Hammaskruunun hinta Unkarissa

hammaskruunu unkari1 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää hammaskruunuista Unkarissa! Mikä on keskimääräinen hinta Budapestissä? Neuvomme onnistuneeseen hammaskruunuun Unkarissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hammaskruunuista Unkarissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hammaskruunun hinta Unkarissa

Hammaskruunun keskihinta Budapestissa, Unkarissa on 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 150 eurosta 250 euroon.

ToimenpideHinta Unkari
Hammaskruunu200 €

Mikä on hammaskruunu?

Hammaskruunu Unkarissa Budapestissä on hammasproteesin päälle asetettava kruunu, joka suojaa heikentynyttä hammasta murtumalta tai heikentymiseltä. Hammaskruunua Unkarissa voidaan käyttää myös värjäytyneen tai epämuodostuneen hampaan korvaamiseen tai hampaan suojaamiseen. Lopuksi uusi kruunu tarvitaan yksinkertaisesti korvaamaan vanha, kulunut tai viallinen kruunu.

Hammaskruunut Unkarissa

Hammaslääkärisi tarvitsee yleensä kaksi vastaanottokäyntiä, jotta kruunu valmistuu. Ensimmäisellä tapaamiskerralla hammaslääkäri muotoilee ja valmistelee hampaan, jotta kruunu voidaan asentaa oikein.

Seuraavaksi hampaasta otetaan jäljennös, ja valmistetun hampaan suojaksi asetetaan väliaikainen kruunu. Jäljennös lähetetään sitten hammaslaboratorioon, jossa tehdään yksilöllisesti valmistettu pysyvä kruunu.
Toisella tapaamiskerralla pysyvä kruunu asennetaan. Jos kruunun istuvuus, muoto ja väri ovat tyydyttävät, hammaslääkäri kiinnittää kruunun pysyvästi.

4 erilaista hammaskruunua Unkarissa

Metalliin sulatetut posliinikruunut (PFM-kruunut)

Metalliin sulatettu posliinikruunu on kruunu, jossa on metallipohja mutta posliinipinnoite, joten se on yhtä valkoinen kuin hampaasi. Posliiniin sulatetun kruunun hinta Unkarissa on 150 euroa.

Zirkoniumkruunut

Zirkoniumkruunu valmistetaan CAD/CAM-tekniikkaa käyttäen, jotta varmistetaan onnistunut ulkonäkö ja täydellinen istuvuus. Sitä käytetään useimmiten esteettisistä syistä. Zirkoniumkruunuja käytetään yleisemmin etualueella. Zirkoniumkruunun hinta Unkarissa on 200 euroa.

E-max-posliinikruunut Unkarissa

Täysposliiniset (puristetut keraamiset) kruunut ovat paras valinta silloin, kun kruunut täyttävät poikkeukselliset esteettiset vaatimukset, sillä tämä materiaali pystyy jäljittelemään luonnollista hammaskiillettä mahdollisimman luonnollisesti. Sitä käytetään ainoastaan kruunuihin. Kruunumateriaali on hieman paksumpaa kuin zirkonium, joten valmistuksen aikana on viilattava hieman enemmän hammasmateriaalia pois. E.max-posliinikruunun hinta on 300 euroa.

Kultaisia kruunuja on saatavana pyynnöstä, mutta niiden hinta riippuu kullan todellisesta hinnasta ja kruunattavan hampaan koosta.

Riippumatta siitä, minkälaisen kruunun valitset, väliaikainen kruunu asennetaan suojaamaan preparoitua hammasta ja varmistamaan normaalit puhe- ja purutoiminnot, kunnes saat pysyvän kruunun.

Mikä kruunu on tehokkain ratkaisu?

Ota huomioon esimerkiksi seuraavat tekijät

 • Kuinka paljon rahaa haluat käyttää kruunuihin?
 • Mikä hammas tulisi kruunata?
 • Mikä on kruunattavan hampaan vieressä olevien hampaiden tila?
 • Millainen on yleinen suuhygieniasi?

Älä unohda kysyä neuvoa hammaslääkäriltäsi Budapestissä, Unkarissa, ennen kuin teet mitään päätöksiä, mutta yritämme auttaa sinua antamalla muutamia vinkkejä:

Täysposliinikruunut ovat kauneimmat, mutta myös kalleimmat ja herkimmät. Ne ovat erinomainen ratkaisu etuhampaisiin. Niitä ei kuitenkaan voi käyttää puuttuvien hampaiden korvaamiseen, sillä niistä ei voi tehdä siltaa. Ne ovat metallittomia, joten jos olet allerginen millekään metallille, ne voivat olla täydellinen valinta sinulle. Ne ovat hieman hauraampia kuin metalliin sulautetut posliinikruunut, joten poslikruunuja ei suositella. Kruunujen on oltava hieman paksumpia, joten hammasmateriaalia on poistettava enemmän, kun hammasta valmistellaan kruunua varten.

