All-on-8 hinnat Unkarissa

kaikki 8 prix hongrie 1
Kirjoittanut Émilie

All-on-8-hammasimplantit Unkarissa ovat uusi kirurginen ratkaisu potilaille, jotka ovat menettäneet useimmat tai kaikki hampaansa. All-on-8-proteesi soveltuu täydellisen hammasjoukon korvaamiseen sekä potilaan ylä- että alaleuassa.

ParasKlinikka.com kertoo All-on-8:sta Unkarissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

All-on-8-leikkauksen hinta Unkarissa

All-on-8 Unkarissa Budapestissä maksaa keskimäärin 7 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 6500 eurosta 7500 euroon.

ToimenpideHinta Unkari
All-on-87000 €

Mikä on All-on-8?

All-on-8-hammasimplantit Unkarissa ovat uudenlainen kirurginen ratkaisu potilaille, jotka ovat menettäneet suurimman osan hampaistaan tai kaikki hampaansa. All-on-8-proteesi soveltuu täydellisen hammasjoukon korvaamiseen sekä potilaan ylä- että alaleuassa.

Koska tässä hammasproteesitekniikassa implantit asetetaan strategisesti ja tiettyihin kulmiin, tarvitaan kahdeksan titaani-implanttia riittävän vakauden ja lujuuden takaamiseksi. Ei enää heiluvia irrotettavia proteeseja ja heikentynyttä pureskelua! Kahdeksan hammasproteesin avulla palautetaan menetetty purutoiminto, jolloin voit taas nauttia suosikkiaterioistasi.

Unkarissa käytettävien kokoproteesien edut

All-on-8-implantit Unkarissa tarjoavat potilaille monia etuja, joista parannettu esteettisyys, kestävyys ja luonnollinen purutoiminto ovat tärkeimmät.

  • All-on-8-hammasproteesit Unkarissa ovat täydellinen ratkaisu potilaille, jotka ovat menettäneet kaikki hampaansa ylä- tai alaleuasta ja jotka eivät halua valita irrotettavia proteeseja, jotka eivät välttämättä istu kunnolla, löystyvät ajan myötä tai eivät tarjoa samaa pureskelutoiminnallisuutta kuin luonnolliset hampaat;
  • Tätä Budapestissa kehitettyä tekniikkaa voidaan käyttää ala- ja yläleuan palauttamiseen, vaikka yläleuan palauttamiseen saatetaankin tarvita kaksi ylimääräistä titaaniimplanttia;
  • All-on-8-implantit voivat olla hyvä ratkaisu myös potilaille, joilla on parodontiittisairaus tai luun taantuma;
  • Alhaisemmat kokonaiskustannukset ja parempi kestävyys;
  • Parempi estetiikka ja purentatoiminta.

All-On-8-proteesien haitat Unkarissa

All-On-8-hammasimplanttien puolesta puhuvien monien etujen lisäksi on myös muutamia haittoja:

  • Kaikki potilaat eivät voi hyötyä tästä toimenpiteestä;
  • Implanttien epäonnistumisen riski on olemassa, mutta se on pieni.

Ihanteellinen ehdokas All-on-8-istutteelle Unkarissa

Diabeetikkopotilaat, runsaat tupakoitsijat ja potilaat, joilla on hyvin pitkälle edennyt luun taantuma, voivat hyötyä all-on-8-menettelystä, koska kiinnityspisteitä on enemmän ja irtoamisriski on hyvin pieni, erityisesti huonokuntoisessa leuassa.

Potilaat, joilla on alhainen luuntiheys, ovat ihanteellisia ehdokkaita, mutta luusiirrettä saatetaan tarvita, mikä lisää toimenpiteen kokonaiskestoa.

Hammaslääkäri määrittelee kussakin tapauksessa alustavan arvioinnin aikana, ovatko potilaat hyviä ehdokkaita tälle toimenpiteelle, ja ehdottaa muita hoitosuunnitelmia, jos potilaat eivät täytä implantilla tuetun proteesin edellyttämiä edellytyksiä

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️