Hd Dental Clinic

HD Dental Clinic Mosonmagyarovar klinikka 1

HD Dental Clinic on erikoistunut hammashoitoon. Vuonna 2000 perustettu ISO 9001:2008 ja TEMOS-sertifioitu klinikka sijaitsee Mosonmagyarovarissa, Unkarissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

HD Hammasklinikka, Mosonmagyarovar, Unkari

Vuonna 2000 perustettu HD Dental Clinic Hungary sijaitsee lähellä Itävallan rajaa ja tarjoaa laajan valikoiman hammaslääkäripalveluja. Heidän erikoisalansa on hampaiden restaurointi, joka tehdään nopeasti ja edullisesti kaikille budjeteille sopivaan hintaan. Klinikka on varustettu uusimmalla tekniikalla, ja kaikki hammaslääkärit on koulutettu kattamaan kaikki yleishammaslääketieteen osa-alueet. Heidän pätevyytensä tunnustetaan täysin Euroopan unionissa, ja monet heistä työskentelevät kansainvälisesti.

Klinikalla ymmärretään, että oikean hammaslääkärin valitseminen voi säästää paljon rahaa. Alhaisten toimintakustannustensa ansiosta he voivat siis tarjota korkealaatuisia palvelujaan kaksi tai kolme kertaa alhaisemmilla hinnoilla kuin länsimaiset kollegansa, mutta tinkimättä kuitenkaan tarjoamiensa hoitojen laadusta.

Toisin kuin muilla terveydenhuollon tarjoajilla, HD dentalissa ei ole jonoja tai jonotuslistoja. Kun tarvitset ajanvarauksen tai etsit vain neuvoja tai tietoa, he ovat valmiina auttamaan sinua haluamallasi tavalla joko puhelimitse, sähköpostitse tai faksilla.

Poikkeuksellisten hammashoitojen lisäksi heidän palvelunsa kattavat myös ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja majoitusvaraukset, mikä takaa kansainvälisille potilaille ainutlaatuisen hammasturismikokemuksen!


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Juurihoito
Hampaiden puhdistus
Hampaan poisto
Hampaan paikkaus
Frenektomia
Ienikudoksen siirto
Korona-radikulaarinen rekonstruktio
Gnatologinen hoito
Hammaskruunu
Inlays / Onlays -proteesit
Hammas
Hampaan valkaisu
Hammasviilu
Implantin retentiopalkki
Sinussiirto
Hammasimplantit
Hammaslääkärin konsultaatio

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Lentojen varaus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Puhelin huoneessa
Kunnostus
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Mosonmagyarovar – Maa: Unkari – Perustettu vuonna 2000
Akkreditointi: ISO 9001:2008, TEMOS – Puhutut kielet: englanti, espanja, hollanti, englanti, kiina, korea, puola, portugali, hollanti, saksa, puola, portugali, venäjä, unkari, venäjä


