Phuket Dental Signature

Phuket Dental Signature Phuket klinikka 1

Phuket Dental Signature on erikoistunut hammashoitoon. Tämä vuonna 2014 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Phuketissa, Thaimaassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy ulkomailla tehtävien leikkausten hintoja. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Phuket Dental Signature, Phuket, Thaimaa

Bangkok International Dental Center (BIDC) -ryhmään kuuluva Phuket Dental Signature sijaitsee Patongin sydämessä, Phuketissa, ja se houkuttelee tuhansia hoitoturisteja, tavallisia turisteja ja ulkomaalaisia. Klinikalla on uusinta hammasteknologiaa, ja se tarjoaa laajan valikoiman toimenpiteitä hampaiden peruspuhdistuksesta ja valkaisusta monimutkaisempiin implantteihin ja laminaatteihin.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Röntgenkuvat
Hampaiden puhdistus
Hammastäytteet
Hampaan poisto
Hampaan poisto
Räätälöity suusuoja
Hampaiden valkaisu
Sepelvaltimoiden rekonstruktio
Hammas
Hammasrenkaat
Juurihoito
Hammaskruunu
Luunsiirto
Hammasviilut
Sinussiirto
Hammassilta
Hammasimplantti
Hybridiproteesi implanttien päällä
Invisalign
All-on-4
Hammassilta implanttien päällä
Kosmeettisen hammaslääketieteen konsultaatio
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaslääkärin konsultaatio
Hammasliimaus
Hammaslääketieteellinen skannaus
Viisaudenhampaiden poisto
Juurihöyläys

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Lääkärin asiakirjojen siirto
Internet-konsultointi


Kaupunki: Phuket – Maa: Thaimaa – Perustettu vuonna 2014
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: englanti, thai


