Raskaustakuu Espanjassa

raskaustakuu espanja 1
Kirjoittanut Maria

Raskaustakuu Espanjassa on IVF-korvausohjelma, joka tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen tai osittaiseen korvaukseen, jos raskaus epäonnistuu. Näitä ohjelmia kutsutaan joskus “riskinjakoiksi”, koska espanjalainen klinikka ottaa myös riskin siitä, että se joutuu korvaamaan osan tai kaikki potilaan maksamat rahat.

Maailmassa, jossa melkein mitä tahansa voi ostaa, lisääntymishoitoon ryhtyminen ja epävarmuus siitä, saavutammeko tavoitteemme, voi olla hyvin pelottavaa. Se on kuin ostaisi laatikon tietämättä, onko sen sisällä mitään.

Siksi Espanjassa, joillakin hedelmöityshoitoklinikoilla Madridissa ja Barcelonassa, on olemassa “Raskaustakuu”-ohjelma, jonka avulla voit saada osittain tai kokonaan korvauksen, jos raskaus epäonnistuu, mutta tietyin edellytyksin….

Tässä ohjelmassa veloitetaan kertakorvaus kolmesta kuuteen IVF-sykliä Espanjassa. Kiinteä maksu on yleensä (mutta ei aina) alhaisempi kuin mitä olisit maksanut, jos olisit maksanut jokaisesta syklistä erikseen.

Espanjassa toteutettavien IVF-riskinjako-ohjelmien edut ja haitat

On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen kuin päätät, sopiiko IVF-korvausohjelma sinulle.

EdutHaitat
Korvaus epäonnistumisen sattuessaEi hyväksy kaikkia ehdokkaita
Edullisempi menettelyKallis, jos suunnittelet nopeasti
Tarjoaa mielenrauhanEi hyvitystä, jos keskenmeno
Pienempi mahdollisuus hylkäämiseenKielletty yli 38-vuotiailta

Tukikelpoisuus raskaustakuuohjelmaan Espanjassa

Kaikki eivät voi hakea IVF-tukiohjelmaa Espanjassa. Jokaisella ohjelmalla on erilaiset edellytykset, eivätkä ne todennäköisesti hyväksy hakemustasi, jos onnistumismahdollisuutesi ovat pienet.

Monet ohjelmat eivät esimerkiksi salli yli 40-vuotiaiden naisten osallistumista. Toisissa ohjelmissa osallistumiskynnys on matalampi, 38-vuotiaasta alkaen. Jos sinulla on jo ollut useita epäonnistuneita IVF-syklejä, et välttämättä ole oikeutettu osallistumaan hyvitysohjelmaan.

Jotkin hedelmöityshoitoklinikat tarjoavat munasolunluovuttajien korvausohjelmia, jotka voivat olla vaihtoehto 40 vuotta täyttäneille naisille. Mutta näidenkin ohjelmien osalta sinun on täytettävä tietyt ehdot voidaksesi osallistua niihin.

Mikä on juju?

Espanjan taattu raskaus -ohjelmat kuulostavat niin hienoilta. Jos ei onnistu, saat rahasi takaisin. Joten… mikä on juju? Miksi Madridin tai Barcelonan hedelmällisyysklinikat tekisivät tällaisen tarjouksen?

Koska tarjous tehdään usein vain pariskunnille, joilla on hyvät mahdollisuudet onnistua, ja ehkä suurin osa heistä tulee raskaaksi ennen kuin he ovat käyttäneet kolme tai kuusi jo maksettua sykliä.

Raskaustakuuohjelmaan kuulumattomat kustannukset ovat :

 • Seulontatoimenpiteet, mukaan lukien verikokeet, spermatutkimukset ja kohdun tutkiminen.
 • Seurantakustannukset, mukaan lukien toimistokäynnit ja ultraäänitutkimukset.
 • Hedelmällisyyslääkkeiden kustannukset
 • Munasolujen ottoon liittyvä anestesia
 • Perus IVF-menetelmistä, kuten avustetusta kuoriutumisesta, ICSI:stä, esi-implantaatiodiagnostiikasta (PGD), blastokystan viljelystä ja kryosäilytyksestä perittävät maksut.
 • Jos käytät munasolujen luovuttajaa tai sijaisäitiä, välitys- ja lakimaksuihin.
 • Alkion säilytyskulut

Jotkin raskaustakuujärjestelmät kattavat osan edellä mainituista kustannuksista, mutta muista pyytää yksityiskohtainen selvitys siitä, mitä kustannuksia ne kattavat ja mitä eivät, ennen kuin teet sopimuksen.