HD Dental -katsaus

4.8
powered by Google
Amalia
Amalia
14:04 21 Mar 19
Tapasin tohtori Kannmannin monien ystävieni suosituksesta, joista yksi on tavallisesti ahdistunut potilas, joka raivoaa lääkäristä. Olen itse käynyt tohtorilla monta kertaa. Olen ollut Kannmann (olen ollut kaksi vuotta) ja olen enemmän kuin tyytyväinen, hän osaa ja osaa niin paljon ja hänellä on myös huippulaitteet ja uusin tekniikka. Matka Wienistä Unkarin klinikalle on enemmän kuin sen arvoinen, enkä halua mennä minkään muun hammaslääkärin luo, koska minulle Dr. Kannmann on paras :)!!!!!
Manfred Pfänder
Manfred Pfänder
10:27 06 Aug 19
Olen tavannut Dr. Dr.:n päällä ja pois marraskuusta 2004 lähtien. Kannmann hoidossa, minulle hän on paras hammaslääkäri, jolla olen koskaan ollut. Hoito- ja kustannussuunnitelma laadittiin, toimitettiin saksalaiselle sairausvakuutusyhtiölle ja lähdettiin Unkariin. Huippuluokan hammaslääkärin vastaanotto superystävällisen tiimin kanssa odotti minua täällä. Tämä käytäntö on yksinkertaisesti loistava, eikä sen ole tarkoitus olla huijaus.Voiko Dr. Voimme vain suositella Kannmannia ja tiimiä puhtaalla omallatunnolla.Viimeinen vierailuni maaliskuussa 2019 oli loistava kuten aina, kiitos vielä kerran loistavasta hoidosta. Terveisiä Starnbergjärveltä
Elvira Wippel-Zoller
Elvira Wippel-Zoller
16:00 19 Sep 19
Olen pelottava kissa hammaslääkärissä käynnin suhteen. Mutta Dr. Kannmann kaikki oli toisin. Olen niin iloinen, että tunnen hammaslääkärin, joka on toisaalta erittäin ammattimainen ja pätevä, mutta toisaalta myös erittäin myötätuntoinen ihmisenä. Saan tyydyttävän vastauksen jokaiseen kysymykseen. Pidän hänen työnsä tuloksesta ja pärjään hyvin. Aina kun tarvitsin hänen neuvojaan, kysyin häneltä jotain, hän oli reagoiva ja avulias. Todella poikkeuksellinen lääkäri, sääli, että asun niin kaukana hänen toimistostaan. Voin dr. Kannmann ja hänen tiiminsä vain kehuvat ja suosittelevat.
Manfred Pfaender
Manfred Pfaender
06:18 08 Sep 21
Vuodesta 2004 lähtien olen käynyt Dr. Kannmann hoitoon. Vasta maanantaina menin takaisin tohtoriin. Kannmann. Kuten aina, suosittelen lämpimästi ja kaikki toimi taas hyvin. Otan mielelläni vastaan ​​561 km:n matkan. Loistava tiimi ja kaikin puolin tyytyväinen hoito, aina uudestaan ​​ja uudestaan, aina kun käyn Dr. Kannmann ja hänen tiiminsä.Paljon kiitoksia hienosta hoidosta vuosien varrella.
yvonne Palfner
yvonne Palfner
18:18 24 Jan 22
Olen ollut Dr. Kannmann hoidossa. Trauman jälkeen pelkäsin hammaslääkäriä vuosia. Valitettavasti tämä on edelleen olemassa, mutta minulle ei ole parempaa lääkäriä kuin tohtori. Kannmann. Hän on erittäin herkkä, erittäin pätevä ja yrittää kovasti, yrittää poistaa pelon ja työskennellä mahdollisimman kivuttomasti. Hänen koko tiiminsä yrittää todella kovasti. Kiitän häntä ja hänen tiimiään sydämeni pohjasta ja saan vihdoin taas nauraa huolettomasti.
Daniel Gröber
Daniel Gröber
06:36 23 May 22
Aivan mahtavaa. Suosittelemme. En ole koskaan viihtynyt hammaslääkärissä. HD Dentalissa ahdistuneita potilaita kohdellaan erittäin hyvin. Jokainen vaihe on selitetty ymmärrettävällä tavalla. Hinta-laatusuhde on lyömätön. Olen iloinen voidessani ottaa matkan vastaan. osoitteessa Dr. Kannmann on parhaissa käsissä.
Nina Ecker
Nina Ecker
14:02 25 Sep 22
Tohtori Kannmann on paras ja empaattisin hammaslääkäri, jolla olen koskaan käynyt!! Hän ottaa aikaa sinulle, tarkastelee hampaiden kokonaistilannetta ja neuvoo kokonaisvaltaisesti ja toimii uskomattoman ammattimaisesti! Olen jo tehnyt sillan ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Hammaslääkärikäynnit tohtori Kannmannin luona ovat minulle ilo ja toivottavasti hän jatkaa harjoittelua vielä pitkään :-))
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️