Arvosteluja Phuket Dental Signature Clinicista

R. René
R. René
18:03 30 Dec 23
Minulla oli erittäin hyvä kokemus. Vaikka kabinetti oli juuri sulkeutunut, ystävällinen rouva päästi minut sisään ja sovitti tapaamisen. Heti seuraavana päivänä nainen hammaslääkäri teki ilmaisen tarkastuksen, antoi minulle hyviä neuvoja ja hän oli erittäin ammattimainen. Kiitos.
Anoli I.
Anoli I.
09:53 04 Jan 24
Erittäin suositeltavaa! Soitin, selitin tilanteen ja sain ajan samana päivänä. Henkilökunta oli ystävällistä ja osasi puhua hyvää englantia. Lääkäri oli erittäin hyvä, hän suositteli minulle parasta hoitoa, ei kalleinta, mitä arvostin. He ovat erittäin mukavia ja ammattitaitoisia!
Yannick Goldman
Yannick Goldman
03:00 11 Nov 23
Olin hämmästynyt siitä, kuinka helppoa ja ammattimaista klinikka oli. Suosittelen sitä lämpimästi.
Ingrid Brent
Ingrid Brent
07:06 28 Sep 23
Hämmästyttävä, ei hässäkkää kokemusta. Tein posliiniviilut upealla tuloksella. Henkilökunta oli erittäin ammattitaitoista, huolellista ja huolellista.
Liam Scanlan
Liam Scanlan
17:33 30 Oct 23
Olen ERITTÄIN tyytyväinen siihen, kuinka hammaslääkärityöni täällä sujui. Minulla oli merkittävä poskiontelovaurio huonosta Covid-tilanteesta vuoden 2020 alussa, minkä vuoksi menetin puoli tusinaa hampaita vasemmassa yläkvadrantissani. Signature korjasi tämän vaurion, ja useiden Phuket-käyntien aikana asensin vankat implantit, ja valitsin melkein täydellisen kruunu- ja implanttisarjan, lukuun ottamatta mielestäni vain kahta hammasta. Valitsin "luonnollisen ilmeen" (enkä "Hollywood" -lookin) ja lopputulos on, minun on sanottava, loistava.Vuosien ajan en halunnut näyttää hampaitani hymyillen, mutta kaikki on muuttunut. Hampaani olivat sotkuiset katsottavaksi ennen kuin ne alkoivat.Huomasin myös, että purenta on nyt täydellinen ja kun puristan hampaita, kaikki sopii täydellisesti yhteen ja molemmin puolin. Pureskelu on mukavampaa, ja olen saanut useita positiivisia kommentteja ystäviltä kotiin palattuani.Vaikka he VOIVAT tehdä suuren hammaslääkärityön yhdellä tai kahdella käynnillä, jaoin sen neljälle käynnille Phuketissa, koska tein käytännössä kaikki hampaani. Se oli sen arvoista, ja sain nauttia upeasta alueesta siellä useita kertoja.Vastaava työ olisi maksanut 4x tai 5x enemmän rahaa täällä Washingtonin osavaltiossa, joten sekin on otettava huomioon. Minusta tuntuu, että heidän hyväkseni tekemä työ on maailmanluokan laatua.Heidän henkilökuntansa on poikkeuksellista työskennellä, ja he osoittivat erityistä huolellisuutta, huomiota ja kärsivällisyyttä ymmärtääkseen, mitä etsin, ja he käyttivät aikaa saadakseen pureman, ulkonäön ja kaiken tehtyä oikein.Implantit, muotit ja laitteet tulevat Saksasta ja Sveitsistä. "Työvoima" on tietysti paikallista, ja henkilökunta on selvästi ammatillisesti koulutettua ja kaikki puhuvat hyvää englantia.Olen SUPER tyytyväinen heidän työhönsä, heidän kärsivällisyytensä ja lopputulokseen. Suosittelen ERITTÄIN, että kaikki implantit tai kruunutyöt tehdään täällä. Vaikka lentojen kustannukset, Airbnbs ja siellä käytetyt rahat ovatkin, se on silti murto-osa Yhdysvaltojen hinnasta. Ja voit viettää loistavan loman yhdessä maailman parhaista turistikohteista.
Gabriel Johnston
Gabriel Johnston
10:55 03 Oct 14
Tämä on yksi parhaista hammashoitokokemuksista koskaan! He ovat ammattimaisia, moderneja ja olin erittäin vaikuttava niiden puhtaudesta ja siitä, kuinka steriloitua kaikki oli. Tiskipalvelu oli erittäin ystävällistä! Minulle tehtiin hampaiden valkaisu ja yläviilut... hyvät hinnat ja hoitoni oli nopeaa ja tehokasta. Minulla on nyt ihana uusi hymy kotiin viikon tauon jälkeen!
Mark Kling
Mark Kling
06:35 16 Dec 21
Olen valkaissut hampaat ja vaihdettu kruunu. Tässä vaiheessa minulla on vielä väliaikainen kruunu, mutta voin sanoa, että hammaslääkäri on erittäin lempeä ja tehokas. Väliaikainen kruunu on jo kaunis ja se oli kivuton toimenpide. Melko kiitollinen, ja tämä on minun paikkani kaikkeen hammaslääketieteelliseen.
Simon Phillips
Simon Phillips
02:08 28 May 22
Henkilökunta täällä on erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Minulle tehtiin täytteet ja viisaudenhampaan poisto. Hammaslääkäri oli erittäin lempeä ja teki hyvää työtä. Erittäin suositeltavaa. Hintakin oli mahtava. Palaan takaisin.
inga k
inga k
11:00 29 Apr 24
tänään täytän hampaitani~Etuhampaiden keskellä lääkäri on erittäin ystävällinen ja huolellinen, toivon pitävän sitä pitkään enkä värjäydy, lyhyesti sanottuna suosittelen klinikkaa, jossa on hyvät säännöt ja menettelytavat
Chris Birkinshaw
Chris Birkinshaw
09:02 10 Mar 24
Saavuin Isosta-Britanniasta kauhealla hammassärkyllä, muutama päivä aiemmin omalla hammaslääkärilläni tekemäni täytteen jälkeen sain saman päivän ajan ja konsultoinnin. Sovittiin toinen tapaaminen 2 päivää myöhemmin poistoon, he olivat aivan loistavia kauttaaltaan, en voi kiittää heitä tarpeeksi, tunsivat olevansa todella hoidetuista huolimatta siitä, että he olivat hieman huolissaan siitä, ettei hammas ollut irronnut moneen vuoteen. Suosittelisin tätä hammaslääkäriä, myös erittäin kohtuulliset hinnat ja paljon halvempaa kuin Iso-Britannia! Kiitos.
Kian Yew Chai
Kian Yew Chai
07:55 31 Jan 24
Henkilökunta on tarkkaavaista ja ammattitaitoista. Lääkäri kuvaili hampaideni tilannetta kärsivällisesti. Olen tyytyväinen palveluihin. Tulin hampaan täytteelle.
Gustavo Penaloza
Gustavo Penaloza
08:18 12 May 23
Suuri huomio vastaanottovirkailijalta ja lääkäriltä, ​​myös hinta oli suuri, iloinen, että löysin tämän paikan. Suosittelisin
Jolene O Donovan
Jolene O Donovan
02:44 03 Apr 23
Minulla oli siru etuhampaassani ja hammaslääkäri korjasi sen ja teki aivan fantastista työtä, itseluottamukseni ja hymyni ovat palanneet. Suosittelen käymään täällä ja halvalla hinnalla niin onnellinen
Manuel Plank
Manuel Plank
13:45 13 Jan 24
Ystävällinen, mukava ja ammattimainen. Palvelu, jonka odotat saavasi käydessäsi hammaslääkärissä. Sinulla on hyvä kokemus!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️