Hollywood Smile ja Hongrie

hollywoodin hymypalkinto 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Hollywood-hymystä Unkarissa! Mikä on keskimääräinen hinta Budapestissä? Vinkkimme onnistuneeseen Hollywood-hymyyn Unkarissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Hollywood Smilesta Unkarissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hollywood-hymyn hinta Unkarissa

Hollywood Smile -leikkauksen keskihinta Budapestissä, Unkarissa on 2 100 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 900 eurosta 2 300 euroon.

ToimenpideHinta Unkari
Hollywood-hymy2100 €

Mikä on Hollywood-hymy?

Hollywood-hymy on hymysi kokonaisuudistus eli molempien leukojen täydellinen uudelleenrakentaminen hammasimplanttien avulla sekä hammasviilujen asettaminen kaikkiin hampaisiin tai ainakin kaikkiin molemmissa leuoissa näkyviin hampaisiin, joskus jopa premolaareihin asti.

Hollywood-hymy Unkarissa Budapestissä on luultavasti suosituin kaikista esteettisistä hammashoidoista. Hammasviilut ovat erinomainen lääke useisiin rumentaviin hampaiden tiloihin, mukaan lukien:

  • Värjäytyneet hampaat
  • Kuluneet hampaat
  • Lohjenneet hampaat
  • Puuttuvat hampaat
  • Väärän suuntaiset hampaat

On olemassa kahdenlaisia hammasviiluja Hollywood Smlie -hymyä varten Unkarissa. Sovitamme korkealaatuisen säästöviilun, joka maksaa vain 300 euroa kappale. Nämä ovat posliinikuoria, jotka sopivat hampaan etupuolelle ja tuottavat Hollywood-hymyn – kohtuullisin kustannuksin.

Viilut ovat tehokas tapa muuttaa hampaiden väriä, muotoa, kokoa ja jopa pituutta.

Miten toimenpide toimii?

Aluksi otamme hampaistasi jäljennöksen, jonka jälkeen viilut mallinnetaan vahasta. Muotti tehdään, ja sulatettu posliini puristetaan paineen alla lopullisen viilun valmistamiseksi.

Menettely kestää vain viisi työpäivää, sillä jokainen viilu valmistetaan mittatilaustyönä. Suurin osa tästä ajasta kuluu kuitenkin hammaslaboratorioon. Sinulla on siis vapaata aikaa nauttia tämän kuuluisan kylpyläkaupungin palveluista.

Värjäytyvätkö hammasviilut?

Ei. Ne ovat erittäin värjäytymiskestäviä eivätkä ne heikkene ajan myötä, vaikka niihin joutuisi tupakansavua, punaviiniä tai kahvia.

Hollywood Smile Unkarissa antaa varmasti paremman ja pitkäikäisemmän kosmeettisen lopputuloksen kuin valkaisu. Posliini, josta ne on valmistettu, on niin hienoa, että se on läpikuultavaa ja heijastaa valoa samalla tavalla kuin luonnollinen hammaskiille, joten viilut näyttävät luonnollisilta sekä esteettisesti miellyttäviltä.

Hollywood-hymyn laatu Unkarissa

Valitsemme vain korkealaatuisimmat posliiniviilut, mutta kaikki viilut eivät ole samanlaisia.

Jotkut unkarilaiset hammaslääkärit Budapestissä tarjoavat halvempia, mutta huonompia laminaatti- tai komposiittiviiluja. Näistä tuotteista tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet huolestuttavia seikkoja, kuten kiinnittymishäiriöitä, värimuutoksia ja huonoa värisovitusta luonnollisten hampaiden kanssa. Komposiittiviilu on yleensä paljon halvempi kuin posliiniviilu, mutta se ei kestä yhtä kauan ja se on vaihdettava usein. Ne osoittautuvat ajan mittaan yleensä kalliimmiksi.

Muiden viilujen “merkit” voivat olla melko rajoitettuja niiden asennustilanteiden suhteen.

Näistä syistä käytämme vain korkealaatuisia tuotteita hymyn aikaansaamiseksi Hollywood Smilessä Unkarissa. Jokainen viilu valmistetaan yksilöllisesti omassa laboratoriossamme, jotta varmistetaan erinomainen istuvuus, oikea väri, koko ja muoto kunkin potilaan hymylle.

Entä jos hammasviilu kuluu loppuun?

Viilun asentaminen Budapestissa edellyttää hampaan valmistelua poistamalla ohut kerros luonnollista kiillettä. Kun viilu on asennettu, et voi enää palata alkuperäiseen tilaan. Jos viilu lohkeaa tai halkeaa, se on vaihdettava.

Kun viilun väri on asennettu, sitä ei voi enää muuttaa. Jos aiot valkauttaa jäljellä olevat hampaasi, se on parasta tehdä ennen viilun asentamista, jotta väri sopii yhteen.

Jos puristat ja narskuttelet hampaitasi, kuten monet muutkin, viilut eivät ehkä ole hyvä valinta, koska tämä voi vahingoittaa viilua.

Hammasviilut VS hammaskruunut

Viilu ei välttämättä ole sopiva ratkaisu kaikkiin tilanteisiin. Ne sopivat vain etuhampaisiin ja vain, jos ne ovat terveet ja hyvässä kunnossa.

  • Jos sinulla on ongelmia poskihampaiden kanssa
  • Jos hampaita on täytetty runsaasti
  • Jos ne ovat huonossa kunnossa

Silloin tarvitset todennäköisesti täyskruunun sen sijaan.

Valitsemastasi kruunutyypistä riippuen ne voivat olla hieman halvempia, mutta uuden kruunun asentamiseen liittyy yleensä enemmän työtä, joten tämän vaihtoehdon ansiosta hoitoaika Hollywood-hymyn saamiseksi Unkarissa lyhenee yleensä viikkoon.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️