Mdental Clinic Hungary

Hammasklinikka Unkari Budapest klinikka 1

MDental Clinic Hungary on erikoistunut hammashoitoon. Tämä vuonna 2011 perustettu ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Budapestissä, Unkarissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja pyydä hintoja ulkomailla tehtävistä leikkauksista. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Medicover Dental Clinic Unkari, Budapest, Unkari

MDental Clinic Hungary perustettiin vuonna 2011. Klinikalla on viisi hoitohuonetta, hammaslääketieteellinen leikkaussali, VIP-odotushuone ja hammaslaboratorio, jossa valmistetaan mittatilaustyönä kruunuja, siltoja, laminaatteja ja hammasproteeseja.

Laboratorio käyttää Nobel Biocare- ja AlphaBio-implantteja ja tarjoaa posliini- ja zirkoniumkruunuja. Digitaalista panoraamaröntgenkuvausta ja 3D-kuvantamista käytetään tarkkaan diagnoosiin ja hoidon suunnitteluun. Klinikalla työskentelee 13 hammaslääkäriä, jotka ovat erikoistuneet kosmeettiseen hammaslääketieteeseen, yleishammaslääketieteeseen, suukirurgiaan, oikomishoitoon ja parodontologiaan.

Klinikan hammaslääkärit hoitavat vuosittain yli 10 000 potilasta, ja heidän painopistealueensa on implantti- ja suukirurgia. Kansainvälisillä potilailla on käytössään kaksi odotushuonetta ja VIP-lounge. Monikielinen henkilökunta tarjoaa tukea englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Tarjolla on maksuttomia konsultaatioita, joihin sisältyy arviointi, panoraamaröntgenkuvaus ja hoitosuunnitelman laatiminen. Työt taataan toimenpiteestä riippuen yhdestä kolmeen vuotta.

Klinikka on saanut Platinum-akkreditoinnin Global Clinic Rating -järjestöltä, joka on ainoa kansainvälinen, riippumaton ja alan vaatimusten mukainen vertailukohta terveydenhuollon klinikkastandardeille ja potilastyytyväisyydelle. Tämä akkreditointi tarkoittaa, että MDental Clinic kuuluu maailman 20 parhaan hammasklinikan joukkoon.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Juurihoito
Lasten hammaslääkäri
Tiivisteet
Hammaskorut
Hampaiden puhdistus
Hampaan poisto
Hammastäytteet
Räätälöidyt suusuojaimet
Hammaslääketieteellinen skannaus
Korona-radikulaarinen rekonstruktio
Viisaudenhampaiden poisto
Juurihoito
Apikoektomia
Apikaalinen resektio
Hampaan poisto
Ikenien hoito
Hammasrenkaat
Hammasvälileikkaus
Inlays / Onlays proteesit
Hammasviilut
Luunsiirrot
Hammassilta
Hammaskruunu
Hampaiden valkaisu
Gingivectomia
Hammas
Sinussiirto
Hammasimplantti
Hybridiproteesi implanttien päällä
Implantin retentiopalkki
All-on-4
All-on-6
Hammaslääkärin tarkastus
Röntgenkuvaus
Hammaslääkärin konsultaatio

MDental Clinic Hungary tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Lentojen varaus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Lääkärintodistusten siirto
Puhelin huoneessa
Kuntoutus
Käännöspalvelut


Kaupunki: Budapest – Maa: Unkari – Perustettu vuonna 2011
Akkreditointi: ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: tanska, englanti, ranska, saksa, venäjä, tanskalainen