Zirkoniumkruunut ovat bioyhteensopivia ja erittäin kestäviä. Siksi ne sopivat erinomaisesti kaikille hampaille, olivatpa ne sitten etu- tai poskihampaiden alueella. Tämäntyyppinen kruunu vaatii mahdollisimman vähän hampaan poistoja. Se on erittäin kova materiaali, joten se toimii hyvin myös ohuemmissa kerroksissa. Koska se on kova materiaali, siitä voidaan tehdä pidempiä siltoja. Se on edullisempi kuin posliinikruunut, mutta kalliimpi kuin metalliin sulatetut posliinikruunut.

Metalliin sulatetut posliinikruunut ovat hyvä ratkaisu niille, jotka etsivät taloudellisempaa ratkaisua kuin zirkonium- ja massiiviposliinikruunut ja jotka eivät kärsi metalliallergioista. Tämän kruunun suurin etu on sen kestävyys, sillä metallista tai nikkelittömästä kultaseoksesta valmistettua kehystä voidaan käyttää pitkään. Kehyksen posliinipinnoite tekee siitä esteettisesti miellyttävän, mutta vähemmän luonnollisen näköisen kuin zirkoni. Tämän vuoksi sitä käytetään yleisemmin molaarien alueella. Metallikehyksen ansiosta ne mukautuvat täydellisesti preparoituun hampaaseen.

Kultakruunut kestävät kaikista kruunutyypeistä pisimpään, jos pidät yllä hyvää suuhygieniaa. Kultakruunuissa on kultakehys, ja ne on päällystetty posliinikerroksella. Se on 100-prosenttisesti allergiaton ja sopii täydellisesti preparoituun hampaaseen, joten reikiintymisriskiä ei ole.

Hammasviilut vai kruunut Unkarissa?

Jos mietit, tarvitsetko posliinikruunuja vai viiluja etuhampaillesi, haluat ilmeisesti uuden hymyn. Ilman lääkärintarkastusta ei ole kovin helppoa kertoa, mikä on ihanteellinen ratkaisu, mutta on olemassa muutamia ohjeita, jotka auttavat sinua. Kun kyse on etuhampaiden kruunuista täydellistä ulkonäköä varten, suositellaan zirkonium- tai posliinimateriaaleja. Helpoin tapa tehdä päätös on kuitenkin varata ilmainen, sitoumukseton konsultaatio Unkarin Budapestin klinikalla.

Kruunuja suositellaan seuraavissa tapauksissa:

 1. Hampaat ovat voimakkaasti värjäytyneet.
 2. Jos hampaassa on suurempia täytteitä.
 3. Jos olet menettänyt paljon hammaskiillettä.
 4. Jos sinulla on jo kruunut, jotka voidaan korvata vain kruunuilla.
 5. Jos haluat täyttää suurempia hammasvälejä.
 6. Jos hampaasi ovat pahasti vinossa.
 7. Jos narskuttelet hampaita.
 8. Hampaallesi on tehty juurihoito
 9. Hampaasi muotoa tai asentoa on korjattava merkittävästi.

On hyvä uutinen, että viiluja ja kruunuja voidaan yhdistää, mutta ei samaan hampaaseen. Kruunut ovat tunnetusti invasiivisempi toimenpide kuin viilut, joten vain harvat suosivat kruunuja. Posliinikruunut ja viilut voidaan yhdistää, koska ne valmistetaan samasta keraamisesta raaka-aineesta, mikä tarkoittaa, että jos henkilöllä on yksi tai kaksi juurihoidettua hammasta, nämä hampaat on kruunattava, mutta viereisiin terveisiin hampaisiin voidaan laittaa viilut, eikä kukaan huomaa eroa!

Käytetyt materiaalit

 • Kruunun ja sillan materiaali :
 • Metalliseos, jossa on posliinipinnoite
 • Posliinipinnoitettu kultaseos
 • Nikkeli-titaaniseos, jossa on keraaminen pinnoite
 • Zirkonium, alumiinidioksidi keraamisella pinnoitteella varustettuna

Postoperatiiviset ongelmat

 1. Väliaikaisten inlayttien, siltojen tai kruunujen pinta voi olla karhea tai liian epätasainen.
 2. Hammas voi olla herkempi
 3. Ikenet voivat olla herkät muutaman päivän ajan
 4. Väliaikaiset inlays, sillat tai kruunut voivat pudota ylikuormituksen vuoksi.
 5. Hoidon jälkeen hammas voi olla herkkä kylmälle tai kuumalle ja sen okklusaalinen toiminta voi olla heikentynyt.

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Kruunuihin tai siltoihin tottuminen voi kestää viikkoja tai jopa kuukausia. Säätäminen ja korkeuden korjaaminen voi olla tarpeen useaan otteeseen. Sovituksen jälkeen elinvoimaiset hampaat voivat olla herkkiä kylmälle ja kuumalle ja purentatoiminta voi heikentyä, mutta tämä menee ohi jonkin ajan kuluttua. Tämä aika riippuu yksilöstä. Oireiden häviäminen voi kestää puoli vuotta.

Tämä voi johtua siitä, että hammasytimen ympärille muodostuu suojaava dentiinikerros, jolla elimistö suojaa hampaita. Koska tämä voi kestää useita kuukausia, pyydämme kärsivällisyyttä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️