Luunsiirto Unkarissa

luusiirteen hinta Unkari 1 1
Kirjoittanut Laurence

Termi “luusiirto” saattaa kuulostaa hieman pelottavalta, mutta se ei todellakaan ole sitä! Luunsiirto Budapestissa, Unkarissa, tunnetaan myös nimellä luunlisäys.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa luusiirteistä Unkarissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Luunsiirron hinta Unkarissa

Luunsiirteen keskimääräinen hinta Unkarissa Budapestissa on 800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 700 eurosta 900 euroon.

ToimenpideHinta Unkari
Luunsiirto800 €

Mikä on luusiirre?

Termi “luusiirre” saattaa kuulostaa hieman pelottavalta, mutta sitä se ei todellakaan ole! Luunsiirto Unkarissa Budapestissä, joka tunnetaan myös nimellä luunlisäys, on yksinkertainen, nopea ja uskomattoman yleinen toimenpide.

Aikaisemmin luu otettiin toisesta kehon osasta, yleensä leuan tai lonkan toisesta osasta, ja rakeet lisättiin kyseiselle alueelle. Viime vuosina rakeet ovat olleet joko naudan tai synteettisiä. Jos et missään nimessä halua, että mitään eläinperäistä materiaalia ei käytetä, ilmoita siitä ajanvarauksen yhteydessä.

Mistä tiedän, tarvitsenko luusiirrettä?

Kun haet Budapestiin, muista lähettää röntgenkuva hoidettavasta alueesta. Jos sinulla on vain yksi hoidettava alue, pieni röntgenkuva voi riittää antamaan karkean arvion kustannuksista, mutta jos tarvitset useita alueita tai koko suun hoitoa, tarvitaan panoraamaröntgenkuva (OPG).

Miksi luusiirrännäiset Unkarissa?

Leuassasi olevalla alveolaariluussa on vain yksi tehtävä: pitää hampaasi paikoillaan. Jos hammas puuttuu, luuta ei enää tarvita ja se alkaa liueta.

Kun lopulta päätät ottaa implantin tai huomaat, että kasvosi ovat alkaneet notkistua, tarvitset ensin luusiirteen, jotta implantti pysyy paikallaan. Luuta voi kadota myös muista syistä.

  • Parodontiitti
  • Kasvojen trauma, kuten onnettomuus
  • Kehitykselliset tai geneettiset viat

Onko luusiirre kivulias?

Leukaluussa ei ole paljon hermoja, joten toimenpide ei ole niin kivulias kuin luulisi. Jotta olosi olisi mukavampi, sinulle annetaan kuitenkin paikallispuudutus, jotta toimenpide olisi kivuton.

Voit myös valita rauhoittavan lääkityksen. Kyseinen alue voi olla kivulias jopa kaksi päivää sen jälkeen, ja voit ottaa haluamiasi kipulääkkeitä, kuten ibuprofeenia ja/tai parasetamolia.

Mitä riskejä luusiirtoon liittyy?

Luunsiirto on Unkarissa hyvin yleistä ja usein olennainen osa implantin asettamista. Se on yksinkertainen avohoitotoimenpide, joka ei yleensä aiheuta ongelmia. Infektioriski on olemassa, ja joillekin ihmisille annetaan antibiootteja, jos näin käy.

Luunsiirron tyypit Budapestissa

Luunsiirtoa on kolmea eri tyyppiä sen mukaan, kuinka paljon luuta on palautettava ja mihin kohtaan leukaa implantti on tarkoitus asettaa. Niitä voidaan pitää pieninä, keskisuurina ja suurina luusiirteinä.

Pieni luusiirrännäinen tai luuydinsiirrännäinen

Ne tehdään samaan aikaan hampaan poiston kanssa, ja niillä estetään luun uudelleen imeytyminen. Tämä on Unkarissa edullinen toimenpide, joka maksaa noin 180 euroa hammasta kohti.

Pieni määrä hydroksiapatiittia, rakeista synteettistä materiaalia, asetetaan hammaskuoppaan, ja se pidetään paikallaan kalvolla ja muutamalla liukenevalla tikillä. Seuraavien kuukausien aikana oma luusi käyttää apatiittia kehyksenä kasvaakseen ja muodostaakseen vakaan ympäristön implantille.

Keskikokoinen luusiirrännäinen

Jos hammas tai hampaat ovat puuttuneet jo jonkin aikaa, hammaslääkäri tekee pienen viillon kyseiselle alueelle, valmistelee luun pinnan ja sijoittaa leuan toisesta osasta peräisin olevia lastuja sekä hydroksiapatiittirakeita tai useammin pelkkää apatiittia. Siirre pidetään paikallaan kalvolla ja ommellaan sitten kiinni.

Suuri luusiirrännäinen

Tämä on tehtävä henkilöille, jotka ovat olleet ilman hampaita hyvin pitkään, yleensä hammasproteesin käyttäjille. Luuta on jäljellä niin vähän, että he eivät voi enää käyttää hammasproteesejaan.

Toimenpide Budapestissa on sama kuin tavallisessa luusiirteessä, mutta kestää paljon kauemmin, ennen kuin luonnollinen luu on kehittynyt riittävän korkeaksi ja leveäksi implanttien asettamista varten. Joskus on tarpeen käyttää lonkasta tai sääriluusta peräisin olevaa luuta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️