Medicover Dental Clinicarvostelu

Jerry Sentes
Jerry Sentes
11:44 16 Jun 23
Mikä hieno kokemus minulla on ollut Medicoverista. Olen Kanadasta ja tarvitsin neljä implanttia. Valitsin Medicoverin Budapestissa laadun ja huolenpidon vuoksi, joista luin arvosteluista. Olin onnekas saadessani edustajan, joka vastasi hyvin tarpeistani. Hänen nimensä on Bence Csillag. Ilman Häntä ja hänen vakuutuksiaan en olisi koskaan valinnut niitä. Hänen auttaessaan ja lukemieni arvostelujeni ansiosta tiesin tehneeni oikean valinnan. Hampaistani tuli upeat. Bonus on, että saat viettää aikaa yhdessä maailman kauneimmista kaupungeista. Jos sinulla on epäselvyyttä, ole hyvä ja etsi Bencen, niin hän vastaa mielellään toiveihisi.
Philip Kelly
Philip Kelly
14:34 12 Aug 23
Juuri palannut M-dental Budapestista. En voi arvioida tätä paikkaa tarpeeksi korkealla, erinomainen hoito päivästä 1.Kesti 3 käyntiä 10 kuukauden aikana.Minun piti poistaa kaikki hampaani yläleuastani ja lukuisia poistoja alaleuasta, jolloin minulla jäi vain 8 luonnollista hampaitani. Odotin rehellisesti, että kaikki hampaani poistetaan, mutta he sanoivat, että 8 hammasta voitaisiin säästää ja tämä osoittautui todeksi, mikä auttoi myös pitämään kustannukset kurissa.Minun piti olla "kaikki 6" yläleuassani rinnalla 3 on 2 ja 1 on 1 alaleuassani.Täytyy myöntää, että matkan varrella oli ylä- ja alamäkiä, mutta olin henkisesti valmistautunut tällaisiin tilanteisiin.Viimeinen hoitopäivä oli minulle erittäin tunteellinen ja minun on myönnettävä, että itkin ilosta, kun näin hymyni ensimmäistä kertaa peilistä.Koko henkilökunta oli erittäin avulias ja kommunikoi minulle englanniksi, koska minulla ei ole unkaria.Iso iso huutoTohtori Fruzsina GyekiczkiTohtori Andrea RaczTohtori Andrea KerteszKaikki upeita hammaslääkäreitä.Myös kaikille hammaslääkärin avustajille, jotka auttoivat ensiluokkaisen hoidon toimittamisessa.Tietenkään mikään tästä ei olisi voinut tapahtua yhtä sujuvasti ilman"Go to man" herra Bence Csillag ehdoton herrasmies, joka koordinoi puolestani kaiken tapaamisajoista varmistaen, että saan taksin takaisin lentokentälle. Hän on ehdottomasti koko operaation päällikkö.Odotan jo innolla seuraavaa vierailuani Budapestiin vuosittaiseen tarkastukseeni, koska minulla ei ole pelkoa tai huolia vierailustani uudelleen.Vaikka pelkäät hammaslääkäreitä tai pelkäät kustannuksia, suosittelen ainakin ottamaan yhteyttä heihin, vaikka se olisikin vain keskustelua varten, he saavat mielesi rauhoittumaan!Toivottavasti tämä arvostelu on hyödyllinen kaikille, jotka ajattelevat hampaiden jälleenrakennusta.Philip Kelly.
Peter Magro
Peter Magro
19:25 10 Aug 23
Olen australialainen, joka tutki MDental Budapestia perusteellisesti ennen kuin aloitin heidän hammashoitonsa.Kokemukseni oli erittäin ammattimainen, Benece Csilag, joka oli yhteyshenkilöni kaikkien tapaamisteni ajan, varmisti oloni mukavaksi, tarjosi helppoja ohjeita ja taksin lentokentälle.Hammaslääkärini Laura Zsofia on erittäin ammattitaitoinen huolehtiva ja herkkä nainen, joka selitti jokaisen toimenpiteen. Hän oli lempeä, jokainen toimenpide oli käytännössä kivuton, ja sanon, että hän oli erittäin koulutettu.Kun sain