Tärkeä huomautus: Varmista, että Espanjan IVF-korvausohjelma määrittelee onnistumisen vauvan synnytyksen perusteella. Tämä johtuu siitä, että joissakin ohjelmissa onnistuminen määritellään positiivisen raskaustestin perusteella tai tietyn raskausviikkomäärän saavuttaneen raskauden perusteella. Tämä tarkoittaa, että jos saat keskenmenon, et saa korvausta.

Miksi ilmoittautua?

Kaikista näistä haittapuolista huolimatta on kuitenkin hyviä syitä ilmoittautua taattua raskautta koskevaan ohjelmaan Espanjassa. Ensinnäkin, jos raskaus ei onnistu, saat ainakin osan rahoistasi takaisin. Näin voit ehkä jatkaa lapsen hankkimista tai ainakin maksaa osan veloista, joita sinulle on kertynyt raskauden yrittämisestä.

Toinen syy, miksi pariskunnat ilmoittautuvat, on mielenrauha. He ymmärtävät, että he ovat vaarassa maksaa enemmän kierrosta kohti kuin jos he olisivat tehneet sen kierros kerrallaan, mutta he tuntevat olonsa paremmaksi tietäen, että jos he eivät onnistu, he eivät ole täysin pilalla.

Koska riskinjako-ohjelmissa on yleensä osallistuttava tiettyyn määrään syklejä saadakseen rahansa takaisin, on todennäköisyys keskeyttää tai luopua ohjelmasta pienempi.

Vaikka esimerkiksi haluaisitkin luovuttaa epäonnistuttuasi toisessa syklissä, voit jatkaa kolmannessa syklissä, koska et halua menettää mahdollisuuttasi saada korvausta. Ja tämä kolmas jakso voi olla juuri se, joka sopii sinulle.

Mitä pidetään onnistumisena?

Katsooko korvausohjelma positiivisen raskaustestin onnistumiseksi? Perustuuko se tietyn raskauden vaiheen saavuttamiseen, kuten sydämen sykkeen havaitsemiseen tai 16. raskausviikon saavuttamiseen?

Ihannetapauksessa haluat korvausohjelman, jossa elävän vauvan syntymä katsotaan onnistumiseksi. Jos näin on, meillä on ratkaisu sinulle.

Tässä on ohjelma, jonka voimme tarjota sinulle:

 • Hyvämaineinen klinikka Barcelonassa;
 • Sisältää 3 täydellistä IVF-sykliä munasolujen luovutuksella (tai omilla munasoluilla), alkioiden kryosäilytyksen, lääkityksen ja alkionsiirtosyklit;
 • Ei aikarajoitusta. Sinä päätät, milloin lopetat;
 • Jos lasta ei synny, 100 % kustannuksista korvataan.

Johtopäätös

Voimme auttaa sinua onnistumaan hoidossasi, ja vieläpä kilpailukykyiseen hintaan.

Jos olet kiinnostunuttaattua raskautta koskevasta ohjelmasta Espanjassa tai muusta avustetun lisääntymisen hoidosta, ota yhteyttä koordinaattoriimme.

1

Coordinatrice

Jätä meille yhteystietosi lomakkeella. Koordinaattorimme ottaa sinuun yhteyttä viestillä Whatsappin kautta tai sähköpostitse ilmaista esitutkimusta varten.

2

Médecin

Jos lääkäri pystyy vastaamaan tavoitteisiisi, lähetämme sinulle ilmaisen, sitoumuksettoman henkilökohtaisen tarjouksen.

Ja jos suostut, järjestämme sinulle: taksin, hotellin, hoidon, lääkityksen ja mukavan opastetun kaupunkikierroksen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️