Kaksoisluovutuksen IVF:n hinta Espanjassa

fiv kaksinkertainen lahjoituspalkinto 1
Kirjoittanut Erika

Kaksoisluovutettu IVF on IVF, jossa alkiot ovat peräisin lahjoitetuista munasoluista ja lahjoitetuista siittiöistä. Potilaat seulotaan yleensä terveysongelmien varalta.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Espanjassa tapahtuvasta kaksoisluovutuksen IVF: stä ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kaksoisluovutuksen IVF:n hinta Espanjassa

Kaksoisluovutuksen IVF:n keskihinta Espanjassa on 4100 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3900 eurosta 4200 euroon.

MAPHinta euroina
IVF ICSI3100 euroa
IVF ICSI Munasolujen luovutus3800 euroa
IVF ICSI Kaksinkertainen munasolujen luovutus4100 euroa
IVF ICSI Sperman luovutus3200 euroa
Siemennesteen luovutus800 euroa
Munasolujen lasitus2600 euroa
Keinosiemennys1000 euroa
Alkion luovutus3150 euroa
ROPA-tekniikka (jaettu äitiys)5000 euroa
Taattu tai korvattavaraskaus 15 000 euroa

Mitä on kaksoisluovutuksella tapahtuva IVF?

Kaksoisluovutus-IVF on IVF, jossa alkiot ovat peräisin luovutetuista munasoluista ja luovutetuista siittiöistä. Alkionluovutus on kolmannen osapuolen lisääntymismuoto, jossa yksilön tai pariskunnan koeputkihedelmöityshoidon (IVF) jälkeen jäljelle jääneet käyttämättömät alkiot lahjoitetaan toiselle yksilölle tai pariskunnalle. IVF-menetelmässä syntyy usein ylimääräisiä hedelmöittyneitä munasoluja (alkioita), jotka henkilö tai pari voi halutessaan kryosäilyttää tulevia pakastettujen alkioiden siirtoja varten, jos alkuperäinen hoito ei ole onnistunut, tai perheen laajentamiseksi. Kun perhe on valmis, pakastetut alkiot voivat kuitenkin jäädä.

Vaihtoehdot näille alkioille ovat seuraavat:

  • Jäävät kryosäilytettäviksi määräämättömäksi ajaksi
  • Lahjoittaa alkiot tutkimukseen
  • Lahjoittaa alkiot toiselle henkilölle tai pariskunnalle

Jos alkiot lahjoitetaan toiselle yksilölle tai pariskunnalle, luovuttajapari antaa toiselle henkilölle mahdollisuuden kokea raskauden ja lapsen syntymän. Luovutetut alkiot siirretään kohtuun siinä toivossa, että ne istutetaan ja mahdollistavat onnistuneen raskauden. Syntyvä lapsi on alkion vastaanottaja – riippumatta siitä, ovatko jälkeläisen geneettiset ominaisuudet peräisin alkion luovuttajilta.

Alkionluovuttajat eivät saa korvausta lukuun ottamatta tiettyjä kuluja, kuten tarvittavia lääketieteellisiä seulontatestejä.

Potilaat seulotaan yleensä terveysongelmien varalta ennen alkioiden luomista varten tehtävää munasolujen ja siittiöiden talteenottoa ja ennen ensimmäistä IVF-hoitoa. Jotta luovuttajista tulisi alkionluovuttajia, heidät on ehkä tutkittava uudelleen alkionluovutushetkellä, jotta tartuntatautien leviämisen todennäköisyys voidaan minimoida. Luovutettujen alkioiden vastaanottajien on myös käytävä lääketieteellisessä seulonnassa ja testeissä.

Luovutettujen alkioiden adoptio

Kun yksityishenkilö tai pariskunta päättää käyttää luovuttajaalkion, voidaan puhua alkion adoptiosta, mikä on virheellinen nimitys: nykyisen lainsäädännön mukaan todellinen adoptio koskee vain lapsen sijoittamista perheeseen syntymän jälkeen.koska syntyneet lapset syntyvät perheeseen, adoptiota ei tapahdu.

Alkionluovutuksen valinta on samanlainen kuin munasolujen tai siittiöiden luovuttamisen valinta perheen perustamiseksi. Adoptiota harkitsevat potilaat voivat olla kiinnostuneita myös luovuttajaalkion siirrosta vaihtoehtona adoptioprosessille, joka voi joskus olla pitkä, kallis ja epävarma.

Menestysluvut

Kahden alkion luovutus on kehittyvä ala. Onnistumisprosentti, joka mitataan elävänä syntyneiden lasten lukumääränä yhtä alkionsiirtoa kohden, riippuu alkion laadusta, munasolujen luovuttajan iästä, siirrettyjen alkioiden määrästä ja alkion kehitysvaiheesta jäädytettäessä. CDC:n tietojen mukaan elävänä syntyneiden lasten osuus alkionsiirron yhteydessä on 43-45 prosenttia.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️