All-On-4 ja Hongrie

all on 4 unkari 1
Kirjoittanut Émilie

All-On-4-hammasleikkaus on kasvattanut suosiotaan, koska mahdollisimman suuri määrä hampaita voidaan sijoittaa mahdollisimman pienelle määrälle implantteja. Kyseessä ovat titaani-implantit, jotka muodostavat täydellisen pysyvän hammasproteesin.

ParasKlinikka.com kertoo All-On-4:stä Unkarissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

All-On-4-leikkauksen hinta Unkarissa

All-On-4-leikkaus maksaa Unkarissa, Budapestissä, keskimäärin 2 500 euroa. Tarpeistasi riippuen vähimmäishinta on 2 300 euroa ja enimmäishinta 2 700 euroa.

ToimenpideHinta Unkari
All-On-42500 €

Mikä on All-On-4?

All-On-4-hammasleikkaus Unkarissa on kasvattanut suosiotaan, koska mahdollisimman suuri määrä hampaita voidaan sijoittaa mahdollisimman pienelle määrälle implantteja. Kyseessä ovat titaani-implantit, joiden avulla saadaan täydellinen pysyvä hammasproteesi.

Toisin kuin perinteisessä rekonstruktiossa, jossa täydellisen hammaskaaren tukemiseen tarvitaan 6-8 implanttia,All-On-4-järjestelmässä puuttuvien hampaiden korvaamiseen tarvitaan vain neljä implanttia yläleukaan ja neljä alaleukaan.

Täydellinen hampaiden korvaaminen

Implantilla tuetut proteesit säästävät potilaan aikaa ja rahaa. Uudet hampaat implantilla tuetun sillan avulla mahdollistavat hampaiston täydellisen uudelleenrakentamisen 60 % alhaisemmilla kustannuksilla Budapestissä, Unkarissa.

Mutta miten All-on-4-hammasimplanttihoito Unkarissa eroaa perinteisestä implantista? Mitkä ovat All-on-4-implanttien edut ja haitat?

Luunsiirto voidaan välttää All-On-4:n avulla

All-On-4:n avulla on mahdollista saada täydellinen hampaiden sarja ilman luusiirtoja, poskionteloiden kohotuksia ja muita lisätoimenpiteitä, joita monissa tapauksissa tarvitaan perinteisten implanttien yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että All-on-4-hammasimplantit ovat vähemmän invasiivisia ja voivat antaa sinulle luonnollisen ulkonäön samana päivänä, kun hampaat poistetaan. All-on-4-implantit tarjoavat vakautta ja tukea hampaillesi.

Paranemisaika

All-on-4-hammasimplanttimenetelmä vaatii vähemmän paranemisaikaa kuin perinteiset hammasimplantit. All-on-4-menettelyssä implantit ja väliaikaiset hampaat voidaan asettaa samana päivänä kuin hampaat poistetaan. Tämä tarkoittaa, että esteettinen ulkonäkö voidaan saavuttaa yhdellä toimenpiteellä, toisin kuin perinteiset hammasimplantit, jotka vaativat useita toimenpiteitä.

Kuuden kuukauden paranemisajan jälkeen väliaikaiset hampaat korvataan pysyvillä, kiinteillä hampailla. Perinteisessä implanttihammasleikkauksessa potilaat voivat odottaa jopa 1 tai jopa 2 vuotta ennen kuin he saavat täydet tekohampaat.

Toimenpiteen kesto

Kuten edellä mainittiin, yhdellä hammaslääkärikäynnillä saat täydet hampaat, jos valitset “All-On-4”-järjestelmän. Perinteiset hammasimplantit vaativat useita hammaslääkärikäyntejä ja useita leikkauksia.

All-On-4:n edut

Koska All-On-4-implantit vaativat vähemmän implantteja ja vähemmän leikkauksia, ne ovat edullisempi vaihtoehto kuin perinteiset hammasimplanttiratkaisut. All-On-4-menetelmällä on monia etuja: korkea onnistumisprosentti, alhaisemmat kustannukset, vähemmän luun surkastumista, lyhyempi paranemisaika, välittömät tulokset, vähemmän leikkauksia.

Katso myös: All-on-4-hoito Turkissa

Johtopäätös

Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, me voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä edullisemmin kustannuksin.

1

Coordinatrice

Jätä meille yhteystietosi lomakkeella. Koordinaattorimme ottaa sinuun yhteyttä viestillä Whatsappin kautta tai sähköpostitse ilmaista ennakkodiagnoosia varten.

Hän pyytää sinulta etu- ja sivukuvia sekä tavoitteesi, jottasaamme plastiikkakirurgin mielipiteen.

2

Chirurgien

Jos kirurgi pystyy vastaamaan tavoitteisiisi ja näyttää meille vihreää valoa all-on-4 -leikkauksellesi, lähetämme sinulle ilmaisen, sitoumuksettoman henkilökohtaisen kustannusarvion.

Ja jos suostut, järjestämme kaiken puolestasi:
Lento, taksi, hotelli, All-on-4, lääkitys ja ennen kaikkea upea opastettu kiertoajelu Budapestissa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️