tapaamiseni valmiiksi, minusta tuntui, että sain ystävän. Paras hammaslääkäri ikinä!!!MDental Clonicilla on oma hammasteknikkopalvelu, joka suunnittelee ja luo kruunusi ja implanttisi – lasiseinällä voit nähdä teknikot työskentelemässä tässä huippuluokan huoneessa. Tiedät vain kun astut sisään, että "Tein oikean valinnan tullessani tänne!Vastaanottovirkailija ja hammashoitajat on mainittava - ehdottomia ammattilaisia. SUOSITTELEN ERITTÄIN!!!Työhöni kuului 21 zirkoniumkruunua, 2 uuttamista ja 2 implanttia. En paljasta mitä maksoin, mutta Australiassa olisin maksanut 3 x enemmän kuin täällä. Olen nyt saanut itseluottamukseni takaisin luonnollisen näköiseni "Hollywood-hymyni" ansiosta.Ensimmäisestä sähköpostista, jonka lähetin Benecelle ja pyysin mielipidettä ja tarjousta -(Sydneystä otin kuvan suustani ja hampaistani ja he antoivat arvion, joka oli melko tarkka ) Viimeiseen tapaamiseen asti oli ehdoton ilo ja kokemus käydä maailmanluokan hienoa hammaslääkäriä. Hyvin tehty. Kuten Tina Turner lauloi, "Your Simply The Best"
Tamás Pogrányi
Tamás Pogrányi
17:02 12 Apr 23
Kävin hiljattain hammasleikkauksessa tällä yksityisellä hammaslääkäriasemalla, ja minun on sanottava, että kokemukseni on ollut aivan mahtava. Siitä hetkestä lähtien, kun kävelin sisään, henkilökunta oli ystävällistä, vieraanvaraista ja ammattitaitoista. He saivat minut tuntemaan oloni mukavaksi ja kotoisaksi, mikä on iso asia hammashoitojen suhteen.Leikkaukseni suorittanut hammaskirurgi oli taitava, asiantunteva ja käytti aikaa selittääkseen minulle kaiken. Tunsin itseni varmaksi ja rentoutuneeksi koko toimenpiteen ajan, eikä minulla ollut kipua tai epämukavuutta. Myös jälkihoito-ohjeet olivat selkeät, ja henkilökunta seurasi minua varmistaakseen, että paranin hyvin.Kaiken kaikkiaan suosittelen tätä yksityistä hammaslääkäriasemaa kaikille, jotka etsivät ammattitaitoista, ammattitaitoista ja vieraanvaraista hammashoitokokemusta. He todella ylittivät odotukseni, ja olen kiitollinen saamastani suuresta hoidosta.
Nikolaos Kallikakis
Nikolaos Kallikakis
09:13 08 Jun 23
Tämä arvostelu tulee 7 vuotta sen jälkeen, kun tein laajan työn hampailleni (vuonna 2016). Kävin lääkärissä ja minun piti poistaa kolme hammasta. Pyysin lisäämään hammasimplantteja ja minua näkevä lääkäri neuvoi ja suositteli vahvasti, että EI laittaisi hammasimplantteja ja käytä siltoja. Koska en ole hammaslääkäri, kuuntelin heidän mielipiteitään ja aloitimme siltojen lisäämisen. Viimeisen 2-3 vuoden aikana minulla alkoi taas olla ongelmia hampaiden kanssa siltojen sijoituskohdassa. Olen nähnyt erilaisia ​​hammaslääkäreitä eri maissa ja kaikki olivat järkyttyneitä siitä, kuka ihmeessä suosittelisi minua tuhoamaan 6 vierekkäistä hammasta kolmen sillan lisäämiseksi! Lisäksi panoraamaröntgenkuvat osoittavat sementin kaltaista ainetta jäämänä paikassa, johon yksi silloistani asetettiin!! Olen nyt siinä pisteessä, että minun täytyy alkaa ottaa siltoja pois ja korvata ne implanteilla. En voi sanoa, että jokainen hammaslääkäri tässä klinikassa ei ole sen arvoinen, mutta se joka teki tämän minulle ei ansaitse hammaslääkäriksi
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️