistautuneita lääketieteen asiantuntijoita, jotka toivottavat tervetulleiksi paikalliset ja kansainväliset potilaat.


Klinikan erikoisala:

Hiusimplantti
Hiustensiirrot
Parransiirto
Kulmansiirto

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Internet-konsultointi
Apteekki
Puhelin huoneessa
Tallelokero huoneessa
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut


Kaupunki: Budapest – Maa: Unkari – Perustettu: 1992
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: englanti, unkari


Arvostelu Professional Hair Implants Clinic

Adrienn Tarjáni
Adrienn Tarjáni
14:02 27 Jul 23
Kiitos tarkasta työstä. Erittäin ystävällinen paikka, miellyttävä ympäristö. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille.
Vörös Balázs
Vörös Balázs
10:31 02 Aug 23
Kaikki ovat ystävällisiä, hymyileviä, erittäin avuliaita! He tekevät todella ammattimaista työtä! Uskallan suositella kenellekään!
Szabolcs Tőkés
Szabolcs Tőkés
15:29 14 Aug 23
Vaimoni ja minä tulimme hiusten mesoterapiaan ja olemme molemmat erittäin tyytyväisiä tuloksiin. Myöhemmin tarvittaessa palaamme hoitoon.
Tünde Varga
Tünde Varga
16:45 27 Jul 23
He ovat erittäin avuliaita ja tarkkoja ja kiinnittävät suurta huomiota potilaisiinsa. Olemme kiitollisia Zsuzsa Halasille ja tuomari Gabriella Bírólle, että voimme kääntyä heidän puoleensa milloin tahansa, kaikesta.
András Dr. Bori
András Dr. Bori
04:26 05 Jul 23
Klinikasta voin sanoa vain parasta. Heillä on ammattilaisten tiimi, ja kun on kyse potilaan tarpeista, heidän kärsivällisyytensä on loputonta. He onnistuivat "luomaan pysyvän vaikutelman" päähäni, olen täysin tyytyväinen tulokseen. Suosittelen sitä kaikille ihmisille, jotka haluavat päästä eroon kaljuuntumisongelmista ikuisesti. Ne muuten takaavat myös tulosten kestävyyden ja lopullisuuden.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️